Torimamma

En tiedä montako muurin kappaletta kehoni uumenissa vielä piileskelee koska minulla ei ole tapana analysoida niitä peristaltiikan ja gravitaation yhteisvaikutuksesta irtovia juttuja mutta olo on kuitenkin parempi joten uskon että olen menossa kohti legotonta tilaa ja hyvä niin.
Juuri tällä hetkellä istun Syyrialaisen kabiinissa ja tarkkailen torimyyjiä jotka pystyttävät kojujaan. Mukavia ihmisiä, juttelin muutaman kanssa samalla kun hain torikahvilasta kupin kahvia ja mielenkiintoni on nyt kohdistunut minua hieman vanhempaan matamiin joka on paitsi hauska, myös suuret keuhkot (siis keuhkot oikeasti, en tarkoita daisareita) omistava tantta jolla on melko rempseä ote eikä hän tunnu välittävän pienistä vastoinkäymisistä. Nimittäin, hetki sitten hän kumartui ottamaan maahan pudonnutta hansikastaan ja hänen kirkuvan punaisiin verryttelyhousuihinsa ilmestyi noin pariskymmenen sentin mittainen railo. Sanottakoon että räähäkän verkkarit olivat sen verran kireät että repeämishetkellä ilmaa halkoi samanlainen repivä ääni mitä kuulee kunnon ukonilmalla, silloin kun ukkonen on niin sanotusti ”päällä” ja salama lyö hyvin lähelle. Jos rehellisiä ollaan, niin olin haistavinani samanlaisen otsonin käryn kuin tässä luontoäidin tapahtumassakin mutta en mene vannomaan sillä kyseessä saattoi olla oman kroppani tuottamat tanskat elikkäs lego-fartit. Käry oli kuitenkin sitä luokkaa että piilolinssini kuivuivat niille sijoilleen.

Enivei, mamma ei verkkareiden repeämisestä hätkähtänyt vaan olleessaan vielä kumarassa asennossa, hän päästi sellaisen kirousten tulvan että se sai muutaman sadan metrin päässä olevan kirkon pihalla liikettä. Suntio ilmeisesti luuli Wiimeisten Aikojen koittaneen tms. sillä hän kuikuili orapihlaja-aidan takaa ja huulien lepatuksesta näki että mies mumisi jotain, kenties rukoili tai sitten hääp ihmetteli että miten ihmisestä voi lähteä tuollainen ääni. Se oli kyllä mieletön karjaisu sillä se sai kaksi lähimpänä ollutta kojua lennähtämään kyljelleen ja mikä merkille pantavaa, kolmenkymmenen metrin päässä hengailleen puluparven kaksi memberiä pelästyi siinä määrin että ne päätyivät tekemään seppukun, tuon japanilaistyylisen lymfaterapian joka vaatii lujaa luonnetta ja heti helvetin terävän miekan jonka nimi on muistaakseni wakizashi. Tai sitten kyseessä on tantō, en itseasiassa ole varma kumpaa tässä läpituuletuksen varmistavan reiän teossa käytetään. Pulut eivät kuitenkaan käyttäneet kumpaakaan edellä mainituista, vaan ne ottivat (no hei, tietty vuoron perään) nokkaansa maahan pudonneen partakoneen terän (Gillette, juhlamalli) ja tempaisivat kupunsa auki minkä johdosta muut paikalla olevat memberit alkoivat nokkia heitä. Luonnollisesti, puluja kun ovat. Partakoneen terä lienee tippunut joltain piripäältä joka on yrittänyt veistellä sormenpäitään mennessään kilikali – keikalle sillä tämä on eräs heidän valtauskonnoistaan. Toki uudempaa suuntaustakin löytyy missä veistelyn sijaan nakkeihin suihkutetaan about 20 pullollista nestemäistä laastaria ja toivotaan ettei sormenjälkiä näy. Tai sitten terä on tippunut joltain teiniltä, heillä kun partakoneen terät kuuluvat pikku meikkipussukan perustarvikkeisiin ihan sen takia että jos sattuu käymään niin että Joonas tai Anssi päättää lopettaa lähinnä tissien puristeluun perustuvan suhteen, niin he pääsevät mitä pikimmin hinkkaamaan ranteitaan auki. Epätoivoisen kihnutuksen ja muutaman naarmun jälkeen karmeat kuvat käsivarsista on saatava ainakin Instaan, Facebookiin, Flickr'iin ja pariin muuhun josta tälläisellä peräkylien runkefäärdillä ei ole edes tietoa.

Wat?

Taas eksyttiin aiheesta mutta sovitaan että te ette huomanneet mitään ja palataan takaisin torimammaan ja hänen vulgääriin halkioonsa. Siis verkkaiden halkioon koska tämä on hurskas blogi ja täällä ei muita halkioita edes ajatella.
Daa, eukko ei hätkähtänyt valaan traanin valkoista persposkeaan vaan loikkasi pakunsa perään vauhdilla joka sai jousipakat parahtamaan tuskasta ja itse ajoneuvon liikahtamaan puolisen metriä siitä huolimatta että siinä oli sekä vaihde että käsijarru päällä mutta kuvastakoon tämä liike – ja osumaenergian liittoa joka pitää sisällään mahtavia voimia (ja tässä tapauksessa astetta jykevämpää tekoa olevan mamman). Sekunteja myöhemmin tantta hyppää pakun perästä pois ja nyt hänellä on yllään housut, joita isoisäni isä olisi käyttänyt mikäli hän olisi ollut 1800-luvun alkupuolella elävä, värisokea punkkari jolla on aivan saatanan paha allergia nivustaipeessa. Loppupäätelmänä sanottakoon että kyseinen mamma on niin mukava että mun on pakko mennä ostamaan siltä jotain. Vaikka pajukori jolla mä en tee yhtään mitään tai sitten kauha vaikkei mulla ole edes kattilaa.

Mitäs muuta...niin, kaikille iso kiitos sillä eilisen aikana saavutettiin 130 000 rajapyykki ja hetki sitten oli paria kommenttia vajaa 7000 joten varsin pyöreissä tunnelmissa mennään ja tämä kaikki on teidän ansiotanne. Kiitos kun olette olleet mukana näissä elämäni pyörteissä koska se ei ole kuulkaa helppoa kun koko ajan kyntää. Jos ei raha-asiat, niin sitten terveys mutta yleensä ne molemmat.
Kaikille oikein hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa. Muistakaa olla ihmisiksi.13 kommenttia :

 1. Jos nyt ihan rehellisesti tutkiskelen sydäntäni ja aivojani, niin on pakko myöntää, että helpompi on lukea sellaista blogia, jossa välillä tai vaikka vähän useamminkin kyntää, kuin sellaista, jossa aina aurinko paistaa pitsiverhojen välistä putipuhtaalle pöydälle, jossa on designvaasissa joka päivä uusi kukkakimppu, kirjoittaja aina iloinen ja kaikella tapaa täydellinen täydellisessä pikku maailmassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No myönnettäköön ettei sitä meikäläinenkään jaksa lukea niitä pumpulikansan postauksia jossa kaikki on niin vaaleanpunaista ja ihgua. Se on sairasta.

   Poista
 2. Sä voisit heilutella sitä kauhaa kaikille jotka väittää, ettei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu?!?

  Siedettävää viikkoa ja katto päänpäälle, sitä sulle toivon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyh nyyh byyääähh!
   Ikinään ei mua ei ole vajakiksi nimitetty täällä kommalaatikossa mutta nyt sekin sitten tapahtui. Hulluksi on kyllä haukuttu mutta että lusikalla saaneeksi...yhyy :D

   *Päättää ostaa manillaköyttä, mäntysuopaa ja katsastaa melko ryhtevän koivuoksan*

   Poista
  2. Niin ja mukavaa viikkoa <3

   Poista
  3. Nyt sä Paimen ymmärsit väärin: JOS joku sattuisi erheellisesti ja virheellisesti niin väittämään, voisit heilutetta todisteeksi kauhaa ;-)

   Mukavaa viikkoa sullekin, rakas <3

   Poista
  4. :D :D
   Voi rakas nainen, kunhan härnäsin sua....<3

   Poista
  5. TAAS!

   Senkin...

   Poista
 3. Että sellainen mamma....Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räväkkä täti (ja mukava) mutta se ääni!
   Jessus sentään,siinä jää sisävesihinaajan ja oikohöylän risteytys kakkoseksi kun se mamma päättää ilmaista mielipiteensä :)

   Poista
 4. Voe hyvä ihme, tää torimamma on varmaan täkäläisiä kulkukauppiaita. Haljenneita verkkareita näkee täällä useammin kuin venäläisiä (joita on taas ilmaantunut Lidlin parkkipaikalle) ja käytös muutenkin vaikuttaa karjalaisen rempseältä. Juureva emäntä :D
  Käyhän kurkkaamassa minkä mallisia piirakoita hän kaupitsee, muotti kun on tekijänsä mallin mukainen, kuulema.

  Mukava(mpa)a viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murteesta päätellen hän oli lähtöisin Itäisiltä Mailta ja kyllä, käytös viittasi myös siihen suuntaan. Täkäläiset ovat todellisia tuppisuita joten oli mukavaa nähdä kerrankin kunnon elämää torilla, sellaista jota sen pitää ollakin.
   Mukavaa viikkoa myös sulle!

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins