Caira, mystinen hypsähdys ja pettävät kumit sekä vajaa sata kiloa darvimassaa


Koska minä olen outo, niin päätin nettiin sukeltaessani käydä katsomassa tietääkö kuukkeli kuinka monta sivustoa on suuren ja mahtavan verkon syövereissä ja löytyihän sitä tietoa, nimittäin Talouselämän lyhyt artikkeli aiheesta. Hesus sentään mikä luku – olkoonkin että on pelkkä arvio – mutta 1000 miljardia sivustoa on aika tajuton määrä vai mitä olette mieltä. Artikkelissa oli vertailukohtana aivojen hermosolujen määrä joita löytyy hikiset 100 miljardia ja vaikka hermsolujen välisiä yhteyksiä on vastaavasti 100 milardia enemmän, ne eivät tuplaannu samoin kuin netin sivustojen määrä.

Tästä riemastuneena päätin osallistua osallistua tähän tuplaamiseen ja lähdin katsastamaan Blogilistan uusien blogien luetteloa mistä löysin erään valokuvausta harrastavan nuoren naisen blogin ja päätin, että autan tätä nuorta naista (jota en aikuisten oikeasti tunne) omalla vähäpätöisellä tavallani ja kerron teille tästä blogista koska tiedän, että Jurtan porukoissa on paljon valokuvauksesta kiinnostuneita/sitä harrastavia ihmisiä. Toivomuksenani nimittäin on että visiteeraatte täällä ja jeesaatte likkaa mäessä sillä tässä on kyse siitä kylmästä tosiasiasta että sen oman jutun alkuun saaminen tässä 1000 miljardin sivuston meressä ei ole mikään helppo rasti. Me kaikki tiedämme sen ja kenties Karma, tuo helvetin runkefäärdimäinen kohtalo antaa teille yhden niistä moninaisista pikkusynneistänne anteeksi. Käydessäni eilen tuossa blogissa mainostinkin muutamaa teistä koska mun mielestä yhteinen asia on se mikä luon ne lujimmat (ja hedelmällisimmät) kontaktit.


Jokus saattaa ihmetellä että mitähän se taas sekoilee mutta kuulkaas, nyt on sellainen juttu että tämä euforinen olotilani on siirtymässä panetus – modesta äärettömän rakkauden tilaan ja se on sellainen asia mikä poikii kaikenlaista, mä rakastan ympäröivää universumia (siellä takarivissä kannattaa lopettaa se supattelu sillä en ole vetänyt mitään ja dosetistakin olen ottanut ihan ohjeen mukaan) eikä mikään voi kolauttaa mun psyykettäni paskalle puolelle. Ei edes se, että ollessani Aljohin kanssa lenkillä nyt aamulla oli vastassa tuttu tilanne; tien pinta kuin luistinrata kun ei noin saatanan juutalaiset eli tässä tapauksessa äveriäs turpeenpuskija jonka vastuulla tien kunnossapito on, olleet hiekoittaneet tietä lainkaan. Ongelma ei ehkä olisi ollut niin paha mutta apinantappokenkiäni (enstex – varsiosa, kumia jalkaterä) jalkaan laittaessani huomasin liukuesteiden hajonneen molemmista popoista. Jos käy Polgalla paskaa tuuria niin ei se täälläkään tuo onni mikään jokavuotinen vieras ole. Liukuesteiden hajoamiseen on jonniin verran omaa syytäkin koska vaikka ne ovat ohjeistuksen mukaan 43:seen kenkään tarkoitetut jutut, niin ne ovat (sellaiset kumiviritykset) paksupohjaiseen/korkeahkoon jalkateräosioon liian kireät ja niinpä jossain vaiheessa ja aivan itsekseen ne bloody kuminauhat olivat napsahtaneet poikki. Tulipas paljon asiaa jätkän popoista mutta pointti on se ettei edes lenkillä saamani neljä kallonmurtumaa eikä molempien olkapäiden murtuminen saa minua huonolle tuulelle.

Minulla oli näet varastossa 68 kg darvimassaa joista sekoittelin pihalla olevaan pyttyyn (pituussuuntaan halkaistu tynnyri) kunnon kipsitatinat ja hetken aikaa touhuttuani 73:n sideharsorullan sekä tuon mighty mämmin kanssa, onnistuin tekemään itselleni kokovartalokipsin. Sinänsä poikkeuksellinen kipsi että myös pääni on kipsattu lukuunottamatta ylempää ja alempaa hengitysaukko sekä muita havainnoimisen und ruumiintoimintojen kannalta tärkeitä reikiä. Kipsasin itsen sikiöasentoon sillä se on ehdottomasti paras asento koska se mahdollistaa varsin sujuvan etenemisen kuperkeikkoja tekemällä ja saavutinkin tuossa pihalla tekemissäni kuperkeikkailluissa huikean 69 km /h vauhdin. Ainoat kipsaamattomat kohdat ovat luonnollisesti nämä söpöt ja pulleat pikku nakkini joilla naputtelen näppistä sillä eihän tästä kirjoittamisesta tulisi muuten mitään.


Rakkautta oli ilmassa jo eilen ja niinpä kävin pussailemassa meidän kirjailijan kanssa vakituisessa treffipaikassamme elikkäs postilaatikolla ja tämä suloinen naaras heltyi siinä määrin että antoi mulle luvan julkaista ne kolme aiempaakin lukua Hiljaisista Saleista eli eiliselle neljännelle luvulle tulee jatkoa! Pussailun ja mystisten kädenliikkeiden jatkuessa tämä meidän kirjailija kuiskas mun korvaani vielä yhden salaisuuden joka tietää sitä että.....enpäs vielä kerrokaan. Kuulette sen sitten myöhemmin mutta sen sanon että se on hyvä juttu. Mitäs muuta...joo, vaaka rakastaa nykyisin mua ja eilisessä punnituksessa näytti tulleen seitsemäs kilo lisää joten oikeaan suuntaan ollaan menossa ja saattapa olla ettei mun tartte ensi talvena palella niin perkeleesti kun on hieman lihaa luiden ympärillä. Ajattelin jarrutella jossain kahdeksankymmen kilon kohdalla koska sitten ollaan sen verran sellaisessa kunnossa mitä tämä mun varteni kykenee vielä suht vaivattomasti (jos jätetään selän kunto laskuista pois) liikuttelemaan. Varsinkin kun tulen pitämään huolen siitä ettei rasvaprosentti tule olemaan kaksinumeroinen (no nyt kyllä jätkä lupas aika paljon).

Tästä tuli nyt paremminkin hajatelmia kuin ajatelmia koska Aljoh herätti mut kesken unien eikä tämä mun koneisto ole vielä oiken käynnistynyt, tämä herääminenhän ottaa meillä muinaismuistoilla hieman enemmän aikaa kuin nuoremmilla sieluilla. Enivei, Aljoh on keksinyt uuden tavan herättää meikäläinen ja nykyisin herään siihen etten saa happea kun tuo silmiin tuijottava jätemylly makaa mun päälläni. Ette usko kuinka hienoa se on havahtua siihen tunteeseen kun henki ei kulje ja kun avaat silmäsi, huomaat tuijottavasi sammakkoasennossa makaavaan, silmiin tuijottavaan ja häntäänsä heiluttavaan beaglen naamaan. Helvetin riiviö on oppinut sen etten pysty tuon selkäni takia olemaan kuin selälläni (olipas omituisesti sanottu) ja niinpä se kapuaa röhnäämään siihen tietäen että kohta tuolta vanhalta pierulta loppuu happi ja se joutuu nousemaan ylös ja se joutuu ruokkimaan mut. Tälläistä siis tälle aamulle ja voipi olla että jotain uuttakin tekstiä tänään tulee ja jos haluatte tietää millainen on tyylipuhdas hypsähdys, niin se näette täältä.


Tundralla on liukasta joten siihen malliin sitä sandaalia toisen eteen koska ei ole kiva jonotella päivystyksessä mutta jos paska tuuri käy, niin ottakaa yhteyttä koska Paimen – kipsaukseen sisältyy myös kaikenlaisia muita juttuja mitä en voi sanoa tässä koska lupasin olla puhumatta tuosta mainiosta aineesta nimeltä magnesium. Hyvää sunnuntaita kaikille!

16 kommenttia :

 1. Oi voi, Aljohille lämpimät terkut, on se kyllä viisas kaveri. Ja ovela!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajoh pyysit kiittämään ja kehui sua viisaaksi naiseksi, olet kuulemma niitä harvoja ihmisiä jotka tunnistavat hänen suuren älykkyytensä :D

   Poista
 2. Mä uskon, et siellä on luikasta! Katselen meinaan ikkunasta kun tuossa läheisellä tiellä viilettää mummo potkukelkalla ihan kuin kiitäisi jään päällä. Menee meninaan helkkarin kovaa! Valjasta säkin Aljoh ja ota pulkka. Siinä pystyy varmasti kipsattu sikiökin makaamaan? Magnesiumilla tai ilman ;)

  VastaaPoista
 3. :D Sinä se olet mun päivieni piristys!
  Kyllähän siellä sellaiset kelit on että päivällä valjastan Aljohin taas vetohommiin, joskin mun tuurilla käy niin että ne ehtivät (poikkeuksellisen perusteellisesti) hiekoittamaan tuon tien mutta pitää ainaskin yrittää!

  VastaaPoista
 4. Hyvää sunnuntaita Jurttaan.
  Liukasta on ja luntakin maa pullollaan.
  Eilen kun ratsastin ja eihän tietenkään mun hepalla ollu kenkiä , ei ketjua niin oli se meno kyllä niin vaarallista että.
  Ei sitä ikinä opi, kun tyhmä on ja polle kärsii.
  Beaglet on veikeää porukkaa ja sun Lätkis tai oliko se Aloha, vielä erikoisen näppärä tyttö.
  Meillä lapsuudessa oli dreeveri ja sekin oli hieno poika vaikka piereskelikin kuin tukkijätkä.
  Koetahan pyöriä siellä kipsin sisällä ahkeraan, ettei paikat puudu.

  VastaaPoista
 5. Sitäpäs ollaan pirteällä päällä heti aamusta vaikka yö onkin - näin hurskaan miehen silmin - mennyt varsin kyseenalaisissa merkeissä.
  Meidän jätemyllun nimi on Aljoh - siinä on lätkäkorva vailla vertaa ja nyt täytyy sanoa ettei tämä mun kipsi salli muuta kuin näiden nakkien tanssahtelun näppäimistöllä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä se nyt on saanut päähän että yöllä harrastetaan.Onhan päivälläkin hitosti aikaa.Kukas se untaan häiritsee harrastuksilla.Mie kohta romahan jos et usko :(

   Poista
  2. Tottkai mä sua uskon, kunhan piruuttani kiusasin <3

   Poista
  3. Älä piruile minulle, demoni istuu jo olkapäälläsi.Nih.
   Nyt anopin luo kuuntelemaan dementikon juttuja.

   Poista
 6. Mitähän mä olen sulle luvannut sokerihuuruissani? :D

  No mutta.. mä rupean nyt kirjoittamaan. Nimittäin lyriikka-analyysia. Jei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea mukavaa...katsos kun mun kans pitää olla silleen tarkkana :D
   Jaksamista sen lyriikka - analyysin kanssa <3

   Poista
  2. Mä kirjoitan sen lopuun ens viikon loppuna, nyt on särki päässä.

   Nyt vasta pääsin kuuntelemaan sen sun linkiitämän piisin, kuulostaa ihan David Bowielta. Hyvä on piisi.

   Poista
  3. Joo, ei sitä kannata rääkätä itteensä kun sullakin on takana hiton rankka viikko.
   Hyvä on biisi niin ja voi sentään mitä muistoja <3

   Poista
 7. Pliukasta on. Kävelin tontin toiselle laidalle polkua pitkin ja otin parikin kertaa balettiaskeleita, onneksi pysyin ilmassa, enkä rojahtanut maahan.

  Pidemälle en edes arvannut yrittää. Mutta tuonne kompostille oli asiaa. Ei, en vienyt itseäni sinne vaan parin päivän aikana taoudesta syntyneet kompostoitavat tuotteet. Eikä ne mitään jätteitä siis ole, vaan tärkeää kompostointiainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, me molemmat tiedetään mitä on näiden sivukylien ladut näillä keleillä ja siksipä mua ottaakin päähän noiden liukuesteiden hajoaminen kun ei toi selkä kestä yhtään äkkinäisiä nykäisyjä.

   Kompostoiminen kannattaa oikeesti ja onneksi et sinäkään kaatunut (varsinkaan sille polvellesi) <3

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins