Adorable Clash player

Jumaliste! Voiko tämän typerämpää ihmistä enää olla? Latasin Adorable Clash playerin vaikka piti päivitää Adoben flash...yhtä helvettiä koko elämä kun en osaa englantia. Onhan tämä Adorablekin ihan mukava mutta vituttaa kun ei näy kuin söpöjä eläintenpentuja ja sitten pukkaa kuvaa sen Lydonin eukon pojasta porukoineen ja näissä kuvissa muuten näkyy se kuuluisa ankara kinkku (no oikeesti, ham = kinkku ja stern = ankara). Tämä ei muuten pyöritä videon videota vaikka miten tahtois eikä noista neuvoistakaan tunnu mitään hyötyä olevan, kaverit kehottivat lataamaan VLS -mediaplayerin mutta voisiko joku kertoa että mitä hyötyä on lämminvesivaraajasta kun koittaa saada Y – putken videot toimimaan? Hemmetti sentään tätä elämää.


Jotain mukavaakin on tapahtunut sillä Bamiella on liittynyt Jurtan porukoihin! Teretulemast tänne vaatimattomaan seurakuntaamme, täällä on mukavaa porukkaa ja he kaikkihan löytyvät tuosta oikealla olevasta lukulistasta. Bamiella sekä teidän (kiitos) tsemppauksenne olivat tämän päivän positiiviset asiat – muuten tuli takkiin niin että ropisi. Molemmat iskarit kaput ja se tiesi sitä että piti tehdä velkaa, järjestellä asioita ja tehdä pitempi työpäivä kun olin alunperin suunnitellut. Homma menee nyt niin että huomenna lähden kukonlaulun aikaan maalikyliin ostamaan iskarit (eivät saaneet täksi päiväksi) ja kun ne on asennettu, suuntaan Syyrialaisen nokan jälleen Leipurityttöjen maailmanjärjestystä kohden eli se on taas näitä aikoja kun olen kotona. Tietysti sitä voisi vielä valittaa vaikka mistä mutten viitti koska täytyy ehtiä lukemaan ainakin muutama blogi ennen kuin silmät alkavat lupsumaan liiaksi, tulin meinaten kolme varttia sitten himaan. En sano mitään aamusta mutta jos jaksan niin..
Nyt ei muuta kuin hyvää illan jatkoa kaikille ja yökyöpeleille hyvää huomenta.

Ps. Oli muuten 80. postaus!

23 kommenttia :

 1. Kello on nyt 23.50 ja mun pakko koittaa saada edes pari tuntia unta tai huomenna ei kulje mikään. Koitan ehtiä aamulla lukemaan loput. Hyvät yöt kaikille.

  VastaaPoista
 2. Hyvää yötä! Kyllä ne lokit siellä pysyy, vaikka et samontein ehtiskään lukemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja hyvää huomenta rakas Ninka!
   Lokit pysyy ja koitas väsätä toi haaste koska sinähän tiedät etten ole juurikaan utelias.. ;D

   Poista
  2. Väsätty jo on!

   Poista
  3. Täytyy tulla lukemaan kun nää mun asiat meni taas silleen totutusti eli kyntöä seurasi kynnön perään.

   Poista
 3. Kuules, juuri tämän iskariasiankin takia kannattaa ajaa vanhalla, isolla Volvolla. Nääs mulla oli muinoin alla "nollaiskarit", katsastusmies luuli koneensa olevan rikki, kun ei mitään arvoja tullut. Otettiin uudestaan ja tulos oli, että todellakin on nollaiskarit. Katsastusmies päivitteli, että eihän tällä pysy tiellä. No mutta hyvin oli pysytty, vanha Volvo kulkee kuin juna ilman iskareitakin, eikä lähde tiukoissa mutkissakaan tieltä. Katsastusmies kävi itekin tekemässä koeajot, eikä ajanut ulos ;) No, pitihän ne sitten vaihtaa ja ihan peräti Biltemasta haettiin uudet iskarit ja ne on nyt sitten palvelleet jo aika kauan, voisiko olla 8-9 vuotta, joten ovat olleen hintansa arvoiset.

  Jotenkin minulla on epäilys, että ko. katsastusmies oli japsiautomiehiä, sellaiset varmaan suistuukin tieltä ilma iskareita, mutta meikäläisen punainen paroni toimii vaikka ilman iskareita, bensapumppua (käsiryyppy vetää väkisin läpi), kardaaniakselin kumia (ääni kyllä herätti taatusti ihmiset parin km säteellä, myönnän) ja muita luksusvälineitä.

  Oho, tulipahan kirjoitettua oodi Volvolle. Mutta näin on näreet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marra, Volvo suunniteltiin alunperin traktoriksi ja sitähän se on vieläkin joten eipäs rinnasteta autoja maatalouskoneisiin! Toinen syy miksi Volvot ovat kestäviä johtuu ykisnkertaisesti siitä, ettei kenelläkään tavallisella ihmisellä ole varaa maksaa niin älyttömän kalliita varaosia ja tämä on muuten tosiasia joka tiedettiin Volvon tehtailla tätä ko. traktorimerkkiä suunnitellessa ;D

   Poista
  2. Nyt loppu Volvon morkkaus!
   Volvo on hyvä auto ja tosiaan, kulkee kuin juna. Ja missä tahansa maastossa.

   Toyotat ja muut on niitä kesäautoja,: toi ota,jos et muuta saa:-) ja kaikki noi itäautot, japsit ym on ihan samannäköisäkin, Volvon tunnistaa jo kaukaa!!

   Poista
  3. Minä ajan mieluummin maatalouskoneella kuin vinkuvalla kierroskoneella. Sitä paitsi varaosat ei ole mitenkään erityisen kalliita, kun romurilta hakee. Volvo on hyvä auto, uskollinen palvelijani :) Esim kun se kardaaniakseli alkoi pitää ääntää, antoi auto ajaa vielä 40 000 km, ennen kuin kumi oikeasti irtosi välistä ja oli pakko korjata. Se on juuri parasta, että suurinta osaa korjauksista voi vapaasti lykätä :)

   Poista
  4. Mä yhdyn Volvo-oodiin!

   Poista
  5. Hyvä Puskis! Tiesin, että sinuun voi luottaa.

   Pääsen ensi viikolla taas korjaamopojulle, HÄN vaihtaa volvoon kesärenkaat.

   Poista
  6. Volvo on traktori. Piste. (ja te olette varsin ärhäköitä liittoutumaan ;D )

   Poista
 4. Autoja saa aina palvella... koputan puuta, että omani jaksais, kun ei oo rahaa sitä palvella. Eilen piti jo kolikoita laskeskella kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Juttu on just niin päin että ihminen on auton palvelija eikä toisinpäin. Prkle!

   Poista
 5. Vastustaa taas.
  Palkkaennakko taitaa nykyään olla tuntematon käsite.Sitä kun piti antaa meidän raksamiehille ja hyvin nuo rahan eteen työtä teki.
  Ettei tarviisi lainailla muilta.
  Ja sanakirja avuksi jos englanti tuottaa vaikeuksia.
  Hyvää perjantaipäivää hankaluuksista huolimatta <3

  Pesin muuten meidän volkkarin eilen. Kyllä sieltä musta auto löytyi vaikka alkuun olikin harmaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kotti tuntematon käsite ole mutten minä ota sitä periaatteesta.
   Tarttis kans pestä auto ja pesenkin heti kun kunto sen sallii.

   Poista
 6. Jos vastustaa muillakin, niin tuntuu lauantain kunniaksi vastustavan täälläkin. Voi kerpele sentään tuon opinnäytteen rustaamisen [runkkaam...] kanssa! Kun ei oo tälle tavalliselle maalaistollukalle annettu älyä kuin lusikalla, niin graduohjaajan on sitä turha yrittää kauhalla vaatia! Voi vitalis sentään, kun en enää tiedä mitä mun pitäisi tuon aineiston analyysin suhteen tehdä, notta menöö tuon tutkijan kammioon sulkeutuneen tyrannittaren mieliksi - tai edes kaikkien taiteen sääntöjen mukaan oikein. Vituttaa niin ettei veri kierrä.

  Kiitos ja anteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea hyvää sulle sen opinnäytteen suhteen ja toivottavasti sait sen kasaan mutta sitä on turha on väittää etteikö sulla olis älyä!
   Pikemminkin uhmapäisyyttä kun et ala pitää sitä blogia ja saat mut raivon partaalle ;D

   Poista
 7. Se on muuten VLC player *vinkki*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten oikeesti hyvä. Kaikenmaailman Windows media playerit ym on ihan vitsejä, mutta VLC pyörittää :)

   Poista
 8. Näin on marjat, kissaseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *huokaus*
   No niin on mutta kun en VLC - haulla löytänyt mitää sellaista mikä olis hivellyt mun kieroutunutta hypotalamusta....

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins