Järkyttävä tragedia, seksikkäitä kottaraisia ja Loarhg - tuo sukuvietin kiihottamisen kiistaton kuningas


Ennen kuin kerron meikäläistä kohdanneen järkyttävän tragedian, haluan toivottaa tervetulleeksi Manuelin. Todella upeita vanhoja kuvia mm. Sevillasta ja niiitä valokuvia on niin paljon että siinä menee tovi jos toinenkin kun niihin tutustuu. Kannattaa vierailla niin näette upeita häivähdyksiä menneiden aikojen elämästä. Istuttiin eilen iltaa muiden paimenien kanssa ja tuijoteltiin tuleen, tarkemmin sanottuna jo aiemmin mainitsemani Cairan uusimpiin otoksiin ja tämänkin blogi – kuten Manuelinkin – löytyy meikäläisen iltalukemistosta siitä jurtan oikealta seinustalta. Törmäsin muuten Cairan blogissa tuttuihinkin eli terkut Helmille joka mennä viilettää siihen malliin että häneen voi törmätä ihan missä tahansa ja ties vaikka jurtalla järjestettäisiin joskus kilpailu, missä Helmin oudoimmasta paikasta bongannut voittaa mystistä L'oarhg – jauhettani jonka olemassaolon mm. lääkintöhallitus ja kaikki sukuviettiä kiihottavia aineita valmistavat tahot ovat kieltäneet. Kateuksissaan perkele sillä eipä esim. Viagran eikä Cialsiksen voimalla kanneta frem'eh:in nokassa kymmen litran vesiämpäriä mutta meikäläisen valmistaman loarhg:in voimalla kannetaankin! Vaikka matkaa kaivolta olisi useampi sata metriä ja tämä outo jauhe toimii sekä naisilla että miehillä – joskin naisten annostusten kanssa täytyy olla tarkempi sillä heillä on esiintynyt lievää sekoamista aineen nauttimisen jälkeen. Tarkennuksena sanottakoon että mikäli annan loarhg:ia naiselle (maksimimäärä n. 12 gr), hän saa myös mukaansa nipun froteepyyhkeitä sekä kainalosauvat. Loarhg ei siis ole mitään vaalean punaisessa paketissa myytävää saatanan ruokasoodaa vaan sitä itseään ettäs tiedätte.

Jos joku vielä väittää ettei seksikkäitä kottaraisia (kaikki muutkin linnut lasketaan) ole, niin on väärässä. Siksipä esittelenkin muutamia esimerkkejä tästä aiheesta.

Sitten siihen jäkyttävään ja kaikkia kansakuntia vavisuttaneeseen tragediaan, jonka johdosta jopa YK:sta lähestyttiin kaunilla sähköpostilla missä otettiin osaa suruuni. Me kun olemme yhteyksissä 24 h niin he tietävät mitä täällä jurtalla tapahtuu ja jos pidätte turpanne kiinni, niin voin kertoa sen johtuvan siitä että olen WHO:n tarkkailun alaisena. He kun ovat hieman huolissaan tuosta väestön kasvusta. Enivei, tänä aamuna päätin luopua pakkaslaastaristani elikkäs bye bye Norspan mutta en selvinnyt siitä ilman mittavia menetyksiä jotka kohdistuivat rintakarvoitukseeni. Nyt tuosta uljaasta jalkapallojoukkueesta (11 kpl) on kolme toveria pois ja tämä isku oli muille rintakarvoille niin kova, että ne käpristyivät entisestään ja muuttuivat miehekkään tummista ikääni paremmin kuvastaviin ihan sairaan harmaisiin värisävyihin. Voi surku sentään ja minä kun niin ajattelin mennä - tämän harrastamani yläkropan treenaamisen innoittamana – ensi kesänä rannalle elvistelemään rintakehälläni ja sen upealla karvoituksella mutta kiville karahti sekin homma. Näin se Karma opettaa mitä narsismista seuraa ja helvetin kutale kun tietää että ajelen alakertani sekä yläpääni, niin pakkohan sen oli näpäyttää kostamalla rintakarvoille. Turhaan investoin viime kuntoutusrahasta (älkää olko kateellisia sillä se oli suuruudeltaan 123.40,- euroa) Barbi-nuken varusteisiin kuuluvaan pienen pieneen fööniin, jolla jo ehdinkin harjoittelemaan karvojeni kihartamista. Sekin perkele maksoi kahdeksan euroa jonka olisin aivan hyvin voinut käyttää norttiin, tuohon lopun aikojen savuavaan viihdykkeeseen ja hermojen balanseeraajaan.


Tästä suivaantuneena olenkin sivellyt koko aamun Substralia rinnuksilleni, ajatuksena että josko sieltä jotain pukkaisi ennen toukokuun viidettä päivää jolloin minä aloitan rantakauden. Oli lunta tai ei mutta 5. päivä on se jolloin laitan päähäni aivan käsittämättömän upeat ja hitsarin maskin lasista DIY – periaatteella valmistamani ei Ray, vaan Outo-Banit nenälleni ja pyyhkäisen hietikolle kylkiasentoon tiirailemaan kottaraisia sekä muuta Suomen linnustoa. Voitte kuvitella miten seksikkäältä tälläinen titaaninvalkoinen kurppa näyttää rannalla (maatessaan epämääräisessä sikiöasennossa) ja hokiessaan ”Hello babe, kaunis ilma tänään”. Kerroin tuon ihan varoiksi jos satutte tulemaan samalla rannalle ja luulette että rantahietikolle on ajelehtinut ruumis niin huoli pois se olen vaan minä (saatan kyllä kärsiä Suomen keväisen ilmaston aiheuttamasta hypotermiasta joten älkää välittäkö korahtelusta ja lasittuneesta katseesta vaan tulkaa rohkeasti jutulle).


Tänä aamuna tundralla satoi lumipitoista räntää, joka oli siis enemmän lunta kuin vettä ja niinpä joka aamuinen lenkki Aljohin kanssa sujui suht hyvin, Blekkait (sian mahalaukusta ommellut ja kuivalla heinällä täytetyt kengät) pitivät hyvin eikä isompia horjahteluja tapahtunut. Mikä parasta, myöhään illalla tai oikeastaan keskiyön kantimissa oviaukosta pölähti kirjekyyhky joka toi viestiä hieman kauempana asuvalta paimen – kamultani. Tämä on tulossa tänään tännepäin ja tuo samalla minulle uudet liukuesteet jotka tulevat tarpeeseen sillä eivät nämä liukkaat kelit vielä lopu, kenties tuossa heinäkuun viimeisinä päivinä maa on sula ja saamme tepata sen kaksi viikkoa ilman selkärangan muljahtamisesta aiheutuvaa pelkoa. Kuten näette, on onni syntyä tundralle, nauttia n. kaksi viikkoa kestävästä kesästä joka menee lampaiden perässä hiihdellessä aivan kuten koko helvetin vuosikin. Oi ihanuutta, voiko ihminen enempää toivoa? Tietysti voi ja usein olenkin viihdyttänyt itseäni mitä ihmeellsimmillä haavekuvilla joihin aika hemmetin usein eli joka kerta liittyy vanilijakastike, alaston nainen ja Kodin kuvalehden vuosikerta. Kaksi ensimmäistä jotenkin vielä ymmärrän mutta tuosta lehtinipusta en ole vielä päässyt selvyyteen, edustaako se kenties jotain pysyvää ja on ikään kuin varoitus että älä sinä ruttuinen paimen uneksi irtonumeroista vaan keskity siihen kestotilaukseesi? Mene ja tiedä mutta se pilaa muuten niin täydellisen päiväuneni joka alkaa siten että lähesty...älkäähän nyt, en kai minä niin outo ole että kertoisin tämän, noin puolitoista tuntia kestävän session teille? No way, ties mitä ajattelisitte. Vallankin kun se vanilijakastike valuu.. hittolainen, päiväuneni yrittää ottaa minusta ylivallan joten saattaa olla parempi että lopetan tähän.


Enkä lopeta sillä jos te naiset oikeasti haluatte hienoja säväreitä niin muistakaa se banaanilikööri sisäisesti (mutta ei suun kautta) nautittuna ja antakaa sen vaikuttaa n. tunnin, kaksi ennen kuin alatte.....hm...enemmän aktivoitumaan. Kuten me kaikki tiedämme, niin sokeri herkistää limakalvoja ja alkoholi puolestaan auttaa sokeria imeytymään joten......minä ompelen pääni mattoon kiinni ja makaan hiljaa paikoillani niin tämä eloisa olotilani saattaa mennä jopa ohi.

Oikein hyvää tiistaita teille ja te jotka joudutte liikkumaan tundralla hevos-, aasi – tahi muilla konevoimilla varustetuilla vaunuilla, niin muistakaa tsekata nesteenne (khihihii). Kulkuvälineestänne sillä keli on kurja ja se tietää sitä että rapa lentää.

Okei, tämä yksi vielä


42 kommenttia :

 1. Sä oot Taas tienny! Täällä olisi nimittäin yksi tatskattu lintu lisää, tossa sydämen päälle se lentelee!
  Oikeessa oot, mitä kummallisimmista paikoista saattaa Helmin löytää, toisiin täytyy vaan kommentoida anona, ettette te nää mun salaisia paheita ;) Eilen kyllä kieltämättä nolotti itseäkin, olin niin tiukasti koneessa kiinni. Tää tekemättömyys on vähän sieltä syvältä. Tänään katson vaan nää "pakolliset" ja keksin jotain muuta, mä lupaan!
  Mä voin katsella sulle kirppiksiltä noita barbien varusteita lisää? Sillä kai e kolme puuttuvaakin kasvaa takas? Tosin vastineeksi tarvikkeista mä tahtoisin videon, jossa sä kiharrat niitä......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh dear, minä haluan - eikun vaadin - että laitat siitä linnusta kuvan koska nuo tatuoinnit ovat todella komeita ja kateeksi käy niitä ihmisiä jotka pystyvät sellaisia loihitmaan.

   Et sitten ala ollenkaan anona liikuskelemaan koska mä aion sun kohdallasi toteuttaa haiden elämästä tuttua remora? (ne niiden kanssa uivat fisut) - tekniikkaa eli kuljen sun vanavedessä pitkin Blogsphereä. Sulla kun on uskomaton kyky löytää varsin mielenkiintoisia paikkoja :D

   Hmm... heitit aika mielenkiintoisen vaihtokauppa ehdotuksen jota pitää miettiä...tarviiko sen välttämättä olla kiharrus-video? :D

   Niin, ja sitä s-postiin liittyvää asiaa, laitoin sun kommalootaaskin kyselyä..

   Poista
  2. Kääk, mistäköhän oot mut jo bongannut....noo, samapa tuo :-D Täytyy harkita vakavasti tota videon aihetta ;)

   Poista
  3. Ihan positiivisista paikoista - ole siis huoleti (no en kai mä totuutta kenellekään kerro) :D
   Sulle on sitten postia..<3

   Poista
 2. Olenko mä koskaan kertonut, että yhdellä miespuolisella työkaverilla on hauiksessa Darth Vader? Sitä piti mustata 47 kertaa, että siitä tuli oikean näköinen. On se kyllä hieno.

  Sen vaniljakastikkeen vois pistää tyhjään majoneesipurkkiin ja syödä jossain julkisella paikalla :P (tää ei ollut mun idea, vaan yhdestä vitsi-meilistä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit sä kerran mainita...kivikasan aikoihin mutta on siinä ollut jätkällä mielenkiintoiset hetket kun tätä mun hurttaakiin värjättiin kahdeksan tuntia putkeen niin lopussa jo rupes tuntumaan suht herkältä.

   No mutta Puskis! Sulla on sitten vallattomat jutut....ajatteles nyt mitä jos ne tiskin toisella puolella olevat ihmiset sais tietää.... :D

   Poista
  2. Juu, mä en jaksais :P

   Ai mitä? Enhän minä ole mitään tehnyt.. ja tervetuloa kirjastotätien maailmaan ;)

   Poista
  3. Teidät täytyisi laittaa johonkin online - valvontaan sillä suurin osa ei tiedä mitä sen kaiken rauhallisuuden ja hiljaisuuden taakse kätkeytyy :D
   Sinä ja Marjaana olette loistavia esimerkkejä siitä :P

   Poista
  4. Me ollaan vaan luettu liikaa ;)

   Poista
  5. Eipäs nyt laiteta lukemisen syyksi kaikkea! Jotain te saatatte olla tehneet liikaa mutta jääköön se salaisuudeksi :P

   Poista
  6. Sulle olis muuten meiliäkin.

   Poista
  7. Mie kans lähentelin Paimenta meilillä.Siellä on nyt ruuhkaa :D

   Poista
  8. Puskis ja Ritva: vastailen huomenissa sillä aivan kohta kaadun selälleni kun särkee niin perkeleesti.

   Poista
 3. Ajatus katkesi paikkaan "että ajelen alakertani sekä yläpääni"
  Nyt vain on päässä "tukka ja testosteri ei pysy samassa miehessä ja sheivattu on siistimpi"
  Siihen rintakarvoitukseen auttaa jos joku laskeutuu suudellen pitkin vartaloa. Kokeiltu on ja toimii kuin häkä.
  Enkösolekkinkilttikunautansinua ja kahvakuulajahulavannekovassakäytössätäällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet sinä kiltti kun villitset kaiken maailman laskeutumisillasi ;D
   Sheivattu on aina sheivattu ja monessa kohtaa käytännöllisempi..niinkus asia yleisesti tiedetään :P
   Otahan varovaisesti niiden treeniesi kanssa ettet telo itseäsi, se kuula kun lähtee lapasesta niin siitä ei hyvä seuraa.

   Poista
 4. En voi käsittää mitä varten pitää ottaa tatuointeja. Ja vielä kärsiä siitä. Ei ole mun kakunpala, ei. Kummipoika näytteli viime kesänä mulle tatskojaan ja kysyi, että eikö ole kauniita. Sanoin, että ei ole, kamalia ovat.
  Tää on ihan tosi, mä inhoan tatuointeja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, mulla on kolme tatuointia ja kulmat kanssa :D
   Muuten Rantakasvi, olen pyörinyt pehmeässä lumessa ja juossut alasti pakkasessa.Onkohan siitä mitään hyötyä, niinkuin on avantouinnista? Tulee kyllä hyvä olo ja naapurit on saaneet ohjelmaa :D

   Poista
  2. Mulla kans, kaks kuvaa ihossa ja tykkään hirveästi! Mut mä ajattelen niin, että Onneks me kaikki ei tykätä samasta! Kultamussukalla on kropassa kuvaa enemmän kuin "paljasta pintaa" ja mä en voi sille mitään, että hous...eiku sukat pyörii jalassa!

   Poista
  3. :D
   En minä sillä, etteikö niitä muut voisi laittaa, ilman muuta! Jos kerta tykkäätte, niin laittakaa. Itse en vaan ottaisi.

   Ritva, on sun naapureilla ollut hauskaa:D Ei se silti ole ihan sama kun vedessä uinti, mutta toki sillä kylmän vaikutelman saa. Mutta vedessä uidessa kroppa kylmenee tehokkaammin.

   Poista
  4. Rantis: tämä lätkäasia on ikuinen kiistakapula ja vähän sama juttu että mä en tajua sitä miks naiset meikkaavat?! Nainen on luonnostaan kaunis ja olkoon niin sillä se on hyvä. Sitäpaitsi jos mennään kriittisemmälle puolelle ja ajtellaan että nainen meikaa houkuttaakseen tai miellyttääkseen urosta niin sehän on väärin koska illan tullen /seuraavana aamuna se totuus paljastuu.
   Mutta kuten sinä ,meikatkoon ne jotka haluavat enkä minä heitä tuomitse.

   Ritva: pisteet tatskoista ja sovitaan (tää on myös Helmelle) ettei jurtalla sanota mitään mitä ei ole valmis todistamaan :D
   Niin että ne on varmaan kauniita tatuointeja joo... :P

   Poista
  5. Mä kyllä meikkaan juhlaan mutta arki menee luonnonluomana. Sitä kun ei ole etelän tumma kaunotar vaan pohjoismaalainen vaalea nainen niin meikki korostaa piirteitä.Eikä tuo ukko kauhistu enää mistään jos koskaan on kauhistunutkaan.

   Sovitaan vaan että vain ne mitä voi todistaa jos sinäkin sen teet.
   Mun tatskat on leijona,kukkaköynös ja sydän jossa pari nimeä.

   Poista
  6. Mulla on kolibri ja kolme nimeä sydämen päällä. Takana egyptiläisiä hieroglyfejä joista koostuu kaksi sanaa.
   Meikkaamisesta sen verran, että meikkaan hillitysti, aina. Joka ikinen kerta, kun jostain syystä lähden ilman meikiä jonnekin, multa kysytään "ooksä kipee/kuumeessa/flunssassa" Aina! Eli kai mä ilman pikku väritystä olen sitten niin olmin näköinen, että näytän sairaalta.

   Poista
  7. Sama juttu, mulle ihmiset aina kommentoi, jos ei oo meikkiä. Ne ei tajua, mistä se johtuu se ero, mutta sekä sukulaiset että asiakkaat töissä kommentoi aina jollain seuraavista: ootpas kalpea, ootko kipeä, ootko ihan sairaan väsynyt, oot varmaan juhlinut tosi rankasti jne, aina silloin kun erehdyn menemään julkisille paikoille ilman meikkiä. Kyllä mä silti välillä meen, kun välillä väsyttää sen verran, ettei meikata ehdi ennen töihin menoa, kun ei jaksa nousta sängystä ajoissa, mutta kyllä se vaan on mukavampaa pienen meikin kanssa.

   Poista
  8. Ritva: leijonasta pisteet ja uskon että kokonaisuus on hyvännäköinen, tosin en tiedä onko ne liitetty yhteen mutta kummiskin. Tämä meikkaamiseen puuttuminen oli näköjään virhe.. :D

   Poista
  9. Helmi: mua alkoi kiinnostamaan ne sanat ja varsinkin ne hieroglyfit, olisikohan mahdollisuutta saada valaistusta asiaan ja kuten jo Ritvallekin totesin, oli tämä meikkaamiseen puuttuminen kuin olisi heittänyt bensaa liekkeihin :D

   Poista
  10. Marra: sunhan kannattaa käyttää ihmisten suhtautumista hyväksesi; valittelet aina että "tässä on jo pitemmän aikaa oltu sellaisen taudin kourissa ettei lekuritkaan tiedä mikä se on..." ja kas, saat auttavia käsiä ympärillesi jotaka toteuttavat sun pikku askareita pitkin päivää :D

   Poista
  11. Joo kerran käytinkin. Vältyin eräässä tilaisuudessa istumisesta, koska anoppi totesi mun olevan tosi kalpea ja oli sitä mieltä, että mun pitäs mennä jonnekin heti syömään. Ei muuta kuin lähdettiin miehen kanssa syömään pizzaa ja naurettiin, kun molemmat tiedettiin, että en vain ollut ehtinyt laittaa sinä aamuna poskipunaa :D

   Poista
  12. Juuri noin! :D
   Tuo on sitä oikeaa asennetta ja varsinkin kohdistettuna niille ihmisille "jotka kyllä tietävät mikä on vialla".
   Pisteet teikäläiselle :D

   Poista
 5. Mä haaveilin jonkun aikaa ottaa tuonne selkään oikealle puolelle vyötärön alle oranssin my little pony -tatuoinnin. Kävin siitä sekä omani, että muiden miesten kanssa keskustelua, että onko my little pony seksikäs vai epäseksikäs. Hehe. Sit kuitenkin kun kattelin netistä, että miltä ne my little pony tatuoinnit näyttää, niin kaikki oli tosi tökeröitä. Hautasin idean sitten. Tällä hetkellä miellyttäis eniten jotkut realistisen näköiset kuvat, joillain tatuoijilla on ihan uskomattoman hienoja näytillä netissä. Tosin sellainen isohko aidon näköinen kuva maksanee pikkasen hunajaa, että lienee turha haaveilla. Samaten mietin sitä, että jos ottaa yhden tatuoinnin, osaako lopettaa. Ja sitten mun iho ei ole enää ikinä "puhdas", niin kuin se nyt on. Mutta silti kiehtoisi kyllä ottaa joku, mutta asia on toistaiseksi mietintämyssyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatuointeja voi kyllä poistaa mutta maksaahan sekin :D

   Poista
  2. Jep, persaukisen täytyy harkita tarkkaan ;)

   Poista
  3. Marra, ota ihmeessä sillä kerran olen nähnyt yksisarvisen samaisessa paikassa ja se sai psyykeeni niin sekaisin että heräsin vasta seuraavana aamuna - katsellen yksisarvista ja se jos mikä oli mukava aamu <3

   Poista
  4. Sekin on yksi huomioon otettava seikka, että saako sen jälkeen olla enää ollenkaan rauhassa, jos menee semmoisen ottamaan. Pelkkä tatuoinnin ottamisen suunnittelu ja siitä keskustelu kotona kuumentaa, tunteita... :D

   Poista
  5. Ota ota lätkä koska tatuoinnilla - juuri sellaisella kun haluaisit - on varsin kauskantoisia vaikutuksia... ;D

   Poista
 6. Tulipa tuossa mieleeni kun rahan mainitsit että, kait muistit hakea myös matkakorvauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mutta erinäisistä syistä johtuen matkakorvauksen määrä olisi jäänyt pienemmäksi kuin omavastuuosuus joten se siitä. Myönnetään mutta ei makseta - nämä olivat täsmälliset sanat :D

   Poista
  2. Nehän karttuu pitkin vuotta, kannattaa niitä hakea vaikkei omavastuuosuus täyttyiskään.

   Poista
  3. No tietysti näinkin mutta kun tilanne on se, että vaikka otettais maaliskuun kuntoutusreissun ajokilometrit mukaan, niin se ei siltikään mene kuin kuusi euroa yli omavastuuosuuden ja kun tämän (ja luultaasti loppuelämän) vuoden kuntoutus - ym. reissut on siinä, niin en viitsi lähteä tuota kuutta euroa kerjäämään.

   Poista
  4. Kaikki terveydenhuoltoreissut kuuluu samaan, ja jotenkin mulla on semmonen kutka, että et ole maaliskuussakaan siinä jamassa, ettei sun tarttis hoidossa käydä :) mie joskus panin vahingossa hakemukseen nuo sairaalareissutkin, jotka ei itsellään oikeuta mihinkään kun ovat liian lyhyitä, mutta sieltä tuli vastaus, että ne ei oikeuta mihinkään, mutta kerryttävät kuitenkin kokonaiskilometrimäärää. Tuli nopeemmin katto täyteen. Mutta enhän mie voi tietää sun matkojesi mittaa, sitäpaitsi se on kauhea homma raapustaa joka hiton matka siihen lappuun "koti-sairaala-koti xxkm". Voisinhan mie periaatteessa nytkin kiusata hakemuksellani, kun ravaan sairaalassa keskimäärin 2 ja puoli kertaa viikossa... en kehtoo :)

   Poista
  5. No kuuluuhan ne mutta sinä tiedät sen ettei ne "suunnattomat korvaukset" riitä lähellekään noista ajoista aiheutuvia kuluja ja kun ottaa huomioon että mulla on enemmän kuin tarpeeksi sairaala-, Kela - ja vakuutusyhtiöiden/eläkefirmojen välistä anomusta, lankettia, todistusta ja muuta propuskaa kierroksessa, niin en viitti lähteä kerjäämään noita pennejä :D
   Siinä mielessä Kela on onnistunut tavoitteessaan..

   Poista
 7. Näin väsyneenä miettii josko tänne sais sellasen suodattimen joka kertois mikä jutuista on faktaa ja mikä fiktiota, aina ei aivot taivu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas lapseni, kaikki jurtalla esitetyt asiat ovat kiistattomia faktoja :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins