Kama Sutra saattaa aiheuttaa plasman purkautumista jos pepputreenit mättää


Enne kuin kerron ristiretkestäni, haluan toivottaa tervetulleeksi RouvaL:n joka liittyi eilen jurtan vallattomaan soppavahvuuteen. Rouva L on perin hauska nainen jolla on lähes mielipuolisen fanaattinen suhtautuminen työntekoon ja olenkin usein – jo kivikasan ajoilta – ihmetellyt että mistä hän repii sen energiansa kolmen (vai oliko niitä vielä enemmän?) blogin pyörittämiseen sekä niissä esiintyviin harrastuksiinsa! Huikea muija näin tundralaisesti sanottuna. NIin, ja tuli sitten liitettyä Lieminenkin iltalukemistoon kun hääp lupas ryhdistäytyä.


Sitten itse asiaan eli enpä olisi uskonut että pääsen eilisen reissuni aikana tutustumaan pepputreeneihin, vihaisiin naisiin ja Kama Sutraan sekä moniin muihin juttuihin jotka saattavat joidenkin mielestä kuulostaa kiinnostavilta mutta eivät ne sitä olleet, uskokaa pois. Katsokaas kun jouduin olemaan silminnäkijänä tapauksella, joka on seurausta siitä kun sen perän muokkaustreenit eivät ole menneet putkeen ja minkä johdosta nuori nainen huutaa oikohöylän tavoin aina siihen asti kunnes päättää lyödä miestään hankkimallaan Kama Sutra – oppaalla niin, että jäppisen otsalohkoon tulee oikein kunnon vekki. Ei mitään mukavaa katseltavaa/ kuunneltavaa.

Joo - o...

Se on kyllä sanottava että siellä salilla olisi viipynyt pitempään katselemassa kaikkia niitä uusia laitteita ja muita rakenteellisia ratkaisuja. Minähän en outona mutta hurskaana paimenena piittaa pakaroista jotka mahtuisivat miltei kouraan. Puhumattakaan siitä että pakaroiden liikeradoissa oli sangen hypnoottisia vaikutteita aivan kuten niissä rungoissakin joihin nämä perseet olivat kiinnittyneet. Ei, minua kiinnosti miten kiehtovalla tavalla tila oli jaettu laitepuoleen sekä sellaiseen liikunnalliseen osaan, pienehköön areenaan missä nämä kutsuv tiukkoihin treenivaatteisiin puetut peput veivasivat mukaansa tempaavan musiikin tahtiin. Yhdessä vaiheessa jouduin jopa menemään oikein kontilleni kyetäkseni näkemään miten lattiapinta reagoi matalan taajuden bassoaaltoihin kun ne osuvat yhdessä kymmenien jalkaparien kanssa tähän huolella asennettuun pinnoitteeseen. Erinomaista työn jälkeä, ei pienintäkään värähtelyä mutta siitä lattiatasosta näin asioita joita ei ollut tarkoitettu kuolevaisen silmälle ja senpä tähden sain kokea toisen kerran elämäni aikana miltä tuntuu kun silmästä vetää suonta. Se on hyvin tuskallinen kokemus.

Hmm...wtf?

Tuo edellä mainittu paikka on hyvin iso ja sijaitsee kaukana tundralta sillä ajokilometrejä päivän aikana kertyi hieman vajaa kuusisataa mikä todistaa taas sen, että joskus asioita on hoidettava vaikeimman kautta varsinkin kun nämä pepatreenit liittyivät oleellisesti asiaan nimeltä raha, joka oli reissuni päätarkoitus. Enivei, sain myös nähdä tuolla mielenkiintoisessa paikassa sydäntäni lähellä olevaa joogaa ja jos pakarapuolella silmistäni veti hieman suonta, niin joogaa katsellessa ne suorastaan kramppasivat. Käsittämätöntä rakenteellista nerokkuutta ja muotojen taivuttelua sellaisella tavalla mikä sai ihmettelemään ihmiskrop eri materiaalien kykyä taipua, tai paremminkin sitä että miten ne saatiin taipumaan sillä se oli suorastaan yliluonnollista ja ajoittain jopa fyysikan lakien vastaista. No, kaikki loppuu aikanaan ja asioiden varsinaisen toimittamisen jälkeen jätin taistelevat virtaset jatkamaan heidän liikunnallista suhdettaan joka näytti mielestäni pikakelauksella suoritetulta T'ai Chi:ltä jossa vaimo tekee hyökkääviä liikesarjoja ja mies puolestaan väistöliikkeitä. Voi mitä liikunnallista runoutta yhdistettynä v – alkuisiin riemun kiljahduksiin ja s- alkuisiin ylistysanoihin!

Matkaani kuului melko pitkä pysähdys lakitoimistossa jossa jouduin tuurilleni ominaiseen tapaan odottelemaan eräiden paperien valmistumista (piti olla valmiina) ja tästä hyvästä (juu, hieman enemmän kuin hyvän päivän tuttuja) sain lainata yhtä heidän monista tietokoneistaan. Yritin siinä aikani kuluksi laittaa teitä taiteilijoita ja kuvaajia ruotuun käyttämällä apuna DDM:ää eli drop down menua ja miltei onnistuinkin, sillä te kaikki olitte jo neljässä eri versiossa varsin selkeästi esillä mutta kuten aina, pieni tekninen ongelma (jonka muuten ratkaisen tässä lähipäivinä) esti homman toteutumisen. Horisontaalinen menu – jota ajattelin nyt siirretyn seuraajat – jutun tilalle sivun yläosaan, ei aukea niin kuin pitäisi. Päävalikko näkyy hienosti mutta niitä klikattaessa alasvetovalikot ”hukkuvat” blogipohjan eli taustakuvan alle niin, ettei niistä näy kuin muutama milli. Homma toimii kun menun vie alas missä on tilaa mutta mitä vitun järkeä siinä on sillä harva tulee koskaan vierittäneeksi sivua alas asti. Useimmat vertikaaliset ja sivupalkkiin asennettava menut kun taasen (samoin kuin horisontaalisetkin) vaativat sekä itse koodiin että CSS:n puolelle lisäilyä sen varsinaisen HTML/javascipt-gadgetin lisäksi niin en lähtenyt sille tielle ettei käy niin kuin kivikasalla silloin muinaisen historian hämärissä. No, viime yönä löysin kolme aikas hyvän tuntuista ja saapa nähdä miten homma onnistuu. Jos ei, niin sitten jatketaan näin ja kyllä, tämä on yksi minua riivaavista pakkomielteistä joten siitä ei sitten tämän enempää selityksiä.


Paska reissu kaikestaan sillä onnistuin hankkimaan melko ryhtevän kuumeen jonka uskon tulleeni tämän yhdistelmäretken (täältä kun ei kannata lähteä yhtä asiaa toimittamaan) perintäpuolen hoidossa joka piti sisällään muutaman pihalla suoritetun hippaleikki/rytmiliikunta – osion. Sen aikana tuli kuuma eikä tuo ilma ole vielä niin lämmin että siellä kannattaisi hikipäissään huhtoa – ainakaan kovin kauaa. Tänään ei onneksi ole kuin yksi ajo toisaalle niin voin viettää päivän sohvan pohjilla mikäli tämä olotila ei tästä merkittävästi muutu. Sinänsä kurjaa koska olin ajatellut tehdä kaikkea muuta – varsinkin tuolla Radio Jurtan puolella mutta se saa nyt jäädä odottamaan viikonloppua jolloin ohjelmassa ei ole mitään. Niin, ja salamahanskoista tuli odotettu kielteinen päätös perusteena ettei niistä katsota olevan apua arjessa selviytymiseeni eikä niitä näin ollen lasketa apuvälinepuolelle kuuluviksi. Eipä siinä mitään, täytyy ryhtyä treenaamaan tuota ylemmän hengitysaukkoni alapuolella olevaa sätkäkonetta jotta saan oven kylmillä keleillä auki kun nakit eivät pelaa. Toisetkin tyssit tuli mutta ne liittyivät niinkin vähäpätöiseen asiaan kuin rahaan eikä minun pitäisi valittaa lainkaan, koska viikon kuntoutusraha sekoitti pakkaa Neljän kirjaimen perkeleen puolta niin paljon, ettei sieltä sitten muuta tässä kuussa tulekaan. Vaan kukapa sitä rahalla mitään tekisi eli me kaikki ja nyt onkin sitten turvauduttava suunnitelma B:hen joka ei välttämättä ole hyvä idea.Meni vähän mollivoittoiseksi ja sekavaksi tämä torstain juttu mutta suokaa anteeksi koska se on pelkästään olotilasta johtuvaa kitinää ja muuttuu taas jahka saan kroppani kuntoon. Edelleen plussalla mennään ja jopa me nortin polttajat voimme aistia ilmassa olevan kevään tuntua ja onhan se, helmikuu melkein puolivälissä joten talven pahin selkä on tuota hätää taitettu! Taidan tulevana kesänä urakoida pelkästään erilaisia uimakoppeja ja laitureita koska luonto on aina kiinnostanut minua ja pitkään eläneenä olen havainnut että saman henkistä, ei niin vaatesidoksista porukkaa oleilee vesistöjen äärellä ja se jos mikä on silmää hivel hieno asia. Luonnon kauneus on asia jota ei sovi väheksyä, eikä hyvin tehtyjä lauteita tai kauniisti kaatoitettua pesuhuonetta tai asiallisella olevaa yleistä saunaa tahi uimahallia. Uimahalliksi ja näin veteen liittyväksi lasketakoon myös jooga – ja liikuntasalit, makuuhuoneet, hissit, kerrostalojen kattotasanteet kesäaikaan, linja – autojen takapenkit (toiseksi taaimmaiset) sekä muut vastaavat kuten puistot ja liinavaatevarastot.
Torstaita siis ja hyvää sellaista teille kaikille.
25 kommenttia :

 1. Älä nyt taas ala tukkia niitä kaikenlaisia ihme härpäkkeitä tänne sun blogiin, ettei sulla mee hermot.
  Pidä lippu korkealla, vaikka eri instanssit koittaa sitä alas laskea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ala sillä jos maltoit lukea niin mainitsin etten lähde sekoittelemaan sivun koodausta kun en osaa. Jos ei pelkällä sivupalkkiin asennettavalla gadgetilla onnistu niin sitten saa olla koko juttu.

   Lippu pidetään aina korkealla koska ei mua hetkauta noiden instanssien päätökset koska tohon negatiiviseen paskaan on niin tottunut ;D

   Poista
 2. http://www.viikonloppu.com/?p=3600&cat=11&mtype=likes

  Olisko tässä sulle liikesarjaa ja ei ihan kouraan mahtuvaa.... ei voi kyllä kun kunnioittaa typyä. Vaikka hetero olenkin, niin aika hienosti vetää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi rakas, olen aina sanonut että suhun voi luottaa! <3
   Jumalaisee mitä liikettä (ja millaisella perseellä!) jota ei ihan viikon eikä kahden treenamisella kylläkään saavuteta mutta olipa ...hmmm.. inspiroivaa katseltavaa :P

   Poista
 3. Olipa harmi se salamahanskojen kohtalo :(

  Kama Sutra ei muuten ole mikään kovin iso kirja eikä muutenkaan kummoinen. Sen historia sen sijaan on mielenkiintoinen, sillä Sir Richard Francis Burton joutui seurapiirien epäsuosioon tuotuaan moisen opuksen viktoriaaniseen Englantiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se päätös ottaa hieman päähän, olkoonkin että päätöksestä uumoiltiinkin negatiivista. On kuulemma sen verran kitsas meininki etteivät ole kenellekään antaneet mitään ja tästä syystä lekurikin totesi ettei niistä pohjallisista (joita minulle suositeltiin) kannata edes laittaa hakemusta eikä tuo väärässä ollutkaan.

   Kiitos historiallisesta faktasta ja yhdyn mielipiteeseen koska olen tutustunut tähän teokseen josta nykyisin on liikkeellä jos jonkinlaista lesbo - ym. versiota. Lähden ihna kohta postin puolelle kun sekin on jäänyt retuperälle tässä kosmisessa rytäkässä.

   Poista
  2. Postia pistin tulemaan tuossa hetki sitten..

   Poista
  3. Vastasin meiliin :)

   Poista
  4. Ookke!
   *nappaa kiinni yhden lampaistaan ja lähtee ratsastamaan kohti auringonlaskua jossa tämän hikisen paimenen postiloota sijaitsee*

   Poista
  5. ..ja vastausen vastaus läks :P

   Poista
 4. Hemmetti, eikö ne nyt niitä hanskojakaan sulle myöntäny?

  Se on hyvä, että olet päättänyt jättää CSS:t ja XHTML:t ammattilaisille - kuten muistat kivikasan ajoilta, niistä seuraa vaan itkua ja hammastenkiristystä ja suututettuja asiantuntijoita :-)

  Mutta toi uimakoppijuttu. Siinä on hyvä liikeidea, johon tulen oikein mielelläni asiantuntijaksi. Tiedät, että uin aina, oli kesä tai talvi, yö tai päivä, joten olen törmännyt kymmeniin erilaisiiin surkeisiin uimakoppeihin. Kaikki surkeita. Mutta nyt me lyömme viisaat päämme (varovasti) yhteen ja teemme niillä rahaa. Minä suunnittelen ja sinä rakennat, eiks joo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, odotettu päätös ja lekuri kertoi ettei tämä taho ole myöntänyt niitä pohjallisiakaan yhdellekään hakijalle kuluneen vuoden aikana, joten en sitten hakenut niitä kun elättelin toiveita noista hanskoista - olisin ollut varsin tyytväinen niihin.

   Jotain kivikasan katastrofeista oppineena jätän sen koodaamisen niille jotka sen osaavat ja kuten Sannallekin jo sanoin, että mikäli ei pelkällä gadgetilla onnistu niin antaa sit olla koko homma.

   Uimakoppi-projekti on hyvä idea ja mielellänihän minä teen yhteistyötä kanssasi, joskin joudut esittämään useita eri demonstrointeja vaatteiden vaihtoon liittyen mutta eihän se haittaa? Käytännön kokeilut ja eri mallinnustilanteet kun auttavat aina suunnittelupöydällä ja se on tärkeä juttu jotta me päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ;D

   Poista
 5. Mikä päivä ,huh.
  Liiiku poikani liiku niin kipu hellittää tai tarkennus liikunta auttaa moneen juttuun jopa vitutukseen <3
  Ja se sali bongaus oli kyllä aika erikoista menoa.
  Uimakoppia kaipaan ja lämmintä syliä jossa itkeä nyt mutta yksin olen :(
  Tyydyn viinilasin lohtuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkäs sä nyt yksiksesi olet jäänyt?!
   Viini auttaa mutta ota varoen ettei se aja kylille koska sitä ei sitten tiedä mistä itsensä löytää ;D

   Kyllä tässä on koitettu liikkua niin lihas - kuin konevoimallakin ja kropassa tuntuu että liiankin kanssa mutta minkäs teet kun Karma laittaa vastusta toisensa jälkeen niin pakkohan se on mennä.

   Sulle lähti muuten postia tuossa ihan hetki sitten..

   Poista
 6. Piti tulla katsomaan, miltä jurtta näyttää sisältä,näyttäähän tämä melko kotosalta ja siellähän se roikuu tuttu naamakin;) Mukavaa kun löysin tänne, ennenkuin taas liika säätelet html:ää! Huono olen kirjoittaamaan, mutta osaan kuunnella, lue lukea.
  (Siis pakko myöntää, nytkin kirjoitin ainakin kymmenen riviä ja sitten aloin tarkistamaan ja poistamaan mielestäni turhia, usein ei jää kuin lyhyt lause.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava nähdä sinua täällä vaatimattomassa jurtassani ja ole huoleti, tällä kertaa en koske koodiin vaan pidän kaiken simppelinä.
   Nämä mun postaukset on usein niin sekavia ettei niitä taida pahemmin kyetä kommentoimaan ja kuten useimmissa asioissa on yksinkertaisin se paras ja kaunein tapa :)

   Poista
 7. Vai niin siinä sitten kävi. Voisit kokeilla pilkkimiehen sormikkaita jos niistä olisi apua. Itsellä on semmoiset käytössä talviaikaan kun käyn kuvaamassa ja on lämpimät. On kun tavalliset rukkaset ja rukkasen kärki taipuu ylös kämmenen päälle kun tarvitsee sorminäppäryyttä ja kun homma on valmis niin sormenpäät takaisin rukkaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäkin on tullut koitettua tässä matkan varrella mutta ne ovat ulkona ihan liian riittämättömät jopa näillä muutaman plus-asteen keleillä. tosin käytän niitä sisällä koska sormeni/käteni ovat aivan jäässä (valkoisena) vaikka huoneiston sisälämpötila on keskim. +23 asteen tienoilla. Esm. näppäimistön naputtelusta ei tulisi mitään ilman noita hanskoja. Paska juttu.

   Poista
  2. No eikös se sanonta mene niin, että kylmät kädet, lämmin sydän. Ja toisinpäin. Tiedä sitten, kuinka pitää paikkansa, mutta ihan totena sitä 12-vuotiaana pidettiin :D

   Poista
  3. Juuri näin rakas Marra <3

   Poista
  4. Kuules Paimen, yhtäkkiä muistin lämpöpussit, joita saa urheilu- ja eräliikkeistä. Itsekin olen harkinnut ostavani sellaisia, ainut vain että taitavat olla kertakäyttöisiä.

   http://www.eranetti.fi/index.php?act=viewProd&productId=54

   http://varuste.net/Grabber+Ultra+Warmer+kestol%C3%A4mmitin+24+h

   Poista
  5. Kiitos linkeistä Puskis mutta noista ei sinänsä ole apua koska niiden kanssa pysty tekemään mitään. Kumpaakin olen testannut ja viime kuntoutuksessa mulla oli nippu noita jälkimmäisen linkin pusseja käytössäni joiden avulla tuli lämmitettyä nakkeja lähinnä iltaisin kun ei tarvinnut tehdä mitään. Juuri tuon toiminnallisuuden mahdollistamisen takia olisin halunnut/tarvinnut ne hanskat jotka mun on pakko ostaa nyt itse (sitten kun joskus saan rahat kasaan).

   Poista
  6. No sitä mä kans noissa olen arvellut, ettei pysty tekemään mitään. Harmi.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins