Tukahdetut halut

Rehellisyyden nimissä mun on sanottava että mä joudun pidättelemään itseäni sillä on aika paljon asioita joita mä haluaisin tehdä mutta näiden toteutumisen on estänyt/estää tämän hetkinen statukseni koska eräs perusominaisuuksistani on uskollisuus. Mielihalut joita joudun toppuuttelemaan, liittyvät muutamiin ihmisiin niin hyvässä kuin pahassakin mutta enimmäkseen hyvässä ja näistä ihmisistä suurin osa on sellaisia joita en edes tunne. Tarkoitan etten tunne henkilökohtaisesti koska virtuaalimaailmassa tutustuminen on ihan toista kuin ns. livenä. Se minkälaisia mielihaluja minulla on, jääköön salaisuudeksi ja koska Blogsphere on pullollaan ihmisiä jotka luulevat tietävänsä asioita, niin heille voin kertoa etteivät mielihaluni (välttämättä) ole niitä mitä te kuvittelette. Katsokaas kun paimenet pystymme….miten sen nyt sanoisi...hieman jalompiinkin aatoksiin kuin mitä esim. nämä täällä julkaistut tekstit antavat ymmärtää joten sen vittuilun voi jättää vähemmälle.

Nyt teillä kuitenkin on todella harvinainen tilaisuus osallistua Tukahdetut Halut – äänestykseen joka on helppo ja nopea sillä se sisältää vain neljä vaihtoehtoa ja tämä äänestys on polkaistu pystyyn lähinnä sen takia että olen lähes satavarma etten ole ainoa joka joutuu jarruttelemaan itseään, joko aviollisen statuksen takia tai jostain muusta syystä ja minulla nyt vaan heräsi mielenkiinto siihen että kuinka yleistä tämä on. Vainoharhaisille ja kerettiläisille tiedoksi että äänestys on aivan yhtä simppeli kuin Bloggerin omakin joten siihen voi vastata ilman pelkoa siitä että ne omat tiedot tai vastaukset tallentuvat johonkin kaupalliseen tai muuhun, vastaavaan tietojärjestelmään. Osoituksena tästä voitte käydä katsomassa miten tämä äänestys/kysely on toteutettu ja se on mahdollista kyselyä ennen olevan linkin kautta ja kuka tietää vaikka pistäisitte oman ja eri aihetta käsittelevän äänstyksen pystyyn sillä tämä on erittäin helppo ja nopea. Kysely/äänestyslomakkeen asetuksia ja ulkonäköä pystyy muuttamaan ja vastausvaihtoehtoja voi laittaa useamman (en tiedä kuinka paljon koska en tutkinut sitä asiaa sen tarkemmin). Oman äänestyksen suunnittelun ja julkaisemisen voi aloittaa tältä Snack Tools'in sivulta.


Kysely on loppunut ja kyselylomake poistettu 14.06.2015 klo 10.30. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille. Mainittakoon vielä että äänestysprosentti oli kaikki serverit tukkiva 5,26 prosenttia.  Amen.

Kaikille oikein hyvää lauantaita. Muistakaa olla ihmisiksi ja muistakaa osallistua.

Ps. Kun olet äänestänyt ja klikannut "vote" - painikketta, avautuu uusi ikkuna jonka oikeassa alakulmassa näet sanan (comments) ja kun klikkaat tuota linkkiä, pääset erilliseltä sivulta tarkastelemaan äänestyksen tuloksia. "Other" - kohtaan laitoin omani jonka "specify" osiossa kerroin saman kuin tämän postauksen alkuosassakin. Sama (comments) - linkki näkyy myös "results"- painikkeen klikkaamisen jälkeen avautuvassa ikkunassa.4 kommenttia :

 1. Siis se on ihan ääliömäistä, että unta nähdessäänkin muistaa olevansa naimisissa...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisen pää on omituinen. Väitetään että unet ovat villejä ja vapaita alitajunnan tuotoksia mutta kilin kellit. Arkielämä jyllää öisinkin ja ne unet mitä ihmiset yleensä muistavat aja pitävät mukavina, ovat jonkin sortin "mainoksia" jotka alitajunta on kehittänyt ettei paska arkielämä löisi niin lujaa psyyken päälle ;)

   Poista
 2. Miten sää nyt noin ilkikurinen olet, että suljit jo äänestyksen :D Sano mun mieliksi ettei siellä kyselyssä ollut mitään vapaavalintaista kerro tähän omin sanoin - kohtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä nimenomaan oli sellainen ja mä vielä laitoin siihen oman tukahdetun haluni esimerkiksi! :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins