Tervetuloa uuden ulkoasun pariin

Nonni. Tervetuloa uuden ulkoasun pariin joka on seurausta siitä eilen tehdystä ja aivan turhasta työstä. Minä kun olen sen verran pakkomielteinen ettei mua yksi vastoinkäyminen kaada ja kun kerran päätin että blogi uudistuu, niin se myös sitten uudistuu. Koko päivää en toki ole uhrannut tähän koska tämä oli suht helppo vaikken mikään koodaaja olekaan. Tänään olin jo aamusta liikkeellä ja kävin allekirjoittamassa vuokrasopimuksen mutta avaimet saan vasta ensi maanantaina mikä hieman harmittaa koska ensi viikko on kiireinen ja olisin mieluusti uhrannut viikonlopun kämpän siivoamiseen ja vähäisten lelujeni roudaamiseen mutta minkäs teet. Nyt oli vielä illalla vanhan taloyhtiön tiedotustilaisuus (tulevat remontit) joka päättyi hetki sitten ja olin siellä sen takia koska Valkyria ei päässyt. Saapahan tietää mitä on tulossa ja koska.

Hit

Sen verran vielä tästä blogista että vasemman yläkulman ”rivistöä” klikkaamalla aukeaa menu jossa on listattuna blogin sivut ja muutama linkki, ajattelin että pidän etusivun puhtaana kaikesta koska tämä on vielä tässä vaiheessa hitaampi (latautumaan) kuin vanha ja taasen oikeanpuoleista ”rivistöä” klikkaamalla pääsee näkemään suosituimmat tekstit ja muutamia muita juttuja joita sinne tulee joko tämän illan aikana tai sitten myöhemmin. Helppoja ovat kumpainenkin käyttää koska avautuvien valikkojen sulkeminen käy yläkulmassa olevaa X:ää klikkaamalla. Niin ja kun tämä on tietyiltä osin vielä kesken, ei pidä ihmetellä jos vähän välkehtii koska tiettyjä toimepiteitä on vielä tehtävä ja heti kun olen niistä selvinnyt, niin keskityn lukulistan pariin.

Nyt toivotan kaikille oikein mukavaa torstai-illan jatkoa. Muistakaa olla ihmisiksi.


2 kommenttia :

 1. No mutta! Tämähän on vallan silmää miellyttävä ja puhutteleva ulkoasu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. HIeman on iso tuo yläosa ja tuumin että josko sitä pienentää jossain vaiheessa mutta se että nuo linkit ja muut systeemit saa "jemmaan", on aika käytännöllinen systeemi.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins