Radio Jurtta proudly presents: Hiljaiset salit - neljäs luku


Radio Jurtalla on kunnia saadessaan toimia loistavan kirjailijamme Puskiksen loihtiman teoksen esittäjänä, sillä tämä kiehtova saaga saa ensiesityksensä täällä hyisellä mutta teemaan sopivalla tundralla. Kirjailija pyysi muistuttamaan teoksen olevan alkuvaiheessa ja keskeneräinen, olkoonkin että minulla on ollut suuri etuoikeus tutustua kolmeen aiemmin kirjoitettuun kappaleeseen mutta yhtä kaikki, kirjailija haluaa pitää vielä tässä vaiheessa matalaa profiilia enkä olisi saanut tätäkään julkaistuksi ilman kuukausikaupalla kestänyttä kerjäämistä, uhkailua ja lahjomista sillä tuo nainen on todella voimakastahtoinen yksilö. Nyt kuultavan teoksen alun lintu efektit ovat www.freesfx.co.uk:lta ja taustalla soiva musiikki peräisin taasen last.fm:ltä (free flowing meditation music/ Classic Chinese music). Isot kiitokset molemmille tahoille, niin tekijöille kuin artisteille. Ääneni ei tee oikeutta Hiljaisille Saleille sillä en kykene tavoittamaan sitä tunnelmaa minkä saa lukiessa tätä kiehtovaa seikkailua mutta ehkäpä se antaa teille aavistuksen siitä, millainen kokonaisuus Hiljaiset Salit on valmistuessaan.

Tiedän että kirjailijalla on perin kiireinen elämä mutta toivon että myös te käytte pyytämässä jatkoa koska mikään ei harmita niin paljon kuin saada kokea häivähdys jota suuremmasta kokonaisuudesta joka sitten viedään pois käsistä. Ainakin minut se saa hermoraunion partaalle mutta ollakseni rehellinen minun täytyy tunnustaa eräs asia; tämä hieno tarina olisi nähnyt päivänvalon jo kuukausia sitten ellen olisi sekoillut erään kivikasan räjäyttämisen kanssa. Siitä anteeksipyyntöni. Olisin kovin mielelläni aloittanut tarinan ensimmäisestä luvusta lähtien mutta kirjailijan pään kääntämiseen tarvitaan useampi kuin yksi paimen ja siksipä toivonkin hänen huomaavan tämän vaatimattoman rukoukseni. Ihan siksi että minusta tuntuu tämän teoksen sisältävän elementtejä jotka eivät ole ihmisaistien havaittavissa sillä aamulla kun sain taustat liitettyä, asetukset ja muut jutut tarkistettua pariinkiin kertaan, huomasin ensimmäisen lukukerran jälkeen että mikrofoni oli mennyt pois päältä omia aikojaan ja niinpä siitä ensimmäisestä kerrasta tuli puhdas harjoitus. Mielestäni tämä oli Hiljaisten Salien tapa osoittaa halunsa päästä vapaaksi niiden kolmen jo aiemmin ilmestyneen kappaleen vapauttamisella sillä täytyyhän jokaisella tarinalla olla alku vaikkei seikkailun lopusta olisi mitään tietoa.

Luostarin kirjasto..?

Liitän tähän linkin tarinaan mutta laitan myös vasempaan sivupalkkiin sieltä (St. Pepp)..kivikasalta tutun pikku pilven, josta SoundCloudin puoli aukeaa omalla välilehdelleen eikä tarina katkea vaikka Jurtalta poistuisikin. Nauttikaahan Puskiksen loistavasta mielikuvituksesta (vai onko näin todella tapahtumassa..) ja muistakaa että paras tapa kääntää kirjailijan pää on käydä ”kääntämässä” sitä, kyllä hän siitä heltyy. Hiljaiset salit nelj��s luku by Radio Jurtta

Kuten näette, tundralla ja varsinkin Jurtalla tapahtuu mystisiä asioita jotka eivät ole tästä maailmasta, sellaisia joita ei voi ohittaa olankohautuksella vaan joita on lähestyttävä avoimin mielin...Hyvää lauantaita kaikille tundralla vaeltaville – muistakaa varoa askelianne sillä daimonit eivät pidä jos niiden päälle astutaan.

16 kommenttia :

 1. Kauheata. Mä en pysty edes kuuntelemaan sitä vielä, saan jonkun paniikkikohtauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko mun ääneni niin kamala? Juttuhan on perkeleen hyvä!

   Poista
  2. Ei, sä luet oikein kivasti. Mulle vaan tuli samanlainen olo kuin silloin, kun ekat ficit julkaisin.

   Poista
  3. No mitä sitä jäykistelemään kun teksti on hyvää (vaikka toisaalta mä ymmärrän sua)

   Poista
  4. No mitäs siinä hahattelet kun juttu kerran on näin!

   Poista
 2. Sun äänessä mitään vikaa ole,pöhkö :D
  Tuli vaan semmonen tunne kun kuuntelin, että keskeltä alkoi ja kesken loppu.
  No jospa se Puskis uutta matskua laittaa tulemaan.

  Kuules Puskis se on aika vaikeeta kuunnella omaa tekstiä mutta siihen tottuu :D
  Siivous jatkuu mun päässä tai talossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet mainio tapaus ! :D

   Poista
  2. Juu, oman tekstin julkaiseminen on aina kamalaa :)

   Poista
 3. Ai niin. Olekos käynyt RL luona Paimen?
  Mä oon kummi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon sillä susta ei kummi parane!
   En ole käynyt kun en käy paljon missään muuallakaan..

   Poista
 4. Äh pahus, mulla ei kuulu tässä kotikoneessa mitkään äänet. En tajua, mistä se johtuu... Siis kun miehen profiilin puolella kuuluu, mutta mun profiilin puolella ei. Ehkä tämä on tarkoituksellista ;) No, onneks työkoneella kuuluu äänet, niin siellä voi viihdyttää itseänsä kuuntelemalla mitä ihmeellisempiä juttuja you tubesta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josko sulle on laitettu siihen sellainen esto...mistä se sitten johtuukaan...villistä luonteesta? :D

   Vaan mitä mun vanhat silmäni näkevätkään! Viihdytättekö te nuori nainen työpäivänä itseänne roilaamalla pitkin nettiä? Eihän sellainen ole sallittua :P

   Poista
 5. Mun on pitänyt kommentoida jo aiemminkin, että sulla on todella miellyttävä ja rauhallinen ääni. Voisit lukea meille joka ilta jonkinlaisen iltasadun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kun eilen varmistui että Hiljaisten Salien ensimmäisetkin kappaleet saa julkaista niin iltasatuja on tulossa ainakin muutamaksi illaksi.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins