Kiinnostaako naapuri tai joku muu? Meidän kyttääjien rukouksiin on nimittäin vastattu...


Tämä on omistettu kaikille kyttäämisestä kiinnostuneille eli heille, jotka haluavat tietää naapuristaan enemmän. No jos ei nyt ihan noin niin ainakin melkein sillä on olemassa todella laaja ja mielenkiintoinen hakupalvelu, joka mahdollistaa netin syövereihin sukeltamisen varsin helposti ja mielenkiintoisella tavalla. Palvelun, tai sivuston nimi on About.com ja varmaan monelle tuttu mutta niille jotka eivät tätä tiedä niin se on vierailemisen arvoinen mesta. Sieltä löytyy hakukoneita, sieltä voi ladata ilmaisia e-kirjoja ja myös ilmaista musiikkia, tutkia sukuhistoriaansa tai oppia artriitista (← en tiedä menikö toi oikein) ja monesta muusta. Niin, ja siellä voi WayBackMachine:n avulla lisätä oman pikku bloginsa 390 miljardin sivuston tietokantaan jota on kerätty vuodesta 1996 lähtien notta jos tuntuu ettei ole vielä tarpeeksi tunnettu muailmalla niin sinne vaan söheltämään. Eikä tässä kaikki – sanoisi Raimo rättivarastolta – sillä kun promootion tielle on lähdetty niin sittenhän kannattaa samantien pyytää isoa jehua eli Googlea indeksoimaan se oma osoite ja se käyp melkoisen haipakkaan täällä Webmasterin puolella. Rättivaraston periaatteeseenhan kuuluu että mikäli asiakas on tilannut em. tuotteet, saap hää sitten vielä kaupan päälle jottain muutakin söhellettävää ja sehä on Pingler! No nii – i, sieltä sitä voi pingutella ihtiään ja ihmetellä jotta mitä vittua nyt tapahtuu ko näyttö välkkyy ku naapurin jouluvalot ja piipitys on melkoonen. Halleluja ja näin olette myyneet sielunne Netin Suurelle Syöverille ja met kaikki tapaamma helvetin tulilla jotta muistakeehan tuua omat makkarat eikä kai siinä vaiheessa oo niin väliä jos sen kossunkin sieltä pakkasesta kaivaa.


Oikeesti, tuo About:in (<- etusivu) mesta on mielestäni hyvä jo pelkästään mielettömän informaatitarjonnan ja sen helppokäyttöisyyden vuoksi, sitä tavaraa kun on henkilöhauista (← toi ei sitten tarkota habaa kuten varmaan ymmärsittekin) postiosoite- ja ties mihin hakuihin. Päätin viettää tämän aamun näin koska taas tuo vanha vainoajani Karma on tuumannut että jätkällä näyttää olevan taas turhan tasaista joten laitetaanpa hieman kapuloita rattaisiin ja kyllä, täytyy nostaa hattua tuolle Kosmisten Voimien kusipäälle sillä se todellakin osaa hommansa. Tänään piti ja osittain alkaakin se muutama päivä sitten mainitsemani suunnitelma B:n toteuttaminen mutta nyt näyttää siltä etten pääse aloitusta pidemmälle. Ei riitä että alkavaa viikkoa oli sotkemassa jo ennestään yksi lekurireissu ja toisena päivänä verikokeet, vaan vaimo perkele alkoi sairastelemaan siihen malliin että tuli yksi lääkäri reissu lisää ja viime yö meni valvoessa hänen hammassärkynsä takia. Kohta pitäisi startata liikenteeseen ja kääntää nokka kohti päivystystä. Noh, mitäpä tässä kun ei näille mitään voi mutta aikas pahasti tämä nyt sotkee näitä juttuja kun satttui tähän väliin. Tässä olisi ollut niin hyvä puolitoista viikkoinen ennen leikkaukseen lähtöä jonka miltei perään on se kahden viikon kuntoutusjaksolle könyäminen. Lyhyesti sanottuna kiitti taas oikein paljon Karma, kyllähän minäkin sinua rakastan täydestä sydämestäni.

Itku pois ja tukisukkaa tiukemmalle eli enpä korahtele nyt enempää kun ei ole aikaa mutta tässä on eilisen tekstin mukaisesti linkki Hiljaisten Salien saagaan ja sen aloitusosaan.
Neljäs luku löytyy myös sieltä SC:n puolelta jos joku (saagasta vielä tietämättömät) haluaa sen ”ennakkoon” kuunnella mutta edelleen tiedoksi tietämättömille että 2. ja 3. luku ilmestyvät näinä aikoina ja viideskin luku on jo lähetystä vailla eli saadaan koko tarina kronologiseen järjestykseen sillä välin kun kirjailija kirjoittaa meille sen kuudennen luvun. Kyllä se sieltä pienellä hiostamisella tulee vaikka hänellä on nyt jotain analyysejä menossa mutta hääp hoitaa ne toisella kädellä joten ei murehdita niistä. Mahdollisimman kevyitä polkuja kaikille toivottelen näin viikon alkuun ja olkaa varovaisia sillä ainakin täällä tundralla kaikkea peittää peilikirkas jää jonka päällä on (rummun pärinää) vettä! Hesus sentään mutta oli aamulenkillä liukasta ja jopa Aljohin tassut lipsuivat täällä missä hiekoitussepeli on näköjään kultaakin kalliimpaa. Kolmen kilometrin matkalta ei löytynyt kuin 1,5 unssia tuota katoavaa luonnonvaraa ja vienkin sen tämän päivän reissujen yhteydessä salaiseen pankkiholviini. Jaa vähänkö on pankin väki kateellisia kun näkevät että aivan saatanan ryppyisellä paimenen reuhulla on kintaan kätköissä tuota himoittua ainetta. Saas nähdä tarjooko iso dirikka sufeet takahuoneessa...Tiesittekö muuten että kun oikein vituttaa niin unetkin pystyy katselemaan pikakelauksella? Joo – o, mitä sitä turhaan on kyljellään pitkiä aikoja ja katselee typeriä hallusinaatioita kun voi tsekata mokomat rainat hätäseen ja nousta kähreämään norttia samalla kun miettii että millähän helvetillä tästäkin viikosta selvitään. Kyllä ihminen on hienosti rakennettu ja mietinkin että voisikohan muitakin juttuja nopeuttaa? Ajatelkaas jos heittäytyisi vaikka ahneeksi ja haluaisi vaikkapa....öööö...seuraavan kymmen vuoden orgasmit etukäteen! Jumalaisee mutta siinä voisi sukat pyöriä jokusen tovin jalaas tai sitten kävis kuten meikäläiselle että kuuluis vaan hiljainen suhaus ja lämmin lehmän henkäys päräyttäis kalsareitten kuminauhaa. Ei se kuulostakaan niin hyvältä idealta.22 kommenttia :

 1. Täällä selkosissa sataa märkää räntää.Oi elämän riemua.
  Huonosti nukuttu yö täälläkin.Veskissä ravasin yhtenään ja sanoin ukolle aamulla että jos tökkää hanan auki illalla olisi kohteliasta se myös sulkea :D
  Kymmenen vuoden orgasmit kerralla.Älä pelottele.Jos nyt on taju hämärtynyt niin tuo tietäisi pysyvää koomaa.Pelottava ajatuskin joten tyydytään tussahduksiin.
  Tästä se viikko lähtee, laskupinon suloisessa syleilyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään perin märissä tunnelmissa teillä mennään mutta parempi sekin kuin typerät, kuivat laskut :P

   Poista
 2. Luikasta ja räpäskää. Täällä lisäksi mutaa.
  Jepulis, sellainen nopeuttaja olisi kyllä ihan hitsin himoittu täälläkin! Mutta toisinaan sitten haluaisin hidastajan. Ja kristallipallon. Ja sen napin jolla voisi olla pohtimatta. Ja sen napin, jolla voi unohtaa. Ja tasapainoisen elämän. Ja hyvän itsetunnon.
  Eikä se orgasmikaan pahaa tekis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä jotkut asiat olisi hyvä hoitaa pikakelauksella mutta kaipa siihenkin kyllästyisi kun joutoaikaa tulisi yli tarpeen. Muissa asioissa en voi auttaa mutta pari muinaista kristallipalloa löytyy, tosin toinen on Nostradamuksen vanha ja toinen on kuulunut aikoinaan itselleen Merlinille joten niille tulee hintaa... :D

   Poista
 3. Rantiksen miehelläkin on jemmassa sitä kallista kamaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hemmetti. Nyt hänen täytyis kiiruuhtaa pankkiin sillä hiekoitussepelin kurssi on pilvissä! ;)

   Poista
 4. Sanna on oikeassa, se aine on kultaakin kalliimpaa, sitä ei saa käyttää!

  BTW: Noihin aboutcommeihin pieni varaus. Sieltä saattaa tulla koneella epämieluisia ylläreitä, ilmainen ei aina ole kovin hyvä. Mutta jos on hyvät suojaukset ja muurit kunnossa ja etenkin ajantasalla! Itse en kovin paljon käytä, joitakin varauksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiekoitussepeli on ilmeisesti jollain suojelulistalla koska sitä ei näillä (eikä näköjään teidänkään) selkosilla enää käytetä. Toista oli iloisella 80 - luvulla kun tietä pitkin uskalsi kävellä ilman kallonmurtuman pelkoa.

   Joo, unohtu vaan eilen laittaa tuo tieto mikä on sitten tämän päivän tekstissä eli tsekkaan sivuston ennen kuin teen mitään muuta ja tämä koskee erityisesti linkittämistä. Sori moinen kömmähdys mutta informaatio tosiaan unohtui laittaa tämän hataran pään takia.

   Poista
 5. Sama Mr. Karma mellastaa täälläkin tasaseen tahtiin, tosin sulla se on varmaan naispuoleinen, voin kuvitella :)). Mukavaa alkavaa viikkoa vastoinkäymisistä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mitä se sua vainoaa kun kerran olet mukava ihminen ja mitä Karmaan tulee, niin se esiintyy usein naispuolisena mutta toisinaan se ottaa ulosottomiehen hahmon ja se jos mikä on varsin visto näky :D

   Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin <3

   Poista
 6. Mikä yöuni? Milloin sitä saisikaan nukuttua yön putkeen? Ei, sitä pyöritään ja kuunnellaan kipuja ensin vähän siellä ja sitten täällä. Tuupitaan nappeja korviin, jottei toisten kuorsimiset saisi nyrkkejä heilumaan. Sitten säikähdetään kun paikallinen norsu (joskus sitä kutsutaan myös Hesarin jakajaksi) rymistelee viereiset raput saati sitten tämän oman läpi. Tekisi mieli joskus mennä sitä ovelle vastaan (en muuten tilaa koko lehtea) ja näyttää sille sellaiset merkit, että näkö hämärtyisi vähäksi aikaa... Ja kun oikein vielä sattuu, niin yläkerran yksinäinen koira kyllästyy menojalkaisäntänsä poissaoloon ja aloittaa yksinäisen haukunnan.

  Ei maar... kyllä hyvin nukuttu yö on yliarvostettua, sanon minä.

  En suosittele 10 vuoden hekumaa kerralla... en tosiaankaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän sitä täyttä eikä edes puolikasta nukuttua yötä koskaan saavuta vaan tarkoitin lähinnä sen parin tunnin aikana nähtyjä painajaisia. Sulla taitaa olla vielä enemmän noita ulkoisia häirikköjä kun meikäläisellä kun ei täällä ole kuin kuorsaava eukko ja n. 13 kiloa käryävää beaglea joka kylläkin kuorsaa duettona päämiehen kanssa muutaman kerran (joka yö) viikossa.

   Vai ei kelpaisi 10 vuoden kokemus? Ajatteles nyt miltä maailma näyttäisi sen jälkeen kun pelkästään silmien suoristumiseenkin meni vähintään viikko :D

   Poista
  2. Painajaiset onkin syvältä (korvatulpat ei estä niitäkään). Mä unohdin nuo tuhnut -koirien sellaiset onkin aika karmeita, niistä mulla on vain kyläilykokemuksia. Ystävän koira söi naapurin 10 litran hernekeiton, joka oli pihalla jäähtymässä kattilassa, voi sitä koiraparkaa ja meitä paikalla olijoita, sitä hajua oli hurja haistella.

   Mä mietin vain sitä, että jos ottaa 10 vuoden hekumat kerralla, niin miten tylsää on seuraavien 10 vuoden aikana ;-)

   Poista
  3. Jep, ne on tosi syvältä mutta pieniä koiran päästöjen rinnalla ja mitä sun hernekeitto.kokemukseen tulee, niin pääset suorilla taivaaseen kun olet joutunut kestämään maanpäällistä helvettiä ;)

   Ei ei. Katsos kun me ihmiset olemme ahneita niin tietysti me pyydämme - siitä ensimmäisestä juuri ja juuri selvinneenä - heti perään seuraavan vuosikymmenen orgasmit. Kyllä se pumppu sitten jollain kohtaa tilttaa kun tätä tekee muutaman kerran peräkkäin :D

   Poista
 7. Minä nään tässä koneella istuessa kaikkien lähinaapurien asiat, joten ei tarvi muualta kytätä :D Eikä oo aikaakaan.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maarit rakkaani, et kai sinä kyttää naapureita?! :D
   Mä en kyllä usko tuota eli kyseessä täytyy olla niiden mottipäisten naapureiden ilkeämieliset juorut! :P

   Poista
 8. Naapurien kyttäys?!?! Ei huono idea :D
  Siinäpä meille uusi harrastus seuraaviksi viikoiksi, saatiin näet osittainen sairasloma tolle karvaperseelle. Se reväytti ihan pikkasen yhtä lihasta viime akiteerauksessa joten nyt pähkinänsärkijän treenit jäävät tauolle vähäksi aikaa. Naapureita kytätessä tuleva kuukausi meneekin sitten ihan mukavasti :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O -Ou. Toivon mukaan ei pahasti ja tuun poikkeamaan het kun ehdin...voi sentään, vallankin nyt kun sinä Rakkimusta hoitaessasi ja huushollissa pyöriessä joudut pakostakin katsomaan ulos (ja vieläpä pitkään) ;D

   Poista
 9. Helkkari! Syränlaakin meinasin saada kun vilkasin akkunasta ulos. SIÄLÄ ON AURINKO!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateeksi käy teitä onnellisia sillä tundralla on niin vetisen harmaata ja ankeaa. Onneksi kuitenkin mennään plussan puolella.

   Poista
 10. Lähden nyt heti tutkimaan sitä sivua kun joka päivä rukoilen, että Luoja, anna tämän olla se päivä kun voin lopettaa naapurien kyttäämisen :D Josko se kertoisi minulle, koska tuo riemun päivä koittaa vai täytyykö tässä alkaa pakata omia tavaroita kun on vielä piirun verran mielenterveyttä jäljellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet kyllä ihan omaa luokkaasi :D

   Ei meidän kuule tarvitse sitä naapurien kyttäämistä lopettaa sillä mehän tehdään niille palvelus! Ties mitä mottipäistä ne keksis jos me ei pidettäis vahtia. Voi olla että pahimmassa tapauksessa loukkaisivat itsensä ja siitäkös meille (khihihii) alkaisi synnintunnot jäytämään ja kaikkea.... :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins