PMS (Prepare Meet Satan) ja kuinka tuosta kirouksesta selvitään (OSFS - käärö)


Tutkin viime yönä OSFS:ia (Old Shepherds Forbidden Scroll) joka on ikivanha, laaja teos joka käsittelee mm. naista ja naisen olemusta niin valtavan tietomäärän pohjalta ettei sellaisesta informaatiosta voida kuin haaveilla muissa kulttuureissa. Teosta voidaan jopa väittää galaktiseksi sillä viime kesänä kun paimensin lampaitani kauempana pohjoisessa olevalla Mergethin tasangolla, valtavan suuri avaruusalus laskeutui noin 500 metrin päähän minusta ja ei mennyt kuin hetki, niin olin Bremeths 32Xderbian/688 – galaksista tulleiden vieraiden ympäröimänä. Tottahan tuollaisessa tilanteessa pelästyy ja jopa minä joka olen nähnyt maailmojen nousun ja tuhon, en voinut sille mitään että kuului se normaali rutina ja pian vasenta punttiani lämmitti noin puolentoista kilon kokoinen paska. Ihminen kun itsesuojeluvaiston ohjaamna luonnollisesti ajattelee hengen lähtöä ja varsinkin tilanteissa kun viereen parkkeerataan n. kahdeksan jalkapallokentän kokoisella avaruusaluksella. Järkyttävä kokemus jatkui lähimpänä olevan ja ilmeisesti porukan pomona toimivan talek'h:in tokaistessa selvällä suomenkielellä että ”ai saatana mikä käry teikäläisestä lähtee”, samalla kun tämä lahtelaisen putkimiehen ja pankkiautomaatin risteytystä muistuttava olento tunki kaikkiin kolmeen sieraimeensa mloth:ia. Tuo aine on eräänlaista hyytelömäistä ilmanraikastajaa tai hajunpeittäjää jota lähimmäksi päästään kun laitetaan kulhoon kolme litraa Swarfegaa jonka joukkoon heitetään 38 sauvasekoittimella silputtua Wunderbaumia. Hyvää ainetta ja olen päässyt kokeilemaankin sitä Tor'elek 2290A – galaksista saapuheiden matkaajien poikettua tällä vitun hikisellä jurtallani joskus alkukesästä 1938.


Bremethsiläisillä oli asiaakin, he nimittäin halusivat saada haltuunsa OSFS:n ja nimenomaan sen kolmesataa sivuisen KMNTT – osion (Kaikki Mitä Naaraista Tarvitsee Tietää) ja syystä, heidän pikku aurinkokuntansa oli näet joutunut galaksien välisten amatsonien valtaamaksi ja näin ollen he olivat joutuneet ns. käsilaukun ja hellan väliin, tilanteeseen jossa monet heikommat olisivat päätyneet lopulliseen ratkaisuun missä tungetaan pää kaasutoimiseen uuniin ja käännettään kahvat kaakkoon. En kuitenkaan luovuttanut ko. teosta heille sillä tuo käärö on sellainen ettei sitä voida luovuttaa kuolevaisten käsiin syystä ettei universaalista tasapainoa sovi järkyttää. Nimittäin, OSFS:ssä on perusteellisesti selostettu miten tulee toimia kaikkia miehiä kauhistuttavassa ja naarasta riivaavassa PMS -tilanteessa (Prepare Meet Satan), jonka aikana naaras on niin monen demonin riivaama ettei niiden määrää pystytä laskemaan. Tiedänpä joidenkin manausta ja pahojen henkien karkoittamista harrastavien uskonnollisten piirien käyttävän teini-iässä olevia ja ensimmäisistä PMS – oireista kärsiviä naaraita harjoitusvastustajina nuorille pappiskokelaille jotka yrittävät häätää ne päätä ja ajatusmaailmaa sotkevat kirotut sielut pois onnettoman naaraan päästä. Lähes aina tuloksetta ja tilanne päättyy siihen kun nuorta pappi-parkaa raahataan kohden lähimpää mielenterveyslaitosta.


Kehityksen myötä on kuitenkin pientä toivoa selvitä tuosta maailmoja järkyttävästä koettelemuksesta vanhoja metodeja – isoa kirjaa ja vihkivettä – käytännöllisemmällä ja paremmin toimivalla KNJR – karkotuksella (Koita Nyt Jumalauta Rauhoittua) joka on luottokortin ja pitopalvelun muodostama combo autonkuljettajineen, meikkaajineen ja muine palvelijoineen. Testeissä tämän yltiöpäisyyksiin menevän palvelun ja muun miellyttämisen on todettu rauhoittavan merkittävällä tavalla PMS – oireista kärsivää (siis riivattuna olevaa) naarasta. Kun tähän kaikkeen yhdistetään vielä randomisti huudetut ”jessus sentään kun sä olet hyvännäköinen” ja ”i love your ass” - huudahdukset, voidaan välttyä siltä tavanomaiselta irtaimen tavaran lentelyltä, raatelulta ja omituseilta mykkäkoululta mitkä ovat Prepare Meet Satan – tilan yleisimpiä oireita.Jotta te ette saisi väärää käsitystä OSFS:stä, niin tuossa käärössä mm. paljastetaan ns. multiplay - orgasmin kaava jonka koettuaan naaras menee niin sekaisin ettei siitä ole enää eläjäksi vaan tämä on teljettävä perunakellariin tahi muuhun varmaan mestaan missä kukaan ei käy kun nykyisin perunatkin ostetaan marketista. OSFS:ssä on myös ”tuhannen kutmuilun taika” sekä todella mielenkiintoinen ”kuinka jumaloida omaa naarastaan joutumatta epäiltyjen listalle” - kappale, jossa käsitellään niitä pieniä hellyyden osoituksia ilman ettei se oma rakas ole heti syyttämässä taka – ajatuksista tai osallisuudesta johonkin suurempaan salaliittoon. Omituista kyllä, teoksen lopussa on myös perunamuusin ja lihapullakastikkeen teko – ohjeet mitä minä pidän hyvinkin hämäränä asiana mutta kaiketi se on olennaista kun on kerran kääröön kirjoitettu. Alkuun minua ihmetytti muoto rupesi uuman kahleista pukilla mutta aikani selviteltyäni löysin syyn tääl.No niin, tässä oli pari sanaa tuosta ikivanhasta kääröstä ja minun piti kertoakin teille minkä tähden sitä luin mutta innostuin taas muistelemaan menneitä ja koska kello on paljon, niin jääköön se toiseen kertaan. Nyt toivotan kaikille mahdollisimman antoisaa lauantai-iltaa ja hyvää, rauhallista sunnuntaita. Itse starttaan heti aamusta projekti B:n kimppuun jonka toivon saavani sunnuntaina valmiiksi sillä tiistaina pitäisi hoitaa eräs ei niin innostava väijyminen ja keskiviikkona minua isketään puukolla nivusiin joten varsin mielenkiintoinen viikko on tulossa. 

OSFS

22 kommenttia :

 1. Pohjan Akka0.01

  Auts kuinka ajankohtainen teksti! Olen valmis täällä lyömään lihoiksi ja lahtaamaan oman Maestroni tiedostaen PMS oireiden valtaavan sieluni ja kehoni.

  Pelastakaa edes miehet meidän kouristamme!!! Minä haluan vain kiduttaa ja teurastaa... ehkä se on parin päivän päästä ohi. Menen kahlitsemaan itseni käsirautoihin ja pulttaan ne kiinni ulkorakennuksen betonilattiaan... World be safe then... onneksi sentään EI ole täysikuu...

  VastaaPoista
 2. Rakas Pohjan Akka! <3
  Olin juuri aikeissa lähteä lepuuttamaan ruotoani kun aamulla on aikainen lähtö mutta huomasin sun kommas..
  Oh my, kaikki sympatiani Maestrolle sillä hän tilanteessa jota me kaikki kavahdamme ja niin kuin sanoit, Korkeimmille Voimille kiitos ettei ole se täysikuu koska silloin Maestroa vietäisiin.. ;D

  VastaaPoista
 3. Joo, mutta niinkuin on sanottu olen outo ja kummallinen ja en ole ikinä kärsinyt PMS enkä muunkaan kirjainyhdistelmän vaivoja.Kun milloin pitäsi olla kiukkuinen niin minua vain pan...taa.
  Kirjoitetaan luku uudestaan niin minäkin pääsen olemaan nainen, sanan korkeimmassa merkityksessä.
  Just niin. Lomittaja soitti, oon kipee ja eiku ite töihin. No, ehti tässä jo kolme päivää levätä tässä kuussa. Jaksa perkele. jaksa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on pelkkää plussaa ettei sun tarvitse kärsiä noista oireista jotka saavat aikas monet täysin tolaltaan mutta muuten kyllä käy sääliksi sua. Eikö niillä helevetin lomittajilla ole jotain varamiesjärjestelmää tällaisten tilanteiden varalle? On se meinaten kumma ettei lomaansa voi viettää ilman että pitää tehdä töitä siinä välissä :O

   Poista
  2. Onhan se varajärjestelmä mutta ei nyt kun on viikonloppu.

   Poista
  3. Oi Ritvasein, sä kirjoitit mun sulkakynällä! Mäkin kiellän ehdottomasti omaavani kyseistä kirjainyhdistelmää, en mä osaa olla kiukkuinen...(ollaankohan me epänormaaleja) mutta sama vaiva mulla kyllä iskee kun sullakin :) Hyvä ettei kiskota naapurin miestäkin "kyläilemään" ;)

   Poista
  4. Oi voi Helmi kultaseni, sinä sieluni kumppani nainen <3
   Eikös ole ihanaa olla erillainen ja mitä naapuriin tulee,,öhöm..jääköön sanomatta :D

   Poista
 4. Nyt en tiedä, mitä pitäs kommentoida tekstiin liittyen, kun meni ohi ja yli. Ikävää tietysti, jos on peeämässää liikkeellä - siihen auttaa hormoonikierukka, ainakin mulla. Eikä pitäs vahinkoakaan sattuman, kun sen lisäksi on vain yksi munatorvi ja sekin poikki poltettu :)

  Ritvalle voisin tulla osa-aika-avuksi! Kelpaako karjanhoitajan tutkinto vuodelta 1986?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se mitään. Toisia tuo vaivaa ja toisia ei mutta joskus on tilanteita ettei voi kuin ihmetellä ihmisen psyykettä ja miten se pelaa tiettyyn aikaan kuukaudesta ;)

   Poista
  2. Sanna-kiitos ja kumarrus. Kyllä mulle vaan kelpaa vanhempikin tutkinto :D
   Tänään syötin ja juotin erään pariskunnan,ihan turhaan.Ei tullut kauppoja mutta huomenna sitten uutta matoa koukkuun. Oli kuulemma kiva tutustua, mitä!!!!!!!!!!

   Poista
  3. Aina ei voi onnistua ja mistä sitä tietää jos ensi kerralla kaupat ovat vieläkin tuottoisammat :)

   Poista
 5. Toivottavasti sun leikkaus onnistuu. Mies pääsi pari vuotta sitten työterveyden kautta tyräleikkaukseen yksityiselle, nyt sillä on kevlaria nivusissa, jotta suolet pysyy paikoillaan.

  Mulla ei enää ole PMSssääkään, paitsi se onneton migreeni aina välillä vaivaa jos syön enempi D-vitamiineja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sikäli onnellinen tilanne että pääsen sairaalaan joka korjasi toisessa sairaalassa vuonna -90 tehdyn nivustyräleikkauksen (silloin oikea puoli) kun tehdyssä operaatiossa jätettiin sulamattomat tikit kudoksiin ja ne aiheuttivat tulehduksen. Lekuri sanoi että nykyisin lähes kaikki verkotetaan, ennenhän sitä ei käytetty kuin vaikeissa tai monta kertaa uusineissa tapauksissa.

   Enpäs tiennytkään että D -vitamiinit laukaisevat migreenin. Miten se on mahdollista?

   Poista
  2. Mulla on siis migreenityyppi, joka liittyy naistenvaivoihin ja D-vitamiini lisää estrogeenitasoja, joka taas liittyy näihin kertojuttuihin. Joten.. mot.

   Poista
  3. Tämä selvä. Kiitos kun valistit asiasta.

   Poista
 6. Mä oon huomaamattani opettanut Dimkan säästämään henkensä. Vaikka mä nyt en varsinaisesti mistään PMS:stä kärsikään, niin kaikki fyysinen ongelma vituttaa ja sanon sen kyllä ääneen. D on oppinut hyvän menetelmän; se vaan toistaa kaiken minkä mä sanon! Mä tunnen olevani kuultu, kukaan ei väitä mua vastaan, eikä varsinkaan lässytä (SUSSAATANASIUNATKOON) vastaukseksi! "Jumalauta housut ei meinaa mahtua jalkaan kun turvottaa." Sohvalta kuuluu toteava mutina: "...housut ei mahdu kun turvottaa..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäs näet että Dimka on hyvä ukko sillä tuo sangen neutraali suhtautuminen taitaa olla se paras tapa...

   Poista
 7. Ai kauhee toi eka kuva... Vai puukolla nivusiin, keskiviikkona mäkin menen kiduttajalle, hammaslääkäriin.

  VastaaPoista
 8. *Brrhh*
  Hammaslääkäri on yksi niitä paikkoja joista en pidä mutta pakkohan siellä on käydä ja toivonkin että käyntisi tuon Mengelen luona muodostuisi mahdollisimman lyhyeksi ja kivuttomaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mun pitääkin varata hammaslääkäriaika... tarkastukseen... *hymyilee autuaana* .. hups.Väärä ploki ;)

   Poista
 9. Mulla on nykyään enään VV-tila. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihme on VV - tila?
   Kerro heti! ;D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)