Kiki's Home - varsin sydämellinen kuulustelija

Blogspheren aavikot ovat siitä erikoisia, että täällä tälläinen oudompikin paimen saa ystävällistä kohtelua ja tästä todisteena yllätyksellinen haaste Kikiltä. Tuo nainehan pyörittää taloutta nimeltä Kiki's Home ja se on varsin vallaton jo aiemmin mainittuine konetussuineen mutta myös aviomiehineen, joka ei huomaa milloin vaimo on tullut! Koska en tunne naista niin en tiedä, ts. hän ei ole kertonut kuuluko hän niihin hiljaisiin tulijoihin vai onko hän nk. ”Tuokaa ukolle Peltorit, mä tuun kohta” - tapaus. Vaan nyt mennään eteenpäin ja itse haasteeseen joka kuuluu näin:
" Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole pakko jakaa:) Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä, ystävän kanssa keskustellessa. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata kysymyksiin myös pelkästään valokuvin"

Teen tämän toisinpäin kuin Kiki eli vastaan ensin kysymyksiin ja sitten lopuksi laitan eteenpäin eli:

1. Mikä on sisustustyylisi? 
Hyvin simppeli johtuen varallisuudestani ja tästä vuokra-asumisesta joka ei salli kovin riehakkaita liikkeitä mutta jos minulla olisi valta ja voima, niin suosin selkeyttä sekä suhteellisen vaaleita sävyjä pienempine neliöiden ollessa kyseessä, isommilla pinta – aloilla voidaan sitä tummempaakin käyttää ilman että seinät kaatuvat päälle. Lyhyesti sanottuna pidän tummista ja lämpimistä sävyistä mutta olen pakotettu käyttämään vaaleita sävyjä ja ennen kaikkea helppohoitoisia pintamateriaaleja. Eli jätkä haaveilee kodikkaasta alppimajasta mutta joutuu asumaan tapetoidussa leikkaussalissa.


2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi? 
Tämä on todella paha. Olkkari vai makkari? Hmm...makkari vai olkkari? Hittolainen sentään mutta nyt on pakko sanoa että olkkari koska vietän siellä suurimman osan vuorokaudesta tai paremminkin niistä tunneista jotka olen kotona. Lähinnä elektroniikkaan panostetaan tällä hetkellä sillä se oli viime vuonna kun remppasin tämän kanikopin seinä – ja kattopintojen osalta vaikka viimeisin remontti oli niinkin hiljakkoin kuin vuonna 1985, jolloin tämä As. Oy Savilaakson Sardiiniaski  valmistui.

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Mikä tuota naista vaivaa? En ole katsonut kysymyksiä mutta seuraava lienee että annatko sotusi ja pankkikortin numeron? Mikäli kertoisin mihin todella käyttäisin rahaa ilman huonoa omaatuntoa niin todennäköisesti noin tunti tekstin julkistamisen ja luonnollisesti kotietsinnän jälkeen minua vietäisiin paikkaan jossa minulta kyseltäisiin lisää mieltymyksistäni. Siispä vastaan että maksaisin mielelläni operaattorin vaatiman 300,- euron takuumaksun jotta saisin ”oikean” nettiliittymän tämän perkeleen prepaidin sijaan. Ihan sen takia että nykytilanteessa vietän todella paljon aikaa koneella ja se on toisinaan hyvin turhauttavaa katkeilevien/hitaiden yhteyksien takia. Haittaakin on sillä ostaessani navigaattoria minua vannotettiin etten aja päivityksiä tällä liittymällä vaan kiinteällä, sillä jos yhteys katkeaa niin navigaattori pimenee lopullisesti. Uskomatonta mutta totta ja myyjä kertoi tietävänsä viisi tapausta jossa näin oli päässyt käymään. Navigaattori jää yksinkertaisesti sellaiseen tilaan josta sitä ei saada palautettua. Ettäs tiedätte.

4. Mihin käytät paljon rahaa?
Khihihii...en oikeastaan mihinkään koska sitä ei ole. Ehkäpä norttia menee huonojen hermojen takia liikaa mutta se onkin sitten siinä.

5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni? 
Jos rakkaalleni tai Aljohille sattuisi jotain.


6. Mistä onnesta unelmoit?
Oma pieni mökki jossain tiettömien taipaleiden takana. Sellainen pieni linnake jonne voisin viedä eukon ja Aljohin ja josta käytäisiin katsomassa tätä kusipäistä ”sivistystä” korkeintaan kerran kuussa ja silloinkin varmaan vaan Svastika – Siwassa.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Oman alani töissä, koskivatpa ne sitten omaa projektia tai vieraan hanketta mutta työn jäljestä ja laadusta ei tingitä. Ei vaikka kyseessä olisi se mulkumpi ”kais sä nyt teen tän mulle ilmaseksi?” -sukulainen. Ja en, en tee.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Jälleen yksi hankala kysymys koska näissä virheissä on se juttu, että niitä on tiedostamattomia että tietoisia. Tiedostamattomaksi laskettakoon tapaus jossa henkilö erehtyy viemään mun vähän käytetyt kengät kansallismuseoon luullen niitä esihistoriallisiksi tanhuvirsuiksi, kun taas tietoinen virhe on tapaus jossa henkilö ”vahingossa” lipsauttaa julki meikäläisen hänelle kertoman hys hys – asian. Lopputiivistelmänä yhden virheen voi antaa anteeksi mutta toisto on jo silkkaa vittuilua.

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
Kaikki se mitä mahtuu päälaen ja jalkapohjien väliin. Ihan oikeesti.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Ylivertainen älykkyys muihin elollisiin olentoihin nähden. Omituinen kysymys sillä tämähän opetetaan jo esikoulussa.
Näin sitä selvittiin tuosta kuulustelusta ja kutsunkin kahvittelemaan seuraavat henkilöt:

Maelkan joka on mielettömän hieno ihminen ja jonka ikkunoista mä käyn kurkkimassa aikas usein.

Heklan jolle on hyvä istua hetkeksi koneen ääreen ettei se mennä viipota ympäri maakuntaa (ja muuten onnittelut viimeisimmästä, en oli vielä kerinnyt mutta käyn kyllä).

Sannan joka on kenties maailman kultaisimman sydämen omistava käsityöläinen (käsittäen kaikki kategoriat kivitöistä pitsinypläykseen).

Pohdiskelijan jolla on virtaa kenties enemmän mitä vuonna 2678 valmistuva Arevan kioski pystyy koskaan tuottamaan

Puolinaisen jolla muuten on parasta aikaa menossa vaihe joita osa kysymyksistä käsittelee.

Olkaatten hyvä eikä tarvitse välttämättä kirota niin paljon koska tämä oli ihan mukava haaste vaikka meikäläisellä meinasi nuo vastaukset lähteä lapasesta tuossa alkuvaiheessa (”Hei, vastaa siihen kysymykseen äläkä kerro koko vitun kronikkaa”). Mitä taas lupaamini uikkarikuviin tulee niin niitä ei tämän postauksen yhteydessä nähdä ja siihen on selkeä syy. Asetuin päivän rasituksista väsyneenä vaakatasoon klo 22.00 tasan ja nousin ylös 01.40 todettuani että johan sitä tulikin heittelehdittyä tälle yölle ihan tarpeeksi. Kello näyttää nyt olevan 03.05 (pakolliset selän lepuutus – ja tupakkitauot aina venyttää aikataulua) ja se tarkoittaa sitä että jos nyt alan keimailemaan täällä uutuuttaan kiiltävissä ja paljas....uikkareissani salamavalon räpsähdellessä, niin voin kertoa että sen jälkeen mulla räpsyy lantussa kun tuo yks tuolta makkarin puolelta kuulee mun huohotukseni ja tulee vetään mua lättyyn. Voin koittaa ottaa (en lupaa mitään) ottaa raksuja illalla sen verran että kykenen pystyttämään kuvausstudioni tuonne hankeen niin saatte Outo Paimenen ”Kuunvalon leikittelyä kelmeällä iholla ja uusilla uikkareilla” - kuvasarjan sitten johonkin aikaan illasta. Tietty jos oikein hyvä säkä käy ja saan kuvata sisällä niin julkaisu on aina varmempaa mutta sehän ei taas ole minun päätettävissä. Nyt hyppään tästä kotisohvalta bloggerin puolelle ja aloitan hillittömän linkittelyn.

Jurtan tietoisku: Jos vaimosi on heittämässä pois rintsikoitaan niin koppaa ihmeessä ne talteen sillä niistä aivan sairaan hyvät sivupeilien suojat. Ei huurru eikä jäädy ja työmaalla ne käy polvisuojista.24 kommenttia :

 1. Kiitos vain! Saako linkittää edelliseen haastevastauspostaukseen? Kirjoitin ensin että "posautukseen".
  Mulla olis vielä tuolla kaapin perukoilla K- ja L- kokoisia liivejä, jotka joutais hyvin sivupeilisuojiksi ja riittäis pakunkin sivupeileihin... yhdet kalliit syntisen punamustatkin. Polvisuojiksi niistä ei oo, kun niissä ei ole toppauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkittele pois jos mielesi tekee ja sulle on muuten postiakin...
   Vai että tuota kokoluokkaa...hmmm...minä kun en kauhean perillä noista kokomerkinnöistä (eli titetämys loppuu A,B,C,D,DD ja HESUS SENTÄÄN - kokoluokkien jälkeen) mutta jos oot sitä mieltä että pakuun sopisivat niin mikä ettei :D

   Poista
  2. Kiitos postista, se oli hyvin valaiseva.

   Poista
  3. No hyvä jos oli jotain apua ja jos jatkossa tulee jotain niin jeesaan parhaani mukaan <3

   Poista
  4. Sanompa sulle tässä ihan äkkiä että ne kirjaimet alkaa AA söpö koko jne...:D

   Poista
  5. Taas sitä näköjään viisastuu ...:D

   Poista
 2. LÄhetä toi niksi-pirkkaan, saat 10€ lahjakortin. Tai oikeastaan varmasti satasen. Mä niin uskon suhun ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo oli kauniisti sanottu :D

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Toivotaan, etten mä unohda, mulla on paha tapa unohtaa haastamiset.Mä yritän kauheesti!
  Toi sivupeiliniksi onkin oikein loistava! Jos mä virittelen rintsikat tonne kerrostalon parkkipaikalle ja katson, mitä tapahtuu? Tuli muuten tästä mieleen, että mun lainapeitteen kokoisista housuista sais sitten hyvän tuulilasinsuojan.
  Ja kiitos kommentista, mä niin tiesin, että sä vastaat siihen!! Nauru pääsi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat pitää mua yllytyshulluna kun moisia kirjoittelet? :D
   Ei vaan, kaipa sitä kaikille on satuunut yhtä ja toista - jopa sellaista mistä pitää mieluummin turpansa kiinni eikä vahingossakaan päästä mitään ihmisten ilmoille.

   Älä höpsi niitten alkkareitten kanssa sillä mä olen nähnyt susta unta ja tiedän nyt minkä näköinen sä oot <3

   Poista
 4. Ai anteeksi kauheesti kun en varastoi vanhoja vaatteita ja en ainakaan rintsikoita ja anteeksi kun en osaa olla hiljaa.
  Kauheen anteeksi pyytelevä olo.
  Johtuuko sinusta vai siitä kun loma alkaa tiistaina ja kestää iik, kaksi päivää ja olen kirjoittanut pitkän listan "mitä tarviin"
  Kultaseppä on mulle velkaa 40 € ja toinen tonnin :D
  Minä mitään velkaa ole?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt pyytele anteeksi kun ei ole mitään anteeksi pyydeltävää vaan nauti hyvä nainen alkavasta lomastasi (ja käy puristamassa ne tonnis pois) :D

   Poista
  2. Oli muuten rahat kirjekuoressa valmiina odottamassa.Nyt ei ole käteisestä puutetta :D

   Poista
  3. Oikein! Puolensa täytyy pitää (ja auta armias joka sinutkin suututtaa :D )

   Poista
  4. Sä oot näkijä ja ennustaja.Kyllä sä mut tunnet vaikka ei oo koskaan tavattu :D

   Poista
 5. Menin siitä missä aita on matalin... pyytelen myös anteeksi. Nyt ei vain kertakaikkiaan jaksa mitääääään.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, kyllä minä ymmärrän enkä katsellut yhtään jakaessani että kuka mahdollisesti on tehnyt joten kiitos kun vastasit!

   Poista
 6. Jep,jep....kahtotaan mitä saan aikaseksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Minä tuun sitte illalla katsomaan kun tässä on tälle aamulle muutama homma ennen lähtöä ;)

   Poista
 7. On se hyvä, että olet yllytyshullu. Olen nauranut koko päivän sitä Pohdiskelijan puolella lukemaani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, sitä on käyty kurkkimassa toisen intiimejä paljastuksia! :D
   No hittolainen, siinäs näit mitä tapahtuu kun naiset ryhtyvät pakottamaan - ei me miehet kestetä niitä SM - juttuja :D

   Poista
 8. Vai että duunia lisää kun tähän asti onkin vain laiskoteltu?!?
  :D Kiitos kahvittelukutsusta, minäpä otan kutsun vastaan tuossa huomenissa tai ylihuomenissa. Pidä kahvitteluvehkeet valmiina, tuon jotain hyvää leipomusta tullessani!
  Pakarakuvasarjaa odotellessa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päinvastoin, sitähän ollaan oltu niin ahkerana ja täytyy sanoa että komeasti Rakkimus meni! Kävin katsomassa pätkän mikä osoitti että olet sinä perkele aika muija (niin kuin muijan pitää ollakin) kun et anna periksi <3

   Kyllä nyt saa pakarakuvasarjat jäädä - ainkin toistaiseksi mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuudessa näytöltä näkyy...;D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins