Asenna gadget - heittele luita

”Juu saatana, tuleskin vaan käyttämään tätä heti helvetin hienoa alustaa jossa pääset esittelemään vaikkapa niitä typeriä kuviasi ja seuraamaan ystäviesi blogeja hirmu kivan ja täysin automaattisesti päivittyvän listan avulla. Saattaa olla ettei me olla muistettu kertoa kaikkia ja voi olla hyvin todennäköistä ettei se sun vitun listas päivity ja jos sä perkeleen Ensio menet poistamaan sen, niin voimme taata että helvetilliset talkoot on luvassa koska ei niitä blogeja siihen lukulistalle niin vaan lisäillä, olkoonkin että tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia mutta eihän ne toimi sillä ne on lähinnä koristeita jotta kaikki näyttäis hienommalta”.
True

Koska vanha ja täysin toimimaton – siis erittäin huonosti päivittyä – lukulistani tuntui olevan yhtä tyhjän kanssa, päätin poistaa sen ja asentaa sitten uudelleen. Voi kuinka helppoa; klikkaat vain ”lisää gadget” - kohtaa ja valitset blogiluettelon, johon voit sitten helposti lisätä kaikki lukemasi blogit lisää blogi - nimisen valinnan avulla. Kilin kellit ja pari demonin nimeä. Hienosti ne ilmiintyi listaukseen ja väittipä tuo saatanan gadgetti että tallentaminenkin onnistui mutta kas, tyhjää täynnä koko runkkulanpaskanhelvetin typerä lista. Tätä valinta/asennusmallia tuli hierottua noin vajaan tunnin verran kunnes totesin että ensimmäinen purkillinen rauhoittavia oli loppumaisillaan joten jätin homman siihen. 
 
Hiljalleen kasvavan vitutuksen koposorminen kapellimestari

En lannistunut ja ryhdyin vaan ryhdyin lisäämään lukemiani blogeja siten, että klikkasin hallintapaneelin puolella olevaa ”omat blogit” - valintaa ja sieltä sitten klikkailemalla kopsasin joka perkeleen blogin osoitteen lisäten samalla tämän Einsteiniakin näppärämmän pikku gadgetin listaan. Kaikkien blogien tullessa listatuksi, klikkasin tallenna – painiketta ja hyrisin tyytyväisyydestä; homma oli tehty ja päätin mennä blogin puolelle ihastelemaan hienoa ”Paimenen iltalukemiset” - listaani. Vaan miten kävikään? Hysteerinen kirkuminen täytti olohuoneemme, heittelin Aljohin luita, tyhjensin loputkin ensimmäisestä mielipideraksupurkista ja kaadoin noin kolmanneksen toisestakin kunnes olin sen verran tyyntynyt että viskoin lisää Aljohin luita ja leluja pitkin seiniä. Turha kai sanoa että makuuhuoneen puolelta sateli tulikiven katkuista ohjeistusta erilaisten lelujen keräämiseen ja pois muuttamiseen liittyvien tulikomentojen myötä.Step 3

Päätin ettei minua yksi helvetin blogger päihitä ja niinpä siirryin vaivalloiseen tapaan eli jälleen muutama välilehti auki ja tällä kertaa ”fyysinen”vierailu joka ainoassa blogissa, josta kopioin osoitteen ja lisäsin sen listaan ajatellen että nyt on ainakin oikeat osoitteet ja kun olin saanut kaikki blogit listaukseen, painoin jälleen tallena – nappia ja hyrisin kahta kauheammin. Palkitsin itseni jopa kupilisella kahvi jonka nauttimisen jälkeen istahdin taas koneen ääreen ja klikkasin rakkaan jurttani etusivulle ihastelemaan lukulistaani. Tällä kertaa ei seurannut sitä tavanomaista hysteeristä kirkumista, vaan aloin valua hikeä aivan solkenaan ja silmissäni näkyi pelkkää valkoista. Kohtauksesta selvittyäni huomasin syöneeni suurimman osa eukon viherkasveista, uunissa paistuivat aamutossuni ja tajusin hakkaavani päätäni Eino Lehwäsahon teokseen ”Meillä kaikilla on lahjoja – toiset ei vaan saa paketteja auki”. Lukulistani oli täysin tyhjä.
Raivoisa, useiden eri lääkkeiden ja niistä aiheutuneiden hallusinaatioiden vallassa tehty grande finale

Jälleen muutamia välilehtiä auki, tällä kertaa hallintapaneelin omat blogit – osiosta blogien osoitteiden kopiointi ja liittäminen paskarainerirunkefäärdmotherfucker – gadgetin listalle siten, että joka saatanan osoitteen jälkeen painoin tallenna – namikkaa ja voitte kuvitella kuinka kauan kaikki toiminta kesti näillä perkeleen hitailla  prepaid– yhteyksillä! Ainakin hetki sitten kaikki näytti olevan kunnossa ja jos joku huomaa (mikäli se perkeleen viritys toimii kun palaan täältä Libren puolelta blogsphereen) että oma ja aiemmin listalla ollut blogi puuttuu, niin ottaisin mieluusti vastaan informaatiota jotta pääsen korjaamaan asian sillä yhtään blogia ei ole tarkoituksella pudotettu pois. Mainittakoon vielä että jos tämän jälkeenkään persenaavarutaeianriautoamticfuckingsystem päivitä listaani, niin se ei ole minun vikani vaan kaikk' on niin sanotusti korkeemmas' käes' eli helvetin korkealla lentävän linnun hallinassa. Tuli meinaten kaiken tuon ohessa taas liiteltyä kaiken maailman Feedlyjä sun muita readereita mutta onhan se jumalauta niin, että jos pohjaan/alustaan kuuluu valmiit kikkeet, on niiden myös toimittava. Näköjään tai ainakin mitä blogilistaan tulee, tämä alusta ei kykene multitask -toimintoon eli se ei kykene tallentamaan kuin yhden osoitteen kerrallaan. Helvetti sentään, tästä piti tulla hyvä päivä mutta se on sellainen juttu että kun hullu suuttuu, niin se ottaa hieman pitemmän aikaa ennen kuin pölyt ylähyllyllä laskeutuvat ja kaikki on taas hyvin. Vaan eiköhän se tästä ja jahka saan kupuni ravittua, palaan lueskelemaan ja muutenkin mellastamaan blogspheren aavikoille.

Teille kaikille, niin jurtan asukkaille kuin muillekin tundraa pitkin teppaaville, haluan toivottaa mitä parhainta sunnuntaita.


29 kommenttia :

 1. Parempaa sunnuntain jatkoa. Kyllä se siitä kun saat murua rinnan alle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Eiköhän se taas tästä ja pyydän anteeksi tarpeetonta kiroilua mutta kävin astetta kuumempana tuon lukulistani kanssa..

   Poista
 2. Juu, en ole määkään saannu lukulistaa ulos tuolla Valokuvitelmia- blogini puolella. Ei vaan ilmesty näkyviin, vaikka kuinka tallentaa. Mutta ehkä jonakin päivänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on kylmä totuus että jokainen lukulistalle lisätty blogi on tallennettava erikseen ja sehän siitä hommasta niin typerän tekeekin. Ei meinaten onnistunut se että lisäsi kaikki blogit (joko "lukemani blogit" tai url - osoitteen perusteella) ja vasta sitten tallensi. Koko lista jäi tyhjäksi mutta yks kerrallaan homma onnistuu.

   Poista
 3. Mmmm... joskus joitakin juttuja ei kannata yrittää ehjätä! ;) Tosin itse sorruin myös eilen laatimaan tavallista tickeriä - helppo homma... just, kun halusin tietynlaisen tietyillä vekoteilla jne. sain kepoisasti kulumaan pari tuntia myös hieman raksuja napsien ja tavaroita pahoinpidellen. Nyt on hiano tickeri toisaalla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ja siksipä tuokin oli tehtävä alusta loppuun ja vielä vaikeimman kautta joten aikaahan siinä menee (aivan turhaan mutta minkäs teet).
   Olisitko taas ystävällinen ja valistaisit metsien miestä siitä että mikä "ticker" oikein on? Jotenkin lippuun tai biljettiin se viittaa mutta... ;D

   Poista
  2. No, mulla se on tuommoinen laskin - se voi liittyä mihin vaan. Täällä on esimerkkejä kaikenlaisista eikä tarvii ees kirjautua, voi tehdä vaiks huvikseen Aljohin synttäritickerin...
   http://www.tickerclub.com/tickers/event/

   Poista
  3. Jälleen kerran tosi iso kiitos avusta, lähdenkin heti katsastamaan mitä kaikkea linkin takaa löytyy. Kiitos! <3

   Poista
  4. Mä taidan tehdä uuden, missä lasketaan montako minuuttia kestää ennenkuin Paimen hermostuu... ja tickeri käynnistyy... :D

   Poista
  5. Laita siihen semmonen etana mönkimään...

   Poista
  6. Polga: kyllä mä niitä kävin katsomassa - kiitosta vaan linkistä - ja saattapi olla että joku päivä johonniin päin sellainen ilmestyy :D

   Rantis ja Rantiksen etanat..sinä olet kuule ollut vähän turhan uhmakkaalla päällä joten taidan tulla pitämään pientä kurinpalautusta :P

   Poista
 4. Sinä olet kyllä sitkeä!
  Totta on tuo mitä Polga sanoi, että korjaaminen ei useinkaan kannata, vaan kantsii tehdä vallan kokonaan uusi.

  Niin, se on IT-luonnonlaki, että kun yhtä kohtaa korjaa/asentaa jotain, niin moni muu asia vie pari tuntia/päivää saada uudelleen kuntoon. Itse tein eilen illalla kotisivuja eräälle yrittäjälle ja homma alkoi tuntua siltä, koko CSS- ja XHTML-maailma on minua vastaan. Noh, nukuin yön yli, avasin hetkeksi koneen ja pieni korjaus tyylitiedostossa, ja pädäm, kaikki toimi. Joskus (=aina) kannttattaa nukkua yön yli:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän siinä kävi että rakentelin koko lukulistan uusiksi aivan kuten jo Polgalle mainitsinkin mutta lähinnä ihmetyttää se, ettei kyseinen gadget kyennyt tallentamaan montaa osoitetta yhtäaikaa vaan jokainen piti tallentaa erikseen (ja juuri tämä teki hommasta työlään).
   Tottapa tuo yön yli nukkuminen ja olen tupakkimiehenä huomannut että hermosauhujen (lue:rauhoittumisen) jälkeen kun yrittää uudestaan, niin usein tulee ihmeteltyä että mikäs tässä muka nyt niin vaikeaa :)

   Poista
 5. Ja sitten Aljoh joutui korjaamaan luunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se joutui! :D

   Poista
  2. Raukalla meni luu kurkkuun! :D

   Poista
  3. No niin muuten tais mennä! :D :D

   Poista
 6. Sinähän olet stkeä kuin katumaton liha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen!
   Nyt tuli sellainen vertaus jollaista en ole ennen kuullutkaan! :D

   Poista
 7. Mä huusin täällä sun kanssa: AAAaaaarrrhhhhggggg!!!!
  En tajua miten pitkät hermot sulla on. Mulla olisi lentänyt kone kuutamolle ja olisin jäänyt itkemään hermoriekaleena ja yksin jätettynä.

  Löysin itseni listalta, joten en tuota sinulle lisätyötä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näiden kanssa hermo menee mutta sitä ei parane menettää lopullisesti tai se käy turhan kalliiksi.
   Joo, nyt tuo lukulista näyttää pelaavan suht hyvin ja toivotaan että se pelaa jatkossakin.
   Hyvää sunnuntai - illan jatkoa <3

   Poista
 8. Tuon saman ongelman kanssa tullut tutuksi. Sai laittaa saman blogin monta kertaa lukulistalle ennenkuin onnistui. Useampaa ei hyväksynyt ollenkaan. Pieni ajatuksen poikanen on ollut jo jonkin aikaa, että jätän tämän bloggerin. Minne tai mitä tilalle on vielä suunnittelu asteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika paljon tuntuu olevan häikkää enkä väitä että ne varsinaisia bugeja olisivat mutta kummiskin sellaisia juttuja jotka ärsyttävät. Kaiken lisäksi blogger päivittää joitakin blogeista todella hitaasti - usein jopa päivän viivellä ja useimmiten nuo WP:n puolella olevat blogit eivät päivity lainkaan, vaan niiden ilmsetymistä on seurattava sähköposti - ilmoitusten avulla.

   Olishan noita alustoja ja taannoin kun käytin selaimena Operaa, mulla oli blogi tai paremminkin tänne johtava mainos My Operan puolella joka nytemmin on lakkautettu. Siellä moni käyttäjä vaihtoi jollekin toiselle alustalle jonka nimeä en nyt muista mutta kovasti tuntuivat kehuvan sitä ja onhan noita alustoja ihan pirusti. Monet vaan kärsivät käyttäjien vähyydestä.

   Poista
 9. Anteeksi, kultaseni, mutta mä repesin ihan täysin kohdassa, jossa vaimonkin pinna palaa. Anteeksi. *suorittaa katumusharjoituksia polvillaan*

  Vaan totuushan on, ettei tämä blogger toimi. Tähän asti ainut tapaamani toimiva blogialusta on Livejournal, mutta se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tuo mitään joten lopeta katumusharjoitukset siihen paikkaan. Ei ollut ensimmäinen kerta kun muija käski mun kerätä omat leluni ja ohjeisti hiihtelemään uuksan kuuseen :D

   Poista
  2. Juu, pakko lopettaa kun siirryn toiseen paikkaan päivystämään. Neljä tuntia.. onneksi(?) voin lukea tenttiin tulevia luentojuttuja.

   Poista
  3. Koitahan rakas jaksaa niitten lukujes kans kun sä touhuat muutenkin pesueen eteen.

   Poista
  4. Ja pöh. Arvaa juutuinko neuleyhteisön tietyn henkilön fanittajien keskusteluryhmään tsekkaamaan joka ikisen viimeisten kahden viikon aika kirjoitetun viestin? *huokaus*

   Poista
  5. On se rankkaa kun rakastaa :D
   (no, paineen alla ihminen toimii paremmin joten haitanneeko tuo pieni viivästys mitään :P )

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins