Sardiinialtaiden aikakausi part. 2: jogurtti-väärinkäsitys ja ruumenia altaassa


Aikas hauskaa täällä on vaikka en minä pienemmässä lätäkössä uineena ymmärrä kaikkia näitä hienouksia joita muuten on paljon; eilisessä ruokailussa oli samassa tarjoiluvaunussa missä salaatit (neljää eri lajia) kaksi lasikannua ja ne olivat täynnä valkoista tatinaa jonka luulin olevan salaatinkastiketta. No minä yritin leikkiä sivistynyttä ja huljuttelin tatinaa aikas lorotukset salaattieni päälle ja kun olin siirtymässä leipävaunulle, hihaani tartuttiin. Hyvin vihaiseen äänensävyyn minulta kysyttiin että miksi olin kaatanut Eveliinan erikoisjogurtit salaattieni päälle ja vieläpä ahnehtinut miltei kaikki? Yritin änkyttää jotain tietämättömyydest' etc, mutta nyt minua katsotaan kieroon ja olen saanut jogurttimies – lisänimen. Kaikki kunnia erityisruokavalion varassa eläville mutta sanonpahan vaan että viekää vittuun ne jogurttinne salaattialtaasta. Toinen juttu missä sain paljon katseita oli mennessäni ensimmäistä kertaa altaaseen ja luulin tämän johtuvan siitä, että olisin jotenkin lumoavan näköinen mutta ei, tuijotus johtui perässäni lipuvista oljista. Lähtökiireissäni kun en ens alkuun löytänyt tarpeeksi isoa laukkua ja tulin sitten hötäkässä valinneeksi vanhan kylvölaukkuni. Ai saatana sitä ruumenien ja muun sulpun määrää mikä pinnalla killui jota oli niin paljon että allas suljettiin loppupäiväksi eikä kukaan ollut enää mun kaveri.


Muuten ihan hyvin ja kaikkea muutakin kivaa on ollut, kuten omituisia liikesarjoja joita tehtiin verhotangon pätkät käsissä ja vieläpä musiikin tahdissa. Oman pikku tankoni halkoessa ilmaa valomiekan tavoin, tulin ajatelleeksi että kaikkea saatanaa sitä jotuu vanhoilla päivillä tekemäänkin. Kati tuo tankojuttu olisi vielä mennyt mutta sitten kun laitoimme jalkoihimme kakskyt senttiset kuminauhat ja lähdimme venyttelemään jalkoja eri suuntiin, niin se oli liikaa. Verkkareide puntinsuun päällä oleva kuminauha kuminauha kun sai aikaan sen, että joka kerta kinttua ojennettaessa se veti myös verkkareita alaspäin ja näin minä tulin sen vartin aikana vilautelleeksi aika helvetin monta kertaa. Itse en olisi niinkään huomannut mutta takanani jumppaava kämppis sanoi treenien jälkeen että on sulla sen verran törkeen näköinen perse jotta laitatko haalarit seuraaviin treeneihin. Tänään on luvassa parafiinihoitoja TOS – syndrooman kylmettämiin ja valkaisemiin käsiini, allashuojuntaa (mikäli eilisen jälkeen saan ylipäätään mennä allasosastolle, kuumavesihierontapöytää (selitys löytyy eilisien kommanttien vastauksista), fysiatrian pakeilla käyntiä etc. Kiirettä pitää kirmata paikasta toiseen sillä omaan ja henk.koht. Ohjelmaan merkattu toiminto alkaa, olitpa paikalla tai et (siis ryhmäjutut). Nytkin on lähdettävä aamupalalle sillä porukkaa on paljon ja kun aamupalaa aletaan tarjoilemaan 07.30, niin mun pitää olla parafiinihoitopaikalla 08.00. Tietää sitä että joudun aamupalajonossa turvautumaan ns. ”kyseenalaisiin menetelmiin” ehtiäkseni evästämään.
Tällä kertaa ei muuta mutta jos tämä ilta menis paremmin kuin eilinen niin ehkäpä illalla sitten lisää.

24 kommenttia :

 1. Siis salaattien oheen kuuluu salaatinkastike eikä eveliinan erikoisaamiaisjogurtit! Toivottavasti eveliinan erikoinen ei tarkoita laksatiiveja... sitäpaitsi jogurtti on ihan hyvää salaatin kanssa. Syöty on. Kevyttä ja terveellistä, jos ei oo turkkilaista.

  Kuulostaa, että olet ihan hyvin sopeutunut. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En todellakaan tiedä mitä ne Eveliinan jogurtit sen altaa nurkassa tekivät mutta sieltä sen kannun kouraisin ja huutoa tuli. Ironista koska en yleensä käytä salaatinkastikkeita ja nyt kun ajattelin näytellä oikein kultivoitunutta, niin sitten käy näin...ärrhh! :D

   Hyvin on sopeuduttu mutta viikko-ohjelma muuttuu koko ajan ja siksipä pääsin vasta nyt koneelle - uusia hoitoja tai hoitoja vaihdetaan mutta tänään oli todella hyvä päivä ja laitan siitä siten enemmän huomiseen postaukseen.

   Poista
 2. No mistä v*stä sä olisit voinut tietää, kenen ja mitä ne kannut on? Voi jumankekka! Ottaa pattiin iahn sympatiasta.

  Mua alkaa kiinnostaa toi kuumavesihierontapöytä. Vois olla hauska kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mistäs sitä tietää kun ei nimilappua ole (vaikka kai hogurtti olisi pitänyt osata erottaa salaatinkastikkeesta :D ) ja miksei se saatanan pönttö voinut olla jossain muualla?

   Kysy ihmeessä jos käyt fys.terpassa tai hierojalla että josko heillä olisi tarjota tai ota selvää missä saa ko. hoitoa. Jumalainen laite sillä pöydän (patjan) pinta on todella lämmin ja ne vesiaallot kulkevat päästä varpaisiin ja sieltä takaisin todella miellyttävällä tavalla. Oikein harmittaa kun aamulla 08.00 joutuu taas asettumaan makuulle tuon taivaista olevan himmelin syleilyyn ;D

   Poista
 3. Jugurttimies kuulostaa oikein hyvältä!!! Aktiiviselta ja ihan mukavaltakin vaikuttaa, vaikkakin taatusti pipiä tuntuu tehdessä ja illalla lisää. Mutta toivotaan, että uni tulisi hyvin, kun kaadut kuolleensa sänkyyn? Ja jos kämppis kuorsaa, niin kai sä muistit ottaa sen tulisieluisen suupallon matkaan? Laita se sille kämppikselle sit...,.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jogurttimies sai vihat päälleen eikä jogurttimies ole yhtään mukava heppu - ainakaan Eveliinan mielestä :D
   Uni tulee hyvin ja onneksi kämppikseni ei kuorsaa joten suupallon asentelulta vältytään (vaikka se voisi olla sangen mielenkiintoinen kokemus..) :P

   Poista
 4. Sustahan tulee varsianinen kuntoilija siellä. Tai vaihtoehtoisesti olet loppuviikosta melko poikki?!? Rattoisaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules Rantis, olen päässyt tutustumaan sun elementtiisi aivan uudella tavalla ja voin sanoa etten esim. tiennyt että venyttelyt ovat aivan helvetin paljon helpompia altaassa kuin kuivalla maalla. Lisäksi kaikkien yksinkertaisten apuvälineiden käytöllä saadaan aika hemmetinmoinen vastus kaikkiin liikkeisiin ja tästä syystä mulle on tullut hiki altaassa (vedessä!) ensimmäistä kertaa elämässäni. Meikäläisestä tuntuu että taidan olla allaskäännynnäinen tästä päivästä lähtien :D

   Kiitos kovasti ja vielä olis kolme päivää jäljellä ( nämä päivät menee aivan liian nopeaan)

   Poista
 5. Mihinkäs hiiteen sitä ollaan jo hiihdelty? Ootkonää jossain Pärnyyssä vai kotimaisessa kusipuistossa? Nyt pitää näköjään selata Jurtan kalenteria takaisin päin….

  Kovalta hommalta tuo kyllä kuulostaa. Ihan hukkaan menivät hyvät ruumenet, olisivat hakeneet lähijorpakosta pari sorsaa sinne uiskentelemaan ja jyväongelma olisi hetkessä ratkaistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuntoutuksessa se paimen nyt on :D

   Poista
  2. Kuntoutuksessa hyvinkin ja ihan kotosuomessa, perinteikkäässä paikassa joka on toiminut jo 30 vuotta mutta tämä on rempattu vimpan päälle joten sydeemitkin on sen mukaiset.

   Harmittaa vieläkin ne ruumenet kun en tajunnut että niitä oli niin viljalti päässyt uikkareiden sisään ;D

   Poista
  3. No jopas jopas. Nyt on paistanut päivä jurtankin räppänään kun vanha Paimenpoloisemme on päässyt lämpimiin vesiin.
   Nauttii hän nyt olostaan, ilon kautta ja hyvällä sykkeellä! Jookos?

   Poista
  4. Juu, tällä asenteella mentiin.

   Poista
 6. Hyvin pyyhkii ja ruokaa riittää. Eihän sieltä minnekään ole kiire. Eikun hakemaan vakipaikkaa, seisovan pöydän ja kahviautomaatin luota.
  Milloinka sitä itse joskus pääsisi moiseen paikkaa. Liian terve sanovat .Pöljiä kun ovat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomiseen tai sitten joskus kun huomaat mut <3

   Poista
  2. Sinun jos kenenkä pitäisi päästä tälläiseen paikkaan! Oot repinyt ittees ihan liikaa ja onhan täällä tietysti mahdollisuus maksaa itse hoitonsa jolloin pääsee varmasti mutta voi olla aika tyyristä.
   Ja juu, pöljiä ne ovat :D

   Poista
  3. Jos alkais kiljuu joko aukees portit? Ei taida jaksaa nyt kun tuo yks tahto tänään vaikka mitä :D

   Poista
  4. Niin, se "vaikka mitä" taitaa pitää sisällään varsin liikunnallisen osion (mikäli olen oikein ymmärtänyt?) joten siinä on sulle sitä kuntoutusta :D

   Poista
 7. Kaikkea olet varmaan dipannut mutta tuo sormidippaus on varmaan ihan uusi kokemus. Älä dippaa liian tiheästi ettei kädet pala:-D Ole tarkkana että, et jumppaa itseäs puhki. Hoidot ja jumpat voi olla aika raskaita joten levon merkitystä ei pidä unohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumalauta mutta et usko kuinka hyvältä se parafiinihoito tuntuu noissa kylmettyneissä kourissani! Alun perin hoito on kuuleman mukaan suunniteltu erittäin kuivasta ihosta kärsiville mutta sittemmin huomattu sen tervehdyttävät vaikutukset tähän valkosormisuuteenkin eikä turhaan.

   Päivät ovat niin intesiivisiä ettei torkuista puhettakaan ja iltaisinkin menee tosi myöhään ennen kuin pääsee vapaalle mutta yöt sitten ollaankin se muutama tunti todellisen tietämättömyyden vallassa joten se on sitä syvää unta. Lisäksi meillä on noita rentoutusharjoituksia joissa saa kyllä kropan sen verran rennoksi ettei paremmasta väliä joten lepoa ei ole unohdettu.

   Poista
 8. Ah, pääsispä jonnekkin täydelle ylläpidolle, viikonloppukin piristäis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Emilie rakkaani, mä salakuljetan sut tänne maaliskuun lopussa jolloin tulen uudestaan. Tai tehdään susta mun omahoitaja jota ilman en voi liikkua missään - en edes kuntoutuksessa! Mitäs sanot? :D

   Poista
  2. Eijei, kun henkilökohtainen vartija, sanotaan että olet kaukainen rinssi jota uhkaa monet vaarat. Mie mittää hoitsun hommia jos lomalle lähren :D!

   Poista
  3. Tämä selvä. Oot sitten mun oma henkivartija! :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins