Baabelin Torni ja kuittaileva räähkä

Baabelin Tornin tauti – helvetillinen päänsärky ja kylmyys – on vaivannut meikäläisen tomumajaa viimeiset kolme päivää eikä loppua näy. Eilen saatiin homma katon osalta valmiiksi eikä tuosta taivaisiin ulottuvasta tötteröstä puutu enää muuta kuin rännit, valaistuksen vaatimat sähkötyöt ja runkona toimivien I – palkkien päälle tulevat suoja/mainospleksit. Hyvä näin koska kelit ovat ainakin hetkellisesti viilenemään päin josta saatiin esimakua eilisen, todella kylmän puhaltaessa koko hemmetin päivän. Aamupäivästä tuli jokunen tippa vettäkin mutta onneksi vain hyvin lyhyen aikaa. Oma diagnoosini on että kalloni on saanut kylmää koska rakkaan komentokeskukseni suojana on ollut ihan ite virkkaamani pipo ja koska mulla ei ole mitään käsitystä, saati sitten virkkaamisen vaatimia kädentaitoja niin silmukoiden silmäkoko on hulppeat 50mm ja jotenkin on alkanut tuntumaan siltä ettei noin harva räysä sovi arktisiin olosuhteisiin. Itse asiassa olen melko varmaa siitä että perhoshaavikin lämmittäisi paremmin mutta minkäs teet kun ei osaa virkata niin ei osaa. Kaiken lisäksi pipo on niin vittumaisen värinen että se ei laukaise kanssaeläjissä ei pelkästään migreenikohtausta, vaan myös koko elimistön tyhjentävän oksennusreaktion ja näiden parin pikku haitan takia olen saanut ihguun mössäkkääni kohdistuvaa arvostelua joka ei tunnu kivalta.

Esimerkkinä mainittakoon eilinen tilanne jossa Baabelin Tornin juurelle tullut mummo (92v) kyseli rahisevalla mutta ihan sairaan kovalla äänellä että olenko mahdollisesti tullut suoraan järveltä töihin? Tiedustellessani syytä moiseen epäilyyn, mummo rääkyi että hääp vaan ajatteli kun mulla on aivan saatanan ruman värinen lahnaverkko päässä. Helvetti sentään, jos mummo olisi ollut seitsemänkymmentä vuotta nuorempi niin olisin antanut huutia mutta eihän noin vanhaa ramoonaa käy pieksäminen, ei vaikka se tapahtuisi isällisessä ”otetaan likka polvelle ja läväytetään perseelle” -hengessä. Pepulle annetut laakit kun pudottavat kuulolaitteen lisäksi legot ja kenties jotain muutakin joten tyydyin huutamaan korkeuksista että se on kuule räähkä parempi jos nyt heti alat teputtamaan kotia kohti niin ehdit ens juhannukseksi perille.

Old Power
Vanhempaa väkeä ei pidä aliarvioida koskaan - he ovat välkympiä ja aktiivisempia kuin suurin osa nuoremmasta väestöstä.

Nyt ei pidä luulla että suhtautuisin näin ilkeämielisesti vanhempaan väestöön sillä kyseessä on eräs meikäläisen parhaista kamuista (ihan aikuisten oikeasti). Mainio muori, ei ole antanut periksi ja kaiken lisäksi hän omistaa perin vallattoman luonteen ja käyn hänen kanssaan melko usein vastaavanlaisia keskusteluita koska muorin mukaan ”nuoriso ei tee mitään jos niitä ei potki perseelle” mikä tietysti on osaltaan tottakin. Virkeä muori muutenkin, asuu yksistään ja suoriutuu suurimasta osasta päivän askareita ihan omatoimisesti mutta lumitöiden ja lämmitykseen tarvittavien halkojen osalta hän tarvitsee apua ja meitä on jokunen tyyppi jotka käymme jeesaamassa tätä räväkkää naisimmeistä. Hän tekee muuten uskomattoman hyvää safkaa ja keittää vielä parempaa kahvia – luonnollisesti pannulla eikä millään ”kurluttajalla” kuten hän kahvinkeittimiä nimittää. Muori on kuuluisakin koska hänen silmälasiensa vasen linssi on ollut tuuraamassa Hubblen teleskoopin paraboilia takavuosina kun teleskooppi oli vuosihuollossa. Remontin jälkeen observatorion väki olisi halunnut väen väkisin ostaa räähkän linssin sillä he kertoivat että sen avulla näki heti perkeleen kauas ja että he olivat löytäneet uskomattoman määrän uusia galakseja tämän ihan järettömän naarmuisen mutta ahtojäätäkin paksumman linssin avulla. Mummeli ei myynyt ja syyksi hän kertoi sen että jos ei ole linssiä kuin pokien toisella puolella, niin hääp teppaa ympyrää ja se on asia mitä hän ei halua. Mainittakoon lopuksi että hänen tyttären tyttärensä kuuluu lukijoihini joten ei mene kauaa kun vanha raukea saa tiedon tästäkin juoruamisestani joten ankaraa ripitystä on luvassa.


Mulla olis ollut enemmänkin juttua mutta päänsärky pakottaa vaakatasoon joten heivaan nyt tältä kertaa kun tästä näytön tuijottamisesta ei tule kerrassaan mitään. Päänsäryn positiivisena puolena on kuitenki se etten aio liikkua tänään minnekään joten mikäli päänsärky yhtään hellittää, niin tekstiä tulee myöhemmin enemmän.

Kaikille oikein hyvää keskiviikkoa – muistakaa olla ihmisiksi.

Ps. Väsäsin linkkilistan kiittääkseni blogissani olevien widgettien tekijöitä ja tulinpa siinä sitten tarkistuttaneeksi tämän blogini Web Inspectorilla. Tulokset löytyvät linkin takaa.


12 kommenttia :

 1. Jep, ei näytä olevan Inspectorin mukaan sivuillasi pahansuopaa aktiviteettia tai muita hyökkääjiä :D
  Ärsyttävä toi joulu-ukkeli, se tulee alemmas kun rollaan sivua, tykkääkö se musta, hemmetti?
  Koitahan levätä se päänsärky pois, tänne kerkiää toistekin. Mulalkin on pelkkiä ruokapostauksia, *hyräilee tyytyväisenä*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole pahansuopuutta eikä ökkömönkiäisiä tässä blogissa :D
   Tottakai joulupukki tykkää teikäläisestä mutta on tässä semmoinen juttu että me pukin kanssa joudutaan tulemaan sun blogiin ainakin toinen silmä kiinni jos se on täynnä jouluherkkuja. Pukki on läski ja meikäläisestä on hyvää vauhtia kehittymässä sellainen niin me ei tarvittais yhtään kimmokkeita koska tämä meidän ruoka-addiktio on sitä luokkaa :P

   Et muuten usko kuinka paljon on päätä särkenyt viimeiset kolem päivää enkä mä nytkään olisi tullut tänne Blogspheren puolelle mutta ei hermo kestä vaan maata. Särky on melko infernaalinen tälläkin hetkellä.

   Poista
 2. Oj. Mulla sentään meni särky tujakammilla lääkkeillä pois... ja semmosta tuulta on ennusteltu, että on parempi pysyäkin poissa Baabelista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei tunnu lähtevän vaikka olen ottanut sellaisiakin nappeja mitä lääkärit ei niin kovin mielellään suosittele joten kait tästä on kohta lähdettävä jollekin kallotohtorille. Ei muuten mutta kun hirvittää noi trombosyyttiarvot kun ne on kahdeksansadan paremmalla puolella ja lekuri mainitsi viimeksi jotain veritulpasta kun ilmoitin ettei ne mihinkään ole tippuneet vaikka miten söis lääkkeitä ja siksipä en ole niitä viime aikoina syönyt.

   Hemmetin kova tuuli täällä käy parasta aikaa ja oikein ihmettelen kun ei ole vielä sähköt katkenneet - ne kun yleensä pimenee pienemmälläkin tuulella.

   Poista
 3. Jos kumminkin käy niin, että tuuli nappaa sut matkaasi, niin otahan jostakin kuusenlatvuksesta kiinni tässä meidän kohdalla, niin keitän kahvit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt täytyy sanoa että olen ollut neljän seinän sisällä kun lakuainen on sen verran kipeä mutta jos olisin pihalle mennyt, niin jostain olisi pitänyt ottaa kiinni koska nyt on oikea myrsky. Vieläkin tuulee sen verran että näiden vuokrakorsujen verhot lepattaa vaakatasossa.

   Poista
 4. No pukkihan on ihan kyylä,mutta suloinen sellainen.Hiirellä sen saa ihan sekaisin.Muorin mokoma kaipaisi, kuria pitämään.

  Mutta harmillinen sun ikuinen päänsärky. Mullakin siitä jo tuhatvuotinen kokemus ja jatkuu varmaan hamaan ikuisuuteen.
  Tiedän siis miltä susta nyt tuntuu. Halaan sua vaikka väkisin jotta se helpottas edes hetkeksi.

  Mikä osoite, karvahattu lähtee matkaan..Sillä pysyy pää lämpimänä.

  Magneettikuvassa paukuteltu ja polvi kuvattu.18 pv. tuomiolle.

  Ihanaa kun sulla on tuollainen mummo elämässäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukkia ei ole kyylä vaan se tykkää naaraista :D

   Joo, nyt on taas vaikeampi vaihe menossa tämän pään kanssa ja en tiedä koska tämä loppuu vai loppuuko ollenkaan. Toivottavasti.
   Tämä muori on todella mukava tapaus ja välillä mä ihmettelen että miten niin iäkkäällä naisella voi olla niin paljon virtaa :)

   Poista
 5. Komeesti pukki surffailee. 6kk jo ilman (tiedät kyllä mitä). Mites on sun laita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se saa liihotella vielä jouluaattoon asti koska muita joulukoristeita en ajatellut laittaa.
   Tuo 6kk on aivan helvetin hieno saavutus ja mun täytyisi ottaa susta mallia ihan sen takia että se lopettaminen toisi varmasti helpotusta näihin helvetillisiin päänsärkyihin ja pintaverenkierron ongelmiin. Mulla ois laastaritkin valmiina mutta en vaan en ole saanut itteeni niskasta kiinni.

   Poista
  2. Kyllä täältä sulle pipo lähtee jos laitat laastarit paikoilleen!

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins