ITFFF = Blogger -> Wordpress! Linkitä postauksesi suoraan! (lukemattomia mahdollisuuksia eri tilien välillä)

Halleluja ja ilosanomaa kaikille! Wuhuu! Hullu onnistui kuin onnistuikin naittamaan Kaksi Suurta eli Bloggerin ja Wordpressin, toisin sanoen kaikki mitä tästä eteenpäin julkaisen, ilmestyy välittömästi myös WordPressin puolella! Tästä loistavasta mahdollisuudesta on kiittäminen IFTTT :tä https://ifttt.com/ jossa voi näitä linkityksiä on mahdollisuus tehdä lukemattomien eri tilien kesken jotka IFTTT:n puolella kulkee nimellä reseptit. Yksittäinen linkitys on oma reseptinsä ja vaikka minulla tyhmänä ihmisenä olikin alkuun vaikeuksia, ei näiden linkitysten tekeminen voisi olla helpompaa kun käytössä on valmiiden tilien kuvakkeet, joita napsauttamalla valitaan mitä tiliä käytetään lähtevänä ja mitä vastaanottavana. Omalla kohdallanihan se on luonnollisesti Blogger ja vastaanottava tahona toimii WordPress.


Valmistelut (käytän omaa linkitystäni esimerkkinä):
- luo tili sekä lähtevään että vastaanottavaan (Blogger → WordPress)
- avaa tili ITFFF:ään (HUOM!! Muistakaa käydä sähköpostin puolella vahvistamassa tilinne klikkaamalla paluulinkkiä!)
- valitse mistä mihin
- täytä sekä lähtevän että vastaanottavan osoitetiedot (etusivun osoite)
- valitse ”share any post”, koska silloin sinun ei tarvitse täytellä alla olevia postauksen osoitetietoja, tageja, kuvauksia ym.
- klikkaa Create – kuvaketta ja se on siinä!Reseptejä voi tehdä vaikka kuinka monta ja erityisesti valokuvaajille tämä tarjoaa loistavan tavan lähetellä niitä kuviaan kaikkiin eri palveluihin mitä niitä nyt onkaan ja siellä on monia muita hyviä mahdollisuuksia joita kaikkia minä en ehtinyt tutkimaan tämän kiimani ja kiireeni keskellä mutta varmaa on että palaan katsastamaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Jos joku väittää sekoiluksi ja ahnehtimiseksi, niin sanonpahan vaan että tästäkin hyötyy kaikki Jurtalla asustelevat ja nyt on sitä paitsi helpompi pitää yhteyttä WP:n puolella oleviin blogeihin, esim. Marraan. Tosi hieno juttu ja ensimmäisen suoraan linkitetyn postaukseni näette täältä (ja tietysti tämän minkä kohta julkaisen):

Jos joku sellainen kiinnostuu joka on yhtä taitamaton kuin minä (te ette usko kuinka taistelin), niin autan mielelläni joten kysyä saa. Kun teette reseptin, niin muistakaa että laitatte kohtiin THIS = Blogger ja THEN = Wordpress (tuota kysytään reseptiä tehdessä heti ensimmäisenä) ettei käy niin kuin minulle jolla nuo olivat pitkän aikaa väärin päin ja ihmettelin että jo nyt on saatana kun eivät postaukset näy.
Tässä lyhykäinen ohjeistus koska vaimo on asioillaan ja mun pitäisi tehdä tällä välin ruokaa, siis ennen kuin hän tulee kotiin ja deadline on tunnin päästä. Tänään pitäisi vielä käydä kaupoilla ja mennä illemmalla kirkkoon kuuntelemaan gospel – konserttia mutta tässä kunnossa se on enemmän haaste kuin nautinto.
Nyt kaikille oikein hyvää sunnuntain jatkoa!

(kyllä mä vielä kyttään taustalla ruuanlaiton lomassa)

6 kommenttia :

 1. Meni yli ajattelun,taas :D
  Katselin vain että volkkarin merkkihän siinä mutta ei tainnut olla.
  Tässä vieraita odotellen toivottelen sinulle hyvää pyhää.

  VastaaPoista
 2. Karvan verran on eroa volkkariin vaikka samalta näyttääkin eikä silläkään väliä ole jos kaikkea ei ymmärrä ja jos yhtään lohduttaa, niin meikäläinen on suurimman osan aikaa ihan kuutamolla :D

  Hyvää sunnuntai - iltaa sulle!

  VastaaPoista
 3. ♫ ♫ kuutamolla on hyvä olla, ei paina huolet ei rasitu polla.... ♫ ♫ ♪ Nimim. viikonlopun erinäisistä ja hyvin erilaisitsa aktiviteeteista väsynyt nais-äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, näyttäkää mulle mies-äiti ;)

   Poista
  2. Anonyymi22.02

   Marra, Marra...mietis nais-äiti-sanan "viestiä" eri kantilta ;)

   Poista
  3. Helmi, kuulostas siltä että sä olet viettänyt hyvän viikonlopun joten saanemme tietää lisää?
   Tai pakko kun kerran tulet härkkimään :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins