Palkeenkieli joka varsin pienin toimenpitein muuttuu varsinaiseksi Saguaroksi

Korpikylien einarit 1 – Kerettiläisten palvomat sixpackit 0! Taas nähdään ettei takahikiän väsähtäneet tumputt tummeli miehet ollakaan out vaan tilanne on se että muu maailma ottaa meistä mallia. Ne ovat suuressa maailmassa vihdoinkin tajunneet etteivät sixpack-vartaloiset palomiehet ja muut kerettiläisissä pahvijulkaisussa elikkäs ns. poikakalentereissa esiintyvät nyhveröt olekaan seksikkäitä koska se todellinen miehen malli on iskäpack. Vielä kun tämän löysänahkaisen lookin yhdistää aiemmin mainitsemaani metsuri-look'iin, niin saadaan kropan malli joka näillä helvetin rytömailla on ollut muodissa niin kauan kuin täällä on ollut ihmisiäkin eli palttiarallaa 6000 000 vuotta sitten (joo, juntteja on ollut kauemmin kuin Heidelberginihmisiä tai muita luiskaotsia).

Iskäpack on myös siitä hyvä että me tuhkamunat emme enää tunne olevamme  syrjäytyneitä. Aikaisempi ja täysin virheellinen ad populum kun oli se että jokaisella viriilillä ukkelilla oli vähintään se sixpack (no, itselläni on twentyfourthpack joka tosin on löysän nahan muodostama mutta enivei) ja he ovat oletusarvoisesti ainoita kelvollisia suvunjatkajia mutta nyt ollaan huomattu että myös löysemmän keskivartalon omistavat äijät kykenevät tähän hommaan. Kaiken lisäksi iskäpack luo yllätysmomentin sillä kottaraiset odottavat että sixpackin omistavilla uroilla on myös se….miten sen nyt sanoisi...ehkäpä pumpulikansan positivistikieltä käyttääkseni ….kykkenau (kyrben,piipukka,penttilän isännän anis) terästä ja pettymys on suuri kun näin ei olekaan mutta voi sitä riemua kun iskäpackille ominaisen, löysän vatsanahan alta näkyy palkeenkieli joka varsin pienin toimenpitein muuttuu varsinaiseksi Saguaroksi. Hyvä hyvä.

Loppupäätelmänä voidaankin todeta että osavasti löysänahkainen, aikas velton kyrbetapin omistava, metsurilta näyttävä ja metsurilta haiseva mies on se optimi elikkäs ihannemalli suvun jatkamista ajatellen ja tämä jos mikä on ilahduttava und tervetullut tieto. Amen!
Jos olisin ilkeämielinen niin sanoisin tähän kohtaan että imuroikaa te kottaraiset vaan sitä porkkanamehua ja noudattakaa niitä ihme Hawaiji 5-0 – dieettejänne niin me ukot keskitymme syömään veret seisauttavaa, metsuriseksuaalista ja iskäpackille ominaista makkaraa. Amen²! Minä en kuitenkaan sano niin koska minä tiedän millaisen paineen alla te olette kun te hemmetin kovapäät ette usko sitä tosiasiaa että nainen on kaunis ihan omana itsenään. Ei, teidän pitää valvoa yökaudet ja miettiä millä saa vyötärölle kertyneen 100 grammaa pois jotta te voitte ostaa sen himoitsemanne, lähinnä nukeille suunnitellun paidan ja jota te voitte pitää vain kerran (koska töihin ei voi mennä toista kertaa sama paita päällä, ei vaikka edellisestä pitokerrasta olisi kaksi vuotta. Paita kyllä sopii mutta se perkele ei ole enää muodissa). Kiitänkin Korkeimpia Voimia siitä että olen syntynyt genitaalielintä etäisesti muistuttuva palkeenkieli jalkojeni välissä sillä tuo pieni ja usein sangen kurttuinen majavanhäntä on vapauttanut minut muodin ja outojen kroppaihanteiden kahleista. Voin siis kulkea Hankkijan haalarit päällä eikä minua haittaa yhtään se että iskäpackiin kuuluva, aivan helvetin löysä vatsanahkani pärisee tuulessa ja vasemman puntin repeämässä vilkahtelee uskollinen, seve ballesterosten ja kikkelindan muodostama kombinaatio.

omena
Omena. Outo, mutta tundralla näitä kasvaa ja vieläpä ympäri vuoden..

Ja koska tämä on 420. postaus, niin voin paljastaa teille yhden niistä Ikiaikaisista Salaisuuksista joita me Paimenet vartiomme ja se ystävät rakkaat, se on yksi niistä monista joka paljastaa ettei maailma olekaan sellainen kuin te olette luulleet. Tämä karmea totuus koskee pelkästään naisia joten miehet voivat mennä jääkaapille tai terassille, ihan miten vaan. Katsokaas jos maailmaa ajatellaan uskonnolliselta kannalta ,niin te naisette kuljette ympyrää jonka Kaiken Luoja suunnitteli varmaankin silloin sunnuntaina ja se osoittaa kuinka hyvä huumorintaju hänellä on. Kaikkihan lähti siitä että te..no okei, Eeva meni ja söi sen kielletyn hedelmän ja koko orkesteri (silloinen vahvuus 2) sai kenkää paratiisista ja tämä oli alustus varsinaiselle pilalle sillä Taivaan Isä ajatteli lisätä teidän elämäänne (koska te olette kovapäisiä) yhden vastuksen joka olisi niin voimakas (en kehdannut laittaa että vittumainen) että se seuraisi teitä sukupolvesta toiseen ja tämän vastuksen nimeksi tuli laihdutuskuuri. Varsin ovela ja hyvä pila jonka Hän totetutti niin, että te toteuttaisitte ensimmäistä, paratiisista lennättänyttä syntiä päivästä toiseen yrittäisittäessänne päästä ns. liikakiloistanne eroon sillä kukapa teistä ei olisi jossain vaiheessa laihdutuskuuria syönyt pahimpaan nälkäänsä omenaa? Khihihiiii...ja te vielä ihmettelette miksi teidän elämänne on niin vaikeaa...oh dear. Koittakaas seuraavan kerran omenaa syödessänne sellaista temppua että lopetatte sen pureskelemisen yht'äkkiä niin pääsette kuulemaan hiljaista hihitystä vaikkei ketään näy. Jep. Nyt te tiedätte kuka hihittää ja se on kaiketi se paras osoitus siitä kuinka tarpeettomia laihdutuskuurit ovat.

Meme jossa lukee "I have more clothes than clothes hangers"

Edellä oleva salaisuus kuuluu Ikiaikaisten Salaisuuksien sarjaan joiden olemassaoloa ei tiedä muut kuin me paimenet ja joita minä paljastelen aina silloin tällöin, tosin valikoiden sillä totuus on toisinaan niin karmaiseva että sen paljastamista on harkittava tarkkaan. Oikeesti, tietäisittepä mitä kaikkea sellaista te teette mitä teidän ei tarvitsi tehdä tai mikä on suorastaan omituista käytöstä.


Kaikille kuitenniin oikke hyvää maanantaita. Muistakaa olla ihmisiksi.

6 kommenttia :

 1. Oi voi, ei se tosiaankaan teillä ole ollut ongelmana, että välittäisitte yhtään siitä, onko teillä sikspäkit vai ei, kun kaikki maailman viat ja väärät ajatusmallit on aina meissä. Jäämme odottamaan, että iltalehti oikaisee lisää vääriä käsityksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuus on se että nämä sixpackit, lookit ja muut helvetin trendit ovat yhtä tyhjän kanssa. Niillä ei ole merkitystä muille kuin markkinavoimille.

   Poista
 2. Mun mielestä lähes kaikki, mitä mä teen, on jollakintapaa omituista. Mutta että säkin oot jo siitä sinne saakka kuullut...oh dear!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Helmi, me kaikki olemme omituisia ja hyvä niin sillä jos kaikki tekisivät päivittäiset jutut saman kaavan mukaan, monta hienoa oivallusta ja ideaa olisi jäänyt syntymättä.

   Poista
 3. Onpa hyvä, että en voi syödä kaikenlaisia omenia, niin voin kaikessa rauhassa kasvatella omenavartaloa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdoton suosikkini on omenaviipaleiden dippaaminen suklaakastikkeeseen mutta tällä hetkellä mä olen asswider - selibaatissa joten kaikki vähänkin makea on kielletty. Sorruin useamman suklaattoman/makean kuukauden jälkeen syömään kaikkea hyvää ja seurauksena oli väsymystä eikä mikään oikein huvittanut ja se ei ole hyvä se. Parempi kärsiä ja saada aikaan jotain kuin se että mässäilee ja makaa sohvalla.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins