8 tuntia tuuran perseeseen

Sanon heti suoraan että jos tuntee ittensä vähänkin hurskaaksi tai muuten siveyden sipuliksi niin tämän postauksen voi jättää sitten lukematta koska ajattelin kertoa mitä mieltä olen kaiken vitun maailman koodaajista ja muista internetin runkefäärdeistä. Nimittäin, löysin eilen illalla yhden hienon blogipohjan ja päätin että nyt löyty semmonen systeemi jota on helppo käyttää ja jossa kuvienkin katselu käy näppärästi, siinä kun oli semmonen systeemi että jos postauksessa oli useampi kuva, niin etusivulle ilmiintyi pienet nuolet ensimmäisenä olevan kuvan viereen ja niistä pääsi sitten katselemaan kaikki kuvat ilman että edes klikkasi postausta auki, minullahan kun noita näkyy etusivulla neljä kappaletta tai paremmin postausten lyhennelmät mutta enivei. Daa. Heräsin jo vittu viideltä ja aloin tahkoamaan koodin kanssa, leikkelin ja liittelin juttuja ja kirosin kun saatana kun ei muutamat jutut meinanneet asettua kohdilleen mutta sain mä ne sitten lopulta ja hyrisin tyytyväisyyttäni. Ei muuta kun uusi, vallan saatanan hieno template vai mitä vittuja nämä nyt sitten ovatkaan, esiin ja Hesus sentään kun näytti hyvältä ja kaik pelaas ko unelma. Mutta.

Tavoilleni uskollisena ja teitä ajatellen mä testautin tämän blogini muutamalla safety check – sivustolla ja eikö jumalauta taas joka saatanan paikka loimottanut punaisena ja kissan korkusilla kirjaimilla luki että sä olet ihan malware koko jätkä. Vitutti niin paljon että löin läppärini paskaksi (onneksi mulla on niitä kaksi tai no nyt ei ole enää kun yksi) ja vetelin about puoli askia norttia ihan jo pelkästään sen takia että mun elämästäni oli mennyt vajaa kahdeksan tuntia tuuran perseeseen. Sama juttu kun viimeksi kun koitin sitä yhtä pohjaa eli homman nimi on se että vitun bittinikkarit laittavat noita mukamas viruksia ihan sen takia kun porukat lataa ilmaisversioita eikä osta rahalla. Tämä meinaten tuli selväksi silloin viime kerralla kun otin asioista selvää ja on siinä mielessä vittumaista että miksi niitä ilmaisia pitää olla jaossa jos kerran tarvitsee tehdä jotain tälläistä.


Tälläkin kertaa, niin sanotun ”tartunnan” saaneena, testautin tämän blogini useammalla safety check – sivustolla eikä osa reagoinut mitenkään ja kahdessa vaan ihmeteltiin erästä pitkää koodin pätkää ja se koodinpätkä on sellainen että jos mä sen poistan, niin kaikki kuvat näkyy sen jälkeen omituisesti ja sehän ei käy laatuunsa. Kuiteskin, koska en halua että nämä vitun väärät virusvaroitukset aiheuttaa huolta kenellekään, päätin vaihtaa tähän entiseen joka täällä on ollut käytössäkin ja sanottakoon että tämä pohja on kokonaisuudessan kaivettu varmuusvaraston holvista ja tarkistettu useammalla eri sivustolla ja näistä muutaman tulokset te pääsette näkemään koska mä laitan linkit. Tällä kertaa kyseessä on eräs WP:n pohja joka on sovitettu bloggerille ja jos mä olisin vittumainen ihminen niin mä laittaisin nimen linkkeineen niin tästä kuin siitä vanhastakin mutta mä en tee sitä. Itse asiassa nähtävksi jää jatkanko mä edes tätä bloggaamista koska selkä ei kestä kumarassa olemista ja jotenkin tuntuu siltä ettei tässä tiedä mitä tuleman pitää mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu. Sori että ette päässeet kokeilemaan huojuntaa (bannerissa oleva teksti elikkäs blogin nimi blogin kuvauksineen heijas kun kursoria vei lähelle) mutta ehkäpä parempi näin.

Tässä on muutamia tuloksia:
Google (okei, kaksi päivää vanha mutta kyllä tässä ihan puhtaita ollaan).  Sucurin tulos puuttuu koska sinne on turha ängetä samana päivänä kahta kertaa koska uusintatestiin ei pääse heti joten se näyttää vanhaa tietoa ja kun ensimmäinen oli se varoitusilmoitus, niin sinne on turha mennä tänään.


Hyvää keskiviikkoa kaikille. Muistakaa olla ihmisiksi.

Piti kirota enemmänkin mutta mitäpä se hyödyttää. Tyhmä jätkä niin on tyhmä jätkä. Josko sitä teksi jotain mikä ei vituta.
13 kommenttia :

 1. Kuis ne tomaatit? Jos niiden kasvusta sais iloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne taitaakin olla niitä ainoita juttuja joiden kanssa ei mene käämit ;)

   Poista
 2. Kiroile tänne vaan niin paljon kuin irtoaa, mutta älä lopeta! Tai tietysti saat lopettaakin, eihän se ole minun vallassani, mutta olis se iso menetys ihmis... no ainakin lukijakunnalle. Edes vähän joskus kirjoittaisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En en ainakaan tänään lopeta mutta tekstiä tulee vasta myöhemmällä koska mä pääsen allekirjoittamaan sen vuokrasopimuksen tänään ja mulla on treffit isännöitsijän kanssa vajaan tunnin päästä.

   Poista
 3. No voi sua!

  Mutta ethän lannistu ja jätä meitä, ethän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lannistu ja kyllä tässä nyt ainakin vielä jonkin aikaa jatketaan, katsotaan sitten millä mallilla nämä mun asiat on.

   Poista
 4. Voi sinua! Välillä tuntuu, että jos yrittää mitään kummallisempaa tehdä niin kaikki menee ihan persiilleen. Koneella siis.

  Älä jätä meitiä kuiten <3

  Mä yritän jossain vaiheessa kesän mittaan jatkaa kirjailemista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei nämä läheskään aina (koskaan) mene sillä tapaa kun on suunnitellut mutta josko se tämän uuden kuosin myötä taas onnistuis.....joskus vaan tuntuu ettei jaksa.

   Juu ja mä koitan saada rahatilanteeni siihen malliin että mä saan SC:n pois jäistä ja elämäntilanne, no se rauhottuu hieman kun pääseen omaan kämppään.

   Poista
  2. Mun on pitänyt jo jonkin aikaa laittaa sulle tämä linkki, siinä on muutama joita yhdistelemällä saa mun Hiljaisten salien kirjaston mieleensä :)

   http://twistedsifter.com/2010/08/libraries-around-the-world/

   Poista
  3. Jos Strahov Theological Hall'in (15.) tunnelman saisi yhdistettyä Thomas Fisher Rare Book Library at University of Toronton (13.) ja Real Gabinete Português de Leituran (10.) ristisiitokseen, niin Hiljaisten Salien kirjastosta tulisi maailman kaunein. Koska StrahovHall'issa tunnelma ja kahdessa jälkimmäisessä korkeutta, lehterit ja sopivan tumma sävy. Varsinkin Thomas Fisher Rare Book Libraryssa jos siellä palaisi kynttilät tai pienet soihdut keinovalon tilalla :)


   Nyt kun jostain löytyisi joku kuvan käsittelyn meedio joka osaisi tehdä sen, niin Hiljaisille Saleille (jotka kaikki saavat kuunneltavan muotonsa vaikka siinä menee kauemmin kuin Iisakin kirkon teossa) olis aika helvetin upea sivu. Linkit voisi laittaa hyllyille tms. (ja nyt tämä ajatus jäi sitten päähän pyörimään....)

   Poista
  4. Niin ja kiitos muuten linkistä! Kaikki kirjastot ovat upeita todisteita siitä mitä pystytään rakentamaan kun on rahaa ja jollain on kyky nähdä asioita tavalla johon muut eivät pysty. Mielettömän hienoja kokonaisuukia, ei voi muuta sanoa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No Tere!
   Sano muuta -.joskus v***ttaa niin ettei veri kierrä ;)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins