Outo Paimen ja hänen thighmaster - treeninsä (nyt on luumuja!)

Nyt on kuulkaa jurtan ovirätit paukkuneet oikein kunnolla ja se saa tälläisen oudomman paimenen vallan helkkarin iloiselle tuulelle! On käynynnä Maelkaa, Pohdiskelevaa naista ja Ritvaa (joka jostain kumman syystä väittää tuntevansa minut, vanhan käävään) sekä Puolinaista että Sannaa! On se mukavaa kun saa uusia kamuja kun ei täällä pakkasen nussimalla arolla juur ketään näe ja nekin vähät joita näkee, yleensä ampuvat kohti joko sitten singolla tai perinteisimmillä välineillä kuten katapulteilla tahi muilla vastaavilla. Muuten on mennyt aikas hiljaisissa merkeissä noitten kelien takia mutta on sitä jotain saatu aikaankin, eilen kävin saattelemassa loppuun yhden pienen rempan kun kun oli kaverin samovaari vuotanut ja kaik jurtan lattialla ollet kamelinnahat olivat päässeet kastumaan ja hapertamaan teltan lattiarakenteita pahemman kerran. Takapakkia tuli sen myötä kun tuosta mun lampaitten kuljettamiseen tarkoitetusta kotterosta jäätyi lämppärin kenno ja se perkele puhalsi kylmää koko ajan, joten mun oli pidettävä sivuikkunaa raollaan ettei lasit ois aivan huuruun menneet ja senhän tietää mitä hupaa se näillä keleillä on. Vieläkin on lanttu jäässä ja tokkopa sulaa ennen juhannusta mutta eipä tuo haittaa kun ei siellä mitään muutenkaan liiku.

Tänään pitäisi käydä kahvittelemassa erään minuakin vielä vanhemman paimenen luona kun en ole nähnyt häntä pitkään aikaan ja oikein hirvittää lähteä mutta minkäs teet kun kerran olen lupautunut menemään. Ostin muuten noitten sissien muonittajalta elikkäs köökkipiialta sellaisen takavuosien thighmasterin kun olen katttellut että sen ahteri on aikas timmissä kuosissa ja kipitin sitten kokeilemaan sitä tänne omaan jurttaani. Kaikki ovirätit tiukasti kiinni sillä jos mut olisi nähty mutkametalli haaruksissa, niin olisin saanut lähdöt täältä aavikolta ja veikkaanpa että kivisateen saattelemana. Sain lainaksi myös polttomoottorikäyttöiset tv:n ja viteot jotta pääsen opastusta seuraamaan enkä yhtään valehtele jos kerron että kattelin sen opetusviteon ainkin kolmeenkymmeneen kertaan, sillä ihastuin jostain syystä sen Sommersin ukkovarpaisiin – ne kun luovat niin kauniin kontrastin niille...hmmm..erinäköisille polville. Aikani opiskeltua kuivasin kuvaputken ja ryhdyin treenaamaan; kaikki ihokkaat pois enkä jättänyt jalkaani kuin oravannahkaiset kalsarit sillä tuumasin että tässä touhussa saattaa tulla hiki ja niinhän siinä tulikin, tosin vallan erilainen kuin mitä olin kuvitellut sillä se oli sitä ihteensä elikkäs tuskan hikeä. No, rapakuntoinen kun olen niin ajattelin vetäistä het sellaiset kolme kappaletta kympin sarjoja ihan jo senkin takia että se näytti niin kevyeltä eikä tuo mutkarauta käsissä niin kovin kaksiselta vastukselta tuntunut. Vaan kuinkas kävikään, jo ensimmäisten pumppausten aikana tuska yltyi mielettömäksi mutta sain kuin sainkin ensimmäisen sarjan tehtyä ennen kuin vaivuin tajuttomana maahan. Siitä heräiltyäni ja pahan kerran sisuuntuneena toista sarjaa tekemään ja kipu oli moninkertaista ensimmäiseen vetoon verrattuna mutta hammasta purren sain senkin tehtyä vaikka oli ihan varma että Kuolema kävi koputtelemassa olkapäälle siinä kuudennen rutistuksen kohdalla. Eipä mitään, viimeisen sarjan aikana silmissä musteni ja huusin kuin hyeena, hiki lensi ja taisi siinä muutama tulla muutama perkelekin päästettyä aina siihen asti, kunnes pääsin viimeisen sarjan kahdeksanteen rutistukseen – silloin pimeni tämä vanha pääni lopullisesti. 
 

Heräsin helvetillisen kyynelmeren keskeltä ja aloin pohtimaan että miten voi joku naisihminen tehdä tuota treeniä noin kevyesti ja meikäläiselle se tuottaa järjettömiä kiputiloja? Parin kahvikupillisen ja noin puolen norttitopan jälkeen asia selveni vihdoin ja tajusin olleeni kovin tyhmä – Suzannehan on tyttö! No hittolainen, vaikkei tuota meikäläisen tripodin kolmatta ja surkastunutta jalkaa ole liiemmällä mitalla pilattu, niin oli se onneton palkeenkieli ollut koko ajan reiden ja mutkaraudan välissä puristuksissa mikä tietysti aiheutti suurta tuskaa ja kaiken lisäksi sen, että mun jalkojen välissä roikkuu luumupussi sekä värinsä että koostumuksensa puolesta. Täysin sinpunaisenmustankeltaisen kirjava koko kuukkelsberg – osasto ja kusi tulee ruikkimalla jotta sellaista se on kun tälläinen oudompi tutustuu vieläkin oudompaan laitteeseen. Tahtoo sanoa sitä että vien sen tuomiopäivän ja ilmeisesti inkvisiittoreiden keksimän putken pätkän takas sille lyylille jos nimittäin löydän sen kun noi sissit on aikas hyviä naamioitumaan. Kerrankin istuin kyykkypaskalle sellaisen päälle ja vasta siinä vaiheessa kun ensimmäisen turahduksen myötä kuului tappouhkaus, niin tajusin että ei jumalauta – nythän mie väännän savea jonkun onnettoman vapaustaistelijan päällä!
Jessus kun hävetti lääkärissä..ottivat varmuueks kuvat ja tämänkin sitten piti näkyä siellä - luulin jotta se on tullut jo aikapäiviä kakkelbergin marjojen myötä mäjelle.

Sellaista se on elämä täälllä tundralla ja tässä hikisessä jurtassa mutta siitä olen kiitollinen kun noita mukavia naisia on käynyt....piti pyytää niitä telttasaunaan mutta enhän mie kehtaa kun kikkeli muistuttaa mustepullolla viskattua mätää persikkaa.

Hiihdelkääpä varovasti siellä tundralla, tuntui meinaten aamupaimennuksella että joka toinen askel upposi johonkin pehmämpään materiaaliin joka ei välttämättä haise niin hyvälle.

24 kommenttia :

 1. Tervehdys Tundralle!
  Mukava saada uusia tuttavia. Olin kovin iloinen kun Paimen oli käynyt 'sattumalta' blogissani. Taidan jäädä katselemaan tundran tapahtumia vähäksi aikaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos ja tosiaan eksyin sinne sattumalta tai no, olivat nuo nuoremmat paimenet käyneet mellastamassa jossain syntisessä paikassa - sellaisessa kivisessä - ja antoivat vähän vinkkejä missä kannattaa poiketa ;D
  Niin, ja tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. Jotenkin arvelin, ettei Paimen malttaisi kovin kauaa pysytellä laumastaan erossa.

  Kiva kun tulit - ja nyt otapa iisisti. Ota vaikka musta mallia: sama pohja ollut vuodesta 2011 ja hyvin toimii... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy kyllä sanoa että tuo muistini on sellainen ettei se paljon entisestä muista (koska haluaa ottaa rennosti) ja mitä pohjaan tulee niin se pysyy tällaisena - ei mitään kikkeitä paitsi tuo Kätti kun se on niin kätevä.
   Mukavaa ja pääasia on se että poikkesit <3

   Poista
 4. Tervehdys. Vastavierailulla poikkesin, voin istua hetkeksi tuijottamaan vuohia kanssasi.

  Tuosta röntgenkuvasta tuli mieleeni poliisiveljeni kauan sitten kertoma juttu, kun jonkun nuoren naisen sisään (emättimeen) oli tungettu kolme tyhjää kaljapullloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys!
   Voi että miten olenkaan iloinen kun tänne jurttaani olet tiesi löytänyt, monta vuotta olen saanut yksin käkkiä pelkkien lampaitten kanssa...
   Ostinkin juuri muutaman vuohen ...katsos nuo kaksi ruskeaa tuolla mutta tuohon jälkimmäiseen, niin kuka sairas ihminen saa päähänsä tunkea kaljapulloja toisen sisään? *pudistelee päätään*

   Poista
  2. No sanopas muuta.

   Jos et ole nähnyt elokuvaa 'Vuohia tuijottavat miehet' niin suosittelen :)

   Poista
  3. Olen nähnyt sillä siitä ei ole kauaakaan kun se tuli Ylen ihmeellisestä laatikosta. Hauska kuva :D

   Poista
  4. Se oli juu :)

   Pistin meiliä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tervehdys Tsompi! Rupesi nuo yhteydet katkeilemaan pahimmoilleen ja siksi tässä vastaamisessa taas kestää mutta mukava nähdä että olet löytänyt tiesi tänne hieman rapistuneeseen jurttaani.

   Poista
 6. Mulla oli muutten tuollainen masteri! Ihme vempula, singahteli miten sattuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Sanna! Oi kyllä, nuo taivehkeet ovat itsestään saatanasta ainakin tälläisen taitamattoman käsissä. Ei tule muuta kuin mustelmia ja ruhjeita. Kiva juttu kun löysit tiesi tänne <3

   Poista
 7. Maelkan kautta tänne löysin ja käyn kyllä uudestaankin. Mukava tavata, kun tunnut niin tutultakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Elina ja koitan minäkin löytää tieni sinne sinun paikkaasi, ällös huoli. Nämä aloituksen kiireet sekä nämä kotitanhuvien askareet vain ottavat aina oman aikansa ja juuri äsken palasin vahtikoirani Odd-dogin (Odi vaan) kanssa iltalenkiltä.
   Saattaa muuten olla että ollaan kenties nähtykin jossain koska minulla on ihan samat fiilikset..

   Poista
 8. No, minäpä tyttö selvennän vähän mistä sinut tunnen OutoPaimen:

  Oli vuosi 1955 elokuun 8 pv.kun isäni telttaan tuli lammaspaimenet lepäämään matkaltaan, ties mistä, tie minne.
  Toki majapaikka annettiin vaikka tilaa oli niukasti.Hyvin maistu myös äitini tekemät hirssikakkuset ja jakinmaitotee.
  Siinä joukossa oli myös nuori poika ja minä nuori tyttönen tietysti hakeuduin seuraan kun ei siellä niitä rientoja juuri ollut. Siinä aikaa vietettiin ja eipä olisi maltettu nukkumaankaan mennä vaikka isäni usein käski ja sääli sinua poika ressukkaa kun et saa nukkua ja pitkä matka edessä. No, ei se nuoria väsytä. Aamulla annoin sinulle punaisen silkkihuivin ja kiedoin sen kaulaasi.Siinä erotessa lupasit muistaa.
  No, ei se mitään jos oletkin joku toinen paimen mutta oli se yö joka jäi mieleen.
  Kirjoitin tästä runonkin ja näin se menee:

  Minun ruutumekkoni helman oli aika rikkonut
  ja sinun polvessasi oli punainen paikka.
  Miten hyvin ne sopikaan yhteen,
  resuinen mekko ja punainen paikka
  sinun sinisissä housuissasi.

  Puhaltelen täältä pipiin, auttoihan se silloin ja auttaa vieläkin :D

  VastaaPoista
 9. Voi rakkaus! <3
  Sinäkö se tyttö olet...minä kun luulin etten ikinää enää näkisi sinua enkä kokisi mitään sellaista mitä sinä yönä...
  Tässä täytyy olla jokin johdatus ja oikein huimaa kun ajatteleekin..:D

  VastaaPoista
 10. No, kas! Kummallisen tutun kuuloiset jutut on paimenella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvänen aika, Rouva B:hän se siinä!
   Kävinkin aamuisella lenkilläni teidän paikan ohitse ja käynkin hakemassa sieltä osoitteen koska te ilmeisesti olette jatkossa paikalla..?

   Minua ei pidä sekoittaa mihinkään menneisyyden henkilöön sillä se on rasittavaa. Kaikki ne juorut jostain päästä pideltävästä apotista sun muista ihme luostareista, minä en ole sellaisista kuullutkaan kun asun täällä syrjäisten vuorien suojaamalla arolla.

   Poista
  2. Olen hetken aikaa vielä reissun päällä. Nyt piti vain poiketa pikaisesti kastelemassa kukkaset. ;)

   Poista
  3. Jaahas. No, kyllä minä pidän sulle jakinmaitoa lämpimänä - tulet sitten kun tulet ;D

   Poista
 11. No on se hyvä, että edesmennyt mottipää kertoi ennen lähtöään koordinaatit. Määhän päästelin melkein jo hätäpipanat pöksyyni kun mietin miten tässä nyt pärjätään ilman sitä mottipäätä. Mutta eiköjän susta oiva korvike saada tilalle :D

  VastaaPoista
 12. Juu ja näillä päänsäryillä minä voin kohta mukailla laulun sanoja ja lurauttaa että "..olen mottipään poika ja motitan päätäni isäänikin paremmin.."
  Kaks yötä mennyt putkeen valvoessa ja vaikka mulla on suht hyvä arsennali lääkkeitä niin ei niistä ole mitään apua. Positiivisena seikkana pöytäkirjoihin merkittäköön sun pipanattomuus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin perkule jotta tervetuloa! Minä kun meen aina sekaisin sut nähdessäni ja unohdan nämä käytöstavat :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins