Hyljeksitty? Epäkelpo? Lues tämä ja mieti sitten onko asiat ihan niin...(aka etanapippeli)

Tämä on omistettu kaikille niille ihmisille, joilla on ongelmia itsetuntonsa kanssa ja jotka luulevat että he ovat täysin kelvottomia tyyppejä joilla ei ole paikkaa tässä maailmassa. Nyt sitten pipo pois silmiltä koska lyön vetoa siitä että olen epätoivotumpi ihminen kuin kukaan teistä. Enkö? No kertokaas mulle sitten koska teidät on viimeksi heitetty sairaalasta ulos? Mut nakattiin tänään eli turhaan toivoin aamun tekstissä pääseväni tästä sangen kipeästä vaivasta. Aamulla kaikki oli vielä toisin; valjastin lammaskärryjeni eteen Baldurin ja Malakiaan – nuo kaksi uskollisinta ja helvetin itsepäistä pässiäni ja lähdin köröttelemään kohden sairaalaa iloisena siitä, että pian pääsen pallejani puristavasta nivustyrästä eroon. Sairaalalle päästyäni kytkin Baldurin ja Malakiaan autopilotin päälle jotta nämä löytäisivät takaisin tundralle ja ennen kaikkea tänne hikiselle jurtalleni (no ei vaiskaan, ei niillä mitään autopilottia ole kun omaa paskanhajuaan ne seuraa). Vilkutin niille vielä silloinkin, kun ne olivat häipyneet taivaanrannan taakse ja se hälvetin röyhkeä runkefäärd tuli kysymään minulta että onko mulla kaikki okei, hän kun ei tietenkään nähnyt pässejäni ja luuli mun huitovan pikkuväkeä pois ympäriltäni tai jotain sen tapaista mikä oli täysin ymmärrettävää. Niinpä jätin moisen, mielenterveyttäni epäilevän kommentin omaan arvoonsa.


Olin iloinen vaikka jouduin istumaan toista tuntia odotusaulassa ja kuuntelemaan muiden siipeensä saaneiden kanssa erään rouvan puhelinkeskustelua, jossa hän selitti ystävättärelleen kuinka hänen tyttärensä oli ajanut valaisinpylvästä elikkäs katuvalotolppaa päin koska tie oli ollut todella huonosti hoidettu. Tyttäressä ei mitään vikaa koska kyllä erään nimeltä mainitsemattoman riisikipon pitää pysyä ladulla vaikka tytär kiireensä vuoksi ajoikin siihen kurviin 124 km/h:n nopeudella talvirenkailla, joiden hankkimisesta ei ollut kuin kolmisen vuotta. Syy oli siis esikaupunkialueen katujen kunnossapidosta vastaavan henkilön koska hän ei ollut huolehtinut suolan levittämisestä keskellä yötä juuri silloin, kun kelit olivat menneet sääennusteiden vastaisesti pakkasen puolelle. Suurimmiksi vaurioiksi nainen kertoi 1) riisikipon rutistumisen munakupin kokoiseksi, 2) tyttären kirjan lennähtämisen repsikan penkin alle josta sitä oli ollut lähes mahdoton löytää ja 3) katuvalotolpan vaurioitumisen joka muuten maksoi 2.400,- euroa + asennuksen jonka hintaa hän ei muistanut. Loppukatsauksena hän totesi tyttären saaneen mustikkakeittoa järkytykseen ja sähköasentajalle tämä ystävällinen rouva vittuillut palttiarallaa toista tuntia kun mokomalta heppeliltä kesti tulla onnettomuuspaikalle miltei neljäkymmentä minuuttia! Tilitystä tekevä rouva oli näet joutunut poliisin ohjeistuksen mukaan jäämään mustikkakeitto – likkansa kanssa odottelemaan sähköjeeveliä virallisten lankettien ja muiden propuskojen täyttämisen vuoksi ja sekös tätä vanhempaa pyryharakkaa sieppasi.

Joo, on siellä selvästi (latinankielistä höpinää)

Vihdoin pääsin lekurin pakeille ja iloinen mieleni alkoi kadota tutkimusten edetessä kun kävi selväksi ettei meikäläistä leikata vaan potkaistaan kylmästi pellolle. Kyllähän tyrä oli se oli selvästi (latinankielistä höpinää) ja tästä syystä sen epäiltiin (latinankielistä höpinää) koska (latinankielistä höpinää) ja varsinkin (latinankielistä höpinää). Mutta! Minulla todettiin tietokoneen näytöllä vilistävän tekstin mukaan olevan (latinankielistä höpinää) ja siksipä ihmeteltiinkin miksei sitä oltu hoidettu vaikka se oli merkattu hoidettavaksi heti vuodenvaihteen jälkeen. Kaikkein tyrmistyttävintä oli kuulla että omasta mielestäni komea pippelini onkin etana! Voi vittu sentään mutta siinäpä sellainen loukkaus jota teille ole varmaankaan kukaan koskaan lausunut tahi muulla tapaa genitaalielimiänne rienannut. Nivusiani ja pippeliäni ronkkivista lekureista toinen sattui olemaan lontoosta tai ainakin tämä suomea puhuva lekuri heitti välillä lontoon kielelle jolloin kuulin hänen ihan varmasti kuiskaavan sanan snail joka on niin kuin me kaikki tiedämme – etana. No ei kyllä ole ja jos en saisi niin paljon tuimaa sähköpostia niin laittaisin todisteeksi kuvan tuosta sheivatusta palkeenkielestäni mutta en voi kun saan muutenkin taistella flohia ja pius senex mulier:eita vastaan. Kaiken tämän lisäksi sain tietää selkäni tilan olevan tällä hetkellä (latinankielistä höpinää) ja tämän johdosta heidän on odotettava (latinankielisestä höpinästä) selventävää lausuntoa jotta he pystyvät määrittämään vaikuttaako se (latinankielisen höpinän) (latinankieliseen höpinään).
Pilkattuna, latinankielistesti höpinätettynä ja täysin murtuneena lähdin liftaamaan takaisin tundralle päin koska minulle ei ollut – yllätys yllätys – yhtä ainoaa kopeekkaa taskussa eikä sen paremmin tililläkään joten tänne tundralle tulo hieman kesti. Ei kukaan ota kovin mielellään ryysyissä kulkevaa, käyrää paimensauvan kanssa kuljeskelevaa ja paskakärpästen piirittämää vanhempaa liftaria kyytiin. Joten te, jotka oletatte että maailma hylkii teitä ja olette epäkelpoja yksilöitä, niin laittakaapa tuosta paremmaksi ja jutellaan sitten. Harvalle tyypille nimittäin käy niin, että ensin pippeliä verrataan etanaan ja sen jälkeen heitetään lasaretista mäjelle eli voitte suhteuttaa niitä omia ja kurjalta tuntuvia kokemuksianne tähän ja miettiä oletteko te sittenkään niin huonoja kun luulette.


Summa summarum; leikkaus siirtyy kuuleman mukaan ainakin kahdella kuukaudella joten tavallaan tämä oli täysin turha reissu (niin kuin nämä lääkärireissut aina ovat) mutta tulipahan tehtyä. Nyt on jalat sen verran herkässä kunnossa jouduttuani rahanpuutteen takia kävelemään kokolailla tarkkaan kaksitoista kilometriä kun ei tuo liftaaminen oikein kantanut hedelmää, että taidan lepuuttaa koipiani loppuillan mutta jos sitten aamusta taas koittais uudella innolla. Saa nyt nähdä mitkä fiilikset ovat suihkun jälkeen. 
Niin, ja haluan osoittaa www.yourshoutbox.com:in Michalille isot kiitokset hänen loistavasta asiakaspalvelustaan ja tuestaan muutenkin sillä Michal ratkaisi erään chattiin liittyvän asian todella nopeasti ja malliikkaasti. Siinä on mies joka tosissaan välittää asiakkaistaan. Kiitos Michal.


Niin ja aamun postauksesta unohtui se tärkein eli Hiljaisten Salien toinen luku joka julkaistiin eilen:

26 kommenttia :

 1. Ei ole tottakaan!!! Mikä sairaala? Tuun ja pistän tuleen koko paikan.
  Eiku ei sittenkään - viivästyis vielä enemmän se vaivastapääsy.

  Tuo siskon... eikun veljenmakkara tuossa kuvassa näyttää kummallisen tutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näitä sattuu ja näihin pitäis olla jo tottunut mutta aina ne vaan harmittaa. Meni eilinen päivä ihan kokonaan sen kävelemisen takia.

   Poista
 2. Pistit sitten kurjuuskilpailun pystyyn ja ammuit heti kovilla panoksilla. I surrender..... mulla on meinaan ollu oikeen mukava päivä. Mutta oikeesti tosi paska juttu...etanat, paskakärpäset ja kaikki. Kyllä tommonen käy jo itsetunnon päälle ;). Rauhaisaa iltaa, olet sen ansainnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eilen oli lievä harmitus päällä mutta eiköhän se taas tästä lähde kulkemaan ;D

   Poista
 3. Olipa ikävä juttu, ettei nyt käynnistä ollukaan hyötyä. Höh :(

  Mutpa onkin heitetty ulos ählypizzeriasta, että pistäkääpä vaan siinäkin paremmaks, joka pystyy ;)

  Etana on kyllä aika ikävästi sanottu. Siitä tuli kuitenkin mieleeni, kun tätini teki uransa sairaanhoitajana ja kerran kehui maalla ruokapöydässä, että kun oli ollut miespotilas, joka oli ennen leikkausta sanonut, että "älkää sitten katkaisko elämänheinää". Tätini mielestä oli suorastaan hieno kuvaus ko. etanelle, mutta minä mietin kyllä, että heinä, kuka mies kuvaa vehjettään heinäksi. Elämänheinä, noi onhan se tietty elämäntuoja, mutta heinä. Mä e käsitä, enkä käsittänyt silloinkaan, kun tän jutun lapsena kuulin. Heinät vaan tuulessa huojuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä just eniten harmittaa kun aina menee koko päivä tärviölle ja kun eilen vielä jouduin kävelemään niin helvetisti niin..no kyllä sä tiedät mutta kerros tarkemmin tuosta pizzeria - tapauksesta sillä se kuulostaa mielenkiintoiselta :D
   *nostaa lakkia jo pelkästä ajatuksesta*

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No joo - o! Kahden kuukauden (noin) päästä sitten uudestaan :P

   Poista
 5. ?????!!!!!!!

  No mikäs tää juttu nyt oli? Ei ollut nortit, ainakin luulisin.
  Labra- arvot??

  Minä en ymmärrä. On aikas kakkareiästä tuo tuollainen juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kait niissä veriarvoissa mitään vikaa ollut mutta kun tiedostojen mukaan mun ois pitänyt olla toisaalla tai jotain, multa meni aika paljon ohi kun ne "unohti" mun läsnäolon selvitellessään tapausta. Tämmöistä tämä mun säkäni on.

   Poista
 6. Hämmentävän huonosti ne on siellä olleet asioista perillä - meinaan toimenpiteen suhteen, joka olisi jo kaiketi pitänyt hoitaa. Kylläpä sylettää tuollainen kohtelu.

  Tuotah... Tälle tilatulle esittely-dvd:lle ei nyt sitten tainnukkaan enää olla mitään käyttöä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tapaus oli hyvä esimerkki keskittämisestä ja puutteellisesta tiedonkulusta kahden eri talon välillä, ei siinä sen kummempaa vaikka se suoraan sanoen v****taakin.

   Mitä taasen dvd:hen tulee, niin odotin että sinä ahkerana likkana olisit ollut ensimmäisten joukossa postittamassa sitä ja kun näköjään et, niin nyt kipin kapin kameran ääreen. Mä alan tuijottamaan postilaatikolle päin :D

   Poista
 7. No ei voi olla todellista! Voi kurjuuksien kurjuus ja kaikki kurjuus :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä mutta kaikki on mahdollista kuten tiedät.

   Poista
 8. No johan on kummallista. Taas saat odotella lisää. Tämä sitä terveydenhuollon toimivuutta, arghhhh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tämä oli malliesimerkki mutta jos sitä parin kuukauden päästä kävis parempi säkä.

   Poista
 9. Voi elämä kevät, mitä touhua. On se kyllä itse helvetistä kun ensin annetaan toivoa ja sitten se otetaan pois.Surettaa niin sun puolesta.
  Ja sulla muka etana...oho, ei usko tämä tyttö vielä tähän hätään ja nainen sitä käyttää vain ...toisessa tilassa :D
  Täytyy vain lohduttautua sillä että kyllä se kaksi kuukautta kuluu kun kevätkin saapuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kaksi kuukautta kuluu tässä odotellessa ja vallankin kun nämä päivät menevät niin hemmetin sukkelaan mutta oispa tuo saanut hoitua eilenkin.

   Poista
 10. Taas yksi esimerkki meidän hyvästä, kaikki huolehtivasta terveydenhuollosta. On tosi kurja juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän tämä vähän on vaikkei tässä mikään hengenhätä ole mutta kaikki se asioiden järkkääminen ja muut, nytkin meni koko päivä tärviölle.

   Poista
 11. Höh, kyllä harmittaa puolestasi.Jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mañana, tämä on tätä mun tuuriani mutta eiköhän se tästä.

   Poista
 12. No voi märkivä kilin visvasyylä! Sitä niin henkisesti valmistautuu tulevaan silvontaan ja sittei pääsekkään. Hermoja koetellaan tuollaisissa tilanteissa.
  Minäpä yritän pistää jollen paremmaksi niin edes tasoihin.
  Minulle oli sovittuna isohko selkäleikkaus. Edellisenä päivänä soittivat ja peruivat, koska silloin (2001) alkoi lääkärilakko. Että näin.
  Kyllähän minä sinne sitten vähän ajan kuluttua pääsin, kun aloin häiriköimään leikkaavaa lääkäriä puhelimitse. Usein ;) Ja osasin tehdä sitä suhteessa oikean määrän, koska leikkaus onnistui.

  VastaaPoista
 13. Juuri näin! En minä nyt niin muusta välitä mutta kun sitä sopii kaikki asiat ja muuttaa aikataulut, niin se tuntuu pirun turhauttavalta kun käsketään himaan takaisin.
  Komeasti tulit tasoihin ja menit ohikin koska sun operaatios tuotti hedelmää, toisin kuin mun joka on tälläistä ihme veivausta tai ainakin se tuntuu siltä.

  VastaaPoista
 14. Nih! Ihan ku leikkausjonos oleval ei olis elämää laisinkaan. Missään vaiheessa en moiti hoitohenkilökuntaa. Ne oli aivan uskomattomia. Ja kiireestä huolimatta oli aikaa hoitaa ummetukset ja muut.
  Ja kyllä se henkinen valmistautuminen vaatii myös veronsa. Sitä ei sovi vähätellä.
  Mutta älä sinä kaukaisten arojen gubbe hätäile. Vielä se sapeli sujahtaa sunkin haaroissas ;)

  Kannattaisko kirjottaa "etanaan" teksti SÄÄSTETÄÄN tai ÄLÄ KOSKE ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnalle pisteet.He hoitavat työnsä hemmetinmoisen kiireen keskellä ja jaksavat hymyillä siitä huolimatta joten ei mitään turhaa porukkaa.
   Kaksi kuukautta ja sitten välähtää tuo japanilainen jalometalli sukukalleuksieni juuressa ja kiitos sinun, etanassa on nyt tussattuna teksti "Tämä EI ole tyrä, ole hyvä ja etsi vasemmalta". No ei vaan, ei siihen mahtunut kun tuo EI :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins