Blogspheren kerettiläiset: Hirnakka ja Rantis

Tuhannet kiitokset eiliseentulee kaviosta jos tappaa joulupukinkeskusteluun (kommenttilaatikko) osallistuneelle väelle! Siinä se nähtiin ettei pidä uhmata Korkeimpia Voimia koska ne tietävät tulevan ja tällä kertaa sen sai kokea rakas Hirnakka. Jääkäden eli Rantiksen olisi syytä suorittaa lukuisia katumus – ja uhrimenoja ettei tee kipiää vielä ennen joulua vaikka kyllähän sä jo tavallaan sait osasi viemäriepisodin myötä mutta en ole ihan varma että riittääkö se koska se ei ollut fyysistä ja siks toisekseen te rienasitte siellä sun blogissas miehiä – mä kävin vakoilemassa!

Ok?
Tämä on omistettu Hirnakalle, olkoonkin ettei Nemesis Divine aiheuttanut satulasta putoamista vaikka kuvan tekstissä siihen viitataankin

Tässä lähdetään tuota hätää kummilikan synttäreille jota varten on varattu himppasen isommat tilat, varsinaiset synttärithän olivat jo viime kuun 18. päivä mutta silloiset tilanteet pakottivat siirtämään juhlimisen tälle päivälle. Muuten täällä tundralla on ollut aika rauhallista, mitä nyt eilinen ilta meni pientä siivousta tehdessä kun meillä oli koko päivän hoitokoira – sakemannin und kaukaasian paimenkoiran sekoitus – ja kun koiruudella on kokoa pienen hevosen verran ja ikää on vajaa puolitoista vuotta niin siinä tahtoo jäädä tälläinen kanikoppi vähän turhan pieneksi tilaksi. Muuuten mukava koira kaikin puolin vaikka meno on vielä pentumaista mohellusta.

Asiaa olisi niin että sitä riittäisi vaikka Uotilan lapsille mutta aika taulu ei kertakaikkiaan anna myöden joten tämä jää nyt hieman tälläiseksi tyngäksi mutta iltapäivästä tai viimeistään alkuillasta pukkaa lisää. Niin, ja voitte muuten käydä tsekkaamassa eilisen tekstin kommentteja ihan sen takia että pääsette näkemään miltä näyttää Blogger WidgetGenerator'sin (Nitin Maheta) Customize Blogger Threaded/Nested Comments with CSS. Päätin tänä aamuna hieman piristää kommenttilaatikkoa ja hyvä tuli joten esitän mitä nöyrimmät kiitokset edellä mainitulle taholle. Tämä ja blogini muut härpäkkeet löytyvät ns. etusivun oikeasta alakulmasta otsikolla ”Kiitokset tekijöille”.

Minen tiedä paranisiko teitä jättää keskenään koska te olette heti teilaamassa jotakuta tai harrastamassa muita paheita mutta mun on pakko. Mun meinaten pitää tehdä ennen lähtöä Aljohin kanssa kävelylenkki vaikka me kävimme lenkillä ensimmäisen kerran jo kuuden aikaan mutta kun se nyt joutuu olemaan jokusen tunnin yksin niin ihan sen takia.

Big SmileHyvää sunnuntaita kaikille – muistakaa olla ihmisiksi.

14 kommenttia :

 1. Ihan rauhassa vaan siellä maailmalla.
  Kyllä täällä pannaan paikat kuntoon ihan ilman sunkin apua.
  Tänään on vedetty niin perusteellisen paljon särkylääkettä ja treeniä että voi tehdä mitä vaan.

  Ja mitä lahjomiseen tulee niin tottakait----tuskin.

  Terkut ja onnea pikku likalle. Hän on ihan oikein ihana pakkaus.
  Pusuja Mintulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kuvat on menny aika hassuksi.Jos ei naama katoo niin sitten leuka.
   Mullakin puoli silmää ja otsa. Jee.

   Poista
  2. Älä nyt hyvä ihminen treenaa jos olet kipeä koska se ei ole hyväksi. Kyllä sitä voi olla muutaman päivän treenaamattakin.
   Minttu on maailman paras likka ja oli toisi mukavaa nähdä pientä prinsessaa, ainoa vaan että reissu venyi kun jouduttiin kyytihommiin ja tultiin vasta hetki sitten himaan.
   Ps. Muistin antaa pusut.

   Poista
 2. Joo, kävinkin kattelemassa ja ilahduin... eikös joku sitä joulua kaipaillutkin - nyt on joulupalloja?

  Mutta kaukkari ja schäfer... dogo argentino ja bullmastiffi... rottis ja dobermanni... tuttua kauraa eläinsuojeluväelle. Omistajat kummallisesti allergisoituu, kun koira tulee noin vuoden ikäiseksi, etenkin urosten kyseessä ollessa. Onneksi sun hoitokoiralla tuntuu olevan kunnollinen koti! Ja hoitopaikkakin menettelee - kaipa Aljoh on kertonut sille, että teillä syötetään jauhelihaa ihan suoraan paketista? Vaikkakin selän kautta, mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö...mitä joulupalloja sä nyt meinaat?

   Koiruudella on kyllä hyvä koti ja omistajat ovat aktiivisesti mukana erilaisissa koiratouhuissa joten ei se ainakaan sosiaalisen elämän puutteesta kärsi eikä myöskään tilanpuutteesta kotona: reilu hehtaarin tontti missä purkaa energiaansa.
   On Aljoh sille tainnut jotain sanoa koska ne kaksi muodostavat keittiön oviaukolle pienimuotoisen kerjäläisoopperan joka kerta kun keittiöön menee :D

   Poista
  2. Joo, onhan täällä joulupalloja...ootas kun lasken...viittä eri mallia.
   Ihan nätisti tuossa vasemmassa reunassa.

   Poista
  3. Ah, nyt mä vasta tajusin mitä Sanna tarkoitti!
   (hitto mutta mä olen tyhmä!)

   Poista
 3. En oikein tiedä millaisia ovat katumus – ja uhrimenot, vaan pipareita leivoin jo, eikös se ole hyvä? :D
  *Siinä se pukki taas liihottaa säkkinsä kanssa, hus, mene sinne Sannan kommenttiin*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuu tänne vaan :)

   Poista
  2. No nyt on sitten opeteltava!
   Pipareilla voi lahjoa tavallisia kuolevaisia mutta Korkeimmat Voimat ovat sen verran ronkeleita että niille on annettava enemmän. Ja mitä tuohon sun Pukin hätistelyyn tulee, niin sinä nainen pelaat venäläistä rulettia sen kohtalos kanssa :D

   Poista
 4. Hiihtääkö se punanuttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiihtää se! Tuo satunnainen nykiminen ei ole ositus pakkoliikkeistä vaan hyvin energisestä Pukki Pukkisesta :D

   Poista
 5. Jukoliste, toi pukkelsson on kyllä käynyt hevosten yrttilaarilla ja tehnyt ihan oman miksauksen. Hulluruohoa toi on vetänyt ja paksun jöötin on vetänytkin.

  No ihan kiva ukko se on. Ilokseni se jähmettyi juuri tuohon Marjaanan kommentin kohdalle eli ei riehu täällä mun riesanani.
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa muuten olla että se piipahti Torpalla joskaan en ole varma koska mun mielestä sillä oli jonkin sorttinen ninja-asuste ja käsissään ninjatähtiä. Liekö oli suivaantunut tappomeiningistä mutta saattoiha se olla joku muukin :P

   Pukki on varsin vilkas eikä siitä aina tiedä mitä se tekee :)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins