Kesäillan masokismia

Meillä masokisteilla on suht outoja tapoja rääkätä itseämme ja koska masokismi on vasteperiaatteeltaan melko samanlainen kuin lääkkeet, niin tässakin touhussa toleranssit nousevat melko äkkiä ja sellaisten juttujen keksiminen joista saa kunnon kicksit on loppupelissä melko työlästä kun ajatellaan että minunkin urani alkoi jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Tosin se tapahtui tavallaan vahingossa erään onnettomuuden myötä ja koska olin hyvin nuori ( 4 v), en tiennyt mistä oli kyse mutta se ensimmäisen kerran hyvin tuskallinen mutta samalla äärimmäisen euforinen tila on saanut minut sen jälkeen hakeutumaan tilanteisiin joissa on äärimmäisen suuri riski teloa itsensä ja tuntea mitä se puhdas, valkoinen kipu oikein on. Ensimmäinen kertahan oli se kun olin saapumassa pyhäkoulusta kotiin ja kotikylämme teiden talvikunnossapidosta vastaava ja jo silloin pahasta alkoholiongelmasta kärsivä Ylä – Junttilan Kake (nimeä ei ole muutettu, toim.epähuom.) survoi tietä auratessaan meikäläisen syvälle lumivalliin jossa vietin lähes päivälleen kolme viikkoa ja kuin kirsikkana kakun päällä, ensimmäisen lumipenkassa viettämäni viikon puolivälissä Hulttasen Masa (taaskaan nimeä ei ole muutettu, toim. toistuva epähuom.) ryttäsi velaksi ostamansa Datsunin juur siihen kohtaan penkkaa jossa olin muurautuneena voin kertoa että vasempaan polveeni osunut takarenkaan kiinnityspultin pää teki aivan saatanan kipeää mutta koska tunnetila oli jo valmiiksi virittynyt, niin en suinkaan itkeä vollottanut vaan karjahtelin – nuoresta iästäni huolimatta – kaikki demonit etunimeltä hyvin kiihottuneella äänellä ja olisin varmaan kiemurrellutkin jos se perkeleen penkka olisi antanut myöden.

Syy miksi päätin avautua masokismistani, selittyy sillä että eilen illalla päättyi melko tarkkaan viikon kestänyt reissuni joka on myös selitys sille miksi en ole kyennyt julkaisemaan ainuttakaan postausta. Kyseessä oli viikon työkeikka joka tuli aivan yllättäen sillä 23. päivän iltana sain soiton aiheella Kuinka paljon vahinkoa kahden päivän lomareissun aikana tapahtunut putkirikko saa aikaan. Saahan se kun ajatellaan että kulunut viikko on käsittänyt vain paikkojen auki repimistä ja vahinkojen kartoitusta. Nyt kohteessa on kuivatus/tuuletus käynnissä niiltä osin kun se vielä voidaan/on järkevä toteuttaa koska osa rakenteista puretaan joudutaan vielä purkamaan mutta tämä tapahtuu sitten kun omistajat ovat saaneet järjestettyä väliaikaisen majoituksen josta tulee useamman kuukauden mittainen. Tämä siis kuluneesta viikosta mutta nyt eiliseen iltaan jota päätin juhlistaa laadukkaalla elokuvalla ja valitsin Fox:in esittämän, kesäsunnuntaiden Hirviöleffat-sarjaan kuuluvan ”Anonymous Rex”-elokuvan jonka tyhmyyttäni luulin käsittelevän jurakaudella tai myöhemmin liitukaudella eläneen dinon henkilökohtaisia ongelmia ja näistä aiheutunutta syrjäytymistä sekä halua pysyä täysin anonyyminä. Jotenkin en jaksa uskoa että dinoilla olisi ollut henkilökohtaisia ongelmia mesotsooisella aikaukaudella koska ne olivat tuohon aikaan melko uusi porukka ja koska muu orkesteri oli suht harmitonta, evoluutionsa alkupuolella olevia möttiäisiä niin dinot pääsivät rulettamaan huolella eikä niitä vituttanut läheskään niin paljon kuin myöhemmillä aikakausilla jolloin dinoja oli enemmän ja saaliseläimetkin olivat ihan järjettömän kokoisia
.
Masoc

Mutta ei, elokuva ei suinkaan käsitellyt dinojen henkilökohtaisia ongelmia sillä se kertoi ihmisistä jotka ovat polveutuneet suoraan dinosauruksista ja vieläpä siten että ovat itse asiassa dinosauruksia joilla on ihmisten kroppa. Tosin leffa sisälsi koko joukon kohtauksia joissa näillä dinoihmisillä milloin putkahteli kynnet esiin ja milloin pää vaihtui ihmislajin valkeasta kuulaasta dinojen pitkän malliseen kalloon puhumattakaan siitä tutusta silmien muuttumisesta jota nähdään nykyään miltei joka elokuvassa. Elokuvan juoni perustui kahteen dinosaurus-etsivään jotka tutkivat mystistä ihmisdinosaurusten salaseuraa joka näytti olevan (ja olikin niin!) lukuisten kuolemantapausten taustalla ja seuratessani tämän voimakaksikon etenemistä, opin tuntemaan kuinka psyykkinen masokismi voi olla monta kertaa parempaa kuin fyysinen ja aiheuttaa tunnetiloja joiden olemassaolosta minulla ei ole ollut ennen tietoakaan. En nimittäin ole tiennyt että sydän voi pysähtyä silkasta vitutuksesta ja että elokuva jonka pääasiallinen anti on dinoihmisten pakkomielteinen yrttien nuuskiminen/mässyttäminen, saa aikaan kohtauksen jonka aikana hikoilen aivan helvetisti ja puren käsivarteeni useamman minuutin ajan. Näin siksi ettei kerrostalokaksiossa ole soveliasta ryhtyä hysteeriseen kirkumiseen kun kello lähentelee puolta yötä.

Sain elokuvan aikana useita kohtauksia joissa useimmat johtivat orgasmin kaltaiseen, ihan vaan vituttuksesta aiheutuvaan euforiseen tilaan ja huomasin 32. mainostauon aikana että tällä kertaa en ollutkaan ommellut päätäni vamttoon, vaan olin ommellut pääni vasemmalle puolelle seinällä roikkuneen ja mummovainajan peruja olevan raanun jolla on mittaa kunnioitettavat 148 x 240 cm. Tämä todistaa sen että v-käyrä on saavuttanut Deppler- Kochin laatiman Fuck me – asteikon kriittisen lukeman 13 jonka jälkeen ihminen ei ole oma itsensä. Ehkäpä minun olisi kannattanut perehtyä Foxilla sunnuntaisin esitettävien Hirviöleffojen sarjaan tarkemmin, tähän mennessä en ole ehtinyt kuin toteamaan EPG:n valikoimista muuta kuin näiden laadukkainen ja ilmeisesti pään alueelle fataaleja iskuja saaneille ihmisille tarkoitettujen elokuvien nimiä joita ovat mm. Megahai vs. Mekanohai ja Megapyton - se Borneon paksumpi pötikkä sekä muut, yhtä laadukkaat ja mieltä kiehtovat nimet. Loppupäätelmänä voidaan sanoa että mikäli olette aikeissa tappaa itsenne ja pohditte että olisiko elämässä sittenkin jotain minkä vuoksi elää, niin katsokaa Anonymous Rex ja muut stanan paskaleffat, niin voitte varmistua siitä ettei täällä kannata elää kituuttaa kuin siinä tapauksessa että haluatte ottaa minuun yhteyttä ja tutustua Megreahiin, henkiseen ja ihan sairaat kicksit aikaan saavaan masokismiin. Se jos mikä kannattaa sillä johan siitä aikoinaan laulettiin laulussakin ”Kaikki muu paitsi Megreah on turhaa” ja tämän kyseisen jollotuksen muistaakseni esitti Hasse Kårtenson jolla oli laulun julkistamisen aikaan suht saatanalliset vaikeudet verottajan kanssa joten jäbä kyllä tiesi mistä tuskasta lauloi. Ärh.

Mutual


Näin tällä kertaa ja kuten olette varmasti huomanneet, blogin ulkoasun suhteen ollaan palattu vanhaan ja tähän on syynä eräs pieni häiriötekijä entisessä jota en saanut poistettua. Nykyinen, uusvanha pohja on pääosin samanlainen mutta tekstin fontti on vaihtunut entisestä vaalean harmaasta tumman harmaaksi lähinnä lukemisen helpottamiseksi. Muuten kaikki pitäisi olla ja onkin niin täysin ennallaan joskin jotain pikku parannuksia saattaa tulla lähi- tai kaukotulevaisuudessa, minen kun en Karman takia noita aikatauluja enää pahemmin julkista koska ne tuppaavat menemään reisille joka helvetin kerta. Enivei, nyt olisi tarkoitus pestä ainakin koneellinen pyykkiä koska sitä en ole ehtinyt kuluneen viikon aikana pesemään ja koska kuu vaihtuu, on myös aika suorittaa kalttaus ja tätä hommaa varten ostin entisen asuinpaikkakuntani martoilta heidän pilkkikisoissa, maamiesseuran tanssiaisissa ja muissa henkeä salpaavissa yleisötapahtumissa käyttämänsä 980 litran ”Johan on vitulliset kinkerit” - kattilan. Ei muuta kuin kattila tulille ja kun vesi on kiehuvan kuumaan niin sinne hyppäämäällä tulee sileätä pintaa kuin itsestään. Ei tarvitse tunata kaiken maailman parturikoneiden ja partahöylien kanssa. Tosin jsähkö – ja vesilaskut ovat jotain ihmisjärjelle käsittämätöntä mutta siitä viis, pääasia että kroppa vapautuu hiostavista karvoista varsinkin nyt kun tämä kesäkin näyttäisi pääsevän alkuun. Johan sitä on tässä odotettukin.

Oikein hyvää maananataita ja alkavaa viikkoa teille kaikille. Muistakaa olla ihmisiksi.


8 kommenttia :

 1. Daa, saatiinhan se selitys Paimenen hiljaiselolle ;-)

  Rauhaisampaa heinäkuuta sulle rakas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää heinäkuuta sinullekin rakkaani mutta tämä mun hiljaiseloni taitaa jatkua - ainakin osittain koska on kesä ja kaikki perkeleet päätti aloittaa rakentamisen yhtäaikaa .
   Koitan silti parhaani mukaan olla täällä Blogspheressä.

   Poista
 2. Mukava kuulla sinusta. Ehdinkin jo useaan otteeseen miettiä, mitä mahtaa kuulua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kuuluu, kiitos vaan kysymystä. Kämpän sisutaminen alkaa olla loppusuoralla (joka ikkunassa on verhot!) mutta hieman on kiirettä..

   Poista
 3. Mulla olikin jo ikävä, mutta tässähän se selostus saatiin. NIin paljon oli asiaa, että mä unohdin jo, mitä mun piti kommentoida.
  Paitsi että karvattomat miehet on...no, vähän niinkun kananpoikia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten mä olen kananpoika tai paremminkin sanottuna minusta tulee kananpoika vielä tämän päivän aikana koska on taas se aika kuukaudesta :D

   Poista
 4. No johan... pelkkä sanahirvitys 'vesivahinko' aikaansaa puistatuksia ja inhonväristyksiä koska pari sellaista on omallekin kohdalle osunut.

  Huoh... kepeämpää kesäviikkoa! Yritän puhallella täältä lämpimämpää ilmaa koska kesän flunssa-aalto tuntuu nyt kurittavan suomalaisia ihan toden teolla. Eikä vilustuminen tällä kertaa johdu ilmastoinnista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä! Mitään niin ikävää ei olekaan kuin vesivahinko ja varsinkin kun se sattuu silloin kun ketään ei ole paikalla. Mittavat tuhot joiden korjaaminen vie aikaa ja rahaa, just silloin kun pitäisi nauttia kesästä ja olla lomalla tekemättä yhtään mitään.

   Kepeää heinäkuuta niin sinulle kuin muullekin Torpan väelle, te taidatte olla jo kotiutuneet? En ole ehtinyt vielä lukulistan pariin mutta eiköhän tuokin asia selviä vielä tämän päivän aikana.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins