Karmapolvet

Karmalla on tapana kiittää lähes kaikesta ja viime viikkojen nälkäpelistäni se näyttää olleen varsin mielissään koska mun polvet eivät enää toimi oikein kunnolla. En tiedä mikä helvetti niihin iski, luulin viime tiistaina alkaneiden kiputilojen johtuneen vain pitkäaikaisesta polvien päällä olemisesta mutta nyt ne tavallaan hirtti kiinni. Helvetillinen poltto kummassakin, vähän samaan tapaan kuin olisi joku punahehkuinen rautavanne kummankin polven ympärillä ja kun niitä koittaa liikuttaa niin nuo uskolliset pattipolveni suorastaan narisevat. Ei ole vanhaksi tulemista ja kait tästä on lääkäriin mentävä ettei mene pahemmaksi, tosin autolla ajamisesta voi tulla melko hikinen kokemus koska kävellessä tuntuu siltä kuin jalkapohjasta työnnettäisiin piikki suoraan polveen joten polkimien painaminen saattaa olla tuskallista mutta sittenpähän sen näkee kun hyppää Syyrialaisen kabiiniin ja lähtee kohti Valkotakkisten valtakuntaa. Muutenkin fiilikset ovat näiden kivusta johtuneiden valvomisten takia sellaiset että tähän kohtaan sopii siteerata Matti Nykästä ja todeta että eniten vituttaa kaikki.


Eilinen meni miten ja pääsin viettämään vapaapäivääni vasta illalla joten sekin meni juuri päinvastoin kuin olin etukäteen tuumaillut ja olen havainnut että näiden mun hiton hienojen suunnitelmien toteutuminen korreloi toiveiden suhteen käänteisesti, ihan samaan tapaan kuin se että voiman ja järjen käyttö on vakio. Tästä esimerkkinä eilen ostamani muistitikku jonka itämaiset pikku kätöset olivat pakanneet niin helvetin hyvin että sen kuuluisan ”aukeathan sinä perkele” - lauseen jälkeen minulla oli käsissäni kahdessa osassa oleva muistitikku sekä suhteellisen paljon kiinalaista, läpinäkyvää muovia. Kukapa sitä nyt viitsii saksia käyttää kun käsissä riittää voimaa repimään mokomat stanan muoviläpykät. Ärh.

Poistin sitten Disquksenkin koska sain tarpeekseni postilaatikon täyttävistä ilmoituksista ja sen tähden vanhat kommat ovat himppa sekaisin. No worries, enää en räpellä minkään kanssa koska mä en jaksa ja tästä eteenpäin mennään ihan perusmeiningillä ilman mitään hienoja jakomunia (Share egg) tai muita ihmeellisyyksiä. Osan lukulistasta ehdin käymään läpi ja sen parissa aion olla myös tänään koska mä olen niin helvetin täys tätä virallista elämää etten aio osallistua siihen muuten kuin käymällä lekurin pakeilla.


Tokihan eilisessä oli hyvät puolensakin ja yksi parhaimipia oli se suuresti rakastamani ruoka. Käytiin Valkyrian kanssa ostoksilla ja siinä samalla Subway'ssa syömässä enkä tyytynyt pelkästään Steak & Cheese – subiin, vaan ostin mukaan sellaisen ”tarjottimen” johon kuului noita tuomiopäivän pikku pötiköitä sen verran paljon että viimeinen meni kurkusta alas vasta puolenyön jälkeen. Tuomiopäivän pötiköitä sen tähden että uskon paikallisella jätevedenpuhdistomalla olevan ”Hätäkakka. Nyt” - tilanteen kun yrittävät selviytyä mun pikku perstaltiikkani prosessoimista jööteistä jotka muistuttavat sisäisten verenvuotojen ja keliakian raiskaaman suolistonukan takia ilmiömäisesti Papasmurffia . Paitsi ettei Papasmurf murise niinkuin nämä mun pikku brikettini. No, elämä on ja putsarilla se todellakin on sillä kaksi vuotta sitäkin hommaa tehneenä minä tiedän ettei se ole haluttujen työpaikkojen TOP TEN – listan kärkipäässä eikä edes puolivälissä. Työpaikkaetuina kuitenkin ilmaiset ja todella jykevät hepatiittirokotteet joiden teho kuuleman mukaan riittää niin pitkälle kuin jätkällä sydän hakkaa rinnassa. Tieto jota en ole viitsinyt testata vaikkapa selkätyöntekijällä (aiemmin prostituoitu jonka työnimike on muutettu EU:n myötä) joka on sen verran pahassa kamakoukussa että muistuttaa Rantiksen pihassa viilettäviä siilejä.

Ookke, tälläistä tälle aamulle ja haluan toivottaa kaikille oikein hyvää mahdollisimman hyvää maanantaita sekä alkavaa viikkoa.

14 kommenttia :

 1. Hello, pitkästä aikaa.
  Kipee mies olet,

  Jos nyt saa ihan tässä summassa tökätä diagnoosin sun polvista, niin limapussin tulehdusta veikkaan. Se kun tulee jos kauan on polvillaan kovalla alustalla.
  Kipee on kuin perhana mutta rauhotuu lääkkeillä ja kylmähoidolla.


  No, eipä tässä muuta.
  Terkuin "selässä tulipallo, polvessa jalkapallo ja päässä kuuman puikon parkkipaikka" ei hyvin menee mutta menköön, koska treenaaminen sujuu hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello hello!
   Joo, joku tulehdus siellä on kumpaisessakin ja viikon päästä uusiksi näyttämään jos (ja kun) lääkkeet eivät tehoa.

   Koitahan ottaa iisimmin sillä se ei ole tervettä treenata kun paikkoja juilii. Paranemisia!

   Poista
 2. Mulla ollut myös limapussin tulehdus, lonkassa. Outoa sikäli, että se ajoittui ajalle jolloin en vielä levitellyt lonkkiani niin reippaasti kuin nykyään. Mysteeriksi jäi mistä se tulikaan. Muistan että kipiä oli kyllä... Toivottavasti sun koivet paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minen saanut selvää että oliko mun pussit (tai kassit) tulehtuneet kun se puhu niin helvetin nopeaan mutta joku tulehdus kummiskin riivaa polvia ja se särky on jotain mikä ei ole tästä maailmasta.

   Kiitos toivotuksista - kyllä ne tästä!

   Poista
 3. Auts, tiiän tunteen. Sattuu saatanasti. Eipä käy kateeks, vaikka petin pohjalla mäki taas oon, viiettä päivää...
  Mee lääkärii, saa niit hommii tehtyy vähäsen saikullaki. Siis kotona, kait.

  Pienempiä kipuja toivottelen ja voivottelen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä uskon että teikäläinen tietää tunteen joten sympatiat sinnekin päin ja lääkärissä tuli käytyä joten nyt otetaan lungisti ja imuroidaan raksuja (ja nauretaan pienempien kipujen saamille toivotuksille ja voivotuksille :D )

   Poista
 4. Valitan, mutta toivotan tervetulleeksi narisevien polvien omistajien iloiseen (?) joukkoon. Minä jo katsoin, että mitäs minut mainitaan selkätyöntekijän perään heti. En nimittäin katso kyseistä toimintoa työnteoksi, kun kotona harrastetaan kyseistä toimintaa ihan antamisen ilosta :D :D

  Siili-palleroiset on jo talviunilla. Parikin pesää on paikallistettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta vaikka tämän jutun olisin voinut jättää väliin kun on noita muitakin murheita.

   No mutta Rantis! Sinähän tiedät että minä olen perin hurskas mies joten mulle ei tullut mieleenikään viitata selkätyöntekijöillä teidän taidetakomossa tapahtuviin....hmmm...takomisiin koska mua suoraan sanottuna pelottaa ajatella mitä teillä touhutaan ;D

   Vai on siilit unilla? Tai kait ne noudattaa jotain aikataulua koska kelit ovat vielä näin lämpöiset ja sen takia luulin että ne vielä mennä vilistävät pitkin pihaa.
   Sulla on kuule ens kesänä hoidettavanasi about sadan siilin armeija joten alahan ostaa kissanraksuja ja Sheebaa koska niillä on koko pitkä talvi aikaa leikkiä iloista antajaa :P

   Poista
 5. Kommasin väärään postaukseen, tiätty! Toivottavasti polvissa ei ole isompaa ongelmaa ja tapaat ymmärtäväisen valkotakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooh, haitanneeko tuo mitään mutta kansa näyttää olleen oikeassa; tulehtuineita molemmat polvet ja sain lääkkeitten lisäksi käskyn mennä uudestaan viikon päästä koska lekurin mielestä mun olis pitänyt tulla vastaanotolle aikaisemmin niin tilanne ei olisi sitä mitä se nyt on. Ärh.

   Poista
 6. Se oli Pasan ja Atpon vitutus, ei Nykäsen...
  Parannu pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärh. Mä muistin väärin...
   Kyllä tämä jollain kohtaa ohi menee - tai ainakin toivon niin

   Poista
 7. Polvista en arvaa sanoa mitään, paitsi että "vesi vanhin voitehista" eli vettä pitäisi ryystää - saa sitten polvet runsaasti liikunta, kun ravaa helpotuksen huoneeseen. Piti siis kuitenkin päästä sanomaan... Vaan hyvä vinkki tuo disqus - eipä tarvitse sitä(kään) kokeilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kait se ois mutta kun se liikkuminen on yhtä tuskaa tai onhan se sama asia näiden selkäkipujen kanssa eli paikoilleen ei saisi jämähtää mutta jotenkin sitä ihminen on vaan niin rakennettu että se kokee liikkuessaan kivun paljon pahempana.

   Disqus on muuten ihan okei mutta hidastaa jumalattomasti sivun latautumista ja se ei ole kovin hyvä juttu se.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins