Hyytelösunnuntai

Erittäin mukavaa Hyytelösunnuntaita kaikille. Harvassa ovat ne ihmiset jotka tietävät mikä Hyytelösunnuntai on ja siksipä tietämättömille kerrottakoon, että jo ammoisista ajoista Hyytelösunnuntaita on vietetty maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina joka jumalaisee sattuu tänä vuonna osumaan sunnuntaille! Harvemmin sunnuntait osuvat sunnuntaille mutta kuten jo muutama päivä sitten kerroin, niin tästä vuodesta tulee poikkeuksellinen kaikella tapaa joten ei ole toisaalta mikään ihme että juhlapyhät osuvat pyhille.
Joku joka oikein ihmettelee, voi tähän kohtaan lisätä ne lontoon kielestä tutut kaddämitit ja vak miit mutta minen viitti koska se on rumaa kielen käyttöä ja siks toisekseen vakkia käytetään muutenkin ihan liikaa, varsinkin kun suurin osa mottipäisistä suomalaisista ei edes tiedä mitä vakki meinaa. Se on jumalauta Vaarallisten Aineiden Kuljetusta se eikä sitä pidä käyttää etenkään silloin kun kottaraista lähestytään taidetakomo mielessä. Kuvitelkaa nyt, naaras olisi valmis pielustelupuuhiin ja monoaivo mies menee möläyttämään että ai vona vak juu. Huonosti lontoota mutta hyvin vaarallisten aineiden kuljetuksesta perillä oleva naikkonen kun käsittää tämän lausahduksen siten että siinäpä vasta runkefäärdi on kun kesken voor plein rupeaa muistelemaan vuotta (ai vona – minäs vuonna) pitäs lähteä vak (vaarallisten aineiden kuljetukseen) juu (mielelläni menisin jos tietäisin vaan että milloin). Saatana että on pimiäpäistä porukkaa, ei kuitenkaan Vapulle mittään sukua joten perikunnan on paree olla riehaantumatta.

Daa, Hyytelösunnuntai on hedelmällisyyden ja kevää alkamisen juhla ja nimensä se on saanut siitä kun tällä päivämäärällä naaraat pyöräyttää garderobinsa ympäri, kaivaa kesämekot esiin ja sehän on kuten me kaikki tiedämme, sellainen juttu että peltikolarit lisääntyy ja miehillä menee kaikki paikat hyytelöksi paitti se yks. Käytös on jäykkää ja sellaisena pysyy koska suomalaisen miehen käytöstä ei pysty muuttamaan ees Lenita Airisto ja se nainen muuttaa melko tiheään mitä oon lehdistä lukenut. Enivei, koska Kuninkaalliset katsovat edelleen asiakseen julkaista kerettiläisiä epäjumalankuvia (juu, siellä oli tänäkin aamuna joku perkeleen ryppyvatsainen pojankutale polvillaan ko jätkä on niin heikoos lihas ettei pysy pystyssä), niin me paimenien kanssa päätettiin julkaista – ja tästä eteenpäin – näin kuukauden alkuun taidetta. Sellasta naiskauneutta arvostavaa eikä mitään kierroksia nostattavaa kuten tuolla toisaalla. Jos ette usko niin menkääs illalla käymään palatsissa mutta varokaa koska siellä on lattiat aika saatanan liukkaat ja kun vilkasette kommalaatikkoon niin tiedätte että miksi. Tähän väliin on pakko sanoa että kyllä mä sua -S- ihan oikeesti rakastan ja varsinkin niitä sun silmiäs, saisit pukata parempaa kuvaa niistä nyt kun kerran tuli puheeksi. Taas mentiin sivuraiteelle mutta oikastaan eli ihan tätä Hyytelösunnutai kunnioittaaksemme, julkaisemme pari otosta jotka kummatkin edustavat puhdasta, viatonta ja ihan sairaan hyvin silmää sopivaa naiskauneutta. Tässä kuussa Bloggerin Jumalat kieltävät kaiken seksuaalisuuteen viittaavan kuvamateriaalin joten tästäkin blogista häipyy noin 90%:ia kuvista vaikka ne samaisten määräysten mukaan ovat hyväksi yhteiselle edulle ja kansalaisten mielenterveydelle. No sen näkee sitten. Tässä on kuitenkin nämä kuvat koska mun on lähdettävä opiskelemaan ruuanlaiton, tai paremminkin leipomisen jaloa taitoa ihan näillä näppäimillä.

Ruutupaitainen nainen
Puhdasta naiskauneutta

Kaksi naista jotka ovat pukeutuneet pelkkiin alusasuihin
....ja tässä vielä puhtaampaa mikäli mahdollista


Oikein hyvää sunnuntaita kaikille – muistakaa olla ihmisiksi mutta muistakaa ettei vallattomuus ole kiellettyä. Vetäkää kesämekot ylle ja käykää aiheuttamassa kevään ensimmäiset visuaalisesta virhearvioinnista (=liikenteen seuraamatta jättäminen) johtuvat peltikolarit.

16 kommenttia :

 1. Sun lukijakunnasta suurin osa on naisia, joten kannattas kyllä laitella niitä miehenkuvia enempi, niin saisit kottaraisparvesi iloiseksi. Laita vaikka niistä omista silmistäs kuva. Tai arpisesta kaljusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogspheressä on olemassa kuva mun silmistä mutta sinä päivänä kun minä alan julkaisemaan vähäpukeisten äijien kuvia, niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää heittäytyminen rotkoon. Syynä tähän on se että kerran Luostarin aikaan erehdyin julkaisemaan muutaman äijäkuvan teidän iloksenne ja sen jälkeen sainkin siivota sähköpostia kolme kuukautta. Se helvetti ei tule enää toistumaan ;D

   Poista
 2. Komppaan Sannaa - se on sitä kohderyhmämarkkinointia ;-)

  Suloista sunnuntaita - mikäli tänään on sunnuntai. Eilenkin oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun luet tuon Sannalle antamani vastauksen niin tiedät miksen toteuta pyyntöä.

   Joo, mulle sattui eilen hama koska tämän vaakalennon takia mä olen ihan sekaisin näistä päivistä :D

   Poista
 3. Ai Hyytelösunnuntai. Ilmankos. Tänään tehtiin yhdessä miehen kanssa harjun yli pitkä lenkki ja olo on sen jälkeen mahtava, siis kun lounas oli syöty ja päikkärit otettu ja...*sensuroitu*

  Niin, tuonne eiliseen jo laitoinkin tämän:
  Sunnuntaisin on linturavintolassamme juuustotorttu-päivä. Klo 13-14.00 tarjoillaan juustotorttua kaikille siivekkäille ja siipeilijöille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantis!
   Sitä on sitten kevättä Karatnollakin kun "päikkäreitä" harrastetaan ;D

   Kiitos aikataulusta koska nykytilanteessa ollaan käytännöllisesti katsoen ilman rahaa joten on enemmän kuin todennäköistä että mä poikkean välipalalle.
   Jos mitenkään mahdollista, niin laitatko myös jotain suolaista - vaikkapa Karjalanpaistia tms. :D

   Poista
 4. Anonyymi13.49

  Borelin–Cantellin lemma on erikoistapaus Kolmogorovin 0–1-laista.
  Borelin–Cantellin lemma
  Olkoon (A_n)_{n \in \mathbb{N}} jono riippumattomia tapahtumia. Tällöin
  \mathbb{P} (\limsup_{n \rightarrow \infty} A_n) = 0 tai \mathbb{P} (\limsup_{n \rightarrow \infty} A_n) = 1.

  Borelin–Cantellin lemmalla voidaan todistaa väite: "Jos apina paukuttaa kirjoituskoneella umpimähkäisesti äärettömän pitkään, kirjoittaa se lopulta kaikki Shakespearen teokset."

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten ihan tiedoksi:
   Todennäköisyysteorialla ei voi todistaa mitään. Sillä voi vain osoittaa jonkun asian todennälöisyyden. Mitä lähempänä ykköstä, sitä todennäköisempi. :D

   Poista
  2. Mun täytyy tutkia tuota Kolmogorovin lakia koska se on täysin uusi tuttavuus mutta en hetkeä epäile etteikö näin kävisi ja olisikin kiinnostavaa tietää kuinka paljon menisi aikaa ja paperia ennen kuin apina onnistuisi? Tuhat, kymmenen tuhatta vuotta?

   Poista
 5. Tuliko sulle sähköpostiin bloggerista varoitus, että tulee ovelle säppi ja joku päivämäärä mihin mennessä on syytä poistaa kaikki siveettömyydet tai ei blogi näy enää kuin itselle? Sää olit ensimmäinen, jolta tuli mieleen kysellä :D Pitääkö tässä olla huolissaan vai onko sellainen lähetetty kaikille, joiden blogissa on puhuttu muustakin kuin sohvatyynyjen suoristelemisesta ja tuoksukynttilöiden ostamisesta? Täytyy ehkä varmuudeksi päästellä koko tuhmien juttujen varasto tyhjäksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tullu varmaan kaikille... ja eikös ne jo peruneetkin sitä, kun oli niin kauhea vastalausemyrsky noussut?

   Poista
  2. Kyllä se tuli kaikille hallintapaneeliin. Nyt se on, kuten Sanna totesi, jo peruttukin. Joten Kiki anna palaa!

   Poista
  3. Ei mulle s-pstiin tullut kun se loimottaa kirkkaana tuossa hallintapaneelin puolella :D
   Ovat saatana varmaan laittaneet sen siksi että varmasti muistan...mutta jos näin käy että ilmaisua aletaan rajoittamaan, niin tämän blogin pitäminen loppui tähän. Onneksi Rantis näyttää tuossa kertovan että se on peruttu, itse en ole ehtinyt asiaan perehtyä :)

   Poista
 6. Noitten anorektisten henkareitten sijaan voisit laittaa kunnollisia naisia kurveineen tänne. Tässä vähän esimerkkiä herra Nimoyn tyyliin:

  http://mashable.com/2015/02/27/leonard-nimoy-women-photographs/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa ja reheviä naisia näyttivät olevan. Kuvat olivat kuitenkin paljon taiteellisempia kuin henkareitten kuvat noin yleensä ja mun mielestä hieno tribuutti muodokkaammille naisille.

   Poista
  2. Eikös vain? :)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins