Muutama fakta naisen ihannemitoista

Te ette usko kuinka monta naisen ihannemittoja käsittelevää sivustoa olen tänä aamuna käynyt läpi ihan sen takia, että nyt laitetaan stoppi sille ainaiselle ja erityisesti joka keväiselle narinalle sen oman kropan kauhistuttavasta tilasta. Osoittaakseni olevani vilpitön ja todistaakseni omia, aiemmin lausumiani mielipiteitä siitä ettei naisen todellakaan tarvitse olla ihanteiden/ihannemittojen mukainen luupussi, paljastan tai kerron tämänkin seikan itsestäni ja että tämän linkin sisältävän tutkimuksen mukaan oma vehkeeni sijoittuu ihan keskikastiin eikä se näin ollen ole mikään patonkiin verrattavissa oleva astalo jota voidaan pakottavissa tilanteissa käyttää jopa lyömäaseena. Eksakteja mittoja en ala tässä kuitenkaan listaamaan, sillä vaimoni on hereillä ja hän suhtautuu hieman skeptisesti tähän kirjoitteluuni ja meikäläisellä oli jo toissapäivänä täysi työ arpikuvapostausta tehdessäni luetella syitä miksi kuljen alkkarit puolitangossa ja räpsin kuvia vehkeestäni. Nyt jos alkaisin toistamaan samaa med mittanauha, niin olisi todennäköistä että tämä mun uskollinen läppäri saattaisi jopa kahtaantua eli oltaisiin tilanteessa, jossa kahtaantumisessa aiheutuvan räsähdyksen jälkeen näppis lennähtäisi olkkarin nurkkaan ja näyttö laskeutuisi ilmalentonsa jälkeen jonnekin takapihan monista pensaista.
Eli; tässä ensimmäisessä linkissä kerrotaan syitä siihen, miksi naisen kroppa ei ole samanlainen kuin se vielä oli 60 vuotta sitten. Järkisyitä ja ymmärrettäviä sellaisia koska evoluutio etenee ja me ihmiset sen myötä. Ajatelkaas, meidänkin suku laskeutui puusta jo vuonna 2011 ja vaikka se oli suvun mielestä aivan helvetin hieno juttu, samaa mieltä eivät ole kuitenkaan monet viralliset tahot eikä varsinkaan terveydenhuolto mm. siitä syystä että meikäläisenkin kallo on sen verran paksu ettei parhaimmatkaan röntgen – tahi magneettikuvauslaitteet sitä läpäise . Tästä on harmia erityisesti kun tutkitaan tätä mun hermostoperäistä päänsärkyä ja sen syitä. Parempana ja valaisevampana linkkinä pidän kuitenkin tätä toista, jossa varsin konkreettisesti murskataan ”Lapsikin sen tietää” - osiossa niin miesten kuin naistenkin ihannemitat meidän kaikkien tuntemien ihannemittafiguurien – Barbin ja Kenin – avulla. Kuvitelkaa nyt jumalauta meikäläisenkin kroppaa (nyyrys/tusale – akseli) jos kaulaani lisättäisiin ihanne – Kenin vaatima 20 cm! Ei perkele, mun kaulanihan olisi leveämpi kuin hartiat ja lähesty nyt sitten esim. lavatansseissa jotain viehättävää naista sellainen lutku pään ja kropan välissä, johan tuo saatana pelästyy ja humauttaa omistamallaan, noin kahdeksan kiloa painavalla arkistopussillaan jota myös käsilaukuksi nimitetään, vasten kasvoja ja toivottaa tälläisen jätesäkkikaulan helvetin kuuseen. Kiitos ei, mieluummin minä istun salin reunalla ja syön niitä perinteisiä eväitä jotka koostuvat villasukkaan survotusta kossupullosta (maito) ja ihan sairaasti rapisevan voipaperin kätköissä majailevista, osin häältyneistä elikkäs best före – päiväyksen ohittaneista eväistä. Kerrottakoon vielä että kerran elämässäni olen saavuttanut Kenin mitat mitä rintakehän leveyteen tulee ja tämä tapahtui aiemmin elämääni riivanneen alkoholismin ja sen myötä saadun haimatulehduksen seurauksena. Rintakehäni oli jopa niin laaja, että osaston johtava lääkärikin huomasi ja kysäisi hoitajalta ” Ken on tuo mies joka tuolla viimeisessä vuoteessa makaa?” Hoitaja valistuneena ja osaston asioista hyvin perillä olevana, vastasi lääkärille tähän tapaan: ”Oh my, hän ei suinkaan ole Ken vaan hänet oli jätetty ensiavun pihaan Osuusteurastamon eläintenkuljetusautosta – mikä lie takahikiän einari kun ei henkilöllisyystodistustakaan omista”. No höh, mullikuskit lupas heittää mut ensiapuun kun tuntui siltä että hapenotossa alkoi ilmetä astetta suurempia ongelmia joten koin hyvinkin loukkaavana tuon jurnan loiheman lauseen.
Palataanpa asiaan. Roilatessani lukuisia eri foorumeja läpi, jokaisessa niissä oli miespuolisten osallistujien kommentteja siitä etteivät he katso naista sillä silmällä että täyttääkö tämä ns. ihannemitat, vaan he pitivät tärkeimpänä sitä minkälainen nainen on luonteeltaan ja minkälaisia arvoja hän kunnioittaa. Näin on myös omalla kohdallani ja vaikka en ihannoi kumpaakaan ääripäätä (paino), niin voin kertoa että parasta seksiä ja parhaat orgasmit olen saanut itseäni huomattavasti painavamman naisen kanssa rakastellessani. Kylmä totuushan on se että kummankin osapuolen vehkeet eivät normaalisti poikkea ”standarimitoista”, joten paljon tärkeämpää on se miten sitä kroppaansa käyttää ja usein kuuleekin sanottavan sellaiset lauseet kuin ”se muija makas kuin lahna” ja ”surkee jätkä, ei sen touhuista tullut mitään”. Väitänpä että kummassakin tapauksessa em. lauseen suustaan päästänyt voi kävellä suoraan peilin eteen niin vika löytyy sieltä, ei ketään sytytä jos toinen ei ole yhtään mukana enkä ymmärrä miksi tälläisisssä tilanteissa sitä aivotonta jyystämistä pitää harrastaa. Aivotonta siksi että rakastelu on mitä suurimmassa määrin pään sisäinen juttu eikä niinkään fyysinen tapahtuma (siis täydellinen vastakohta kännipanolle). Tuosta Ken ja Barbi – linkistä vielä sen verran että kannattaa lukea ajatuksella se Iso ilo elämästä – osio sillä siinä on nainen oivaltanut asian oikein ja osaa nauttia elämästään.Syy miksi ryhdyin tekemään tätä paatoksellista postausta on yksinkertaisesti se, että mä olen väsynyt veivaamaan tästä aiheesta ja toistamaan näitä samoja juttuja koska olen huomannut että naisten omaan itseensä kohdistuva, väärä ja vainoharhainen arvostelu on enemmän kuvitteellinen asia kuin todellisuuteen perustuva juttu. Minullakin on ammatini johdosta heti helvetin hieno laser - mittari jolla voidaan mitata erilaisia pituusmittoja, kulmia, neliöitä ja kuutioita enkä minä siitä huolimatta kulje kenekään naisen perseen takana tuo aparaatti piipaten ja säteitään vilkuttaen. Näillä argumenteilla ja perusteluilla julistankin Jurtan kitinävapaaksi vyöhykkeeksi jossa ei saatana rutista yhtään ”näistä hirvittävistä ja koko elämän tuhoavista” ongelmista, vaan keskitytään nauttimaan elämästä ja ennen kaikkea kovaa vauhtia saapuvasta kesästä koska kesä on muutenkin lyhyt ja menee ohitse ennen kuin huomaammekaan. Amen.

Juu, koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää..


Minäkin nautin vaikka istun tässä läppärin ääressä eukon yöpaita päällä (joka on täysin mytyssä lanteilla) ja onnistuin juuri hetki sitten kaatamaan lähes koko kupillisen kahvia tuonne kovia kokeneen alakerran – joka myös Herra Seve Ballesteroksena ja hänen ruttuisena nenänä tunnetaa – päälle ja seurauksenahan oli luonnollisesti äänijänteiden tarpeeton venyttäminen. Tarpeeton siksi, ettei ole soveliasta tavoitella näin aamusta ylä-C:tä varsinkin kun tietää sen olevan mahdotonta näillä kuivuneita taateleita muistuttavilla äänijänteillä. Kahvikupposta seurannut kirkuminen muistutti lähinnä Vantaan jokeen eksynyttä Hammarskjöldiläistä knuutin poikasta joka on unohtanut viedä pitkävetolappunsa ennen klo 20.00:ksi ilmoitettua ja Veikkauksen tarkoin määrittelemää määräaikaa.
Nyt toivotan kaikille oikein hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa, muistakaa että minä rakastan teitä (vaikka helvetin outo olenkin).
Ps. Oli muuten 95. postaus!

57 kommenttia :

 1. Okei!
  Mä katson peiliin ja päätän/totean siellä olevan kauniin naisen ja ihanasti muodokkaan vartalon. Piste. En kitise, kun sä kerran käsket, oi guruni. Mäkin rakastan sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tämänpäivän postaukset muuten käsittelee ihan samaa asiaa ;)

   Poista
  2. Juuri näin Helmi. Tuo ajattelutapa on se oikea koska se on tosi. Minäkin rakastan sinua, sinä virtaa täynnä oleva suloinen naiseni <3

   Poista
  3. No hemmetti, blogger ei taaskaan päivittänyt sun blogias vaikka lukulista muuten näyttää pelittävän aikas hyvin, joten minäpäs käyn tsekkaamassa niitä sun aatoksia :)

   Poista
 2. Höh ja pöh tuo Iso ilo elämästä: Tiina ei löytänyt sopivia vaatteita. Sitten hän päätti olla tyytyväinen unelmanainen, jota ei enää harmittanutkaan se, ettei löydä vaatteita tai ne kiristää. Yhtäkkiä, pelkän päätöksen voimin, ei ollutkaan enää hankala solmia kengännauhoja ison mahan yli. Hengästyminen portaita noustessa oli vain ilon aihe. Linnanmäen huvilaitteiden turvakaarten puristaessa ilmat pihalle eikun riemumiellä vaan iloitaan, vaikka silmät pullistuu päästä.

  Katkera nauta, juu... eiku oon mie tosi ilonen niiden puolesta, jotka voi olla tyytyväisiä. Näkeehän niitä tuolla katukuvassa, reikäsandaaleissa kesät talvet raahustavia, säkkiin pukeutuneita naisia.

  Tyytyväisyys omaan itseen lähtee siitä, että on hyvä olla omassa kehossaan. Jos ei ole hyvä olla michelin-makkarakekona, niin mielestäni siinä ei ole mitään väärää, että laihduttaa jotta olisi hyvä olla. Ei sitä (aina) tehdä toisten ihmisten takia! Saatika miesten takia. Viimeksi olen miehen takia laihduttanut sopiakseni leikkauskriteereihin - kun se kirurgi oli mies. Tosin alunperin naisen piti leikata.

  Siis kun sitä vain ei voi käskemällä olla onnellinen ja tyytyväinen, ei itseensä eikä mihinkään muuhunkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin rikkoa heti kitinävapaan zonen rajoja :) mutta mulle tuli vielä mieleen tuo "ei sen koko, vaan se miten sitä käyttää" - niin eikö se luo hirveitä paineita johonkin seksuaaliakrobatiaan? Pitää osata hirveen taitavasti "käyttää" sitä, jotta olis kelvollinen. Tosin, iso*****set miehet kyllä usein kuvittelee sen koon korvaavan puutteellisen taidon, eivätkä välitä nähdä vaivaa asian eteen...

   Poista
  2. No en minä sitä tarkoittanutkaan että elämä ja ajattelutapa muuttuis silmänräpäyksessä ja ymmärrän eritoten ihmisiä joilla on päivittäisiä hankaluuksia ylipainonsa takia - terveydestä puhumattakaan. Sen sijaan tarkoitin sitä että vaikka sitä ylipainoa on kertynyt, niin ei tarvitse olla niin saatanan negatiivinen ja sisäänpäin kääntynyt elämänsä jokaisena päivänä varsinkin, kun se oman olemuksen miettiminen on se pääasia sille tai sen hyväksi kuitenkaan mitään tekemättä. Sairaudet ja niistä johtuvat painonlisäykset ovat tietysti eri asia. Tosiasia on kuitenkin se että negatiivisuus lisää negatiivisuutta ja sääliksi käy ihmisiä jotka eivät tajua sitä että he ovat kauniita omana itsenään eivätkä myöskään sitä, ettei toisia kiinnosta hevon vittuakaan miltä he näyttävät vaikka he itse näin luulevat. Ihmismieli on vaarallinen ase mutta myös lääkäreistä parhain - sitä pitää vaan oppia käyttämään. Ja tämä ei sitten ollut mikään teikäläiselle kohdistettu moraalisaarna vaan tämä oli kantavana ajatuksena tuota kirjoitusta tehdessäni. Nih.

   Poista
  3. Ehdit heittää jo väliinkin yhden komman - kiitos näiden hitaiden yhteyksieni - mutta en minä tuolla kropan käyttämisellä mitään akrobatiatemppuja tarkoittamut vaan osallitumista niin kehon kuin mielenkin osalta.

   Poista
  4. No miehenhän on vähän vaikee olla osallistumatta ;)

   Poista
  5. Niin no, voihan sitä maata selällään mulkku pystyssä tekemättä mitään. (tajusin kyllä ettei niin laiskaa miestä etteikö lopussa vauhti kiihtyis :D )

   Poista
 3. No,mutta.Mitä tässä sanoisi
  En valita mutta kun paino putosi 76 kg 60 kg (olen taas laihtunut kun kahteen pävään ei ole ruoka pysynyt sisällä) on elämä ollut helpompaa. vaatteet ei kiristä ja en hengästy niin helpolla.
  Ja kyllä kyllä, katseita saa enemmän, en tiedä onko se hyvä asia,kun on hoikka.
  Jokainen saa olla ihan minkä kokoinen ja näköinen kun on mutta pitääkää perkeleet mölyt mahassa ja antakaa toisen olla mikä on.Huomautella ei sovi, se on sivistymättömyyttä.

  Minäkin rakastan sinua,olisi se sitten vaikka kuinka väärin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun te oppisitte lukemaan tekstin ja näkemään sen ajatuksen (<- kursivoitu) ettekä vain lukisi sitä tekstiä läpi, sillä tämänkin postauksen ajatuksena oli tarkoitus kumota sitä ihmisille syötettyä (lähinnä vaateteollisuus) ja täysin valheellista kuvaa ihannemitoista joihin jokaisen naisen tulisi näiden markkinavoimien mukaan pyrkiä. Ideana oli se että jokainen pystyisi olemaan sinut itsensä kanssa koska en tajua miten joku voi myrkyttää mielensä pohtimalla läpi elämänsä täysin toisarvoisia ja mitään merkitsemättömiä seikkoja jotka liittyvät vain ja ainoastaan siihen omaan ulkonäköön ja sen riittämättömyyteen/ epäkohtiin. Me olemme sitä me olemme ja that's it.

   Muuten, minäkin rakastan sinua <3

   Poista
  2. Kyllä ymmärsin pointtisi tässä jutussa.
   Muistat varmaan kuka päästää suustaan sammakoita ja siksi sanoin näin kun sanoin.
   Sun makkarasi on muuten ihan sopiva, ei satu mutta tuntuu :D

   Poista
  3. No uskonhan minä joten asia ok mutta mun makkara onkin sitten taas ihan toinen juttu (josta ei tiedä kuin muutama) ;D

   Poista
 4. Katseita saan minäkin:):) Kun on painoa yli sata ja ajelee sähkömopolla, saa taatusti katseita, eivätkä ne ole hyväntahtoisia. Kaapuihin pukeudun pakon edestä, mutta pidän itsestäni huolta, meikkaan ja laitan tukkaani. En kelpaa tälläisenä, mutta viis siitä. Yksi vanhempi mies ilahduttaa minua tuolla mopoilulenkin varrella. Hän sanoo aina: hyvää päivää, kaunis rouva. Eikä siinä kuulosta olevan lainkaan pilkkaa. Laitan iloisen huivin ja ripsiväriä ihan hänen takiaan, jos vaikka satuttaisiin kohtaamaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinäs näet! Tämä herra on mieltynyt teikäläiseen ja teikäläisen ulkonäköön ja se on hieno juttu!
   Ulkonäkökysymykset kun ovat sellaisia että toinen tykkää vaaleista ja toinen bruneteista, jotkut pyöreämmistä ja jotkut taasen hoikemmista joten ei ole mahdollista että viehättäisimme kaikkia vaikka omaisimme ns. täydellisen kropan tahi ulkonäön. Moninaisuus ja monimuotoisuus on juuri se siunaus ja rikkaus josta meidän tulee olla kiitollisia.

   Ps. Seuraavan kerran sun täytyy jäädä jutulle tämän herrasmiehen kanssa koska uskon että sillä olisi pitkälle kantavia seurauksia - mies, joka ties on hyvinkin yksinäinen, saattaisi kantaa sydämessään tätä teidän juttutuokiota peräti hautaan asti. Miettimisen arvoinen asia mielestäni.

   Poista
 5. Olen hurjat kaksi kiloa ylipainoinen ja saan silti katseita liikkuessani ihmisten ilmoilla. Joskus jään oikeen miettimään, että onks mussa jotain vikaa vikaa vikaa... :)). Olen ihan "tavan" näköinenkin, mutta olen ajatellut sen niin, että ehkä mun olemuksessa on sit jotain, joka viestii, että on sinut ittensä kanssa tai jotain.

  Ja kyllä se vaan on niin, että kun noita "palstoja" lukee niin kyllä mun ikäset miehet pääsääntöisesti ettii nuorta tai nuorekasta, hoikkaa ja timmiä naista itellensä. Toi timmi tuntuu ny olevan päivän sana. Poikkeus tietty vahvistaa säännön, mutta kyllä se vaan näin on. Ei sillä, en ole ettimässäkään ketään, mutta kyllä realiteetit on nämä. Puhu mitä puhut ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aloitetaanpa loppupäästä eli vanhemmista miehistä jotka hakevat sitä nuorta ja timmissä kunnossa olevaa naisseuraa; kyseessä on joukko vanhoiksi pojiksi jääneitä tumputtajia jotka käyttävät rahallisessa ahdingossa olevia nuoria naisia häikäilemättä hyväkseen vaikka verhoavat "lahjojen" ostamisen rakkauteen ja tästä nuoresta naisesta välittämiseen. Mukaan mahtuu myös menetettyä nuoruuttaan etsiviä äijiä jotka tietävät - anteeksi nyt vaan nuoremmat naaraat - vanhempien naisten olevan sen verran älykkäitä (eli kokeneita ja paljon nähneitä) etteivät he enää lankea siihen paskanjauhamiseen ja näennäisen mammonan paljouteen. Tietysti poikkeuksiakin on mutta ihmettelin silti miksisitä nuorempaa haetaaan kun ei se oma kroppa/pärstäkerroin ole enää mitenkään tehdasasetuksissa.

   Sulla sen sijaan on luonnostaan sellainen kehonkieli joka viestittää aivan yhtä paljon kuin ulkonäkö enkä suinkaan tarkoita tällä kehonkielellä perseen keikuttamista tms. älytöntä ja läpinäkyvää toimintaa, vaan se on yksi niitä mystisiä juttuja joita teitä naisilla on. Esim. kun sanon että joillain naisilla on kutsuvat huulet tai silmät, siinä ei ole tippaakaan seksististä ja pukille pääsyyn tähtäävää ajattelua mukana vaan se on juuri näitä miehen mielenkiinnon herättäviä piirteitä jotka ovat tahattomia (koska ovat luojan luomia asioita) ja siksi niin helkkarin puoleensa vetäviä asioita. Eli sun kroppas ja olemukses toimii juuri täten.
   *vaipuu haavemaailmaan ja koittaa visualisoida Maelkan olemusta*

   Poista
  2. Totisesti, olkoon niin. Amen ;).

   Poista
  3. No näin se on. Usko Paimenta <3

   Poista
 6. Hmm, minä haluan hoikemmaksi ihan itseni vuoksi, yks lysti mitä muut siitä ajattelee. Viihdyin kropassani silloin 8 kiloa hoikempana. Vaatteitakin löytyi helpommin. Piste :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuohan on ymmärrettävä asia ja sama juttu kuin meikäläisellä: takavuosina olin aviossa erään kokin kanssa ja elopainoni oli parhaimmillaan 87 kg mutta nyt vuosia myöhemmin kun se on jämähtänyt tuohon 76 kg:n tietämille, olotila on huomattavasti helpompi.

   Poista
 7. Mun mielestä oleellista on olla sinut itsensä kanssa (vaikka ei edes olisi ihan kaikkeen tyytyväinen, kuten haluaisi vaikka laihduttaa muutaman kilon, mutta on silti sinut vallitsevan tilanteen kanssa), niin sellainen nainen, joka on itseensä tyytyväinen ja siitä iloinen, kerää miesten huomiota. Sellaisen naisen kanssa on todennäköisesti hauskaa sängyssä, jos naisesta näkyy päälle se, että on sinut itsensä ja elämänsä kanssa.

  Mutta olenpa kuullut myös esimerkiksi sellaisen jutun erään miehen suusta, että itsevarma nainen on seksikäs ja sellainen nainen on itsevarma, joka harrastaa liikuntaa. Lajilla ei kuulemma ole väliä, mutta jos nainen harrastaa jotain liikuntaa, nainen kävelee tilaan ryhdikkäästi ja itsevarmasti ja kääntää katseet. Liikuntaa harrastamattomat naiset kuulemma tulevat tilaan lysyssä ja anteeksipyydellen, mikä ei ole seksikästä. Jäi vaan joskus mieleen. Tosin en tiedä onko yli-itsevarmuuskaan hyvästä, mitä taidan itse joskus harrastaa, se lienee miesten mielestä pelottavaa ;)

  Mutta joo, ihan sama, onko loppu viimein koko asialla mitään väliä, ollaan miten ollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on tuossa osa tottakin koska se näkyy naisesta mikäli hän on sinut itsensä kanssa eikä kaikki aika mene (kuvitteellisten) vikojen peittelyyn. Paljon hauskempaa on esim. jutella naisen kanssa joka katsoo suoraan silmiin eikä puhu seinille (koska yrittää peitellä kenties Hubblen teleskoopilla [kiinni ihossa] juuri ja juuri erottuvaa finniä/luomea tms.)

   Liikunnallisuudesta ja sen vaikutuksista itsevarmuuteen ja sitä kautta sänkytouhuihin en olisi niinkään varma sillä olen aikoinani elänyt erään naisihmisen kanssa joka oli aivan helvetin laiska mutta käveli silti kuin olisi omistanut puoli eurooppaa (varsin rempseä asenne, kyse ei ollut ylpydestä) ja punkassa tämä kottarainen vei mua kuin kettu kanaa joten se niistä uskomuksista ;D

   Poista
 8. Minulla ei ole mitään lisättävää kirjoitukseesi. Olet täysin oikeassa.
  Enkä kitise ulkonästäni. Kaupasta saa vaatteita, jossa on oikeat kokomerkinnät, siinä se. Nuorena oli tosin vaikeuksia löytää tarpeeksi pitkiä farkun lahkeita kun jalat ovat niin pitkät. Miesten vaatepuolelta sitten hain pitempilahkeisia (siis farkkuja). Muistanet, että olen 178 cm.
  Se 10 kg painoa minkä toivat masennuslääkket, sain pois viime vuoden aikana, pikkuhiljaa. Nyt on hyvä olo ja olen ihan tyytyväinen. Sitä katsooko joku vai ei, en edes mieti. Mitä välii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Rantis, sulla on just oikea asenne ja uskon että se myös välittyy positiivisella tavalla sinusta (ainakin sen perusteella mitä se korjaamon kloppi kertoi tässä taannoin puhelimessa kun yritti onkia tietoja teikäläisestä) ;D
   Muiden lukijoiden härnäämiseksi sanon että tuo korjaamon nuoreen mieheen lliittyvä juttu saattoi olla palturia tai sitten ei :P

   No okei, se oli mun vallattomien ajatusten tuotosta.
   Vai oliko?
   Oli se.
   Ootko nyt ihan varma?
   Ei kun mä olen Paimen enkä mikään Varma - sehän on naisen nimi.

   Poista
  2. Varma Kosto oli kyllä mies. Nyt en muista sukunimeä, mutta nimihän oli punaisen isän 'toive' pojan tulevaisuuden suhteen.

   Poista
  3. Mutta hänen naisystävänsä Korma Vasto oli sen sijaan varsin äkkipikainen nainen;D
   (eli taas menin mettään niin että raikui eikä mulla ole aavistustakaan kenestä sä puhut ja se johtuu siitä että olen sivistymätön paimenen kutale)

   Poista
  4. Et kai sää vaan tunne sitä pojua, arghh... hys,hys.

   Poista
  5. En tunne jotan ole huoleti:D

   Poista
 9. Mä olen Emilien kanssa samoilla linjoilla. Ei mua kiinnosta muiden mielipiteet, kun oman pään sisällä ei ole kivaa. Vaikka Juha Veijonen on kääntynyt kadulla katsomaan mun perään, niin silti on näin.

  Ellen DeGeneresin lausahdus tuolla oli hauska, se nainen on fiksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minulla on ollut kunnia nähdät eikäläisen kroppa (via valokuvat - ihan muille tiedoksi) ja siksipä ihmettelen miksi sun pään sisällä ei ole kivaa? Syitähän voi olla monia mutta jos ne liittyvät jotenkin ulkonäköön jossa ei mitään vikaa, niin silloin en tajua.

   Ellen on hauska nainen ja hänellä on aivan mielettömän hyvä huumorintaju.

   Poista
  2. Niin, ei sitä muut tajuakaan :) Voisin sanoa, että vanhempien kommentit on ne jotka pisimpään elävät.

   Poista
  3. Niin kait se on ja siksipä vanhempien kannattais miettiä mitä suustaan päästää mutta mulle sä olet rakas (kaikella tapaa..) <3

   Poista
  4. Voi sinua Paimen :)

   Poista
  5. *ottaa korvista kiinni ja pussaa*

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Molen sit mähkäkiel kiltto kojokaula. Ja aika lotvana kans...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Kävin kattomassa ja väärässä olet; sinä olet hoikkakoipinen, herkkäsorminen (ärh! kun en tiedä muuta sun kropasta) ja suuren sydämen omistava ajattelija, joka voisi järisyttää maailmaa niin tahtoessaan. Näin on jämpti <3

   Poista
  2. Siinä onkin ihan tarpeeksi sitten meikäläiselle, mutta väsyneenä karsastaa, ihan oikeesti. Vasen on oikeella ja oikee on vasemmalla. Niinku sillä Heidi-opossumilla!

   Höhöhöh, kiitos vaan kauniista sanoistanne. :D *vaikeena*

   Poista
  3. Kyllä meikäläinenkin toisinaan karsastaa varsinkin töissä kun toisinaan joutuu tähtäilemään linjoja niin että esim. runkotolppa on melkein kiinni toisessa silmässä ja toinen silmä yrittää tähytä kaukaisuuteen. Tähtäilyn päätyttyä silmät ovat siinä kunnossa että näen sunnuntaina molemmat keskiviikot.

   Poista
 12. Olen Paimen sun kanssasi täsmälleen samaa mieltä siitä, että ei ole väliä minkä kokoinen nainen on kunhan on sinut itsensä kanssa. Silloin sitä kantaa itsensä ylpeänä ja näyttää myös hyvältä.

  Mutta mutta: sä itsekin sorrut siihen mallimittojen ihannointiin, vai mitä? Katsopa huviksesi kun blogisi kuvia naisista - kaikki on, tätä postausta lukuun ottamatta sitä 95-60-80 osastoa vai miten se meni ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi ensimmäiseen osioon vastaisin että asia on juuri näin ja varsinkin kun ajattelee sitä mieletöntä ajatusta (jota suureksi surukseni monet pitävät elämänsä ohjenuorana) että tämä elämä pitäisi elää toisia varten ja tästä syystä täytyisi pyrkiä täydelliseen ulkomuotoon ja - näköön.

   Toiseen osioon vastaus on taas hyvin yksinkertainen:
   esim. (kuvahaun) hakusanoilla " ass work out tai "ass training" -viittaan tästä ei pepputreeni parane - postaukseen - google ei suinkaan tarjoa keski -iässä olevia, muutaman lapsen synnyttäneen naisen kuvia vaan niitä, joita sitten liitän tekstini yhteyteen. Tietysti hakua voisi tarkentaa useamman sana kombinaatiolla monessakin yhteydessä mutta kun nämä mun postaukseni ottavat keskim. 800 - 900 sanan naputtelulla sen verran paljon aikaa, niin tunnustan laiskuuteni tässä asiassa. Kyse ei siis ole siitä että tarkoituksen mukaisesti hakisin näitä ns. ihannevartalon omaavien naisten kuvia, vaan se on tämän yleismaailmallisen ja vääristyneen naisihanteen valloittama internetin kuvatarjonta ja toivon että sä uskot tämän koska näin (valitettavasti) on näreet.

   Poista
  2. Komppaan Marjaanaa...näinhän se on. Ei ne puheet vaan teot ;).

   Poista
  3. Ok, selitys hyväksytty ;-)

   Poista
  4. Kuulkaas nyt te molemmat, näin se asia vaan on (voitte vapaasti testata sillä sama pätee miespuoliseen kuvatarjontaan, ei google mitään vanhainkodin persetreeneistä kertovia kuvia näyt) enkä minä sille mitään voi vaikka kuinka irvistelisitte
   (joten lakatkaa iskemästä sitä silmää, te uskossane horjuvat naisihmiset) :D

   Poista
  5. Oli niin herkullinen tilaisuus vähän kiusata ;;;;;;;;;;;;)

   Poista
  6. Saamari sentään, tuun ja annan sulle isän kädestä ;D

   Poista
 13. Niinhän se on, että naiselle kuin naiselle löytyy taatusti miesseuraa, eikä ole hiukkaakaan väliä, miltä nainen näyttää ja onko yli- vai alipainoinen. Naisten on markkinat ja esim meillä päin on tiettyjä baareja, joissa on läjäpäin miehiä naisen janossaan ja siellä ei tarvitse kuin kenen tahansa naisen pyörähtää keskellä ja valita, kuka mies miellyttää. Että sikäli naisten ei kauheasti kannata stressailla...

  Mutta, sekin on fakta, että on olemassa myös sellaisia naisia, jotka ovat ns. yleisten kauneuskäsitysten mukaan kauniita, niin kasvoiltaan kuin vartaloltaan. Ja olen niin monta kertaa seurannut sitä tapahtumaa, kun joku tällainen suorastaan ylimaallisen kaunis nainen saa aikuiset miehet täysin sekaisin. Olen nähnyt miten tällaisten naisten kanssa muuttuu miesten käytös ja olen havainnut tämän oikeastaan kaikkien tuntemieni miesryhmien kohdalla, mm. isäni, mieheni, työkavereideni, koulukavereiden, muiden kavereiden ja tuntemattomien miesten kohdalla. Niin se vain on, että jotkut naiset on niin kauniita, että ne vetoaa lähes kaikkiin miehiin ja miehet alkavat käyttäytyä suorastaan hupaisasti näiden naisten seurassa. Hyvin harva nainen tosin on niin kaunis, mutta kyllä niitäkin on ja sen faktan kanssa pitää vain meidän muiden naisten elää. Ja reiluintahan siinä on se, että sama toimii myös toisinpäin eli hyvin harva mies on oikeasti jumalaisen hyvännäköinen useimpien ihmisten silmään ja nämä kauniit ja rohkeat naiset voivat sitten sujuvasti pariutua keskenään ja kaikki me tavikset voidaan olla keskenämme ja näin ollen kaikki on tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis nämä kauniit ja rohkeat naiset ja miehet, eikä vain kauniit naiset pariudu keskenään...

   Poista
  2. Tottapa tuokin mutta on todella valitettavaa että monet naiset jotka tiedostavat olevansa kauniita, käyttäytyvät sen mukaan ja kohtelevat niin kanssasisariaan kuin miehiäkin toisarvoisina olentoina - ainakin mitä julkisella paikalla esiintymiseen tulee. En yleistä mutta harvoin näkee jumalaisen kaunista naista joka ei keskittyisi omaan olemukseensa sen sijaan että käyttäytyisi ns. arkipäiväiseen tapaan.

   Poista
  3. Toikin on totta, että aika monella todella kauniilla naisella on noussut hattuun se oma ulkonäkö, tiedän niitäkin. Mutta tunnen kyllä pari aivan käsittämättömän kaunista naista, jotka on todella mukavia ja mulla on esim yks työkaveri, joka on niin kaunis, etten voi käsittää, mutta kyllä se kollegoja ja asiakkaita kohtelee todella hyvin, paljon ystävällisemmin kuin vaikka minä. Ja olen kiinnittänyt asiaan huomiota juuri siksi, että nainen on niin kaunis, että voisi tavallaan käyttäytyä miten vaan, mutta jaksaa silti olla ystävällinen ja ns. hyvä ihminen. Että on niitä hyvin käyttäytyviäkin. Mutta niinhän sitä sanotaan, että eleganssi on sitä, että on sisäisesti yhtä kaunis kuin ulkoisesti :)

   Poista
  4. Jep, tuota just tarkoitin kun sanoin etten tahdo yleistää sillä samanlaista esiintyy miestenkin puolella. Jotkut ovat täysiä narsisteja ja toiset taasen (vaikka ovat komeita) eivät kiinnitä tai noteeraa ulkonäköään mitenkään.

   Poista
  5. Marra, mun pitää varmaan tulla käymään teilläpäin jos miehentuska yltyy liian suureksi ;-)

   Poista
  6. Lähdetään Marjaana yhdessä?? Miehentuska...tirsk :-D

   Poista
  7. Paimen: Yksi veljistäni, joka on tehnyt joitain mainoskuvauksia joskus, on todella tarkka painostaan ja ulkonäöstään, mutta niin on vaimonsakin. Heidän poikansa kuitenkin vaikuttavat ihan normaaleilta :D

   Poista
  8. No niinhän sitä sanotaan että tietyt asiat hyppäävät yhden sukupolven yli :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins