Onko kylmä? Nosta kierroksiasi ja lämmittele tällä

Edit 19.01. klo 20.44: Jos teillä on ongelmia (PageSpeed Insights herjaa) tämän ilmoituksen https://apis.google.com/js/plusone.js kanssa, niin siitä pääsee helpoiten eroon kun korvaa  tämän:  </body>  tällä: &lt;!-- </body> --&gt; &lt;/body&gt;
Kiitokset tästä kuuluvat Prayag Verma'lle


Tundralla vallitsevat äärimmäisen raskaat olosuhteet Valkoisen Helvetin kiristäessä otettaan. Koko eilisen illan satoi räntää joka on nyt yön aikana jäätynyt kiinni joka paikkaan ja tätä jäistä kerrosta koristaa vajaa kymmenen sentin korkuinen, pakkaslumen muodostama höttölumikerros. Muuten suht kevyttä työnneltävää/lapioitavaa mutta Syyrialaisen putsaaminen otti oman aikansa vaikka webasto helpottikin hommaa huomattavasti. Kaikkia ei talvi kuitenkaan lannista sillä katseltiin Aljohin kanssa aamulenkillä kuinka paikallisen suurtilallisen, August Hornyhillin pellolla oltiin heinätöissä oikein isommalla porukalla ja olipa paikalla isäntä itsekin. Pikainen laskutoimitus tuotti renkien määräksi noin nelisen sataa orjaa eikä piikojen lukumäärä tuosta paljon heittänyt sillä heidän päälukunsa jäi vain viitisen kymmentä yksilöä pienemmäksi ja vain sen tähden että miltei jokainen näistä viideskymmenestä oli ns. telakalla elikkäs he olivat vanhan kansan tuntemassa ”raskautetussa tilassa”.

Mr. Hornyhill joka tuli näille selkosille joskus 30 – luvun alkupuolella, tunnetaan hyvin avarasta maailmankatsomuksestaan ja siksipä hän ei tuomitse ketään vaikka hänen palvelusväkensä sukkuloikin keskenään hyvin ahkerasti. Lapsia on todella paljon ja he eivät pelkästään ole mukavia, vaan myös erittäin omatoimisia ja innovatiivisen ajattelua harrastavia muksuja sillä August on ankara mies eikä pahemmin ostele mitään ”nykyaikaista hapatusta”, kuten hän itse asian ilmaisee. Niinpä me sitten Aljohin kanssa pääsimme seuraamaan kuinka lapsoset leikkivät Paavo Pesusientä, tuota nuorimmaisten suurta idolia ja täytyy sanoa että liikutuin valtavasti sillä minua koskettaa hyvin paljon se kun ihmistaimet tiedostavat sen ettei kaikki tarvitse olla kaupasta ostettua vaan sen voi hyvin korvata käyttämällä älykkyyttään. Niin myös tällä kertaa, kakarat ovat kinunneet Paavo Pesusieni – kostyymejä niin kauan kuin minä muistan mutta Mr. Hornyhill ei ole niitä heille hankkinut koska hänen mielestään ”on helvetin omituista että joku haluaa viettää aikaansa pesusienen sisällä” ja koska Augustin sana on laki, niin muksujen on ollut siihen tyytyminen ilman valitusoikeutta. Enivei, nyt lapset keksivät että heinänteossa apuna käytettävää paalauskonetta voi käyttää myös vaatehtimiseen ja niinpä he hyppelivät vuoron perään sisälle paalauskoneen uumeniin siitä samaisesta lävestä josta kone imaisee maassa lojuvat heinät ja koska August on vanhan liiton miehiä niin heidän tiluksillaan ei käytetä niitä vitun isoja pyöröpaaleja vaan ne ovat näitä perinteisiä suorkaiteen muotoisia, joten kakarat putkahtelivat koneen uumenista ulos siten että heidän vartaloaan koristi heinäpaali. Olivat osanneet kiemurella paalauskoneen sisällä niin että heidän päänsä sekä raajansa olivat paalin ulkopuolella ja kyllä, lopputuloksena oli joukko iloisesti kikattavia Paavo Pesusieniä. No, mukulakatraan nuorimmasta päästä oleva Sylvia tosin näytti smurffin ja Paavon ristetykseltä sillä niin raajat kuin pääkin sinertivät voimakkaasti mutta menköön tämä nuoresta iästä (4v.) johtuvan kokemattomuuden piikkiin sillä paalausnarut – vanhempien muksujen kertoman mukaan – menevät jaa vähän helvetin tiukalle jos ei osaa olla varuillaan. Kaikilla oli pikku sinistelyistä huolimatta hyvin hauskaa ja lisää riemua aiheuttivat rengit jotka iskivät pitkäpiikkiset heinähankonsa ohitse kirmaavien kakaroiden olkiperseeseen ja llinkosivat nämä traktorin lavalle. Oi, olisittepa kuulleet ne riemunkiljahdukset!

Paavo Pesusieni kertoo internetin käytöstään


Pdiän Augustista hyvin paljon ja tästä syystä hän on varsin tuttu näky Outo Paimen – konserniin kuuluvan Shepherd's Innovation & Research laitoksen käytävillä ja meillä on monia yhteisiä projekteja joista mainittakoon esimerkiksi viime talvena kehittelemämme Hot Babe Net jolla voidaan sulattaa mikä tahansa jäässä oleva kohde. Tämä tuli todistettua lukuisissa testeissä ja esim. tienpintojen sulatuksessa Hot Babe Net on vertaansa vailla. Itse laite on hyvin yksinkertainen sillä se koostuu verkosta jollaisella ennen vanhaan nosteltiin taakkoja laivojen lastiruumaan sekä joukosta naisia jotka kiinnitetään tähän verkkoon. Naisia täynnä oleva verkko asennetaan traktorin tahi jonkin muun vetolaitteen perään ja tämän jälkeen vetolaitteen ohjaamossa oleva miespuolinen henkilö ryhtyy pitämään luentosarjaa miesten erinomaisuudesta ja siitä yksinkertaisesta totuudesta että miehet ovat luomakunnan kruunuja. Näin siksi että kottaraisille suorittamissamme, kognitiivisissa tutkimuksissa olemme todenneet näiden aiheiden noudattavan todella nopeaa lämpiämistä ja suoranaista vapinaa. Edelleen, testit ovat osoittaneet että kun rienaamista on jatkunut noin kolmisen minuuttia, on Hot Babe Nettiläisten lämpötila noussut tarpeeksi korkealle ja itse sulatustoiminto voi alkaa eli verkkoa voidaan ryhtyä vetelemään pitkin maita ja mantuja. Nyt ei pidä suinkaan luulla että verkossa raivoavia naisia vedettäisiin tiellä niin että heidän kehonsa joutuisi kosketuksiin tein pinnan kanssa sillä verkon alapuolella on pienet sukset jotka kohottavat verkon noin 10 cm:n korkeudelle maasta.

Olemme pyrkineet luomaan erilaisia tehoalueiden säätökaavioita ja olemmekin onnistuneet tässä jossain määrin koska olemme havainneet että kuljettajan vaihtaessa rienaamisen aihealuetta, tällä on suuri vaikutus doorisverkon lämpötilaan joten näitä taulukoita voidaan soveltaa vallitseviin olosuhteisiin ja tässä muutama esimerkki:

Kuva naisista kiipeilyverkossa
Naisten asettelua Hot Babe Nettiin ennen  vetokoneen taakse valjastamista


Pieni jääkerros tiellä, vahvuus n. O,5 – 15 mm:
Vetolaitteen kuljettaja kertoo Hot Babe Nettiläisillle kuinka miehet ovat tarkempia kuin naiset lähes kaikissa töissä ja tämä on yksi suurimmista syistä miksi miehet saavat alalla kuin alalla enemmän palkkaa.

Melko paha routa, syvyys 30 – 240 cm:
Vetolaitteen kuljettaja paljastaa Hot Babe Nettiläisillle sen ettei miesten tarvitse huolehtia kunnostaan eikä ulkonäöstään siinä määrin kuin naisten koska miehillä on itsekorjautuva keho ja huomattavasti pienempi rasvaprosentti joten heille riittää esim. liikunnan suhteen se että astelevat aamuisin autoon, käyvät väkästelemässä jotain nk. työmaalla ja kotiin palattuaan kävelevät parkkipaikalta asunnolle. Naisilla kun minimivaatimus on puolimaratoni ja vähintään kolme tuntia Pilates – pallon päällä keikkumista.

Aivan saatanallinen routa/jääkerros, syvyys 240 cm - > ääretön
Vetolaitteen kuljettaja kertoo Hot Babe Nettiläisillle muutamia yksinkertaisia totuuksia kuten sen ettei naisten älykkyys tule koskaan yltämään miesten tasolle ja sen kuinka alkuperäisen suunnitelman mukaan maapallo piti asuttaa vain miespuolisilla ihmisillä. Naisethan otettiin mukaan kuvioihin vain sen tähden että jonkunhan pitää hoitaa sellaiset vähäpätöisemmät asiat kuten ruuan valmistus, siivous ja muut pilipali – jutut kuten pyykin pesu.

Uskokaa tai älkää mutta Hot Babe Netillä on sulatettu mm. Kagrajalemskovan pumppuasema joka sentään on neljän hehtaarin kokoinen alue pelkkää rautaputkea ja jumalattoman suuria pumppuja joista pienemmät olivat kooltaan henkilöauton luokkaa ja painoivat noin 3500 kg:sta ylöspäin. Vaikuttava suoritus kun ajattellaan että ulkolämpötila oli -58 astetta ja pumppuasema oli ollut jäässä noin kolmisen kuukautta.


Mutta sitten kaikista tärkein asia eli jutun juoni joka vaatii ennenkaikkea naispuolisilta lukijoilta suurta rehellisyyttä!!
Mikäli nyt tunnet lievää kuumotusta poskillasi tai tunnet että sykkeesi on noussut, olen onnistunut tehtävässäni eli olen tuonut hieman lämpöä tähän kylmään talviaamuun sillä Hot Babe Net on olemassa mutta ei toimi tuolla periaatteella eikä sen ylläoleva toimintaperiaate edusta allekirjoittaneen mielipidettä naisista. Sen sijaan Mr. Hornyhillin ja hänen lapsistaan kertova osio on totta. Syy miksi kirjoitin tämän on se että halusin herättää teidät rakkaat lukijat ja nostattaa kierroksia jotta pysytte lämpöisenä tänä kylmänä talviaamuna joka ainakin viimeisimpien sääennusteiden mukaan kylmenee entisestään.Nyt haluan toivottaa kaikille hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa joka on taas sitä samaa kyntämistä mutta koittakaahan jaksaa ja hei, muistakaa olla ihmisiksi.

27 kommenttia :

 1. No höh, mua palelee edelleen. Osansa saattaa olla, että söin vaan salaatin lounaaksi ja luin juttusi kursorisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää syödä kunnon ruokaa! Tulet tänne tundralle niin mennään morjestamaan Hulkkosen hullua isäntää koska hänellä on aina hirvenlihaa ja kaikkea muuta hyvää. Hääp on katsos sellainen lite bara sumee päästään mutta ymmärtää kunnon ruuan päälle.

   Poista
  2. A vot, kuulostaa hyvältä. Tai sit mä vaan meen saunaan!

   Poista
  3. No tulet sitten saunan jälkeen ;)

   Poista
 2. Ensinnäkin vanha vitsi, joka lämmittää yhtä hyvin kuin nuo sun :P Nimittäin alkoi kyllä enempi naurattaa kuin kuumottaa.

  Aatami ja Eeva olivat juuri nussineet, kun Jumala tuli paikalle. - Missä Eeva on, Jumala kysyi.
  - Joella pesemässä pillua, vastasi Aatami.
  - Voi vittu, se haju ei lähde kaloista ikinä, huokasi Jumala.


  Ja Paavo Pesusieni on ihan huippu. Me pienimmän kanssa ollan ihan faneja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Puskis! Sinä, sinä joka edustat hiljaisten salien kilttejä naisia, miten sulla voi olla tuollaisia juttuja? ;D

   Paavo on ihan ykköskamaa koska siinä on tyyppi joka tekee kaiken perusteellisesti tai sitten ei ollenkaan.

   Poista
  2. Meillä Hiljaisten salien naisilla on salaisuutemme ;)

   Poista
  3. Niinpä ja siksi mä haluaisin tutustutta sut erääseen hypnotisoijaan joka tekee töitä sellaisten ihmisten kanssa joilla on ongelmia traumaattisten kokemusten jälkeen. Ei muuten mutta voitaisiin järjestää niin että hän onkii sun mielesi syövereitä ja mä kuuntelen sujuvasti siinä vieressä sillä mua kiinostaisi kovasti tietää millainen se sun Dark Side oikein on. Noin niinkus pintaa syvemmältä jotta mites on? Järjestetäänkö pikku istunto? Mä lupaan etten ota sanelukonetta tai mitään muutakaan tallennusvälinettä mukaan ;D

   Poista
  4. Mä olen kyllä jo joskus käynyt hypnoosissa, iskiaskivun poistamiseksi ja se kyllä auttoikin. Ehkä menen uudestaankin, jalat reistaa sen verran.

   Mikä Drak side? *katselee olkansa yli* Ei kai mulla ole sellaista.. :P

   Poista
  5. Nonni. Sittenhän kaikki menee vanhasta tottumuksesta ja mä pääsen kuuntelemaan mitä sun sielun pimeällä puolella tapahtuu! Turhaan venkoilet sillä jo ammoisista ajoista lähtien on tiedetty että mitä hiljaisempi naaras, sen synkempi on sielun pimeä puoli ;D

   Poista
 3. Mies meni kirjakauppaan ostamaan kirjaa. -Mistä löytäisin kirjan: “Mies, talon herra”
  -Satukirjat löytyvät lasten osastolta, naismyyjä vastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D
   Sinä ja sun lasten osastosi, kyseinen opushan löytyy samalta osastolta mistä kaikki tietokirjat ja muut elämän suuret viisaudet :P

   Poista
 4. Mutta vain nainen voi olla Lara Croft.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Se on kylmä ja kaunis(telematon) totuus.

   Poista
 5. Anonyymi22.18

  Jasso, ensimmäinen kommentti katosi bittiavaruuteen :-( Kruunaa tämän illan, joka on ollut suoraan sanoan p---a jatko p-----lle päivälle :-D Terv. Motoristin Mutsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä välitä koska syyllinen taidan olla tälläkin kertaa minä!! (katsos kun mä tässä testailen näitä kommenttisysteemejä).

   Poista
 6. Jes nyt tässä on kunnollinen kommentointi! Oletko muuttanut jotain vai olenko ollut sekaisin? Ensin en nähnyt koko kommentteja, sitten näin mutta se vaati säpön ja se alkoi pelottaa. Nyt, vihdoin. Oh.

  Myös naiset ovat huonoja kuskeja, naiset ovat huonoja sängyssä, naisista ei ole mitään muuta hyötyä kuin siivoaminen ja pesä, naiset vievät kaikki rahat, koiran ja asunnon, naisurheilu on yksi vitsi sekä jostain kumman syystä naiset aina jauhaa että heitä ei kiinnosta kuin herrasmiehet mutta todellisuudessa he ottavat vain kusipäitä -argumentit toimivat jäänsulatukseen oivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin joku joka ei morkkaa mun kokeilujani! <3

   Emmi, naiset ovat parasta maailmassa! Ilman naisia tämä maapallo olisi niin tylsä ja virikkeetön paikka ettei eläminen yksinkertaisesti kannattaisi. Pelkkää apaattista tuijottelua vailla mitään sellaista mikä saisi sydämen lyömään nopeammin - se on niin järkyttävää ettei sitä kannata edes ajatella.

   Poista
 7. Voi näitä sinun juttuja,ei tiedä tuleeko hiki vai hikka :D
  Mutta silti te miehet olette ihania.
  Olen saanut kokea elämäni aikana niin monta ilon ja nautinnon hetkeä,ettei teitä voi muuta kuin rakastaa.
  Kiitos miehet kun olette olemassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiki näiden kanssa tulee :D

   Naiset ovat kaiken elämän suola, olkoonkin että teillä on välillä niin omituisia ajatuksia ettei niistä ota pirukaan selvää mutta ehkäpä se onkin se syy miksi me miehet teitä rakastamme. Te olette niinkus ikuisia arvoituksia tai mysteerejä......tai jotain semmosta.

   Poista
 8. Mun on kyllä pakko yhtyä Ritvan sanoihin!!! Vai miten muuten selitän itselleni sen, että olen sitä mieltä noin lähtökohtaisesti (nykyään) että kaikki miehet on kettuja ja kuspäitä, niin silti ne on niin ihania ja saaneet aikaan...no, kaikenlaista ;) Nyt mä ene enää ymmärrä edes itse itseäni!! Ai niin, mähän olen Nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naiset ovat luokitelleet meidät kahteen heimoon - välimuotoja ei tunneta - eli olemme joko niitä kusipäitä tai sitten tyyppejä jotka ovat ihan okei. Minen tiedä mihin tuo teidän luokitus perustuu mutta kait se on lähinnä omakohtaisten kokemusten perusteella tai jotain sinnepäin.

   Poista
 9. Anonyymi18.49

  Vai niin, sinä hauskasti kirmaava miehen raamikas (tai siis) mielikuvittelin sinut kirmaamaan tuon Hot Babe Net tavaratelineen perässä. Ja vai paketoidut kakarat - :D

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minen kuule kirmaile Hot Babejen perässä koska se ei ole soveliasta käytöstä itseni kaltaiselle vanhalle paimenelle ja siksipä mulla onkin aina rullallinen Hesus -teippiä jolla mä pystyn estämään mahdolliset hairahdukset sitomalla saan nilkat yhteen ;D

   No eikö ole hieno idea Hornyhillin mukuloilta?!
   Ei kaiken tarvitse olla mitään viimeisen päälle brändättyjä tuotteita vaan tässäkin tapauksessa todella kätevä DIY- SpongeBob kostyymi syntyi työnteon ohessa. Se jos mikä on luovaa ajattelua!

   Poista
 10. Anonyymi22.02

  Hesusteipillä muumioksi - samantein koko jumalainen kroppa ympympäriinsä teippausta ja et varmasti juokse - saatika muutakaan ;\
  Luovaa vai pissipäistä, valitsee jälkimmäisen ...

  hernenenässä

  VastaaPoista
 11. Anonyymi22.31

  Palaa takaisin ja pahoittelee tyhmää kommenttiaan - olen pahoillani. Viisashan sinä olet (kumartaa otsan lattiaan mekkaan päin), mutta huumori on junttaantunut sinne pääkoppaan sulla - aivokurjen ja mantelitahnakkeen sekkaan kovastikkin ja semmosta kaikkee flipfläp lentää untenmaille.

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit ovat sitä varten että saa ilmaista mielipiteensä joten ei niitä kannata pyydellä anteeksi ja mitä taasen viisauteen tulee niin sitä mulle ei ole pahemmin suotu ja nämä mun tarinat ovat enemmänkin pään tuulettamista - olkoonkin että jutut perustuvat totuuteen vaikkei sitä ehkä aina (kukaan) uskokaan.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins