Galactic Cap - kondomi ja muita ihmeellisyyksiä!

Hieman kiire kun pitää kohta olla tundran toisella puolella säätämässä lautasantennia kohdilleen mutta seksistä pitäville tiedoksi että nyt on keksitty se tuomiopäivää enteilevä pikku hattunen eli vihdoinkin kikkeli on saanut pipon! Jep, tämä kaksiosainen Galactic Cap – kondomi koostuu sekä piposta että ns. kylpytakista joka kietaistaan kyyhkebergin (← en kehdannut käyttää sitä kyrpeeni – synonyymiä) ympärille ja sen hemmetin polyuretaanirievun voi kiskaista kinkenaun ympärille jopa päiviä ennen paaksamista ja tuo mainio insinööriviitta kestää myös suihkussa käymiset sun muut pesut. Ei hyvää päivää. Galactic Cap:in idea on se että kyrhystä liikkeelle ampaisevat insinöörit jäävät piippalakkiin joka voidaan sitten kätevästi nakata roskiin mutta täytyy muistaa että silloin syyllistyy Geneven sopimuksessa olevan HGR223/ALLTIMEKILLB12 – artiklan rikkomiseen ja kuten me kaikki tiedämme, tuo kyseinen alio käsittelee joukkolistimisiä, massamurhia ja kansantanhuja. Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat joko partnerillesi tai itsellesi Galactic Cap – sydvestin taikaviittoineen, pääset tutustumaan tuotteeseen tästä linkistä ja ko. sivustolla on pari lisälinkkiä jotka vievät Medical Day:n ja Daily Mail:in sivustoille joissa tätä mainiota kypärää esitellään lontoon kielellä. Sieluni silmin voin nähdä itseni seisomassa keskellä tundraa ylläni pelkkä mopoilijan keinonahka -asu kolmella aukolla jonka yhdestä lävestä kurkistaa uskollinen kyrmerauni – päässään maailman paras suihkulakki! No ei todellakaan sillä tundralla ei käytetä mitään Galactic Cap:peja tai muitakaan petrokemiallisia tuotteita, vaan täällä rytyytetään ihan luomuna.
Samainen lähde tarjoilee uhkakuvia K – 18 liikuntavideoita katseleville ja varoittaa että liiallinen spermantosarjojen katselu latistaa aivotoimintaa ja vähentää seksuaalista aktiviteettia. Asiasta enemmän tämän linkin takana.
Sitten pari mielenkiintoista juttua eli kuinka moni huomasi Googlen logon vaihtuneen? Ettekö? Shame on you, sillä jokaisen meistä tulisi huomata pikselin, parin muutokset mutta jos missasitte niin katsokaapa tästä. Siinä se vilkkuu, vanha ja uusi logo ja kuten huomaatte, muutos on niin radikaali että kyllähän tuollaiset huomaa vaikka neljäntoista tuntisen työpäivän jälkeen!

Kävin katsastamassa myös kohutun tietojen poistamiseen liittyvän lomakkeen jonka avulla voi Googlea pyytää poistamaan tiettyjä, omaa tomumajaa koskevia tietoja hakutuloksista mutta ennenkuin täytätte lomakkeen, muistakaa ottaa kuva virallisesta henkilötodistuksesta koska se vaaditaan liitteeksi jonka avulla pyritään ehkäisemään väärinkäytökset ja hyvä niin, muutenhan täällä kohta kaikki poistelisivat toinen toisiaan koska suomalainen luonne on mitä on. Lomaketta pääsee tähtäilemään tästä linkistä.
Eilen innostuin myös (html – opintojeni siivittämänä) tutkailemaan saisiko kommenttilaatikon tekstiä editoitua ja kyllä, seuraavilla komennoilla pystyy painottamaan sanottavaansa:<em> kirjoita kursivoitava teksti tähän </em> (komento kursivoi tekstin) ja sama lyhyemmin <I> kirjoita kursivoitava teksti tähän </I> (kirjain on iso i)<strong> kirjoita lihavoitava teksti tähän </strong> (komento lihavoi tekstin) ja sama lyhyemmin <B> kirjoita lihavoitava teksti tähän </B>Valitettavasti Blogger ei hyväksynyt komentoa <U> alleviivattava teksti tähän </U> eikä myöskään <s> yliviivattava teksti tähän </s> mutta onpahan noissa kahdessakin. Komennot vaan suoraan kommenttilootaan tekstin joukkoon ja ”julkaise” - painiketta painettaessa kommentti ilmiintyy muotoiltuna lootaan. Komentoja on monia joista yksi on <BLINK> välkkyvä teksti tähän </BLINK> mutta sitä en edes kokeillut koska kaikki vilkkuva/välkkyvä teksti on itsestään saatanasta. Täytyy muistaa myös että muotoilujen näkyminen riippuu selaimesta mutta ainakin eilisessä tekstissä hehkuttamallani Waterfox:illa teksti näkyy halutulla tavalla eli sen pitäisi näkyä luonnollisesti myös Firefox:illakin. Chromesta, IE:stä ja muista en tiedä kun en kokeillut.Tälläinen sillisalaatti tälle aamulle ja nyt koska nyt on todella kiire, en jaagaa tämän enempää mutta palailen sitten illalla taasen jurtalle ja niin eespäin.
Oikein hyvää lauantaita kaikille – muistakaa ostaa Galactic Cap:peja sillä kesä on vasta edessäpäin!
10 kommenttia :

 1. Enpä ollut huomannut tuota kuukkelin logouudistusta, kun se ei ole mulla aloitussivuna. Yleensäkin käyn sillä etusivulla vain, jos siellä on joku doodle menossa.

  Noista koodeista vain sitä, että äkkiä ne oppii. Ja minäkin vihaan vilkkuvia nettisivuja, niistä saa mukavan helpotsi migreenin jos on taipuvainen..

  Meillä on selviydytty jo omista koulun juhlista Suvivirsineen, nyt vedämme henkeä ennen kolmia yo-juhlia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se mullakaan ole aloitussivuna ja tuon uutisen bongasin itseasiassa Talouselämän sivustolta. Villkuvat sivut taitavat olla kaikkien vähääkään päänsäryistä kärsivien pannassa ja noista yo - bileistä niin muista syödä rennietä koska sitä kahvia taitaa mennä kuppi jos toinenkin :D

   Poista
 2. Tuosta googlen poisto-lomakkeesta sen verran, että sille kun tietonsa antaa, niin kannttaa vetää pari Isä Meidän-rukousta perään. Ihan siksi, että kukaan/mikään ei ikinä tiedä minne tietojasi käytetään.

  Minäkin muuten kävin laulamassa Suvivirren tuossa kylän ala-asteella. Kyläyhdistys myöntää yhdelle koululaiselle sitipendin, sen kävin ojentamassa. Mutta tuli niiiin kesäinen olo siitä Suvivirrestä, on se kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kade, mäkin haluaisin laulaa Suvivirren. Se olis vielä sopinut tällä kertaa tosi hyvin mun ajoitukseen, kun mun loma alkoi kans sopivasti Suvivirsi-aikaan. Hmm, pitäisköhän ens vuonna mennä kuokkimaan johonkin kevätjuhliin...

   Poista
  2. Heh. Järjestetään sut ensi vuonna tuonne alakoulun kevätjuhla-näytelmään vaikka kulisseihin koivuksi:DD

   Poista
  3. Ao. lomakkettahan on ehditty arvostelemaan melko laajalti mutta koskapa sitä ihmiset tyytyväisiä olisivat ja onhan googlella ollut tämä hakutuloksista poistamisen mahdollisuus jo pitkään mutta eipä ole tainneet ihmiset perehtyä siihen.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mulla meni Sanna kauan ennenkuin tajusin mitä meinasit! :D

   Poista
 4. Sun chat on kadonnut? Me kerätään kolehti jos se on rahasta kiinni!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli luit tekstin niin siinä on maininta että chat on maksettu ens marraskuulle asti ja sy poistoon on se, että se hidasti sivun latautumista ja koska sitä ei enää käytetty kuin satunnaisesti, niin poistin sen.
   (Kursivoitu sana ei sitten ole suutuspäissään laitettu vaan halusin leikkiä näillä editointimahdollisuuksilla :D )

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins