Mun rakas arse on kumia - se on nyt tieteellisesti todistettu

Tänään tuli todistettua se ettei perseeni eikä oikea jalkani johda sähköä lainkaan ja siksipä minua voidaankin kutsua tästä lähtien AntiStat – Arseksi. En puhu paskaa vaan ihan tosissaan sain TNS – hoitoa jossa laitetaan piuhat kroppaan kiinni ja annetaan sähkövirran kulkea. Näin tapahtuikin vasemman pakaran ja reiden osalta mutta oikea puoli oli täysin mykkä eikä kyseessä ollut laitevika vaan syy on meikäläisen vähintäänkin omituisessa kropassani. Asiaa kävi katsomassa hoitoa antavan henkilön lisäksi pari muutakin laitoksen henkilökuntaan kuuluvaa jotka olivat hyvinkin kiinnostuneita perseeni eristeominaisuuksista jopa siinä määrin, että ristivät perseeni uusiksi ja kuljen nyt vähemmän mairittelevan Kumikankun nimellä. Omituinen juttu ja pikku persikan puolikkaani pääsee kuulemma vielä lisätutkimuksiin kun meinasivat että vaikka se on ruma kuin saatana niin lääkäripuolen väkeä kiinnostaa miten jonkun artturi voi olla johtamatta sähköä. Mainittakoon että mulla oli yksi tapsipari ristiselässä ja yhdet kummallakin puolella yhdistäen pakaran ja reiden, ts. tällä välillä sen sähäkövirran olisi pitänyt kulkea. Tapahtumien johdosta minun täytyi päivittää käyttäjänimeni eräällä alkuperäiskansojen sivustolla (johon luonnollisesti kuulun) ja se on nykyään ”Kulkee ukkosjohdattimen kanssa”.

TNS:sää suurin piirtein tähän tyyliin ja harmittaa kun en löytänyt siitä suspensiosta kunnon kuvaa.

Sen sijaan suspensio – kokemus oli todella hieno. Tuo hoitomuotohan on sellainen missä hoidettava henkilö laitetaan köysiin roikkumaan tai no, paremminkin valjaisiin eli leveisiin tukivöihin jotka ovat kiinni köysissä ja kun kaikki edellä mainitut remelit asetetaan ja kiinnitetään paikoilleen, pöytä elikkäs punkka vedetään alta ja hoidettava jää roikkumaan valjaisiin kokien täydellisen painottomuuden tunteen sillä keho on tilassa jossa yksikään lihas ei ole jännittyneessä tilassa. Uskomaton ja hieno tunne eikä mennyt kovinkaan montaa minuuttia kun olin umpisten unessa siitä yksinkertaisesta syystä ettei mihinkään kehon kohtaan sattunut. En edes muista koska olen viimeksi tuntenut noin mutta valitettavasti tämä hoito ei kestä kuin kaksikymmentä minuuttia kerrallaan ja se on asia joka on mielestäni iso miinus, voisin roikkua valjaissa vaikka koko päivän ( enkä vähiten syystä ettei ole kovinkaan kauaa aikaa siitä kun meidän suku laskeutui alas puista ja alkoi kulkea kahdella jalalla).

Muuten ei mitään ihmeellistä tai onpas, terveiset Rantikselle sillä pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan vesijuoksua ja jumalaisee mutta siinä se on hieno laji! Oikeesti, liikeradat kun voi sovittaa niin etteivät liikkeet aiheuta ylimääräisiä kiputiloja ja vielä kun ohjaaja painotti ettei kyse ole nopeuskilpailusta niin vesijuoksu on laji josta tykkään koska voin juosta ilman kipua tuottavaa tärähtelyä joka on kuivalla maalla juostessa itsestäänselvyys.
En myöskään jaarittele pitempään koska en ehtinyt (jaksanut) lukea kuin muutaman blogin ja aion nyt siirtyä lueskelemaan että saisin edes hieman kirittyä kiinni lukemattomien juttujen listaa. Juu, ja sähköposteihein vastailen viikonvaihteessa kun sunnuntaina on hieman enemmän vapaata aikaa.

Teille toivotan hyvää keskiviikkoa ja olkaa ihmisiksi – minäkin olen vaikka perseeni kumia onkin.

22 kommenttia :

 1. Täten kutsun sinut vesijuoksemaan kanssani Tervakosken lämpimään uima-altaaseen asap. Se on meidän vaivaisten unelmaurheilua. Siitä huolimatta, että sitä ei urheiluksi lasketa, vaikka pellehyppykisatkin on olympialajina. On se niin väärin.
  Suukko persikan puolikkaallesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persikanpuolikkaani kiittää ja varmasti tulen sun kanssa juoksemaan het kun on mahdollista <3!

   Poista
 2. Kumikankussa on se vaara, että jos tälläytyy penkkiin liian vauhdikkaasti saattaa ponnahtaa takaisin pystyyn ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä se, kumiartun kanssa ei pidä kiirehtimän! :D

   Poista
 3. Mr. RubberAss!!
  Suspensio kuulostaa mielenkiintoiselta. Koetin etsiä kuvaakin, jotta miten siinä oikein ollaan, mutta kuvissa roikuttiin oman nahan varassa. Siinä ei taatusti nukuta? Tai ei sitä tiedä, mieltymyksensä kullakin.
  Täällä hetkellä mua miellyttäis eniten oma sänky ja hottis kaurapussi, taidanpa hipsiä...
  Mukavaa huomista, toivotaan, että kumin läpi alkaa kulkea! (ja ajattele, miten hienoa, sä makaat vaan, ja kaikenlaiset professorit käy katselemassa ja ihmettelemässä sun artturias! Ei pöllömpää..)

  VastaaPoista
 4. Ilemisesti suspensio on jenkeissä sen verran harvinaista ettei ainakaan kuukkelin kuvahaku tarjonnut oikein mitään. Löysin ainoastaan yhden linkin jossa joku jätkä valmistaa itse laitteiston mutta muut olivatkin sitten noita koukku-friikkien kuvia.

  Suspensio on mielettömän hienoa ja siinä on tosiaan sellainen tunne kuin pilvellä nukkuisi. Hyvät yöt ja kauniita unia <3
  *ottaa korvista kiinni ja antaa hyvän yön pusun*

  VastaaPoista
 5. Tuo olikin huonompi juttu kun virrat ei kulje. Vesijumppa on kyllä hyvä liikuntamuoto jos se vain sopii. Tuosta kumiarsesta sain idean kun mulla on hieman samansuuntaisia oireita että, mitä jos ottais tatskan nokian renkaat persiiseen ja alle teksti pitoa kelillä kun kelillä. Lähtisköhän ne sponssaa? Tai sitten teksti varrella virran ja mulle kun oon jo vanha niin, virrattomalla varrella. Taitaa olla aika mennä nukkumaan. Öitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo virtojen kulkemattomuus johtuu siitä ettei mun selän eikä jalkojen hermotus pelaa. Tai kyllä virta kulkee muttei kroppa reagoi.

   Komppaan täysillä sun tatskasuunnitelmia ja voin antaa yhden osoitteenkin jos asiat etenee sille tasolle ;D

   Poista
 6. Hmm... mulle sana suspensio tuo mieleen lähinnä "oraalisuspension" niiltä ajoilta, kun lapset oli pieniä ja kuumelääke piti antaa oraalisuspensiona. Etenkin esikoinen vihasi suppoja niin lujaa, että siirryttiin suosiolla suspensioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suspensiohan meinaa mm. jousitusta ja kyllä kuukkeli kuvia antoi mutta ne oli niitä friikkien koukuissa roikkumisia *Brhh*

   Poista
 7. Mukava kuulla, että tykkäsit vesijuoksusta! Minulla on yhdeksäs vuosi menossa sitä harrastusta. Ja parastahan se on kesällä järvessä, kun voi seurata luonnon kehitystä keväästä syksyyn. Ja aurinkokin paistaa ihan oikeasti eikä kaakelit kyllästytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä heti helvetin hyvä laji ja muutenkin vesielementti toimii koska siinä jää tärähdykset pois eikä tasapainosta tarvitse olla huolissaan siinä määrin kuin kuivalla maalla.

   Poista
 8. Kai sä heti hankit vesijuoksusauvat? :)

  Siinä on laji, jota en ole harrastanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesijuoksijat käyttää sauvojen tilalla hymynaamoja :)

   Poista
  2. Tai ehkä niillä on hymy pyllyssä :P

   Poista
  3. Hymynaamat ovat tulleet tutuiksi mutta taidan hankkia oman vesijuoksuvyön sillä niissä on eroja ja hyvä vyö on aikas tärkeä juttu.

   Poista
 9. Älä huoli kyllä kumi sulaa kun kesä tulee ja hermopinne laukeaa.
  Nyt vain pylly pomppimaan kun kerrakin pääsee helpolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kumit ei taida sulaa vaan selkä tarttis puukkoa pelittääkseen kunnolla. Pepaa sen sijaan täällä heiluttaa jotkut ihan muut... ;)

   Poista
 10. Vähän sinne päin leveliä tuosta roikkumisesta on lähinnä kai nämä, mm:
  http://www.gen3kinematics.com/protec.php ja kotomaastakin: http://yle.fi/uutiset/reumapotilas_jaa_ilman_palveluja_terveyskeskuksessa/6887406
  Oon kuullut, ett se ois aika hianoo. Ehkä tässä pääsee sitä joskus vielä kokeilemaan :)
  Gummiperse ei ois paha, mulle se varmaan ois OK, koska istuminen sattuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä ja ylen linkissä näkyvä suspensiolaitteisto on just samanlainen joita täällä on neljä kappaletta. Krediitit tästä kuuluu eräälle puolalaiselle herrasmiehelle jonka ohjeiden mukaan laitteistot ovat rakennetut ja joka on myös kouluttanut väkeä.
   Puolahan on varsin edistyksellinen maa tässä asiassa. Toivon totisesti että pääsisit joskus kokeilemaan tuota painottomuuden tunnetta sillä minäkin luulin ennen että sängyssä voi olla rentona mutta se ei ole mitään kun vertaa noissa valjaissa roikkumiseen. Ei paina mikään ja siinä voi tosissaan tuntea hetken kivutonta tilaa.
   Perseen suhteen ollaan samanlaisia koska mulla on niin luisevat istumakyhmyt - kuten hanurin luita täällä hienosti nimitetään - että kovalla jakkaralla istuminen ei tule kysymykseenkään.

   Poista
 11. Superpallopersaus :D

  Suspensio kuulosti juurikin kuumelääkkeen antamiselta kuten ylläkin todettiin. Kiva, että on löytynyt edes joku toimiva (lääkkeetön) tapa saada kroppasi rennoksi.

  Jään jännityksellä odottamaan mitä uusia variaatioita keksit vesijuoksusta. Varmaan ainakin vesiestejuoksun, vesiyöjuoksun, vesijuoksuhipan ja mitähän vielä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyis Hirnakka päästä kokeilemaan tuota systeemiä koska jos tuollainen olis himassa ja olis joku laittaisi valjaisiin, niin eipä tarvitsis paljon hierojalla käydä.

   Hmm..vesijuoksusta voisi kyllä kehitellä jotain mutta sen täytyisi olla jotain spesiaalia...esim. jotain eukon kannon tapaista...

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins