Tarjolla olisi apua arkeen ja vähän iloa silmällekin (joo, naisille kans..) - aivan ilmaiseksi!

Tässä hieman helpotusta niille jotka ovat turhaan yrittäneet saada blogitekstiensä loppuun ”you might also like” - widgetin sieltä mistä sitä yleensä yritetään ladata eli osoitteesta http://www.linkwithin.com/learn. Tässähän käy niin että kun yrität liittää tätä sivustollesi, niin blogger ilmoittaa että hups – sattui vahinko eikä widget:tiä voida liittää koska sitä ei periaatteessa ole eli sisältöä ei löydy. Ongelma on varsin yleinen sillä tutkiessani tätä ongelmaa ja etsiessäni ratkaisua useilta eri foorumeilta, niin moni kertoi että heille oli käynyt aivan samoin. Tietysti on moniakin sivustoja jotka tarjoavat koodin pätkää sellaisenaan mutta kun tuo tapa vaatii taas sitä html:ään kajoamista ja koska taitoni sen suhteen ovat täysin olemattomat, niin olen jättänyt asian sikseen. Eilen kuitenkin satuin törmäämään http://www.outbrain.com:iin, joka tarjosi tätä kyseistä widget:tiä ja niinpä minä sitten kokeeksi rekisteröidyn kokeillakseni että saisinko tätä kautta homman toimimaan ja voi riemua, se onnistui todella kätevästi ja nopeasti. Naputtelin vain jurtan osoitteen, klikkasin kohtaa joka mahdollistaa #” you might also like”:n näkymisen kaikille sivuilla (muuten ei näy kuin etusivulla) ja katso: niin myös tapahtui. Ennen widgetin hankkimista tutkin pikaisesti millainen sivusto tämä Outbrain on ja kun mm.   https://www.mywot.com/en/scorecard/outbrain.com ilmoitti sivuston olevan luotettava, niin vasta tämän jälkeen ryhdyin toimeen.


Tässä oli siis päivän tietoisku ja toivottavasti siitä on apua heille jotka ovat turhaan koittaneet saada ko. systeemiä blogiinsa/sivustolleen. Eilinen meni pahoinvoinnin kourissa joten projektin hoitaminen oli pakko unohtaa mutta nyt olotila on sen verran parempi, että ajattelin rientää maailmalle jo senkin takia ettei tässä ole aikaa maata kun päivät menevät niin helvetin nopeasti. Huomenna pitäisi olla taas toisessa paikassa muuttoauton kuskin ominaisuudessa, torstaina tarjotaan puukkoa nivusiin sen leikkauksen merkeissä ja kun tässä on muutakin ohjelmaa edellä mainittujen lisäksi, niin kiireeksi vetää. Tiedän aiemmasta kokemuksesta että tuon nivustyräleikkauksen jälkeen käveleminen on sangen kivuliasta muutaman päivän joten nämä duunit on saatava pakettiin ennen sitä. Paljoa ei tässä näin aamutuimaan kerkiä tarinoimaan mutta sen sanon että lopun aikoja eletään, ainakin mitä ulkona vallitsevaan säähän tulee. Nimittäin, täällä tundralla on menty jo useampi päivä +4 asteen keleissä ja tälle päivälle on luvattu peräti +6 astetta! Perkele sentään ja eletään helmikuun loppua ja tämän kuukaudenhan pitäisi olla toinen - tammikuun lisäksi – näistä talven kylmimmistä kuukausista. Lisäksi kun katsoin viikon ennusteen eteenpäin niin luvattiin muutaman plus – asteen kelejä eikä öisinkään pakkanen käy kuin korkeintaa -5:ssä asteessa joten ei paha helmikuun loppu vai mitä olette mieltä? Lähes kaikki tienpinnat ovat sulaneet ja sen tähden lenkkeilystä on tullut paljon mukavampaa kun ei tarvitse olla koko ajan pakarat jäykkänä ja pelätä kaatumista. Okei, paska lentää mutta kaikkea ei voi saada kerralla. Mikäli kaikki menee ns. putkeen, saan projektin iltapäivän tunteina loppuun ja pääsen tekemään päivän muut pakolliset kuviot alta pois, niin illalla saattaa tulla enemmän asiaa vaikkapa Hiljaisten Salien merkeissä. Eilen olisi ollut hyvää aikaa tehdä 2. luku lähetyskuntoon mutta olotila on sen verran huono etten kyennyt moiseen mutta jos sitten tänään.

Hieman piristystä harmaaseen arkeen


Näin tällä kertaa ja mahdollisimman hyvää maanataita sekä alkavaa viikkoa kaikille, minä teippaan roikkuvan silmäluomeni otsalle ja lähden maailmalle.

Naispuolisille lukijoille kans (mutta tämä on sitten viimeinen kerta)

26 kommenttia :

 1. Sie sait ihan selkeesti aivotärähdyksen siitä kaapista! Onneksi lepäilit yhden päivän. Toivottavasti olet varannut aikaa lepäilyyn torstainkin jälkeen.
  Tännekin on nyt ennusteessa kuusi astetta, mutta eilen johonkin aikaan tarjottiin jopa kahdeksaa lämpöastetta... no, niin kauan ku ei vettä saja niin nautitaan lämmöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä tuli mutta ei se vanhaa sotaratsua kaada ja kyllä, aion levätä torstaista aina sunnuntaihin asti mutta ei liian pitkää lepotaukoa ei auta pitää kun paranemisen takia pitäisi kävellä.

   Lämmintä piisaa ja vasta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä käydään pakkasen puolella - tosin silloinkin vain parin asteen verran.

   Poista
 2. Anonyymi8.31

  ARGH! Nyt vasta löysin tänne toisen blogin kautta, täytynee lukaista postaukset läpi jahka tuo jaloissa kiemurteleva harmaakarvainen on ensin päässyt aamulenkille. :D
  - Ninja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi16.42

   Niin, on ehkä tehtävä tunnustus (vaikkei nyt luostarissa ollakaan)... Ilahduin suunnattomasti löytäessäni tieni tänne jurttaan, sillä luostaria etsiessäni löysin vain infernaalisen läjän tomuuntuneita kivenjärkäleitä. Olen hyvin harmissani, että luostarissa usein vieraillessani, en koskaan jättänyt puumerkkiäni sen kirjoihin ja kansiin - sillä oloni tuntui usein kovin ulkopuoliselta paikalla olleiden nunnien ja muiden kulkijoiden tiiviin yhteishengen vuoksi. Nyt kuitenkin koen löytäneeni uudelleen kadottamani (sielun)paimenen täältä tundralta, enkä enää riemastukseltani voinut jättää kommentoimatta! :D

   Kiitos!

   - Ninja

   Poista
  2. Voi Ninja rakas, etpä tiedä kuinka sanasi lämmittävät vanhan paimenen sydäntä <3
   Olen ikionnellinen että löysit tiesi tänne, toit "itsesi julki" ja lausuit niin kauniita sanoja etten osaa häkellykseltäni nyt tähän hätään muuta kuin toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tänne jurttaan ja meidän vallattomaan porukkaamme.

   Niin, ja koska nyt jurtalla ollaan niin olet varmaan jo luostarissa tottunut hieman erilaisiin kysymyksiin ja niinpä kysyisinkin nyt, että tarkoititko tuolla aamuisen kommentin harmaakarvaisella otuksella kenties koiraa vai oletko sinä rakas lapseni harrastanut SM - leikkejä jonkun eläkeläisen kanssa? ;D

   Ps. saisit luvan ilmiintyä kunnolla (kyllä sä tiedät..)

   Poista
 3. Näkyy tosiaan olleen kunnon tälli, jonka kaappi Paimenelle antoi. Huh.

  Kiva kuva... Onko tuo se jurtan uusin paimenpoika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se sellainen tälli että olen vielä tänäänkin oksentanut kolme kertaa mutta se voi johtua päänsärkyyn vetämistäni lääkkeistä-

   Jurtalle ei oteta mitään talli - eikä lammaspoikia jottei meno käy yhtä vallattomaksi kuin taannoin tuolla toisaalla. Minen jaksa semmosta :P

   Poista
 4. Mä kyllä huolestuneena mietin, että kai olet sitten Oikeasti puukon jälkeen varannut aikaa kunnolla toipumiseen? Tai oikeastaan; Tämä on käsky!

  Mitäs nyt tehdään, taitaa tulla riita uudesta paimenpojasta...tosin, missä sen tatskat on, mä kysyn vaan???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskö meidän luovuttaa paimenpoika ihan suosiolla tuolle paimentytölle? Ei tule riitaa, ja kun niitä tatskojakaan ei ole.

   Poista
  2. Olen varannut ja aion levätä koko viikonlopun ja uskokaa nyt molemmat, jurtalle ei tule eikä oteta mitään helvetin paimenpoikia koska siitä tulee sellaista sähellystä jota meikäläinen ei jaksa katsella.

   Poista
  3. Mutta ajatele nyt kaikkia niitä pässinsitomiskilpailuja.. hmm..

   Poista
  4. Sinä ja sun pässinsitomiskilpailusi...voi hyvä tavaton sentään :D

   Poista
 5. Kiireinen maanatai sulla ja kelit on mitä parhaat. Tosin täällä ollaan nyt vasta liukasta on-tunnelmissa.Vettä sataa ja tuulee.
  Tuo mies - miettisin varmaan pitääkö sille laittaa rintaliivit jos lähelle tulisi.En niin kauhiasti tykkää.
  Vähempi parempi ja kivutonta aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä on kyllä hieman turhan gorillamainen vartalo. Pää (jos siellä on sisällä jotain muutakin kuin tyhjää) ja alakroppa navasta alaspäin ovat passelit.
   Mutta hartioissa ja rinnassa on liikaa muskelia.

   Hah, näkisittepä Mr. Simpukan. Narukäsi ja rimppakinttu.
   Mutta silti se maailman komein ja ihanin. :-P
   Ei ole itsellä varaa olla liian ronkeli.

   Poista
  2. Lämmintä ja kiirettä piisaa sillä en ole tätä kirjoittaessa ehtinyt vielä syömäänkään. Tosin syy oli ostamani virusohjelman asennus kun halusin tehdä sen heti enkä sitten myöhemmin ja vielä väsyneempänä.

   Poista
 6. Komppaan Ritvaa, toi poju tartee rintaliivit:-)

  Lämmintä on, mutta ei täällä vielä ole kylätiet sulaneet, aivan peilijäänä ovat vielä. Samoin meillä piha. Nuo pikkupolut pihassa alkaa jo sulaa, joten pääsee kohta iskuskelemaan kesäkeittiöön, kun säätkin suosivat:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sulivat tiet suurimmalta osin eilen ja nyt ne sitten ovatkin yhtä mutavelliä. Onneksi ei kaikki ja et usko kuinka hienolta tuntuu kävellä Aljohin kanssa - olkoonkin että kurastuu - kun ei tartte koko ajan varoa selän naksahtamista.

   Poista
 7. No ei tuo nyt vielä paha oo. Joillekin kasvaa ihan oikeat manboobsit steroidien käytön yhteydessä. :) http://www.askthetrainer.com/image-files/man-boobs-bloated.jpg

  VastaaPoista
 8. Karmea tuo sun linkittämä kuva. Kohtuus kaikessa sanon minä ja hyvänä esimerkkinä telinevoimistelijat joilla on sopusuhtainen mutta silti lihaksikas kroppa.

  VastaaPoista
 9. Yritin töipaikalta kommentoida, mutta jysähti koko jurtta!

  Siellä oli tietysti jätetty joku kaapinovi auki? Uskon, et on komea. Isäni veti kerran fillarin tangon yli otsalleen, silmä oli kuin kaksi hyvinkypsynyttä luumua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niija tuosta Paimenen laittamasta mieskuvasta voisin sanoa, et olis kyllä kätevät nuo vatsalihakset jollain autiolla saarella pyykkilautana. Muuta virkaa sillä ei lie.

   Poista
  2. Eipä sitä täälläkään pyykkilautaa kaivata, pesurumpu on sitä varten. :)

   Perkale en saa unta kun pää on täynnä räkää.

   Poista
  3. Puskis: silmä on väritykseltään aika lähellä luumua jossa on sateenkaaren värien lisäksi hyvin paljon mustaa.

   Ninka: Kahta asiaa toivon: sitä että sun pesurumpusi kestää ja pikaista paranemista - räkätauti on perseestä.

   Poista
 10. Nukahtamo.fi10.56

  Kiitos, tästä postauksesta oli hyötyä! (siis Outbrain-vinkistä, jätän kuvat tällä kertaa kommentoimatta :) Sitä tosin ihmettelin, että Outbrain listaa suosituksensa tekstimuotoisina vaikka nimenomaan olisi valinnut thumbnailit asennuksen yhteydessä. Koska Outbrainin foorumi on näköjään retired, ajattelin kokeilla josko tätä kautta löytyisi lisävinkkiä. Kiitos!

  VastaaPoista
 11. Nukahtamo.fi11.03

  Erase and rewind! Kokeilin tuota Linwithiniä, ja sehän toimii juuri toivomallani tavalla. Eli kaikki kunnossa :)

  VastaaPoista
 12. Hyvä jos kykenin olemaan avuksi!
  Taidankin muuten tulla poikkeamaan..

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins