15.000, sähköjänis ja Gooddaypamit - syökää sonneille tarkoitettuja lääkkeitä

Harva ihminen saa ulosottovirastosta onnittelukortin mutta näin kävi ja syy selittyy sillä, että olen tämän hulluuteni takia valtion seurannassa ja niinpä ne kyttää tämän vaatimattoman jurttani touhuja ja nyt kun 15.000:n kävijän raja meni rikki, niin ne lähetti kortin koska mulla on saman verran syntejä maksettavana. Oikein sydäntä lämmitti saada kaunis, piikkilangalla ja vankila – aiheisella kuvalla varustettu läpyskä koska ne on oikeasti mukavaa porukkaa sillä ne tosiaan osaa yllättää ja on ihan mielettömän hyviä löytämään mut vaikka mä koittaisin mennä mihin jemmaan tahansa ja tämä on syy miksei me koskaan mennä kuurupiiloa. Muuten meillä on monta hubaa kisailua ja aika useasti pidetään keskinäiset juoksukilpailut jossa mä toimin sähköjäniksenä ja heidän koko orkesteri tulee susilauman lailla perässä. Niin, ja yks hauskimpia leikkejä on ”Kymmenen tiliotetta laudalla” jota me pelataan aina niinä päivinä jos pölyttyneelle tilille tupsahtaa jokunen euro. Eli kiitti vaan kortista teille rakas ulosoton väki, mä lähden ostamaan kehykset siihen heti kun aamulääkkeiden vaikutus hellittää sen verran että mä pysyn pystyssä ja tiedän että mihin suuntaan mun pitää lähteä.


Eilen oli tosi mukava päivä kaikin puolin, mä sain Syyrialaisen peräkopissa työkalut ja kamat laitettua järjestykseen kun värkkäilin vähän hyllyjä lisää ja siivosin turhaa roinaa pois. Parasta oli kuitenkin Minttu – tuo rakas kummilikkani ja suosikkinaiseni – koska (uskokaa tai älkää mutta näin kävi) likka möläytti suustaan kaksi kokonaista lausetta vaikka ikää on vasta neljä kuukautta. Tilanne oli semmoinen että leikin sen kanssa tässä sohvalla eli toisin sanoen vääntelin naamaani ja yht'äkkiä tyttö tarttuu niillä pulleilla pikku kätösillään kummastakin poskestani kiinni ja sanoo. ”Ota naamari pois”. Ensin olin tietysti aika järkyttynyt mutta toisaalta mua huvitti likan lausahdus ja kun mä koitin selittää sille ettei mulla ole naamaria, niin tyttöpä tämäyttää seuraavaksi että ”Jaa ei? No on sua melkoisella turpavärkillä paiskattu”. Tästä mä kyllä järkytyin sen verran että kerroin eukolle pyörähtäväni kylillä ja niinpä hyppäsin lonkkavolvoni elikkäs polkupyöräni selkään ja suuntasin 34 kilometrin päässä olevaan naapuriin (joo, täällä asutaan aika harvassa) ja pyysin talon isännltä niiden Gunnarin (se on sellainen 1100 kiloinen sonni) lääkkeitä. Katsokaas kun en ole ennen tiennyt että sonnitkin voivat kärsiä mielenterveysongelmista ja kun talon isäntä – Aleksi nimeltään – kertoi mulle tästä helmikuun puolivälissä, niin kiinnostuin heti koska eihän noi ihmisille tarkoitetut mielipidelääkkeet meikäläiseen tehoa.

Gunnar - jo ilmeestä näkee että kaveri on vetänyt jokusen gooddaypamin

No, Aleksi antoi Gooddaypam:eja jotka on bentsoja ja nimensä mukaisesti tekee päivästä paremman mikä taitaa johtua siitä että ne 480 milligrammasia ja niitä otetaan aina kaksi kappaletta piimän kanssa ettei mahalaukku vedä mykyrään. Kiitin Aleksia ja lähdin himaan päin vähän turhan nopeasti koska raksut alkoivat toimimaan ns. ”Muttilan mäen” laella (jyrkkä mäki, jotain 57 astetta tai sinnepäin) ja tietäähän sen kuinka siinä kävi. Nyt on sitten lonkkavolvo paskana ja meikäläisessä on niin paljon kuhmuja että muistutan enemmän perunasäkkiä kuin ihmistä ja tänään pitäisi lähteä vielä asioimaan isoon kaupunkiin. En mä tuosta ulkonäöstäni niin välitä mutta noi Gunnarin raksut vaikuttaa vieläkin, tiedän sen siitä kun yllätin itseni hetki sitten soittamasta verohallintoon ja kyselin että vieläkö Esko Riihelä on heidän palveluksessaan ja vosiko se vaihtaa mulle kesärenkaat alle. Vastaukseksi sain tietää että Epe on ollut radion puolella hommissa joten koitahan sälli hankkia apua itsellesi ja sitä paitsi ulkona on 78 astetta pakkasta joen annahan niiden renkaiden vaihdon olla (puhuvat varmaan Fahrenhaiteista koska täällä ainakin lapset surffaa ojissa ja vanhempi väki väki nostaa perunaa täyttä häkää).

Tälläinen olis tarkoitus hakea koska ei täällä saatanan savikossa peruspyörillä tee mitään.

Muuta ihmeellistä ei tässä yön aikana ole tapahtunut mutta nyt mä käyn hoitamassa yhden puutavaratilauksen kun siskon poika alkaa tekemään remonttia ja samalla reissulla haen Mintun iskältä uuden pyörän. Kaikille oikein hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa ja muistakaa pukea kunnolla päälle sillä nämä kevään aurinkoiset kelit on petollisia – asia jonka sain huomata eilen kun otin aurinkoa takapihalla. Eukko joutui irroittamaan mut kuuman veten avulla lepolassesta johon olin jäätynyt kiinni eli ei se kesä ihan vielä ole vaikka siltä tuntuukin.

14 kommenttia :

 1. Ei mutta Hyvää Päivää.Älä popsi simmental sonnille tarkoitettuja lääkkeitä koska ne panee haluamaan jokaista joka asustaa samalla laitumella.Uskollisuus ja yksiavioisuus ei kuulu sonnien hyveisiin.
  Kesään on vielä matkaa joten karvareuhka kunniaan ja päähän.
  Minttu on suloinen tenava.
  Hyvää maanataita tai mitä hyvää nyt tässä sitten olikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonnilääkkeet on kunnon kamaa ja panet..*aivastus!* tässä kohtaa ilman niitäkin joten en murehdi moisia :D

   Maanantait ovat aina hyviä päiviä - jos ei muuten niin aina voi härnätä Karmaa ja katsoa millaisen viikon se saa aikaan :P

   Poista
 2. Toivottavasti Lasse on kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasse on ihan okei, mitä nyt juttelee vähän omituisia mutta muuten tuntuu olevan mullat samassa ruukussa ;)

   Poista
 3. Minttu on näppärä lapsi, kohta se pitää omaa blogia, varo vaan...

  Toi Gunnar on tosi söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti opetan likan bloggaamaan koska siinä yhdistyy monta taitoa kerralla: oppii lukemaan ja kirjoittamaan, netin käyttö tulee tutuksi ja mikä parasta - se oppii että shoppailu netissä voi käydä aika helvetin kalliiksi :D

   Poista
 4. Sanotaan, ettei kukaan ole ikinä onnistunut täysin välttelemään verottajaa, joten mahdollisesti sama pätee myös ulosottovirastoon. Sen sijaan huhu kertoo, että kuoleman vältteleminen olisi helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset sillä Vanhaa Viikatemiestä voi huijata mutta Voutia ei kukaan. Ehkäpä siksi ettei kukaan tuosta virastosta ole kotoisin tästä maailmasta.

   Poista
 5. Mikä tuo vaaleanpunainen on, joka Gunnarilla roikkuu? Vesi-ilmapallo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Helmi, mitäs sinä nyt heti Gunnarin roikkuviin silmäsi iskit? :D
   Jos se ei ole vesi-ilmapallo niin Gunnarilla alkaa olemaan kiire päästä...hmmm..vaikkapa vesi-ilmapalloilemaan :P

   Poista
  2. Noi kun on tätänykyä se kaikkien päiväunien kohde.
   Vappua odotellessa *huokaus*

   Poista
  3. No josko se tilanne paranis nyt kun kesäkin on tulossa? Katsos kun toivoaan ei saa koskaan menettää, ei edes vesi - ilmapallojen suhteen.

   Poista
 6. Nyt sai meikäläisen kulkupeli uuden nimen. Pakko on lainata tuota lonkka volvoa. Sopii meikäläisen kulkupelin uuden nimeksi. Ja kun on polkijankin lonkka ihan romuna niin tuosta on hyvä lähteä liikkeelle:)) Niin tuo lonkka oli vain yksi monista risoista paikoista mutta mitä niitä luettelemaan. Saattaa kirjaimet ja numerot loppua näppäinmistöstä.

  VastaaPoista
 7. Kurja homma kun on paikat romuna mutta nimeä sopii lainata koska lonkkavolvo on se vihoviimeinen laite jos on selkä/muut paikat hajalla mutta kun käveleminenkin tuottaa aikas usein tuskaa, niin tuolla vehkeellä pääsee edes alamäet ilman suurempia veivaamisia.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins