Google + vai Blogger? Nyt voit kommentoida kummassakin tai sitten ihan vaan vakoilla....

Koska on olemassa kolmea eri leiriä: niitä jotka eivät kuulu/halua kuulua Blogsphereen (Blogger) ja niitä jotka eivät halua esiintyä Google +  puolella ja sitten on taas meitä jotka tungemme itsemme joka paikkaan, päätin että yhdistän nämä molemmat siten että kunkin leirin edustaja voi (mahdollisesti) kommentoidessaan valita sen että käyttääkö Blogger – kommentointia vaiko G + - kommentointia. Itselläni ei taidot olisi tähän hienoon ratkaisuun riittäneet mutta onneksi on olemassa sellaisia tahoja kuin Helplogger joilla tietotaitoa on ja jotka jakavat tietämystään meille tietämättömille. Kaikki kunnia ja kiitos tästä kätevästä systeemistä kuuluu siis heille.

Kaksi telttakylää
Blogger ja Google plus -  leirit. Keskellä laajakaista.

Tiedän että tämä on taas niitä juttuja jotka herättävät riemastusta (palavat soihdut, talikot ja muu keskiaikainen tappomeininki) lukijakunnassani mutta jos nyt sovittaisiin niin että tutustuisimme tähän uuteen asiaan ennenkuin hirtätte meikäläisen koska se on tavallaan ”koeajossa” ja näin ollen ei ole varmaa jääkö se blogiin vai ei. Mielelläni ottaisin vastaan palautetta kummastakin leiristä koska tässä on monia hyviäkin puolia, esim. se että ihmiset jotka etsivät uusia blogeja omalle lukulistalleen, löytävät kommentoijan nimeä/nimimerkkiä klikkaamalla tämän blogin/G+ - sivun ja edelleen listaukset näiden blogien/sivujen linkeistä mikä mielestäni helpottaa uusien kontaktien luomista hyvin paljon.

Mainittakoon vielä että vaikka Blogger - kommentit näkyvät G + kommenttien puolella täällä blogin kommenttilaatikossa, niin ne eivät kuitenkaan näy Outo Paimenen G + sivulla. Sama juttu G+ puolella jätetyissä kommenteissa - ne eivät näy Blogger - kommenttien puolella Asian voi tarkistaa blogin kommenttilaatikosta ja  käydä tsekkaamassa osoitteessa: https://plus.google.com/u/0/+OutoPaimen/posts

Edit 22.05.2015: Google plus / Blogger - kommentointi (widget) poistettu lähinnä sen takia että koin sen tarpeettomaksi koska kaikki kommentointi tapahtui Bloggerin puolella.

Hyvää tiistai – illan jatkoa kaikille. Muistakaa olla ihmisksi.


7 kommenttia :

 1. Testasin hetki sitten G+ kommentointia ja hyvin tuo tuntuu toimivan.

  VastaaPoista
 2. Hitsi, vähän aikaa piti klikkailla kommenttinappulaa ennenkuin hokasin nuo Show comments symbolit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäs pidät? Aika kätevä vai mitä? :D

   Poista
 3. Tämä on kätevä - ei mitään pahaa sanottavaa. Nostan hattua sinulle, kun jaksat kaikkea kokeilla. Hyvää helatorstaita, siis koko torstain!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rantis! <3
   Minunkin mielstä tämä on aika kätevä koska kommentoija voi valita kumpaa alustaa/kommentointitapa käyttää.
   Hyvää Helatorstaita sinullekin ja tulen poikkeemaan jahka saan omat hourailuni framille.

   Poista
 4. Hmmm... tykkään enemmän bloggerkommentoinnista, sattuneesta syystä... vaikka ei se tyyppi, jonka takia lopetin blogin, ole antanut kuulua itsestään millään lailla ja tuskin etsii mua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, ne ovat aina arvokkaita.
   Ymmärrän myös sun kantasi mutta en usko että sua jahdataan ja siks toisekseen, sillähän ei tietyistä syistä johtuen ole mitään merkitystä - noin bloggaamisen kannalta.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins