Liian lyhyt hame?Sieltä löytyy bikinit, paristokäyttöiset ja usein yöpöydän laatikossa säilytettävät lelut, keinosiementäjien osoitteet, meikit, moottorit, jurtan asukkaat, kondomit, kauneuden hoitoon tarkoitetut tuotteet, venttiilienvälyksien säätöön tarkoitetut mittalaitteet ja paljon muuta mutta mikä se on? No tietysti Paimen search, jurtan uusi hakukone johon on yhdistetty Googlen voima joten nyt on kaikki oleellinen ja ihmiselämän kannalta välttämätön tieto yhdessä paikassa! Oi kyllä, myöhään eilen illalla tuunasin – tai paremminkin tein paremman version perinteisestä ”Hae tästä blogista”- gadgetistä verkkovastaavan sivustolla, jossa on mahdollista tehdä haluamansa näköinen, blogiin kohdistuva hakukone ja em. osoitteessa voi teeman (ulkoasun) lisäksi määrittää haun asetuksia, sitä miten hakutulokset näkyvät ja montaa muuta juttua. Hyvä keksintö jota koeajoin eilen ehtoolla, samalla kun jurtan chatissä juteltiin Marjaanan kanssa parisuhteesta, ihasteltiin Marran uusia bootseja, painostin Ninjaa perustamaan blogin, huikkasin Puolikurittomalle aka Puolinaiselle (joka ehdotti Marralle varsin räväkkää asukokonaisuutta) ja illan myöhäisinä vielä punaisen paatin komentajan Ninkan kanssa pohtiessa hameen sopivaa pituutta - hän kun on vaatetusalan ammattilainen. 
 

Liian lyhyt? Njäähh...hyvä mitta.


Syötin Paimen search:iin erilaisia sanoja ja jos kävi niin ettei ko. sanaa jurtalta (blogistani) löytynyt,niin tuo jumalainen hakukone ei antanut minun masentua vaan tarjosi ison läjän linkkejä joiden kautta voisin saada hakemani asian. Usein jopa sivutolkulla. Joidenkin hakujen kohdalla kävi myös niin, että vaikka haettu sana esiintyi blogiteksteissä, niin Paimen serach päätteli ettei mokomat riitä ja roiskaisi muutaman linkin ikään kuin täydentämään kysyntää. Muutenhan tuo himmeli tarjoaa vain ja ainoastaan jurtalla kerrottuihin ja kirjoitettuihin sanoihin osoittavia hakutuloksia. Voi että mä olen onnellinen ja Paimen search:in väsääminen oli ehdottomasti paras teko sen jälkeen kun lopetin Datura Stramoniumin syömisen sillä tuo maittava vihannes sai meikäläisen roikkumaan verhoissa usein tuntikaupalla ja tästä aiheutui tarpeetonta kalabaliikkia varsinkin vieraiden läsnäollessa. Esimerkkinä mainittakoon viime tammikuu, jolloin meillä poikkesi hieman harvemmin käyviä vieraita (täti ja hänen miehensä, ensimmäinen vierailu 47 vuoteen) ja kuinka ollakaan, leipäni päällä oleva Datura sai minut loikkaamaan verhoihin ja ärisemään ihan sairaasti tiellä liikkuville ihmisille. Ovi kolahti ja täti miehineen oli poissa, toki hän soitti vaimolleni ja pahoitteli pikaista poislähtöä – oli kuulemma jäänyt hellan levy päälle ja heidän täytyi kiirehtää sitä sammuttamaan. Vaimohan tästä suuttui tapansa mukaan ja meille kehkeytyi niin kova riita ettei minun auttanut kuin perääntyä ja luvata etten koskaan enää syö mitään ruohoja, polttamisesta puhumattakaan.


"Sovinnainen" versio eli voihan sitä kietaista vaikka verhot alapäätä peittämään jos siltä tuntuu.


Palatakseni vielä Ninkaan ja hänen kanssaan käytyyn keskusteluun siitä, että kuinka lyhyt hame saa olla olematta liian lyhyt hame, väitän ettei liian lyhyttä hametta olekaan vaan kaikki se hameen paljastavuuteen liittyvä härskiys ja epäsiveellisyys on katsojan silmässä. Nämä saatanan tekopyhät normit, säädökset ja yleisesti hyväksytyt pukeutumismallit ovat tehty ainoastaan sen jokaisessa meissä asuvan pedon kurissa pitämiseksi. Joka toista väittää, leimattakoon hänet kerettiläiseksi paskan puhujaksi ja tulkoon hän kivitetyksi omilla kengillään ja tukehdutettakoon hänet hänen omilla ihokkaillaan sillä niin kuin me kiellämme lapsiamme katsomasta ihmistä joka on sairauden tai onnettomuuden takia poikkeava ulkomuodoltaan, niin me syyllistymme tietoisesti samaan tuijottaessamme paljasta pintaa tai paljastavaa vaatetta yllään pitävää henkilöä. Nimenomaan sillä erotuksella että me teemme sen viettiemme ja halujemme ohjaamana, kun taas lapsi katsoo tavallisuudesta poikkeavaa uteliaisuuttaan ja uteliaisuushan on kuten me kaikki tiedämme, yksi oppimisen perusteista. Toisin sanoen ihmiset ovat sukupuolesta riippumatta – tekopyhiä paskoja jotka tuomitsevat ne, jotka esim. pukeutumisellaan uskaltavat poiketa näistä flohien ja muiden runkefäärdien asettamista normeista. Varsinkin, kun geneettiseen koodiimme istutettu, lajin säilymisen kannalta välttämätön suvunjatkamisvietti tulee ihmisen toimintoja ohjaavan prioriteettilistan hyvänä kakkosena heti itsesuojeluvaiston jälkeen, joka on refleksi eikä niinkään tarpeeseen pohjautava halu. Tätä ikiaikaista ja koko evoluution seurannutta järjestystä on ihmisen näennäisen, muutama sata vuotta kestäneen ”sivistyksen” aivan turha koittaa muuttaa tai tukahduttaa. 


Hyvänä esimerkkinä taannoinen aloite/keskustelu eduskunnassa joka käsitteli sitä että pitääkö ministereiltä ja kansanedustajilta kieltää seksipalveluiden osto. Eihän sitä tietenkään kielletty, vaan se julistettiin harkinnan varaiseksi ja jokaisen kansallevalehtelijan itsensä päätettäväksi. Ihmetellä siis täytyy miksi poliisi ratsaa samaan strippiklubeja (älkää viittikö tulla messuamaan orjatyövoimasta ja naisen alistamisesta, touhua on jatkunut niin kauan että jokainen tänne tuleva tietää ettei täällä mitään siivouspalveluita tahi sihteerin tehtäviä ole) kun kansanvalehtelijat ostavat selkätyöntekijöiltä heidän tarjoamiaan palveluita? Samaa kaksinaismoralismia näkee myös täällä blogspheressä ja se on perseestä, toisaalla kritisoidaan ja tuomitaan mutta mitä tapahtuukaan blogspheren laajan aavikon toisella reunalla? En sano kun me kaikki tiedämme sen. Eli jos joku vielä kehtaa väittää itseään siveyden sipuliksi ja tuomita näkemänsä hameen liian lyhyeksi, väitän että kyseessä on munattomaan tai pimpaimettomaan pääsiäiseen (elämäänsä) katkeroitunut kerettiläinen jonka olisi parempi painua villakäsineistämään isompien paineiden päästämiseksi. 
 

Verho nro 2.


Kylläpäs teki hyvää pärmättää koska en ole sitä aikoihin – sen turhuuden takia – tehnyt mutta nyt tuntui siltä oli absoluuttisen totuuden (muutahan jurtalla ei tarjotakaan) julkistamisen aika. Ja mikä parasta, nyt myös tämä aihe löytyy Paimen search:ista joten jos joku joutuu tappeluun/puolustamaan oikeuksiaan kerettiläisiä vastaan, ei hänen tarvitse muuta kuin sanoa että mennäänpäs tarkistamaan Paimen searchista kuinka asia on. Muutenkin, mitäpä sitä kukaan en googlettelemaan tai bingittelemään kun täältä löytyy kaikki mitä teidän tarvitsee tietää. Kyllä minä teitä niin pal rakastan että päätin rakentaa tuon jumalaisen, kaiken tietävän hakukoneen vaikka heittelihdin tuskissani ja Paimensearchin tekemiseen meni ihan sairaasti aikaa (het kaikki n. 6 klikkausta vaadittiin) mutta mitäpä minä en teidän eteenne tekisi. Joko tuli tapeeksi promottua? Jaa että liiankin kanssa? No hyvä on mutta kukapa sitä ei lastansa kehuisi...

Oikein hyvää lauantaita teille ja olkoon polkunne kevyitä. Kyllä mä kerettiläisistäkin tykkään muttei kannata niin kauheesti keuhkota kun kummiskin silmät jää kiinni niihin jumalaisiin kurveihin ja muuhun anatomian tarjoamaan kauneuteen.

Oikein hyvää lauantaita teille ja olkoon polkunne kevyitä. Kyllä mä banaanistakin tykkään ja varsinkin silloin kun sitä voi dippailla sulatettuun suklaaseen mansikoiden tapaan muttei kannata syödä niitä karoja, ne voi jäädä kurkkuun.

Oikein hyvää lauantaita teille ja olkoon polkunne kevyitä. Kyllä mä nyt haluaisin lähteä vessaan mutta tää kone ei päästä mua, ei vaikka mitä tekisin.

(15 min. Myöhemmin)

Oikein hyvää lauantaita teille ja olkoon polkunne kevyitä. Nyt ollaan tilanteessa missä mulla on aika märät housut, samoin kun tää nojatuoli mutta nyt tuntuu siltä kuin pääsisin irti tästä ja voisin käydä vaihtamassa kuivaa kampetta ylleni joten oikein hyvää lauantaita teille ja olkoon polkunne kevyitä.

Jiiieiiieiii!33 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Janne!
   Nakkasin sut tuohon jurtan lukulistalle kun niin taajaan täällä hyppäät :D
   (oli muuten aivan helvetin hienoja kuvia teikäläisen blogissa kun kävin hetki sitten pienehköllä tiedustelureissulla)

   Poista
  2. Oletko muuten samalla nimellä G+:n puolella (linkkiä kiitos)?

   Poista
 2. http://s1310.photobucket.com/user/sanna_nna/media/skirt_zpsd8225c2c.png.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astetta räväkkämmät sukat sekä hame mutta mikäs on kuvan tarina?

   Poista
  2. Ei muu kuin sopivan mittainen hame - paljasta ihoa näkyy mahasta asti :)

   Poista
  3. Missä päin maailmaa kuva on otettu?

   Poista
  4. Täällä meillä tietysti.

   Poista
  5. No minäpä kysyn toisin; mistä nappasit kuvan?

   Poista
  6. En enää löydä. Googlen kuvahaku on muutenkin muuttunu tosi huonoksi - ennen se näytti sivun täydeltä kuvia hakusanalla, ja kuvia pystyi katsomaan käymättä ko. sivulla. Nyt on neljä kuvaa per rivi ja kuvaa klikatessa joutuu sivulle saman tien. Ei kovin turvallista!

   Poista
  7. Joo, olen huomannut saman asian eli näköjään kaikki menee huonommaksi.

   Poista
 3. Juu, ihan asiaa. Niin kauan kun kukaan ei käy kritiseeraamaan mun manne-tyylistä hametta ;) Tai muita pitkiä loihkanoita. Tai mun Pieni Torppa Reerialla, Siellä Isojen Kasvien Alla -hippivaatetusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä noita pitkiä hamosia kirjaimellisesti verhoiksi nimittänyt, vaan tarkoitin että voihan sitä tuollaisillakin verhota alapäänsä jos siltä tuntuu joten minen ainakaan käy rienamaan sun vaatetustas :D

   Poista
  2. Voi rakas Polga! :D
   Hain sun nimelläs Paimen search:ista ja mitä tapahtuikaan?
   Kaikkien jurtan omien linkkien lisäksi se tarjosi Olga Polgaa (Olga de Polga) lookany:n vastaavalla koneella ja siellä kun klikkasin Olgan edestä pois niin johan alkoi löytyä ;D

   Poista
  3. Eli Paimen search on kiistatta maailman paras hakukone! :P

   Poista
 4. Tästähän on tulossa muotiblogi, ihan oman tyylisensä tietty.
  Mutta itse en käytä roiskeläppää hameena, kesämekkoni on enempi mallia verho, no melkein...Tosin on pakko myöntää, että jostain syystä työelämän jakkupukujen jälkeen olen mielummin pitänyt pitkiä housuja. Hameen (Marimekon kauhtana) laitan vain juhlallisiin tilausuuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pois minusta muotiin liittyvä bloggaaminen!
   Paremminkin tässä oli kyse tekoppyhästä kaksinaismoralismista kuin itse vaatetuksesta ja mun mielestä sillä hameen pituudella ei ole niinkään väliä, vaan siitä miten se kantajansa päällä istuu.

   Housut ovat itseasiassa monta kertaa paremmat kuin hame sillä oikeanlaiset housut oikeanlaisessa kropassa paljastavat enemmän kuin mitä hame koskaan paljastaisi ;D

   Poista
  2. Sä oletkin jo ehtinyt monta kertaa ruokablogata ja muistaakseni myös sisustusblogata, joten jo oli aikakin *ehheeeeeeeeeeeeh*! :D

   Poista
  3. Sinä ja sun..! :D
   Tämä postaus oli puhdas hyökkäys tekopyhiä ihmisiä kohtaan ja asevalinnaksi nyt sattui tulemaan se hameen pituus :P

   Poista
 5. Paimen perkule! Menit sitten ottamaan kantaa. :D

  Me naisihmiset saatamme olla huolissamme oman hameemme mitasta siksi, että meille itsellemme on tärkeää, mitä kaikkea sieltä helman alta EI vilahda (tuon yhden kuvan perusteella etureppukin voi hulmahtaa esiin näköjään). Ymmärrän tämän paimentolaisenkin näkemyksen, johonka voin itsekin yhtyä niiltä osin, että jos toisen pukeutuminen häiritsee, niin rikka on todennäköisesti katsojan omassa silmässä. Tiettyjen ruumiinosien paljastaminen taas vie helposti huomion kaikelta muulta, ja ainakin itse tahdon kunnioittaa tätä tulevaa tilaisuutta sen verran, etten mene sinne juhlakalun (?) eteen esittelemään selluliittihanuriani etu- enkä takapuolelta liiaksi. <3 Eihän tapella enää tästä! <3

  Yleisesti ottaen katsoisin etikettiä opiskelleena *paukuttelee henkseleitä taas*, että semmoinen nippanappa yli puolireiteen ulottuva hame on lyhyintä, mitä voi päälleen iskeä ilman, että viimeistään portaissa kävellessään tai istuessaan julistaa tilanteen pääaiheeksi oman pylperönsä. :) Sanokaa sitten että olen sovinisti, ehkäpä olenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikessahan sinä olet eikä tästä tarvitse tapella. Tuo mainitsemasi hameen mitta on varsin oivallinen koska mielikuvitukselle on aina jätettävä se oma tilaisuutensa.
   *vaipuu muistelemaan Ninkan suloisia kinttuja*

   Poista
 6. No niin, tänään totisesti on persahteripäivä muuallakin kun mun blogissa ;-) Pituuteen en ota kantaa, muuten kuin että kerron päälläni olevan farkkuisen juuri nyt. Hyvä siinä on viipottaa etiäpäin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai farkkuhame..hmmm..muista silti se kuva josta oli puhetta toisaalla ;D

   Poista
  2. No niin, farkku vaihtui myötäilevämpään kesämekkoon. Ilma on todella kuin morsian, kuten tuolla chatissa totesit. Aurinkoa ja nautiskelua terassilla, ah!!!

   Poista
  3. Kyllä se myötäilevämpi on varmaan mukavampi näillä keleillä tai ainakin luulisin niin, koska tuo miedän takapihan mittari (joka on auringon paisteessa) näyttää +22 lämpötiloja ja en usko että teidän selkosilla on kylmempää!

   Poista
 7. Ihan hyvän mittainen tarina hameesta, ei joka päivä löydy.

  Mulla hameita joka mittaan ja pidän vaikka ei olisi sopivaa.
  No farkkuhame ei oikein ole.
  Sen pitää vain pitää mielessä ettei riko siveys pykälää tai voi poliisi setä tulla ja olla vihainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on minun mielipiteeni eli puolutuspuheeni...eikun oodi lyhyille hameille!
   Kesällä saa pitää (ja talvella jos tarkenee) vaikka kuinka lyhyttä hametta eikä edes virkavalta voi sitä estää ;D

   Poista
 8. Hame ON liian lyhyt. Piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin yleisesti ottaen? Ihan sillä koska tekstissä olevissa kuvissa kaikki olivat ihan osavan mittaisia ;D

   Poista
  2. Kolme viidestä hameesta liian lyhyitä... noin yleisesti ottaen ;). Kotona nekin tietty menee. Kaikkee ei tarvii näyttää kaikille.

   Vastustan seksiä arvona, koska se tuntuu olevan nykyajan suurin arvo. Seksiä siellä, seksiä täällä, seksiä ihan kaikkien päällä. Millään muulla ei tunnu olevan väliä.

   En siis vastusta seksiä vaan tätä nykyajan seksillä kyllästettyä arvomaailmaa.

   Poista
  3. Onhan se totta että seksin avulla kaupataan nykyisin lähes kaikkea ja mun mielestä seksistä on muutenkin tehty likaista vaikka se on oikean kumppanin kanssa ja oikeissa olosuhteissa toteutettuna yksi maailman kaunemmista asioista.

   Poista
 9. Hmm, mulla oli just tänään minihame päällä. Tosin siveästi legginssit (=oikeasti vanhat juoksutrikoot) siinä alla, jotta mitään ei vilahtais, vaikka kuinka pyllistelisin. Ja pyllistin kyllä miehelle kotona ennen lähtöä, että jos meen näin niin näkyykö perse ja ei kuulemma näkyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sinä hoidit homman kunnialla ja osoitit sen että myös lyhyttä hametta voidaan käyttää "virallisemmissakin" tilaisuuksissa kun sen tekee oikein. Vähän typerästi määritelty mutta tajusit varmaan.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins