Brutaalis - eroottinen kuvasarja Mu'n a árvesta

Koska Jurtta on viimeisiä vapaan ajattelun linnakkeita, ajattelin tarjota teille brutaalis -eroottisen kuvasarjan Mu'n á arvesta, tuosta kirurgisesti toteutetusta halkioleikkauksesta joka koristaa erään paimenen alavatsaa. Kuvat eivät ole laadullisesti mitään kovin korkeatasoisia johtuen kameraa pitelevän käden korkeasta iästä ja pitkälle eletyn sekä kovia koetun elämän mukanaan tuomasta vapinasta. Kuvasarjaan innoitti eilinen, jurtalla käyty ja tänään jatkunut (aamun ensimmäinen postaus) keskustelu hameen lyhyydestä sekä maailmalta kantautuneet tiedot Toukoon (Tom of Finland – mies) ja hänen postimerkkeihinsä kohdistuneesta arvostelusta. Korostettakoon kuitenkin että allekirjoittanut edustaa tavanomaista heteroseksuaalista osastoa joten jättäkääs mun pieni arttuni rauhaan. Piti ottamani siitäkin muutama kuva mutta ajattelin sitten että kukapa sitä paimenen persettä haluaisi tähtäillä kun on näin kaunis ilmakin jota voi (ja tasan mieluummin) ihailla. Kuten kuvasta näkyy, haava on lähtenyt parantumaan varsin hyvin mutta jäljellä on vielä turvotusta josta olinkin jo yhteydessä sairaalaan ja jos se ei ensi viikon loppupuolelle laske, niin menen näyttämään sitä koska joudun kulkemaan pääsääntöisesti munasillani haavan kosketusarkuuden vuoksi.

Tässä leikkaushaava näkyy kaikista parhaiten.


Jep jep. Tälläistä jälkeä tulee kun suoritetaan JAB30 Hernioplastia a.m. Lichtenstein – operaatio eli kaikkeen sitä ihminenkin joutuu, varsinkin kun liikutaan alueella missä on muutenkin suht herkkää ja hmm....no ainakin kantajalleen arvokasta kalustoa.Muuten tämä lauantai on mennyt varsin mukavissa merkeissä mutta jouduin käymään Aljohin kanssa sangen pitkät neuvottelut luppakorvan omistaman jäätelön suhteen koska Polga ja Rantis kävivät chatin puolella härnäämässä mässyillään, tietäen meikäläisen olevan varsin riippuvainen (kieltäydyn käyttämästä sanaa addikti) niin suklaan kuin kaiken muunkin makean suhteen. Niinpä maanittelin useita tunteja (no muutamia minuutteja) Aljohia luopumaan osasta hänen saunailtoihinsa varatusta vanilijajäätelöstä ja maanittelu tuotti tulosta, tuo mainio luppakorva heltyi ja sanoi luopuvansa omistamansa litran kolmanneksesta muutamin reunaehdoin joista esimerkkinä kerrotakoon velalle kohdistuva järjetön korko (kaksi litraa takaisin!) sekä välitön palkitseminen melko vahvan siivun muodossa. Nyt olen kuitenkin saanut vanilijajäätelöä mansikkahillon kera eikä enää ole jäljellä kuin kiitoskirjeen lähettäminen Suomen Beagleyhdistykselle vallan verrattomasta rodunjalostustyöstä – harvoin pääsee tapaamaan noin älykkäitä ja humaaneja neuvottelukumppaneita.

Tässä tuo turvotus näkyy paremmin


Loppu ilta onkin sitten yhtä kärvistelyä koska pielustella ei voi eikä saunaan pääse vielä viikkoon, Ylen verolaatikko ei tarjoa mitään ja kaikki taivaskanavien tarjonta on koluttu lähes loppuun joten pitkä ilta tulossa...mutta eiköhän tässä jotain keksitä. Mitä se sitten on, jää nähtäväksi. Ties vaikka intoutuisin tekemään itsestäni inch by inch – kuvakollaasin jossa olisi myös kehon sisäistä kuvaa sillä satun omistamaan melko pitkällä piuhalla (oikeastaan letkumaisella kaapelilla) olevan kameran, sellaisen jonka avulla tarkistetaan mm. viemäriputkien kunto ja koska minä en ole mikään koripallon pelaaja, riittää tuota johtoa jonka päässä kamera on, koko ruuansulatuskanavan mitalle. Siitäpä tuli loistava idea mieleeni: koska kameralla voi ottaa videokuvaa, voidaan tehdä niin että minä nielaisen vaikkapa lihapullan ja heti perään alan syöttämään kameran kaapelia perään, niin voimme seurata pikku lihapullan seikkailuita ruuansulatuskanavani läpi! Tehdään sellainen nopeutettu versio missä ei odotella ruuan sulamista, vaan minä tökin kameralla lillipullaa eteenpäin niin saamme nähdä kuinka se lopulta saavuttaa peristaltiikan loppupään ja sukeltaa pikku persikanpuolikkaiteni välistä vapauteen. Taustalle voidaan laittaa soimaan vaikkapa joku Free Willy – tunnari tms. tunteisiin vetoava ja turhanpäiväinen jollotus. Itse kyllä suosisin kotimaisen Sibeliuksen teoksia tai toinen hyvä olisi ehkäpä Antonio Vivaldin Neljä Vuodenaikaa toteutettuna siten, että se talven jylinä osuu lihapullan vapauteen hyppäämisen kohdalle.


Tämä on ihan vaan Viivi & Wagner - promoa


Helvetti sentään, tuossahan olisi ideaa ja samalla näkisi missä kunnossa röörit ovat, eritoten kun tässä on viime aikoina tullut imuroitua noita kipuun ja ihan sairaasti heiluvaan psykkeeseen tarkoitettuja raksuja astetta enemmän. Win – win – tilanne sekä teille että minulle; te saatte nähdä huiman pakoelokuvan nimeltä ”Meatball – little runaway” ja minä pääsen tästä suoliston kuntoon kohdistuvasta epätietoisuudestani. Tosin en ole varma että onko meillä a) lihapullia ja b) suostuuko eukko avustamaan elokuvan teossa koska yksin on hankala toteuttaa muutama leffan onnistumisen kannalta tärkeä juttu. Taitaakin olla parasta että lopetan tähän ja ryhdyn maanittelemaan eukkoa niin ties vaikka jonain kauniina päivänä törmäätte otsikkoon josta muistatte että nyt se saatanan hulluon tehnyt sen köttbullar – leffansa.

Hyvää lauantai – illan jatkoo vaan kaikille.

48 kommenttia :

 1. Sun tarkotus on selvästi vaan kääntää veistä haavassa!!! (epäilen Marjaanan olevan mun kanssa samaa mieltä...)
  Jaa mikä arpi? No okei, jos siellä oli joku sellanen, mä annan sille hoivaavan pusun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään nähnyt mitään arpea....

   Poista
  2. No nyt meni kyllä yli kuin Vaasan kone...kääntää veistä haavassa??
   Kiitos kuitenkin pususta - se tulee tarpeeseen :)

   Poista
  3. Jaa - nyt mä tajusin :D
   Marjaana ehti väliin sillä välin kun kirjoitin vastausta Helmelle..

   Poista
  4. Muru, me nähtiin Marjaanan kanssa jotain Ihan muuta ;) Ja sä käännät veistä meidän haavassa esittelemällä sellaista, mitä me ei "voida" saada ;)
   *näyttö kuolassa*

   Poista
  5. Heh, me ollaan kovin samanaikaisia :-D

   Poista
  6. Se on muodissa täällä blogistaniassa, yhtäaikaisuus ;-)

   Poista
  7. Niin, jopa yhtä aikaa tuleminen :D

   Poista
 2. Au au, pikaista paranemista, hiukan näkyvissä turvotusta, siis tuossa haavassa, ei muualla. Syöppäs nyt raksus että jaksat. Toivottavasti paranee hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tsompi!
   Kyllä tässä paranemisen tiellä ollaan ja nyt vatsakin toimii kun jätin panacodit pois.

   Poista
 3. Se nyt olisi puuttunutkin, jos muualla olisi ollut turvotusta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana - sinähän olet ihan mahdottomalla tuulella...vai vielä turvotuskuvia... :P

   Poista
  2. Niitä odotellessa!!!! Me luotetaan suhun.

   Poista
  3. Ne on sitten hirveän hintaisia private - kuvia ;D

   Poista
 4. Kauheeta kuin mä säikähdin, että mikä on tuo silmätön norsunnaama, kunnes tajusin jutun juonen. Mulla on siis särkenyt päätä eilisestä lähtien eikä asiaa auta kirjallisuudenhistorian lukeminen eilen ja tänään. Tuntuu suunnilleen siltä, että silmät vuotaa verta.

  Leffaan voisit saada joitain apurahoja jostain kulttuuritaholta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääkipu helpottaa pian ja itselläkin tässä alkaa särkemään kun yritän saada lukulistaani näkymään mutta bloggerin perkele ei suostu tallentamaan sitä "lukemasi blogit" -muodossa joten kait se on huomenna rakennettava osoite osoitteelta. Tänään en jaksa ja vituttaa mokoma niin ettei pahemmin edes huvita. Poisitn vanhan kun se ei päivittynyt kunnolla ja nyt uusi saatana ei suostu edes näyttäytymään. Ärh.

   Poista
  2. Jos kuukkeli tekee jotain säätöjä justiinsa. Toisaalta eipä tuo suostu näyttämään mun leffalaskuriakaan oikein, niin en voi sitä laittaa sivulle :( Välillä tää on kyllä niin outo tää bloggerikin.

   Poista
  3. En tiedä mikä oli mutta tänä aamuna sain tapella alun kolmatta tuntia ja tein hirveän talkoon että sain tuon lukulistani taas ilmiintymään.

   Poista
 5. Kyllä siihen leffaan varmasti tukea saisi, kannattaa soittaa Ylelle, nehän rahoitti sen mannerheim-leffankin tekemistä, jossa joku suomalainen hipsteri matkasi johonkin pimeään afrikkaan kuvaamaan mannerheimia väreissä.

  Mutta juu, nämä oli kyllä blogistanian rohkeimmat kuvat, mitä oon nähnyt! Ja kyllä, näin arvenkin. Mutta kun ekaa kertaa näin tän postauksen, niin tuli kiire pois, kun mies heilui tuossa takana, niin aattelin, että hitto, äkkiä muille sivuille, sehän luulee mun muuten harrastavan epäilyttäviä nettisivustoja, joissa on kuvia mulkuista... Joten piti tulla myöhemmin uudestaan, kun mies ei enää hengaile tossa selän takana. Köh.

  Muuten kommentoisin vaan, että sä näköjään kuulut sheivaaviin miehiin. Hmm, epäilen, ettei se ole kovin yleistä sun ikäluokassa, mutta en tosin tiedä, koska en ole tutustunut asiaan tarkemmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiijä niin antaisko ne mulle mitään apurahaa mutta ainahan sitä voi yrittää. No ei nämä nyt sen paremmin rohkeita ollut koska olihan sitä vastaava ja vähän enemmän paljastava kuvasarja jo Luostarin aikoihin mutta teikäläinen ei tainnut silloin vielä kuulua tähän meidän vallattomaan klaaniin ;D
   Sheivaamisesta sen verran etten osaa sanoa muiden puolesta mitään mutta olen koko ikäni ajellut alakerran mm. sen takia että fiilis on aika paljon "ilmavampi" kuin jonkun helvetillisen puskan kanssa ja se on suuseksiä harrastettaessa huomattavasti miellyttävämpää (naiselle).
   Tästä samaisesta syystä pidän eritoten naisista jotka jos eivät nyt välttämättä halua ihan paljaaksi ajella, niin pitävät alapäänsä ainakin "siistittynä". Varmaan ymmärtänet.

   Poista
 6. Ja mä kun luulin sen operaation poistavan turvotusta ja palluroita?? Hmm.. Saatoin olla väärässä.
  Oliko vanhanaikaset tikit vai niitit haavassa?
  Pakko myöntää, etten niin tuollaisista haavoista lämpene. Onneksi oma vetoketju ristiselässä. Eikä ole tuota pöllön kääntösädettä päässä ;)
  Mutta kyllä siitä komia arpi jää. Ja miätis, jotkut maksaa ns haavatatuoinneista. Ja polttomerkeistä. Mä voisinki ruveta ammatiltani polttomerkitsijähenkilöksi!! Eiku starttirahaa hakemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan se pallura on pienentynyt (oikeesti tuo turvotus on isompi kuin alkuperäinen tyrä) ja jos tarkkaan katsot, niin näet oikealla puolella (kuvassa tietty vasemmalla) vuonna -90 tehdyn ja vastaavan operaation arven.
   Tikit ovat itsestään sulavia paitsi ei sisällä kuten ei se verkkokaan jonka ne laittaa nykyisin joka tyräleikkauksen yhteydessä (tai näin mulle ainakin kerrottiin).

   Susta tulisi hyvä polttomerkitsijähenkilö koska musta jotenkin tuntuu että sä nauttisit siitä hommasta ;D

   Poista
 7. Ai että nää kommentit naurattaa :))) varsinkin Puskissan ja Marran... silmätön norsunnaama :) hahmotin sen kyllä siihen ekaan kuvaan, kun kokeilin. Jotenkin tuntuu, että itse asia jäi nyt vähän Tyrvään varjoon...

  Mieki mietin, laittaisinko sinne toisaalle vuosipäiväkuvan omista arvista, mutta totesin sen olevan jo melkein pornoa.

  Ja sheivauksen yleisyydestä: mistäs sitä tietää, ellei käy tarkastuskierroksella? Mun mies on vm. -74 ja sheivaa. Minunkin pitäs, mutta oon luvannu vasta sitten, kun se on ollu vähintään 3 kuukautta polttamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemmetin ryökäleet pilkkasivat mun hienoa haavaa..;)
   Niin no, pornoa tai ei mutta ainakin tämä postaus tuli todistaneeksi sen aamuisen "liian lyhty hame" - kirjoituksen väitteen, että ihminen näkee sen mitä ihminen haluaa nähdä :D

   Marralle jo kerroinkin tuosta sheivaamisesta joten meikäläisen "syyt" tälle toimenpiteelle löytyvät sieltä.

   Poista
  2. Hmmm... ei se ollukaan pornoa... laitoin sen oman arpipäivityksenikin.

   Poista
  3. Blogiisi vai minne?
   Mulla kun ei ole noita osoitteita muualle..

   Poista
  4. kuunautavuodatusnet. Mutta ei siellä ole mitään katsomista.

   Poista
  5. tänne? siis omaan blogiisi? jos kerran vuodatuksen puolella ei ole mitään?

   Poista
  6. kävin tsekkaamassa vuodatuksen puolella mutta siellä oli vaan ne operaation jälkeiset eli ootko päivittänyt uusilla?

   Poista
 8. Onpa, onpa aika pallero arpi, jospa se siitä kutistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vielä aika pallero ja jos ei alkavan viikon loppuun mennessä paljon pienene, niin käyn näyttämässä sitä sairaalalla. Näin sovittiin viime keskiviikkona kun soitin ja kerroin tilanteesta.

   Poista
 9. Ilkeen näköinen arpi mutta muuten kuva hivelee naisen mieltä.
  On se mies kaunis kun osaa olla rohkea :D
  Pitää lopettaa, kuola kastelee rintamuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vielä suht ilkeen näköinen mutta uskonpa ettei sitä paljonerota jahka aikaa kuluu ja se parantuu kokonaan.
   Olet muuten ensimmäinen nainen jonka tiedän kuolaavan arpien takia ;D

   Poista
  2. Voit olla oikeassa. Kyllä se mies jonka kylkeen oli mitattu puukonterän pituus, oli upee. Mies parransänkineen ja arpineen on jotain muuta kuin pullamössöpoika.

   Poista
  3. Olet sinä kyllä aikas nainen :D

   Poista
 10. Herttinen mikä aamun avaus näin kauniina sunnuntaina!!! Onneksi kahvit on jo juotu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo, päivän olisi voinut paremminkin aloittaa mutta julkaisin tuon jo eilen ja tavallaan jatkona sille "liian lyhyt hame" -postaukselle katsoakseni "ihminen näkee sen mitä ihminen haluaa nähdä" - väitteeni paikkansa pitävyyden (ja pitihän se!) ;D

   Poista
  2. Ai arpi? Jaa, pitää tutkia tarkemmin kuvaa... :DD

   Poista
  3. :D
   Olet sinä kans yks....

   Poista
 11. OHO! Mikäs se siinä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on jälleen yksiarpi koristamaan tätä muutenkin arpien peitossa olevaa kroppaani. Kuvassa vasemmalla (eli kropan oikealla puolella) näkyy vuonna -90 tehdyn,samanlaisen operaation leikkausarpi.

   Poista
  2. Mä mistään arvesta puhu...

   Poista
  3. No mutta Simpukka...

   Poista
 12. Siisti arpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä siitä siisti arpi tulee (ja lakkaa virnuilemasta ;D )

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins