Tulkoon DeoxyriboNucleic Acid ja väistyköön HotroomCove

Tulkoon DeoxyriboNucleic Acid ja väistyköön HotroomCove sillä meikäläinen on saanut tarpeekseen toimimattomista ja kesken kaiken katkeilevista yhteyksistä. Kotiuduin eilen iltaseitsemän aikoihoin joten olisin vihdoinkin päässyt viettämään aikaa Blogspheren laajoilla aavikoilla mutta huonoahan se on jos yhteys katkeaa ennen kuin se on edes kunnolla muodostunutkaan. Viisi eri yritystä joista pisimmän kestäessä pääsin juuri kirjautumaan Bloggeriin ja nämä paskat yhteydet ovat olleet osasyy siihen etten ole pitkien työpäivien jälkeen viettänyt edes sitä vähäistä aikaa täällä blogimaailmassa. Niinpä päätin että yritän aamulla uudestaan ja niinhän tässä yritetäänkin mutta kun operaattori ilmoittaa yhteyden olevan 2G EDGE, niin ei tässä paljon surffailla ja hyvä jos saan tämän julkaistua. En tiedä mikä vittu tähän Saunalahden liittymään on iskenyt sillä tähän asti tämä on pelannut suht moitteettomasti mutta viimeiset pari viikkoa nämä yhteydet ovat olleet aivan perseestä. Kaipa se on tundran ainoa linkkimasto mennyt nurin tai voihan olla että se on myyty romuraudaksi.


Meneillään olevan projektien tilaajien eli rakennuttajien pitäisi tulla tänään kotimaahan mutta varsin myöhään joten se menee huomiselle ennen kuin saan tyrkättyä laskun heille mutta heti kun he ovat suorittaneet maksuvelvoitteensa, tämän jurtan nettiyhteydet menevät uusiksi. Tässä on muutenkin sattunut asioita joiden takia vituttaa ihan tarpeeksi joten en kaipaa yhtään lisää tälläistä paskaa. Toisaalta olen myös varautunut muutaman vuoden hiljaiseloon mikäli maksupostista tulee vääntöä – minä en tuhlaa aikaani jonnin joutavaan väittelyyn vaan lähetän keväiset terveiset kumpaakin patellaan via Tahko Pihkalan metallinen peliväline.

Loistava konsultti ja kaikkialla tunnettu, universaalia kieltä puhuva viestin viejä.Teille kuitenkin mitä parhainta tiistaita.

2 kommenttia :

 1. Väline on asiallinen ja pistin sulle postia laatikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja vastailen varmaankin huomenissa sun posteihin.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins