Jumalattaria ja Jurtan naisista kiinnostunut Guru

Kaikille oikein hyvää torstaita ja nyt on semmoinen tilanne että valmistautukaa, oi te tundralla tallustelevat kunnon ihmiset ja miksei kerettiläisetkin sillä minulla on ollut kunnia olla yhteydessä niihin jumaliin, jotka vaikuttavat meidän kaikkien rakastaman hypotalamuksen heilutteluun ja nimenomaan positiivisessa mielessä tapahtuvaan heiluntaan. Olin juuri hetki sitten yhteydessä erääseen tiettyyn jumalaan tai tässä tapauksessa jumalattareen ja voi olla – heillä kun on muitakin kiireitä kuin kuunnella jotain hikistä paimenta – että viikonloppuna ilmestyy jotain perin mukavaa josta tekin pääsette osalliseksi.
Sanottakoon jumalattarista vielä sen verran että heillä on todella mukavan asenteensa lisäksi uskomaton kärsivällisyys ja kaikista parhaimpana ominaisuutena se että he ihan oikeasti kuuntelevat niitä toiveita joita heille esittää. Mä olen niin happy!

Nyt sen sijaan mun on mentävä koska ilmiintyi eräs asia joka vaatii sen välitöntä hoitamista mutta ennen kuin hyppään Argoram'in ja Deluth'in * vetämään rekeen, haluan kiittää teitä kaikkia jotka jaoitte ostoskorinne/kärrynne sisällön eilen.
* Argoram ja Deluth ovat kaksi pässiä joita yleensä käytän lampaan nahasta valmistetun ahkioni vetämiseen silloin, kun minulla on ns. vitullinen kiire tahi silloin kun keliolosuhteet ovat kannaksen brownimmalta puolelta. Väkivahvoja pässejä ja voitte uskoa että noin 133 kilometrin tuntinopeudella etenevä ahkioni kerää katseita jo pelkästään sen takia että harvoinpa sitä ihmiset näkee kolmen pässin muodostavan triangelin etenevän moista vauhtia. Triangelin siksi että kaksi edessä ja yksi takana.

Olen ollut eilisen postauksen tiimoilta yhteydessä hengelliseen johtajaani – Mahartswidanijapur Tsirawanasdashhawnapuriin – ja hääp sanoi että siellä jurtalla poikkeavat naiset ovat sellaisia että jopa hän, joka on pidättäytynyt kaikesta naisiin liittyvistä juttuloista jo 89 vuoden ajan, voisi itse asiassa heittää sarin (tai mikä sen lakanan nimi nyt sitten onkaan) päällensä ja tulla poikkeamaan täällä jurtalla ja koska intialaiset ovat aika saatanan sukkelia liikkeissään, se voipi olla että alkuillasta ilmestyvässä postauksessa saatte seurata haastattelun jossa Mahartswidanijapur Tsirawanasdashhawnapur kertoo mitä mieltä hän on jurtalla poikkeavista naisista ja naisista ylipäätään ja lupasi tuo ryppyinen perkele vielä kertoa jotain mitä mieltä hän on naisista. Tästä voimme päätellä että Mahartswidanijapur Tsirawanasdashhawnapurin haastattelu tulee sisältämään aika paljon asiaa naisista. Hän on nimittäin ollut aikoinaan kova luu seuraelämässä joten tietää kyllä mistä puhuu vaikka onkin viettänyt viimeiset 89 vuotta munkkina (ei wienerinä, vaan munkkina), niin ensimmäiset kolmekymmentä vuotta tuo mies eli ihan normaalia elämää ja kun ajatellaan että hän aloitti babejen kanssa hengailun ja luokattomuuksiin menevän pään sekoittelun jo 15-vuotiaana, niin näitä kohtaamisia kottaraisten kanssa ehti tapahtua...odottakaas.. (15v x 365…)...joo, 5475 silllä Masa – sen on lempinimi jolla puhuttelen Mahartswidanijapuria – vaihtoi doorista joka päivä ja tämä oli myös se suurin syy miksi hän valitsi munkin elämän. Luostarin korkeat muurit ja toisella puolella odottavat, useisiin satoihin tuhansiin euroihin nousevat ruokot ja koska tämän päivän kurssin mukaan yksi euro vastaa intian 72,32 rupiaa, kukaan ei varmaan ihmettele tai kyseenalaista Masan valintaa. On meinaten sen verran ryhtevät ruokot että hyvää päivää.

shop
Pitkäsäärinen asiakas...hmm..

Ookke, mutta mä häippäsen nyt hetkeksi ja koska paimenten hetki on muutamia tunteja, niin met näemme sitten kun ilta alkaa hämärtää…


Kiitos vielä kerran kaikille ja oikein mukavaa torstaita! Muistakaa olla ihmisiksi.

6 kommenttia :

 1. Arvaa mitä? Mä en muista yhtään, mitä mun piti sanoo.... :-D
  Saako mennä nukkumaan?

  VastaaPoista
 2. No Intiaan vissiin mahtuu vielä pari miljoonaa ihmistä, että nou hätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutta on siellä ihan liikaa populaatiota jos totta puhutaan. Tai mistä minä tiedän kun en ole koskaan intiassa käynytkään, voihan se olla että ne on vaan pakkautuneet niin pieniin läjiin että se jumalaton hyörinä hämää.
   Se on kyllä sanottava että intialaiset koodarit ovat maailman parhaita. Aivan uskomatonta sakkia jo heti pienestä pitäen.

   Poista
  2. Mmhh.. työkavereina täällä eivät vain ole ihan niitä parhaita. Jopa Veli Venäläinen on toimivampi..

   Poista
  3. Jaahas. No sinä sen tiedät, mulla ei ole hek.koht. kokemusta asiasta.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins