Kuningatar -S-:n katse aiheuttaa Paimenten jäykistymistä!

Lepäilisinkö lääkärin toimenpiteiden jälkeen? Olisihan se ollut hienoa mutta minkäs teet, kun Hänen Kuninkaallinen korkeutensa esittää mafioson tapaan pyynnön josta ei voi kieltäytyä. No tämä oli kyllä suora haaste ja kaiketi se on tehtävä vaikken näitä haasteita erityisemmin rakastakaan. Tosin mietin pitkään että teenkö tämän sillä haasteen esittäjä on unohtanut postittaa/julkaista erään jo julkaisemansa kuvan mutta noin 15 cm alempaa (ja kiitos hieman kauempaa) otettuna. Tässä nämä vastaukset nyt kuitenkin tulevat:Säännöt:

1. Kerro keneltä sait haasteen

Johan tuo tuli mainittua eli temperamenttiselta mutta aivan helvetin hyvän huumorintajun (varsinkin ärähtelypuolen jutut on ihan parasta!) omaavalta ja Blogspeheren kiistattomalta Kuningattarelta joka myös -S-:nä tunnetaan.2. Ensimmäinen kuva on tärkein tai pieni kollaasi blogistasi

Kollaasia en ala rustaamaan mutta laitan sen ensimmäisen joka on otettu Jurtan edustalla ja silloin elettiin tammikuun 18. päivää armon vuonna 2014, kyseessä on toinen postaus tästä lampaiden ja vastoinkäymisten täyttämästä elämästäni täällä pohjoisella tundralla.


Jäädyin perseestäni kiinni 18.01 kun tuijottelin lampaita aavistuksen verran liian kauan.


3. Haasta ne, jotka mainitset haasteessa

Että minä rakastan tuota lausetta ja olen mielissäni siitä, että Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa antaa meille oudommillekin tapauksille mahdollisuuden toteuttaa itseään ehdoitta ja tämä saattaa näkyä haasteen lopussa...Yleistä:

Milloin perustit blogisi?

Outo Paimen – nimeä kantava blogini eli rakas päiväkirjani on perustettu 17.01.2014 mutta aiempia kokemuksiakin on, sillä minulla on ollut kyseenalainen kunnia tuntea eräs hullu apotti joka ennen Luostarinsa perustamista eli tavan elämää WordPressin puolella.Mistä blogisi nimi tulee?

Ammatistani tietysti – kuinkas muuten! Tosiassa olen elänyt läpi vuosisatojen erään eliksiirin ansiosta mutta sitä en oikein tiedä itsekään miksi jumiudun tämän saatanan lammaslauman keskelle vuonna 1938.Mikä on nimimerkin tarina?

Kts. edellinen vastaus.Arkisto:

Näytä joku vanhoista bannereistasi

Jos joku kuvittelee että näillä taidoilla bannereita väsäillään niin erehtyy sillä viimeksi kun yritin tehdä vastaavaa (lisätä drop down – menun), onnistuin jumiuttamaan koneen, jouduin turvautumaan blogin varmuuskopioon, poltin sekä päreeni että kolme askia norttia eikä se viikon ulkoruokintakaan miltään mukavalta tuntunut (mulla on täällä yks nainen josta olen koittanut olla aikas hissukseen).Viimeisin kommentti joka sai sinut hymyilemään

On se joka löytyy roskapostin puolelta. En nimittäin voinut olla hymyilemättä kun ajattelin että mulla olis kommentin lähettäjän lupaama, lähes neljäkymmentä senttinen kikkeli mikäli poikkeisin hänen vastaanotollaan jossain hevon vitun kuusessa. Kuvitelkaa nyt, minä töpöjalkainen paimen sellaisen vehkeen kanssa! Toisaalta sillä olisi hieno brassailla iltaisin/öisin käyttäen apuna kikkelin päähän asennettua magnesiumnauhaa. Katsokaas kun kovaa juoksemalla se kikkelin pää heiluisi edestakaisin ja möttiosan laahatessa maata asfaltin aiheuttama kitka saisi vallan mahrottoman kipinäsuihkun aikaan. Näitä virityksiä näkee joskus käytettävän mm. katudragstereissa. Olisin siis varsinainen – ja tupakin päähän verratava – tulimuna.Muutama kuva sinusta vuosien varrelta

No tämä on helppo koska mulla ei kovin montaa kuvaa ole ja siksipä saattekin tyytyä tuon ”jäätynyt perse” -kuvan lisäksi tähän pärstäkuvaani (okei, laitan muutaman tuonne alempana olevaan kohtaan niin tulee molemmat hoidettua samalla kertaa).
Postaus, mistä olet erityisen ylpeä

En ole mistään erityisen ylpeä koska en osaa lukihäiriöni takia kirjoittaa tekstiä sillä tavalla / siinä muodossa kun haluaisin. Kirjoittamiseni on töksähtelevää ja täynnä sekä kielioppi – että kirjoitusvirheitä.Postaus, joka oli kuukauden suosituin

No tämän kuun teksteistä on 3. päivän Twitterkikkeli – juttu ollut suosituin ihan sen takia että sitä käytiin katsomassa tuolta Ison Veden takaa oikein isommalla porukalla.Postaus, minkä haluat kaikkien näkevän

Tietysti minä haluaisin että kaikki maailman ihmiset (myös lukutaidottomat koska kuvia on perkeleesti) näkisivät jokaisen postaukseni kahdesta syystä: Ensinnäkin minä sairastan (sen hullun apotin tapaan) Napoleon - tautia ja toisekseen Jurtalla jaetaan puhdasta, neitseellistä tietoa jota ei muualta saa ja kaikki tämä jaetaan hyvässä hengessä ja hyvien tarkoitusperien (mm. kansan sivistäminen sekä -kiihottaminen) vallitessa.Sekalaiset:

Oletko tehnyt teemaviikkoa?

No voi vittu sentään, tämä mun elämäni on yhtä teemaviikkoa eikä se siitä miksikään muutu. Ainoa ero normaaleihin teemaviikkoihin on se että tämä mun teemaviikkoni kestää yleensä 52 normaaliviikkoa joten repikää siitä.Onko sinulla yhteistyökumppaneita?

Khihihihii....kukas tälläisen hullun kanssa kimppoihin lähtisi....khihihih.Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?

En ole koska olen koko elämäni kuulunut Suomen lehtolapset ry:hyn sekä Korpiseutujen Ei toivottujen nuorten – yhdistykseen eikä meitä pahemmin kutsuta mihinkään.Tilastot:

Sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?

Ootas...16854.Päivän sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?

Ootas taas....153.Lukuluettelo:

Blogi, jonka postauksia odotat eniten?

Kyllä mä niitä kaikkia odotan ihan yhtä paljon mutta kun tämä oma elämäni on tällä hetkellä sellaista etten pysty seuraamaan siihen tahtiin kuin haluaisin.Blogi, joka on luettelon ensimmäinen ja viimeinen

Lukulistani blogit ovat päivittymisjärjestyksessä eli viimeisin on aina ylimmäisenä jne. Tosin blogger tekee toisinaan temput ja jättää joitakin blogeja päivittämättä.Blogi, johon liityit lukijaksi viimeiseksi?

Tais olla tämä http://millinvakka.blogspot.fi/mikäli oikein muistan. Aivan mieletön taitelija ja muutenkin mukava sielu tuo Millin.Kuvia:

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi

Okei, tässä nämä ovat:

Minä ja lampaat Bledivostojen laaksossa. Kuva on  paikallisen rajavartiolaitoksen ottama (hienot kiikaritähtäimet täkäläisillä rajavartijoilla! Niillä voi ottaa kuvia samalla kun sovittelee tähtäinristikkoa vaikkapa paimenen pään kohdalle).
 
Meikäläinen lukupuuhissa. Kuva on yhden voudin ottama (hyvin vanhalla kameralla).


Minä muutama vuosikymmen sitten ja peräisin ajalta kun luulin että mä ruletan, ts. että mun hommat kulkee niin kuin mä haluan. Nyttemmin mulla ei ruleta kuin peristaltiikka.


Tässä oli Hänen Kuninkaallisen Korkeutensa päälleni langettama haaste kokonaisuudessaan ja toivon että tällä kertaa muistin vastata joka kohtaan. No älkää nyt kaikkia uskoko sillä eihän tämä tässä ollut vaan nyt päästään siihen hauskaan osaan eli haasteen kohtaan numero 3 (juu, kiittäkää -S-:ssää, hän se antoi mulle vapaat kädet).

Haastan seuraavat henkilöt Blogspeheren laajoilta aavikoilta (ilman linkityksiä):

 
Maelkan, Sannan, Rantakasvin, Malmin Polgaran elikkäs tuttavallisemmin Polgan,Marjaanan, Harryn, Mañanan, Puskiksen, Millinin, Kikin, Marran, Elinan, Simpukan, Heklan, Rouva B:n, Anne – Riitan, Emilien, Hirnakan, Puolinaisen, Bamiellan, Helminaisen, Birgitan, Rouva L:n, Tsompin, Cairan, Ninkan ja Lihaliemen. Eli kaikki lukulistaltani löytyvät suomalaiset bloggaajat. Toivottavasti en unohtanut ketään ja jos näin kävi, niin nyt on sitten unohdetutkin haastettu. Ymmärrette varmaan miksi en linkittänyt?Hyvää illan jatkoa jokaiselle ja kiitos -S-, minäkin rakastan sinua. Troppaan hieman ja palaan takaisin. Niin, ja pääsen marsusta eroon 17. päivä – tänään tuli leikkauspäätös.34 kommenttia :

 1. No kiitos nyt haasteesta.. huu. Ja onnittelut marsulle (vai oliko se kaljurotta).

  Tulimuna aiheutti lievän ruudun kostumisen pärskiessäni juomavedet siihen. *köh*

  VastaaPoista
 2. Ollos hyvä vaan ja kiitä -S-:ssää - siinä on jumalaton rustaaminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees. Säästän huomiselle. Jos vaikka on töissä tylsää :P

   Poista
  2. :D
   Näin toimii kunnon väki!

   Poista
  3. Luettu ja kommattu.

   Poista
 3. Kiitos haasteesta. Ny on niin väsy, ettei jaksa ajatella asiaa, mutta kahtotaan joku päivä. See ya.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mitäpä sitä yötä vasten sillä tuossa on aikasmoinen tekeminen. Koitan saada nyt nämä jurtan asiat kohilleen niin pääsen huomenna lueskelemaan. Hyviä öitä <3

   Poista
 4. Kiitos vain. Mie en edelleenkään (olen nähnyt sen muutamassa blogissa) oikein ymmärrä koko haastetta, mutta päätin vastata siihen mitä ymmärrän.

  Meillähän on jännä päivä kummallakin sillon seittemästoista. Mie saan mennä TE-keskukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun teet sillä tässä on oma rustaamisensa vaikka se on silleen simppeli mutta jokusen hetken se ottaa siitä huolimatta.

   Onnea reissuun ja eiköhän tässä vielä nähdä ennen 17. päivää. Mulle tulee kyllä jumalaton kiire kun pitää saada Leipomotyttöjen maailmanjärjestys valmiiksi ja toinen projekti on aluillaan.

   Poista
 5. Mä olin nopee: tein sen jo ennen kun ehdit edes ajatella mua!

  http://marjaananmaja.blogspot.fi/2014/04/kesaa-odotellessa.html

  Mukavaa keskiviikkoa ja jaksua leikkaukseen saakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa keskiviikkoa sinullekin ja tässä se nähdään mitä jo tekstissäkin mainitsin: mä en yksinkertaisesti ehdi lukemaan näitä postauksia siihen tahtiin kun pitäisi :(

   Poista
 6. Voi perk.. eikun siis kiitos haasteesta! Katsotaan mitä saan aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsot tsot! Eipäs kiroilla jurtalla - tuo voimasanojen käyttö kun särähtää niin pahasti tälläisen hurskaamman paimenen korvaan ;D

   Piti sanoa että mene vääntämään mutta huomasin syötteessä että olit jo tehnyt sen, joten täytyypi tulla lukemaan :P

   Poista
 7. Hienoa että pääset lemmikistäsi eroon. Ei niitä marsuja yhdella miehellä saa olla liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, tässä kun joutuu toppuuttelemaan tuota ensimmäistäkin ;D

   Poista
 8. Päivämäärä lyöty lukkoon, hienoa!
  Mä en voi sietää marsuja. Enkä rottia. Leikkuriin kaikki vaan.

  ... tai ootas. Ehkä sitä sun kaljurottaas ei sit kuitenkaan kannata leikata. Sä olit käsittääkseni jollain miesmäisellä tavalla kiintynyt siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D
   Joo, kaljurottaan ei kosketa mutta toi toinen ruttiainen saa lähteä.

   Poista
  2. Eikö kukaan saa koskea kaljurottaan?
   Erikoinen mies :D

   Poista
  3. Tietysti saa (ja on jopa toivottavaa) muttei sitä kyllä lekurit tule pitelemään...ties mitä niitten terävien skalpellien kanssa tapahtuu ;)

   Poista
  4. Sitähän minäkin <3
   On se kiva rotta kun muuttaa kokoaan :D

   Poista
 9. Hyvinhän se meni. Allekirjoitan sen, että olihan siinä väsäämistä. :)

  Ja teit musta samalla koko porukan pahiksen... hmmm... Tästä täytyy jollain tapaa antaa kuninkaallinen rangaistus. ;-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tämä loppupelissä niin paha ollut mutta menihän siinä muutama tovi.

   Ei ei ei! Ethän sinä suinkaan mikään pahis ole vaan Blogspheren kaunis ja alamaisilleen aina niin suopea kuningartar!
   * Kumartaa syvään *

   Poista
 10. Työpäivä tehty ELI haasteeseen vastattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Lähdenkin tästä hiippailemaan sinne päin! ;D

   Poista
 11. Vastattu ja julki huomisaamuna :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kävinkin jo lukemassa sen (ja esitin muutaman kysymyksenkin..)

   Poista
 12. Voi jumaleisson, minkä teit! Palaan astialle, jahka olen lopettanut itseni raapimisen. Aarghhhh!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta rouva L, pitäähän sitä olla elämässä haastetta ja tässä sitä on sillain sopivasti.
   Ihan uteliaisuuttani kysyn että missäs sitä on riehuttu kun joutuu itseään raapimaan?

   Poista
 13. No jopas. kiitos haasteesta ja mukavista sanoistasi. Ylitin itseni ja sain kuin sainkin jotakin vastauksia kysymyksiisi. En ole ennen noin paljoa tekstiä postauksiini saanutkaan, olet sinä vaan melkoinen innostaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas Millin!
   Kävin lukemassa sun jutun ja hienosti olit suoriutunut, sillä vastaukset oli kirjoitettu niin että niitä oli mukava lukea ja moni kohta valaisi asioita lisää. Se runo oli hyvä! :D

   Poista
 14. Kiitos haasteesta =) Täytyy sanoa, että tässä on kyllä vaikeimmat kysymykset mitä olen haasteista saanut. Laitan myssyn kuumenemaan ja kieriskelen sukissani jonkin aikaa...

  Puukko... joskus se on tarpeen. Tsemppiä siihen =)

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins