Masa The Guru: Muutama poiminta ja pari totuutta

No niin, täällä sitä istutaan Mahartswidanijapur Tsirawanasdashhawnapur'in kanssa ja niille jotka eivät ole lukeneet tämän aamun postausta, niin kerrottakoon että kyseinen henkilö on mun hengellinen oppi-isä tai mentori mentaalipuolella, kumpaakin voi käyttää sillä Masa ei siitä laita pahakseen ja tulevassa haastattelussa jonka pääpaino on siis Jurtan, tai oikeastaan koko suomen naisissa, esitetään siten että meikäläisen kysymystä edeltää vain ranskalainen viiva ja Masan vastauksen edessä M: ihan sen takia koska itseni ja Masan tuntien, haastattelu voipi olla helpompi seurata tällä tapaa. Niin, ja ei varmaankaan kenellekään tule yllätyksenä että olen valmiiksi suomentanut Mr. Tsirawanasdashhawnapur'in vastaukset koska harva meistä osaa hänen äidinkieltään. Ja sitten aloitetaan eli:

- Mr. Tsirawanasdashhawnapur, varmaankin suonette että kutsun teitä Masaksi koska a) teidän nimenne on jaa vähän helvetin vaikea lausua ja b) koska nakkkini väsyvät jo muutenkin tähän naputteluun, niin sovitaan että lyhennetään ees tällä tapaa?

M : - En laita pahakseni ollenkaan sillä universumin olentojen nimet ovat vain kirjainyhdistelmiä joiden merkitys on kuin häive kosmoksen iankaikkisessa tomussa.

- Ihan pienenä vinkkinä voisin sanoa että jätä noi kosmiset viisaudet sinne kaapus helmoihin ja vastaa siihen mitä kysytään.

M: - Hyvä on, hyvä on. Te paimenet olette sitten kärsimättömiä ja se on piirre josta universumi ei pidä.

- Ei pidä voutikaan mutta mennäänpä nyt aiheeseen ja kerrohan mitä mieltä olet Jurtalla vierailevista naisista?

M: - Se mitä olen tämän iltapäivän aikana lukenut heidän ajatuksiaan ja kaikkia niitä onnistumisia kuin epäonnistumisia, iloja ja suruja ja elämää yleensä, niin minun mielestäni Jurtan ja miksei koko suomenkin naisten, tulisi olla avoimempia.

- Vaan eikös nuo juuri sitä olekin kun paljastavat elämästään aika rankkojakin juttuja?

M: - Tavallaan kyllä mutta se mitä kerrotaan, on vain pintasilaus siitä mitä he todella tuntevat ja vaikka kirjoittaminen helpottaakin, niin se tehdään ”yleisesti hyväksytyllä tavalla” ja sen tähden varsinkin surullisten asioiden osalta jää suurin osa kertomatta ja tämä aiheuttaa sen ettei se ahdistava tunne poistu, vaan jää jäytämään sisikuntaa tavalla joka kuluttaa ihmistä äärettömän paljon.

- Ota nyt huomioon se että jokainen haluaa säilyttää yksityisen minänsä ja sitäpaitsi asioista on helpompi kertoa osittain anonyymisti, Blogsphere on näetsen pullollaan niitä runkefäärdejä jotka elävät toisten kärsimysten kautta tai ovat sitten niin vitun kateellisia. Kummassakin tapauksessa kommenttiloota on täynnä pelkkää vittuilua ja paskaa postia.

M: - Näinkö todella? No siinä tapauksessa minä ymmärrän hyvin mutta siitäkin huolimatta kaipaisin hieman tunteiden paloa näihin kirjoituksiin.

- Ahaa...vai siitä se kenkä puristi. No, saat nyt sitten luvan mainita joitain jotka ovat jääneet sun mieleesi ja ei, minä en linkitä vaikka sä niin toivoitkin koska muuten tässä menee koko ilta ja mulla on vielä hommaa, esim. pari koneellista pyykkiä pitää pyöräyttää.

M: - Tarkoitatko niitä kukallisia sarejasi?

- Haista sinä jesuiitta vittu! Mehän sovittiin ettei mun kämppäni sisustuksesta eikä mistään mitä sä näet, puhuta yhtään mitään tämän haastattelun aikana.

M: - Älä nyt kiivastu mokomasta. Miehelle ei ole yhtään häpeäksi jos hän käyttää kukallisia charlestoneja, varsinkaan näin kylmässä ilmanalassa kuin mitä teillä täällä suomessa on. Mutta asiaan; käsittääkseni Jurtan henkilöstön piiriin kuuluu useampikin hevosnainen?

- Ne mitään henkilöstöä ole saatanan kekkuli. Ne ovat naisia jotka täällä poikkeilevat aina silloin tällöin.

M: - Myös se pitkä joka heiluu kirveen kanssa? Etkö sinä pelkää että hän tappaa sinut jonain päivänä sillä se valokuvan ilme jota näytit, oli suorastaan veret seisauttava vaikka siinä olikin omalla tavallaan jotain sellaista viehätystä mitä ei oikein voi kuvailla.

- Tarkoitat varmaan Marraa? Joo, se on ihan mukava ja oli oikeastaan virhe näyttää sulle se kuva koska sä vedät ihan vääriä johtopäätöksiä. Luithan sä niitä postauksia joten sun pitäisi tietää ettei Marra ole mikään kieveen kanssa heiluva sosiopaatti?

M: - Juu. Luinhan minä ja totta tuo mitä sanoit mutta ken olikaan tämä toinen? Se jolla on niitä koiriakin useampi kappale?

- Hääp on Hirnakka, Itäisten Kansojen Hallitsija ja Torpan Armo. Hevosnainen kiireestä kantapäähän ja muutenkin mukava nainen.

M: - Aaaaahh...vai niin….näille naisille sanoisin että heidän tulisi ottaa hieman rauhallisemmin tässä elämässä koska terveys on asia jota tulee vaalia eikä se yletön rehkiminen ole mistään kotoisin. Tosin elämää ei auta ottaa yhtä lungisti kuin sinä jolle sohva on perseen luontainen jatke. Mutta valaise vanhan muistia, ken oli se taikoja tekevä?

- Taikoja tekevä… ah, sä tarkoitat Polgaa! Siinä on kenties maailman viisain nainen, ihan tosissaan sillä hänen tietämyksensä on jotain sellaista mihin harva meistä yltää ja Polgan kunniaksi on sanottava että hän oli se, joka aikoinaan otti minut suojelukseensa täällä Blogspheressä ja se on asia josta mä olen hänelle ikuisesti kiitollinen. Niin ja Polga osaa tehdä taikoja joten sinuna en menis härnäämään koska siinä voi tulla niin sanotusti näpeille. Mulla on muuten Polgan onkireissusta yks kuva joka on sellaisessa holvissa ettei sinne ole tämän maailman kuolevaisilla asiaa.

M: - Haluaisin tavata tämän Polgan jo pelkästään sen takia että nainen jolla on tietämystä ja omistaa kissan, on intialaisen perimätiedon mukaan myös kaunis ja mikään ei ole sen viehättävämpää kuin äly joka on yhdistetty kauneuteen!

- Koitetaan jos saadaan sulle audienssi sitten kun Polga on kondiksessa, hääp meinaten käveli just helvettiin ja sieltä takaisin joten kuntoutuminen ottaa oman aikansa.

diaper
Change


M: - ??!!!

- Totta mutta me voidaan käydä haastattelun jälkeen käydä katsomassa uusimmat uutiset niin tiedät sinäkin ryppyheppeli että missä mennään.

M: - Entäpä ne kaksoset? Ne jotka ovat Jurtan naisista kenties räväkimmät mutta joita vastaan Karmalla on tällä hetkellä jotain? Ne Prahan naiset? Ne jotka tekevät mitä tahansa? Ne jotka nauravat?

- Odota nyt saatana ja istu alas, äijähän käy ihan kierroksilla! Sun täytyy tarkoittaa Puolista ja Helmeä mutta ei ne mitään kaksosia ole. Kavereita kylläkin mut..

M: - Tyhmä paimen! Etkö sinä näe että he ovat sielullisesti kaksosia? No etpä tietenkään, miten mies joka on ikänsä kulkenut lampaiden perässä ja katsellut niiden persereikiä, voisi mitenkään tietää sielullisesta yhteydestä?

- Voi muuten olla ihan hyvä asia jättää vittuilu sikseen koska teikäläisellä ei näytä olevan suuvärkissä jäljellä kovin paljon legoja, niin tuntuisi varmaan sangen ikävältä jos ne loputkin krapsahtaisivat lattialle?

M: - Aina väkivaltaa mutta niinhän se on että älyn ja voiman suhde on vakio joten mitäpä sitä voi muuta odottaakaan. Näille kaksosille sen sijaan haluaisin sanoa että älkää antako Karman lannistaa sillä se ei siihen kykene ja tähän on syynsä jota en voi tässä paljastaa mutta pankaa merkille että helmikuun 28. ja maaliskuun 13. - 19. ovat päiviä jolloin tapahtuu ja se mitä tapahtuu, tulee muuttamaan asioita tietyllä tavalla. Ette ehkä huomaa sitä silloin kun se tapahtuu mutta jälkeenpäin tajuatte kyllä. Ja nyt haluaisin kuulla kuka on se Virtaavien energioiden kuningatar?

- Voin kertoa että nyt meni yli kuin Vaasan kone

M: - Se nainen jonka sydän on tulta vaikka hän vaeltaa jään keskellä!

- Mitä vittua sä horiset? Voisitko hei ihan oikeesti jättää nuo vertauskuvalliset sanonnat vähän vähemmälle ja kertoa ketä sä meinaat?

M: - Hän joka tulee reiästä ylös! Sininen käsivarsi mi kuuta kurottaa ja ah, niin sileä on hänen ihonsa veden virratessa vartaloa alaspäin! Ratkatsavkaswarh!

- Ei hyvää päivää. Nimi on muuten Rantis joka on taasen lyhennelmä sanoista rannalta katsoen ja herra on hyvä ja pyyhkii kuolansa siihen pussilakanalta näyttävään riepuiun joka sulla on ylläsi. Niin Rantis tosiaan harrastaa avantouinitia mutta meikäläistä hämäsi noi helvetin vertauskuvat sen verran etten heti ollut kartalla ketä tarkoitit. Mitäs sinä hänestä?

M: - Voitko järjestää niin että otan hänet vaimokseni? Saat kaikki maani, muutaman säkin kultaa, yhdeksän lehmää ja tsirkurdumtwetsni jos järjestät asian?!

- Kuules nyt Masa. Ensinnäkin valkoinen orjakauppa on kielletty ja mä uskon että Rantiksellakin ois sanansa sanottavana tähän asiaan. Niin, ja meillä ei muutenkaan nuo järjestetyt avioliitot oikein ole laillisia ja siks toisekseen, Rantis on jo naimisissa ja sitten olis ihan pieni kysymys: mikä perkele on tsirkurdumtwets?

M: - Se on samovaari, etkö sinä tyhmä paimen sitä tiedä? Hieno, iso samovaari jossa on hopiaiset kädensijat ja kullattu hana!

- Saattaa olla että sillä hetkellä ja jos Rantis lukee tämän, niin vaaravyöhykkeellä on sun legojesi lisäksi myös noi sun möllisilmät koska jos sä alat vaihtamaan suomalaista rotunaista samovaariin, niin sillä kohtaa tulee yleensä turpaan niin että tukka tutisee.

M: - Niin mutta onhan kultaa ja kaikkea muutakin!

- Ei paina kuule tällä kohtaa yhtään mitään.

M: - Niin mutta minä niin toivoisin että saisin viettää loppuelämäni tällaisen naisen kanssa! Jo pelkästään sen takia että tammi-helmikuun vaiheessa hänelle tapahtuu kalidarkadoram ja voi sitä onnea!

- Mikä on kalidarkadoram?

masa
Man himself


M: - En kerro, tai rehellisesti sanottuna minulla ei ole lupa kertoa joten siihen on nyt tyytyminen mutta jos en kerran saa Ratkatsavkaswarhia, niin miten on Valon laita? Nimittäin minä en jaksa uskoa että kukaan on pystynyt kahlitsemaan Valoa eli Energialähdettä joka sykkii niin kiivaana että se on nähtävissä jopa meillä! Se monitahoisuus joka on vangittu yhteen olentoon, on kertakaikkisen käsittämätöntä ja hänelle haluaisin sanoa että se mitä hän yksinollessaan miettii ja osittain pelkää, ei tule koskaan toteutumaan. Näin on kirjoitettu ja näin myös tulee olemaan.

- Energialähteestä puhuttaessa ei voi olla kyse kestään muusta kuin Puskiksesta, Kattilan kuningattaresta joka tunnetaan myös Ison Veden tuolla puolen ja kuuluupa hän myös erään armeijan päälliköihinkin! Puskis siis kiinnostaa?

M: - Oi kyllä! Hänen tulisi kuitenkin hellittää hieman, samalla tapaa kuin hevosnaistenkin sillä hänen sisin on niin vahva että se tarvitsee enemmän aikaa mitä sille nyt jää. Hän olisi loistava opettaessaan badikaramtsareja, toisen asteen noviiseja jotka opinnoissaan tähtäävät tietämyksen toiselle puolen. Lisäksi minä pidän hänen banikaritvatoista.

- Niin mistä?

M: Miettipä sitä lammaspaimen. Mietippä sitä. Huomaan että vilkuilet kelloa ja tiedän että koneeni lähtee muutaman tunnin kuluttua mutta sitä ennen haluan sanoa talottomalle että hänen huulensa – vaikkakin vain valokuvassa – ovat kauneinta mitä olen nähnyt!

- Mitä höpäjät? Jurtan porukoihin ei kuulu ketään asunnotonta.

M: - No kuuluupas! Hän joka asuu majassa!

- Helvetin vöpi. Tarkoitat Marjaanaa ja kyllä hänellä ihan kunnon talo on, hän vain kutsuu sitä majaksi.

M: - Mikä helpotus! Luulin jo hetken että hän joutuu asumaan alkeellisissa olosuhteissa sillä mikäli näin olisi ollut, ei minula olisi ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa hänet mukaani Intiaan sillä hänen kaltaistaan naista voisi katsella loputtomiin, samoin kuin häntä joka kertoo asiansa runosävelin.

- Hmmm….tarkoittanet Birgittaa? Totta, kaunis on ja harmi etten ole nähnyt kuin kasvot niin en voi kertoa paremmin mutta jos kuvitellaan että kroppa jatkuu samanlaisena kuin kasvot, niin melkoinen paketti ja ihan näin meidän kesken, se nainen treenaa joka viikko. Samoin kuin Hirnakka.

M: - Minä jään Jurtalle! Tässä ei ole kuin vasta osa käyty läpi ja vielä olisi niin paljon kaunista jäljellä...vitun viranomaiset. Tehdään paimen niin että maskeerataan sinut näköisekseni ja sinä lähdet puolestani luostariin?

- Vedähän ukko pimpainta korville, minen mihinkään luostariin lähde sillä sain tarpeekseni niistä touhuista kun se yksi hullu aikoinaan pyöritti sellaista. Mutta ennenkuin menet, niin kerrohan suomalaisille naisille mitä mieltä olet heistä?

M: - Mielstäni suomalaiset naiset ovat kauniimpia kuin itse uskovat ja tämä uskonpuute tässä asiassa estää heitä elämästä täyttä elämää. Lisäksi suomalaiset naiset ovat perusluonteeltaan rakastavia ja uskollisia mikä tekee heistä poikkeuksellisia muihin maailman naisiin verraten. Toivoisin kuitenkin että he olisivat avoimempia ja luottaisivat kanssaeläjiin ja erityisesti miehiin enemmän, olkoonkin että on osaltaan miesten oma vika ettei heihin luoteta mutta täytyy muistaa että maailmassa on niitäkin jotka elävät naistaan varten ja tällä tarkoitan lähinnä luottamusta tai paremminkin luotettavuutta ja sitä että he myös kohtelevat naisiaan hyvin.
Eräs pahimmista suomalaisten naisten synneistä on sisarkateus, asia joka ei vie mihinkään ja kuluttaa ihmistä aivan järjettömällä tavalla enkä tarkoita sisarkateudella siskosten välistä vaan naisten keskinäistä kateutta. Lakatkaa kilpailemasta keskenänne ja keskittykää elämään omaa elämäänne sillä se voi tuoda teille silloin jotain sellaista, mikä kateuden aikaan saamassa kilpajuoksussa jää yleensä saamatta. Lyhyesti sanottuna: Te olette rakastettavampia kuin uskottekaan.

(M jatkaa..) - mulla olis vielä kolme tuntia...mennään käymään sen jumalattaren tykönä josta sinä aamulla puhuit?

- Sinä heppeli lähdet nyt kohti etelää ja lentokenttää ja mitä jumalattareen tulee, niin hänestä kerron viikonloppuna tai viimeistään alkuviikosta, riippuu siitä kuinka hänellä on aikaa toteuttaa eräs asia.
Kiitos kuitenkin kun poikkesit ja mua harmittaa myös se ettei ehditty keskustella kaikista Jurtan naisista mutta ei liene ongelma jos tulet uudemman kerran?

M: - Ei todellakaan, laitan heti Intiaan päästyäni paperit vetämään ja koitan järjestää luostarin asiat niin että voin viipyä pidempään. Kiitos kuitenkin sinulle ja toisaalta on ihana päästä raikkaaseen pakkasilmaan sillä täällä sun teltallasi kieltämättä haisee lampaan paska melko reippaasti ja vaikka ylemmät hengitysaukkoni ovatkin tottuneita väkevien mausteiden tuoksuun, niin tämä paskan käry on jotain mikä ei ole tästä maailmasta. Kenties tuon sinulle kapallisen Wunderbaumeja seuraavan visiitin yhteydessä tai vielä jotain parempaa; Kärcherin painepesurin!

- Nyt sitten sandaalia ovivaatetta kohti ennen kuin ne legot tosiaan lähtee!

M: - Jää hyvästi, sinä joka taivallat lampaiden perseitä tuijottaen.

- Jää hyvästi, oi sinä joka olet pukeutunut pussilakanaan ja puhut kuin sinulla olisi vitullinen nuha! Nähkäämme pian!

M: - Obi salve!Ps. Kuten jo mainitsin, olen todella pahoillani ettei koko porukkaa ehditty ruotia mutta aika ja toisaalta tämän postauksen pituus ovat rajoittavat tekijät ja toivon että ymmärrätte tämän. Teille, jotka jaksoitte lukea tänne asti ( nyt 2106 sanaa), haluan toivottaa oikein rauhallista torstai-iltaa. Muistakaa olla ihmisiksi.

27 kommenttia :

 1. Tein jo sulle ja Masalle tilaa tänne punkkaan, mutt ei sitt! *möks* Syön yöeväätkin yksin ja kiukuttelen Karma The Bitchille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, kyllä Masa tulee vielä takaisin ja odotas kun oot paremmalla hapella niin polkaistaan se remppa silleen että teen sen Masan kans kimppaan. Tai minä teen ja sinä Masa voitte tehdä mitä tykkäätte :D

   Poista
 2. Kerrohan Gurulle terveiset, että lähden ilomielin jonnekin lämpimään opettamaan ihan mitä tahansa niille toisen asteen noviiseille, kunhan se paikka EI ole Intiassa ja saan KUNNOLLISEN palkan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen!
   Siehän nyt ronkeliksi heittäydyit ja ajattele mitä menetät: hyvin palkatun työn (kaikkea ei voi mitata rahassa :D ), kunnon majoituksen (vanhat luostarit ovat upeita vaikkakin yöaikaan helvetin kylmiä) ja ties mitä kaikkea. Kannattaa siis ehkä funtsia toisen kerran... :P

   Poista
  2. Niin.. jos siellä on kunnollinen kirjasto, niin sillä voi saada joitain asioita soviteltua (tarkoitan nyt esmes Qoimbran yliopiston kirjaston kaltaista paratiisia).

   Poista
  3. No ei kyllä ole Quimbran veroista (joka muuten on mieletön, kävin tsekkaamassa) mutta ei paljon toisinkaan joten jätetään asia hautumaan.

   Poista
  4. Niin.. Rio de Janeiron kirjasto on myös matkailulistallani. Sekä Birminghamin uusi kirjasto.. ja jos haluat kuvitella Salien kirjastoa, niin näiden lisäksi siinä on osa Dublinin Trinity-kirjastosta... huokaus. Niin paljon nähtävää olisi maailmassa.

   Poista
  5. En yhtään ihmettele ja sinähän aikanaan linkkasitkin mulle sen jutun missä oli ne 10? kirjastoa.
   Vaan se linkki on hukkunut jonnekin... :(

   Poista
  6. Se löytyy helposti kuukkelilla, mutta voin laittaa sen sulle uudelleen kunhan olen oikealla koneella.

   Poista
  7. Kiitos rakas kattiseni.

   Poista
  8. Postia pistin, siinä oli toinenkin asia.

   Poista
  9. Kiitos postista johon vastasin hetki sitten koska eilinen meni mielettömien tuskien riivatessa tomumajaani ja olin punkassa koko päivän. Hirvittävä päivä mutta onneksi nyt olo tuntuu hieman paremmalta.

   Poista
 3. Pusuja sulle ja Masalle ;-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä, sait mut hymyilemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä. Masa tykkäs teistä kovasti ja ottaa varmaan yhteyttä sitte ko hääp palajaa.

   Poista
 5. Tulin yöhortoilulle tänne sun maillesi, ajattelin josko tuo Masankin mainitsema lampaanpaskan haju saisi tajun kankaalle. Ei hätää, mulla on oma makuupussi tässä messissä, niin en tee edes pyykkiä! Kylläpä onkin villavat odöörit... Minkähän takia mä horisen tässä yksin ääneen, kun koko tienoo on ihan unessa! *kömpii kulmat kurtussa makuupussiin ja sulkee vetoketjun vihaisen kirskahtavasti*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kapuhan se siinä!
   Nuku rauhassa niin minä laitan tuuletusta...

   *tökkii varmistuakseen että paatin kapteeni on vielä elävien kirjoissa*

   Poista
  2. Miten niin nukun kuin tukki jahka uneen pääsen? *puskee päänsä ulos makuupussista ja lähtee möngertämään rantaa kohti kuin mittarimato* Huh onpas pitkä matka tiedossa...

   Poista
 6. Suostun Masan kosintaan ilman muuta! Jestas, noin komea mies!

  *aloittaa järjestelyt entisestä ukosta eroon pääsemiseksi heti*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni!
   Minäpä otan ja lähetän viestiä Masalle että sä suostut ja hyvä niin. Masa oli aivan hulluna teikäläisen perään.

   Poista
 7. Jaahas, rauhalliseen tahtiin olen elellyt, viikolle on tähän mennessä kertynyt 11 liikuntakertaa ja yksi tulee vielä. Lumitöitä ei lasketa liikunnaksi, ne ovat kehonhuoltoa kuten tallityötkin.

  Itä kuittaa pakkasta ja kylmää. Täällä puhutaan nyt katupartioinnista, Odinin sotureista. Kaikki muu tuntuu unohtuneen, koska partiot. Voi vihne, että jo ärsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos ovatten olleet rauhallisia treenejä. Lunta lienee sielläkin suunnalla piisannut ja ikäväkseni totesin että taas meni sääennusteet pieleen. Ei sillä että pakkasta ei ole kuin alle kymmenen mutta sitä lunta alkoi taas satamaan ja vaikka sitä tulee hiljalleen, niin pitkässä juoksussa sitä kertyy ja sen tietää mitä siitä seuraa.

   Odinin partioista on tullut muoti-ilmiö ja olen tässä pähkäillyt että kauanko kestää ennen kuin media saa tarpeekseen ja lakkaa kirjoittelemasta koska sittenhän asia unohtuu vaikka toiminta jatkuisikin, näin on käynyt aina ja ihan joka jutussa. Eipä sitä enää paljon Talvivaarasta kirjoitella eikä muista isomman luokan mokista. Toisaalta kirjoittelun ja muun median toitotuksen ymmärtää koska kysehän on vain ja ainoastaan rahasta.

   Poista
  2. Rauhallisia? Ehkä on parempi etten sykkeestä ja intervalleista kerro enempää ;-)

   Se on jännä miten 90-luvun skinit vedettiin heti esiin kun nämä soturit ilmestyivät kaduille. Se oli kuitenkin Kemi josta odinit aloittivat. Maalaiskaupungit on niin helppo leimata luiskaotsaisten vajukkien pesäkkeiksi. Ja kyllä, rahasta on kyse, usein.

   Poista
  3. No sitä minä vähän pelkäsin mutta koittaa nyt muistaa ettei remua liikaa.

   Niin, historiaa kun pöyhäistään niin skinithän olivat silloin 90 - luvulla otsikoissa sen takia että poliisin väitettiin antavan "työrauhan" näille kaljupäisille nuorille miehille sillä jos en väärin muista, niin silloin oli enemmänkin kirjoittelua skinien ja maahanmuuttajien välisistä kahinoista. Se taisi olla sitä joukkotappeluiden kulta-aikaa se.
   Ans vaan kattoo niin viimeistään parin kuukauden kuluttua kukaan ei edes muista Odinin poikia, olettaen ettei mitään radikaalia tule tapahtumaan mutta ilman tappoja tai muita veritekoja heistä kirjoittelu laantuu. Pakolaispolitiikka jatkuu entisellään todennäköisesti siihen asti kunnes jonkun silmäätekevän tytär/sukulaislikka joutuu kokemaan jotain sellaista mitä kenenkään naisen ei pitäisi kokea.

   Poista
  4. Mutta niinhän on jo käynyt, viittaan viimeiseen lauseeseen.

   Poista
  5. Ah, anteeksi. Olen hieman jälkijunassa joten päivitys lienee paikallaan.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins