Parisuhdeongelmia? No worries, Paimen - rekisteristä löydät sen oikean!

Wiimeisten Aikojen tauti jatkuu koska Naapuritundran Valkotakkinen oli sitä mieltä että kun ei kerran ole tulehdusta poskionteloissa, niin nyt pitää vaan odotella ja katsoa mihin suuntaan tauti etenee. Kysyin Mengeleltä viiteen eri kertaan että tarkoittaako hääp nyt ihan tosissaan sitä ettei tämä kolmen viikon odottelu riitä ja joka kerta vastaus oli sama. Täytynee siis valjastaa orjankaapu niskaan ja lähteä maailmalle sillä kun samassa taloudessa on kaksi flunssaa sairastavaa, pipo kireällä olevaa ihmistä niin se on Valkyrian ja meikäläisen suhteessa se raja jolloin kanikopin seinät ovat niin lähellä toisiaan ettei tänne mahdu kahta ihmistä ja toisen on lähdettävä.
Panalan coodeja tuli sitten sitäkin enemmän elikkäs kuittasin kaikki 200 pihalle koska näillä selkosilla sekä raksujen saatavuus ja pitkät ajomatkat tekevät sen ettei Suloisten Myrkynkeittäjien leirissä asioida ihan joka päivä vaan ostokset tehdään tukkukaupan tyyliin, olipa sitten kyseessä mikä tahansa troppi.

Viime yönä tuli myös tehtyä aloite EU:n virkamiehille ja tämä noin 800 – sivuinen selonteko käsitti henkilörekisterin muuttamista muotoon jossa malli otettaisiin Kennelliiton käyttämältä rekisteristä. Se olisi todella monipuolinen tietolähde joka ei tekisi meistä ihmisistä pelkästään parempia ihmisinä (painoarvo henkisellä puolella), vaan vähentäisi oleellisesti mm. avioerojen ja sukurasitteena olevien sairauksien määrää koska se tarjoaisi jokaiselle mahdollisuuden tutkia oman ihastuksensa taustoja mikä puolestaan vähentäisi huomattavasti papin aamenen jälkeisiä pettymyksiä. Rekisteristä kun näkyisi sekä puolisoehdokkaan vanhempien sairaudet (ja isovanhempien, extended – versio) lonkkavikoineen, vittumaisine luonteenlaatuineen ja kaikkine muine vikoineen, aiemmat avioerot (jotka olisivat luonnollisesti tapahtuneet ennen tätä täydellistä  Paimen - rekisteriä, ts. informaation puutteen takia), pituus – ja painomitat pennut, hännän asento (urokset), varallisuus, harrastukset, ruokatottumukset etc.

Ote Kennelliiton pystykorva - rekisteristä

Otetaanpa esimerkki Kennelliitto – mallin mukaisen rekisterin tarjoamasta informaatiosta:

Ihastuksen kohde: Amalia Kaikukorpi
(search...)

Tiedot:
Isä: Kaikukorven Reiska,yritt., konkurssi 1963, -78 avovankila v.1963-65 kiinteä tuomio v.1978-85, perseauki
No image available
Vuokra – asunto (3kk pystyssä)
Eronnut
178/82
Silmät vihreät
Maksalaatikkomiehiä, makkara ja muut vastaavat
Ei lue
Ei harrasta
Häntä lyhyt, vino
Karvoitus vaalea, yläpää melko paljas mutta alapäässä sitäkin enemmän
Lonkat (Pevisa) vas. A/A oik. B/C
Yleiskuvaus: Veltto yleisilme jota korostaa lannerangan lievä skolioosi. Riiputtaa päätään rodulle tunnusomaisesti, joskin sameat silmät korostavat vaikutelmaa. Askeltaminen selästä ja lonkista huolimatta melko normaali, tosin aivan helvetisti oikealle vemppaava jalka paljastaa lyhyen hännän asennon joka ei kuulu konkurssin tehneiden rotumääritelmään.

Emä: Kaikuvuoren Manta (lähtöisin Ala – Kurpanan pesueesta), tehdastyöläinen since 1928, niput kunnossa
No image available
Omakotitalo
Eronnut
166/102
Silmät siniset
Monipuolinen ruokavalio
Kirjallisuus: Lähinnä onnellisesti päättyviä ranteet auki – stooreja, Hymy, Seiska ja muut paskalehdet
Pennutusreikä rotumääristelmästä poikkeava, ns. madonreikä brassikarvalla
Karvoitus: Yläpään hoitamattomasta pehkosta takapäätä kohden vähenevä ja useaan kertaan värjätty, alkuperäistä vaaleaa ei juuri erota
Lonkat (Pevisa) vas. A/A oik. A/A
Yleiskuvaus: Rotumääritelmälle tunnusomaisen aktiivinen ja kovaääninen yksilö, hieman kumara käynti ja etulavat ns. kyssässä joten hartialinja on huomattavasti solisluiden etupuolella. Kova rähisemään sosiaalisissa tilaneissa, yksin ollessaan katatonisen rauhallinen.


Ihastuksen kohde: Kaikuvuoren Amalia, filosofian opiskelija, lisäansiot Siwan kassalta, pankkitilin saldo tällä hetkellä 12,68 eur.
No image available
Soluasunto
Sinkku
178/68
Silmät siniharmaat
Opiskelijastatuksesta johtuen kaikkiruokainen, painoarvo sanalla kaikki.
Kirjallisuus: Opintomateriaalin kattavuuden takia ei tällä hetkellä muuta kirjallisuutta
Pennutusreikä rotumääritelmästä poikkeava, huomattavan kireä ja täysin paljas
Karvoitus: Yläpää blondattu ja suora, leikattu takaa viistoon ja alapää ylläolevan kuvauksen mukainen.
Lonkat: oik. C/C, vas. B/D
Yleiskuvaus: Käynti ryhtevää mutta naaraalle ominaisen keinahtelevaa eikä opiskelijaelämästä johtuvan, varsin aktiviisen seksuaalielämän pilaamien lonkkien virheitä voida juurikaan havaita. Kantaa päätään hyvin, silmissä väsynyt katse. Kuulo valikoiva. Aktiviteettitaso nousee iltaa kohden joka näkyy erityisesti lonkkien laajentuneiden liikeratojen muodossa. Sosiaalinen yksilö, psyyke heittelee letaalista ADHD – tapaukseen mutta on perusluonteeltaan rakastava yksilö joka pariutuessaan viihtyy myös kotiaitauksessa.

Tilastotieto naisten lääkityksen vajavuudesta

Tässä näette kuinka hyvästä ja informatiivisesta rekisteristä on kyse ja tämä esimerkki on hyvin suppea versio sillä EU:lle lähettämässäni versiossa kaikki tiedot olivat hienosti taulukoitu, yksilöä kuvaavia määritteitä oli noin viitisenkymmentä, rekisteri on myös sähköisessä muodossa jolloin käyttäjä näkee haettavan yksilön sukuhistoriaa enemmän, tietoja varten on luonnollisesti oma hakukone ja paljon, paljon muuta kuten psykiatrin tekemät lausunnot sekä haettavasta että hänen vanhemmistaan etc. Varsinkin avierotilastot ja muut parisuhdekarikoista kertovat osiot sisältävät laajan tiedostokannan siitä mistä ero johtui koska se on varsin olennainen tieto näinä nykyisinä ja epävarmoina aikoina. Rekisteri tarjoaa myös reaaliaikaista knoppitietoa haettavasta kuten viimeisimmän kauppalaskun sisällön, lainattujen kirjojen nimet, kuluneen vuorokauden aikana saadut parkkisakot sekä Ässäarvoista saadut voitot.
Ole siis huoleti, pian sinut ja muut ihmiset löytää Paimen – rekisteristä ja parisuhdeongelmat ovat taakse jäänyttä elämää!

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille. Muistakaa olla ihmisiksi.
16 kommenttia :

 1. Sanna9.06

  Yritin klikata kuvia isommaksi, niin sanoi vain "Nykyisellä tililläsi ei ole oikeutta katsella tätä sivua. Kirjaudu ulos ja vaihda tiliä klikkaamalla täällä ." Mikäs mun oikeudet on vieny?
  Mutta tuohon rekisteriin pitää ehottomasti laittaa myös eron syyt; petollisuus, salakavaluus, riippuvuudet yms.

  VastaaPoista
 2. Puolis10.17

  Toi olis kyllä HYVÄ! Kannatetaan! Lisäksi facebook-tyylinen stalkkausmahdollisuus yhteisiin tuttuihin olisi tarpeen ettei käy hassusti!

  VastaaPoista
 3. P.Olganovits16.09

  Ehdottomasti tuo rekkari käyttöön! Voin olla yksi testaajista...... ilmoittaudun altavas... ei kun siis koemak... koe-elukaksi tjsp

  VastaaPoista
 4. Hekla Myrskyrintama16.28

  Lonkat merkitään kirjaimin kuten olet merkinnytkin. Mutta merkintä on esim A/A per nenä. Eli tuossa on jo kaksi kirjainta joten siis kaksi jalkaa. Jos on oik A/A, vas A/B... on kyseessä elukka jolla on neljä takajalkaa. Etujalat nääs merkitään numeroilla. Eli meikäläinen esmes merkittäis näin: 0/2, B/D. Ei ihan jalostuskelponen PEVISAn mukaan näemmä. Eikä tuo perillisten siittäjäkään ihan nollia ja aata ole. Lienee 1/1, E/D.
  ... ja nyt on enää turha ihmetellä että miksi jälkikasvu on mitä on :D
  - Hekla

  VastaaPoista
 5. Hekla Myrskyrintama16.35

  Saiskohan tuohon rekisteriin kans sellaisen että voisi merkitä kaikki ketkä on "testannut". Ja laittaa sitten jotain kommenttia. Sellaista kuvailevaa. "Haluaa, vaan ei osaa, vaatii kärsivällisen opettajan". "Haluis jos pystyis". "Turhan innokas ;) " "Kokenut, kelpaa selvänäkin". Jottain sellaista... ettei tarttis turhaan haaskata aikaansa kömpelöitä testatessa.

  VastaaPoista
 6. Testaajat tarkkana:

  VastaaPoista
 7. Puolis17.26

  Kannatetaan ehdottomasti! :D

  VastaaPoista
 8. Ritva N17.32

  Hauskaa.Kaikkea se hauska mies keksiikin.
  Kiitos päivän piristyksestä.
  Hmm.....mitä muuta mukaan......

  Sitten todellisuuteen:
  Ikävää tuollainen terveyskeskus kohtelu. Murr.

  VastaaPoista
 9. No ihan virallista rekisteriä ajattelin sillä tuon kennelliiton malli ois paljon parempi kuin nykyinen ja tylsä henkilörekisteri ja mitä taasen terppreihin tulee, niin menen alkuviikosta omalääkärin luokse joka on ainakin tähän asti ymmärtänyt mua ja toivonkin että saisin häneltä jotain troppeja.
  Nyt on ollut reilu kuukauden nämä päänsäryt tavallista kovempia ja kun tämä flunssan perkele iski niin en pysty olemaan jalkeilla/istumassa kuin hetken.

  VastaaPoista
 10. :D
  Näinhän se menee ja olisikin mukava tietää kuinka huimia valheita Netin Suurissa Syövereissä oikein liikkuu?

  VastaaPoista
 11. Saa tottakai ja olen erittäin että sinä asiantuntijana otat kantaa rähän rekisteriasiaan jo pelkästään sen takia että sulla on kokemusta sekä kaksijalkaisista (luonnollisesti ja säädyllisesti via avioliitto) että nelijalkaisista uroksista. Kommentointi ja muut kannanotot tullaan lisäämään infomaatiolisän takia mutta myös siksi että narttua/urosta testanneiden pettyneitä kommentteja on varsin hauska lukea:


  "Jessus sentään mikä pettymys. Takajalat sätki koko pan..ajon ajan ja se häntä, se vipatti välillä ulkona ketunkolosta ja välillä sisällä"
  tai sitten:


  "Olem määkin pilkillä käynynnä ja kalaa saanunna mutta ne lahnat olivat sentään eläväisiä tähän narttuun verrattuna"


  Niin jotta rekisteri tarjoaisi tällä tapaa niin informaatiota kuin hieman iloakin tähän muuten niin perin synkkään elämään.

  VastaaPoista
 12. No joo, mulla meni kiireen ja paskan olotilan takia merkinnät ihan vituraiselleen kun mun piti ensin laittaa kuvaus eturaajoista ja sitten takaraajoista mutta siitä tulikin sitten tuollainen sekasikiö joten pyydän anteeksi virheellistä merkintätapaa. Toisaalta, merkintätapa kuvaa tämän seurakunnan (siis teidän kaikkien) vallattomuutta mutta myös vaikeuksien kautta sosialismiin - asennetta: olivat merkinnät mitä tahansa niin priimaa tuppaa syntymään :D

  VastaaPoista
 13. Hyvä hyvä! Tulet sekä testaajaksi että toiseksi rekisterin ylläpitäjäksi koska sulla on tuo verbaalinen taito sen verran kovaa luokkaa jotta me saadaan kunnon kuvaukset Paimen - rekisteriin ilmoitettavista nartuista/uroksista. Palkka on luonnollisesti way beyond - listapalkan joten ei tätä tartte talkoilla tehdä! :D

  VastaaPoista
 14. Ärh. Heti kun toinen koittaa kynäilä vakavamuotoista rekisteriä niin se on sitten mukamas hauska.
  Ihan sydänvertani vuodatin ;D

  VastaaPoista
 15. Jumaliste Puolis, kuinka mukavaa että otit kantaa sillä (ja tätä en sano rienausmielessä!) sun testituloksista olisi suuri apu ja jos suostut tietojasi luovuttamaan, niin takaan että rekisteriin tulee sellainen kyyläysomainaisuus että siinä jää Sokerivuoren Markun kikkailut hopeelle! :D

  VastaaPoista
 16. Pyydän anteeksi Sanna rakas sillä vika on minun. Katsos kun noissa kuvissa on "turhaa painolastia" nii tulin poistaneeksi myös kuvaan johtavan osoitteen vaikka se ei suinkaan ollut tarkoitus. Lupaan ettei tule toistumaan eli sun oikeuksiasi ei ole loukattu/viety vaan syynä on meikäläisen virhe.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins