Suunnittele Outo Paimen /Jurtta logo ja saat kiitollisen orjan

Jurtan tilannepäivitys 15032014:

Tuhannet kiitokset eilisistä kommenteista sillä ne tuli tarpeeseen kun meinaa tätä kroppa olla taas vähän huonomalla hapella. Eilinen oli yhtä kaaosta mutta sinänsä hyvä koska kaaos saa ihmisen jaksamaan vielä vähän aikaa sen jälkeen kun aivot sanoo että kyllä tämä nyt jumalauta saa riittää. Tarkoitan että sunnuntai voi olla helpompi ja se meinaa taasen sitä että törötän koneella. Olen muuten huomannut että olette siitä harvinaista seurakuntaa, ettette paljon juorua -ainakin mitä chatin käyttöä seuraa - mutta siitä huolimatta investoin siihenkin (koska siinä kuitenkin on käyty perin vallatomia keskusteluja ja toivottavasti jatkossakin homma menee niin) sen verran rahaa että online – homma toimii aina tuonne marraskuun alkupäiviin asti.
Onneksi ei ainakaan vielä ole tullut mitään helvetillistä lumimyräkkää sillä hetki sitten kun tulin Aljohin kanssa lenkiltä, taivaalta satoi pienen pieniä hiutaleita ja lumisade oli pikemminkin lumen muodossa olevaa tihkusadetta. Ensi viikon pakkasetkin näyttävät pysyttelevän maks. -5 asteen yöpakkasissa ja kun päivisin mennään nollan tai vähän yli yli, niin tulevasta viikosta tulee ihan siedettävä mikäli kelit pysyvät tälläisinä.


Mulla on teille aika hemmetinmoinen nippu kysymyksiä joita tulen esittämään viimeistään ensi viikolla mutta koska kello käy ja tästä on taas lähdettävä, niin en rupea niitä tässä pahemmin erittelemään mutta pikaisesti todettakoon * ottaa Ninjaa korvista kiinni ja tuijottaa silmiin * että koitas likka nyt pistää se blogi pystyyn ja Edwina – sinä suloinen yöeläjä – samaten. Jurtan Duracellilta (jota ei käsittääkseni tarvitse esitellä mutta aallokoista puhutaan) tulen tilaamaan yhden riipuksen mikäli hääp mulle sellaisen väsää ja Rantis, onko olemassa tutkimusta niiden talviuintikenkien (tiedät kyllä) kulutuskestävyydestä ja pidosta sillä ens kesänä on tulossa ainakin pari peltikattokeikkaa ja aion testata kuin ne toimii märällä katolla. Muillekin on asiaa ja Puskis, mä koitan vastata HS – projektiin liittyviin sähköposteihin mahdollisimman pian. Leipureille (jurtan omille) terveisiä ja mä Polga oikeesti haluaisin sen keksikakun ohjeen.
Nyt on mentävä ja pitäkää peukkuja ettei päässä katkea verisuoni koska sitä särkee aivan älyttömästi. Hittolainen sentään! Olin aivan unohtaa että alkukesästä / keväällä jakoon tulee paitoja joiden tämän hetkinen työnimi on Tundra – paidat kun en ole vielä keksinyt miten yhdistäisin paimenhomman, jurtan ja teidät – kaikki tuo täytyisi saada yksinkertaisesti yhteen logoon/sloganiin. Paidat tulevat olemaan ilmaisia ja nehän tulevat tietysti olemaan paitoja joita jokainen itseään arvostava ja sivistynyt ihminen pitää niin häissä, hautajaisissa ja helvetillisenä arkenakin sillä paitoja tulee olemaan niin mustina kauluspaitoina kuin erivärisinä T – paitoina. Että tämmöstä, piti toteuttaa tämä idea jo Saint Pepponen aikoihin mutta se jotenkin vaan jäi. Tällä kertaa ideasta tulee totta sillä juttelin toissapäivänä asiasta (ja juteltiin määristä ym. muusta) painofirman omistajan kanssa.

Näin viime yönä ihan mielettömän unen eräästä punapäästä ja se on syynä näille kuville. No, punapäät ovat muutenkin oma ja ihan mukava lukunsa...


Olkaa ihmisiksi ja pusut kaikille naispuolisille, mä menen nyt.

21 kommenttia :

 1. ookkonää laittanu mulle s-postin? Oli niin *erikoinen* otsikko, etten kysymättä uskalla avata. Ellet, vedän postin avaamatta vessasta. 3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie sain Paimenelta paimenkirjeen LinkedIniin liittymisestä - mahtoiko sulle tulla sama?

   Poista
  2. Mäkin sain. En vaan edes ymmärrä (tai halua ymmärtää, liian teknistä) mikä se on :-D

   Poista
  3. Rouva L: kyllä olen ja se on juurikin tuo mitä Sanna tarkoittaa ;)

   Poista
 2. Älä nyt stressaa ja lepoa vaan kroppaan.
  Minäkin näin unta ja ei se ollut punapää tais olla munapää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä nyt enää stressaa ja koitan levätä parhaimpani mukaan.

   Poista
 3. Ei niistä avantotossuista ole mitään tuollaista tutkimusta tehty. nehän on tarkoitettu uintiin. Ne nystyt siellä on pohjassa on aika pienet, joten edelleen epäilen sitä peltikatolla pitoa. Onhan mulla muutamat erilaiset, tutkailen niiden pohjat.

  T-paitaan: Paimenen joukoissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No okei, epäilinkin vähän että asia on noin mutta oli pakko kysyä kun olet porukan expertti siinä asiassa.
   Slogan kuulostaa hyvältä!

   Poista
 4. Kumipohjakengät varmaan pitää peltikatolla toiseksi parhaiten - imukuppipohjakenkien jälkeen, mutta noilla edellämainituilla voi jopa liikkua siellä.

  Punapäillä tarkoitit kai värjättyjä punapäitä? Ainakin kuvista päätellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumipohjakengät tottakai mutta kun niitä kumilaatuja on vähän helkkarin montaa eri sorttia ja tosi monia olen kokeillut mutta nyt olis hakusessa sellaiset optimaalisen pidon tarjoavat tossut.

   Mulle punapäät on punapäitä - oli ne sitten värjättyjä tai ei :D

   Poista
 5. Rantiksen t-paitasloganin innoittamana voisi kehitellä jotain paimensauvasta, mutta nyt en ehdi paneutua asiaan :P

  Vastaat kun ehdit, nou hätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käviskö tämä: Paimen - aina sauva pystyssä

   Poista
  2. Kjääh, Rantis, se olisi aivan mahtava!
   Paimen - auttava sauva ojossa?

   Poista
  3. Rantis: Mahtavaa!!

   Poista
  4. No ei kun se Paimenen joukoissa kuulösti paljon paremmalta! Aina te olette työntämässä niitä sauvojanne joka paikkaan :D

   Kiitos Puskis kärsivällisyydestä <3

   Poista
 6. Mulla on jo paita, jossa lukee "pesunkestävä lumppu". Saattaa olla, että muutama vino hymy on tullut turuilla ja toreilla nähtyä....

  Kyllä se chattikin siitä taas elpyy, kun tulee pomo paikalle.

  Tarttee taas mennä.... *viuh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska teksti koska sen voi ymmärtää kahdella tapaa :P

   Koitan osallistua chattiin huomenna paremmin sillä tämä ilta menee näihin kommentteihin vastaillessa.

   Poista
 7. Pohjan Aka19.38

  Mulla oli kerran paita, jossa rinnassa luki "I hate Sex". Kyllä käänsi päät... :D

  Punapäät ei pääse taivaaseen - ne menee mihin vaan :) Vetäisin kevään kunniaksi kuparinsävyt hiuksiin. Ei siis ehta punapää, mutta melkein. Ja kyllä - taivaaseen en halua, mutta muut polut tulee kyllä rampattua. Missä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjan Akka, kuinkas sinä sellaisen paidan olet päällesi vetänyt, sinä joka olet aistillisuuden ylipapitar! :O

   Koitaskin laittaa kuvaa kupariväreistä - ees tän kerran..

   Poista
 8. Mulla löyty vielä edellisen muuton yhteydessä kaapista t-paita, jonka rinnassa oli teksti "ei lasten käsiin". Liekö tullut heitettyä menemään se kaiken muun sittemmin käyttämättä jääneen ohessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Ninja, mä uskon että sua ei saa antaa lasten käsiin ja sikspipä toivonkin ettet ole hukannut paitaa koska kesä lähestyy ;D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins