Järkkyneen mielen arkistot

Mikäli haluat tietää kuinka lujaa ihmisen päässä voi heittää, niin nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä tutkimaan asiaa sillä portit hieman lite bara kajahtaneeseen mieleen ovat avatut ja historialliset arkistot ovat kaikkien luettavissa. Klikkaat vain itsesi uusitulle Author – sivulle josta löytyy linkit hyvinkin kyseenalaisten innovaatioiden ja harhanäkyjen raiskaamaan mieleeni sillä arkistoituja tekstejä on 696 kappaletta. Daa. Päätin hieman valaista satunnaisia kulkijoita siitä minkälainen minä olen ja historia on kenties paras keino koska minä en a) osaa tehdä luonnekuvauksia ja b) minulla ei ole luonnetta josta ylipäätään voisi tehdä luonnekuvauksen joten helle subura ja muut namit päälle. Kello on nyt 03.10 ja eletään marraskuun (eittämättä) toisen päivän aamua ja syy miksi postailen tähän aikaan on se, että kuluneet kolme viikkoa ovat olleet hyvinkin raskaita ja tullessani eilen kotiin klo 21.00 maissa, en kyennyt suihkussa käymisen ja syömisen jälkeen tekemään yhtään mitään – itseasiassa urvahdin sohvalle josta heräsin hieman kello yhden jälkeen. Nuo noin kolmen tunnin unet jotka katkesivat selkäni sekä polvieni saatanalllisen aamun toivomuksiin takasivat sen ettei tänä yönä tule nukkumisesta yhtään mitään ja kun ajatellaan että ihminen nukkuu elämästään noin kolmanneksen, niin mitä helvettiä sitä vaakatasossa lyhentämään kun voi hereilläkin olla. Wuhuu ja nabba sukate. Kermaa!!


Joo – o. Tänään on oikeasti vapaata töiden puolesta, ohjelmassa ei ole kuin yksi työmaakokous (lue: kaksi vanhaa pierua keskustelemassa kuinka kauan tähän keikkaan menisi aikaa, paljonko sen kustannukset olisivat ja paljonko siitä mahdollisesti tienaisi) mutta muuta nälän aiheuttamiin pakkoliikkeisiin viittaavaa toimintaa ei ole luvassa eikä luvata. Varmistin asian ompelemalla pääni mattoon kiinni ja ainoa kerta kun ratkon kuulani irti olohuoneen ihgusta räsymatosta ovat ne hetket kun käyn Aljohin kanssa lenkillä ja vien Valkyriaa ostoksille – hääp kun tarvitsee uudet klobot elikkäs tääpäkset elikkäs virsut aka jonkinlaiset kengät joilla hääp sitten teputtelee pitkin ja poikin tätä jumalan hylkäämän kyläpahasen latuja und jaa vähän saatanan liukkaita pitkospuita jotka muuten piti vaihtaa jo viime vuonna mutta eipäs vaihdettu koska nalukka smetana ja ajattele jos siihen laittais puoli litraa piimää.


Pitkissä orjapäivissä on se hyvä puoli että Valkyria tietää minkälaisia ne on ja siksipä se on tosi mukava; hääp on lämmittänyt, käynyt Aljohin kanssa iltalenkillä, on pessyt mun paskaisia kuteita, pitänyt firmaa elikkäs tätä hikistä kanikoppia hyvällä hoidolla ja mikä parasta: ne ruuat! Vimpan päälle safkaa jota on reilusti ja jota mä kyllä sitten syönkin, katsokaas kun normiolosuhteissa joka tarkoittaa vähemmän pitkiä päiviä, mä joudun taistelemaan Aljohin kanssa samalla ruokakupilla tai sitten mut voi nähdä itkeä tuhertamassa pakastimen ovella kun mä yritän piikata tarjousmaksalaatikkoa irti miltei umpeen jäätyneestä hyllystä (ei punaisella vaan peräti violetilla lapulla olevaa – siis todella vanh edullista laatikkoa). Joo ja varmaan arvasittekin noista hyllyistä että meillä on kaappipakastin, se on sellainen hieman rikkaamman perheen mikroa isompi laatikko joka pakastaa mämmit sun muut perinteiset einekset lähes absoluuttiseen nollapisteeseen ja tästä mulla on jopa VTT:n todiste: heille lähettämäni maksalaatikko – jonka matka VTT:lle kesti Itellan sössimisien takia ensinnäkin about kolme viikkoa, oli heidän mittaustulosten mukaan -273 Celsius – astetta joten uskonpa että postittaessani tuota ruskeata taikalaatikkoa se oli alle absoluuttisen nollapisteen ja oma vainoharhainen, lievässä lääkityksessä tekemäni arvio onkin että sen lämpötila on – 338 Celsius – astetta koska meidän mikrolta menee yleensä toista viikkoa ennenkuin se saa sulateltua pakastimesta irti piikkaamani eväät. Raudeke nalikka esto rehgu. Varra sutura.


Hitonmoiset päänsäryt ovat varjostaneet koko viikon ja se on haitannut aika paljon tätä elämää. Stressi ja huono nukkuminen tuo aina sen oman buustauksensa tähän krooniseen päänsärkyyn mikä vituttaa varsinkin öiseen aikaan koska särky tappaa sen vähäisenkin unen jota muuten olis tarjolla. Päätinkin että jahka saan tämän päivän velvoitteet hoidettua, lämmitän saunan jonka jälkeen lepuutan tätä kroppaani makaamalla sängyssä ja katselemalla joitakin tallenteita Ylen verolaatikosta. Valkyria on näet tallennellut mulle muutamia dokkareita ja pari muuta juttua jotka ovat tulleet näiden vaakalentopäivien aikana ja joita en ole luonnollisesti päässyt pitkien päivien takia näkemään. Itseasiassa tekis mieli lämmittää sauna jo nyt mutta sitten meikäläisestä ei ole mihinkään joten täytyy kärvistellä iltapäivään, mahdollisesti alkuiltaan mikä ei ole hyvä juttu koska tämä ainoa vapaapäivä jää tavallaan lyhyeksi kun ajatellaan totaalirentoutumista. Merillä on siitake ehuru. Nanni solukumipatjat teidänkin esikoisille barra kumula. Parra!

Ookke, haluan toivottaa kaikille oikein hyvää sunnuntaita ja mukavaa marraskuun alkua jota ryydittää mukavan leppeät kelit. Meillä täällä tundralla on +38 astetta varjossa ja vaikka on melko lämmintä, niin mä suunniteltiin naapurin Topin kanssa että vois istuttaa perunoita niin ois sitten pääsiäisenä mitä syödä. Saupa näky mites turri tapahtuma.


Ps. Olen muuten ihmetellyt ja ihmettelin taas eilen noita amerikkalaisia käytäntöjä kun tuli vilkaisseeksi yhtä rikossarjaa jota Valkyria katseli ehtoolla. Nimittäin, minkä perkeleen tähren amerikkalaisessa tuomioistuimessa se ihme avustaja huutaa ”Kaikki riisit!” (ool rais!) sillon kun tuomari astuu sieltä helvetin pienestä sivuovesta ison salin puolelle? Onko se joku inside (sivupuolessa oleva) vitsi vai kerätäänkö sille tuomarille riisiä?

8 kommenttia :

 1. Sanna6.48

  Hyvässä järjestyksessä näkyy arkistot olevan. Mie lähen siivoileen kissanpaskoja eläinsuojeluyhdistykseen, joten en ehdi enempiä runoileen tällä erää, vaikka mieli tekiskin.

  VastaaPoista
 2. Marjaana9.18

  Sill' lienee jotain tekemistä vanhan perinteen kanssa, että morsion ja sulhon päälle heitetään riisiä. Se, miksi tätä huudellaan oikeudessa, on vielä tiedonhaun ammattilaiselta selvittämättä.

  VastaaPoista
 3. Täällä Kattilassa on juhlittu esikoisen 16-vuotissyntymäpäivää lukemalla tenttiin ja pesemällä pyykkiä. Ihan hurja meno!

  VastaaPoista
 4. Helmi Nainen21.02

  Täytyyhän tuomareidenkin syödä!!

  VastaaPoista
 5. Joo, ajattelin että jos ketä kiinnostaa niin voipi sitten käydä katsomassa mistä kaikki on lähtenyt vaikka pientähän tämä on verrattuna teihin pitkän linjan bloggaajiin.


  Toivottavasti oli sulla suht helppo päivä. Tuo sun eläinsuojeluhommas on muuten hieno juttu!

  VastaaPoista
 6. Kaikkiin kyllä vastasin mutta kun päätin poistaa Disquksen niin vastauksetkin hävisivät. Vain Sannalle antamani vastaus jäi. Pahoittelen tapahtunutta mutta juttu oli niin että se Disqus oli pakko poistaa. Enää tee enää muutoksia kommentointisysteemiin.

  VastaaPoista
 7. Auts - polviin liittyen siis. Toivottavasti se ei ole tätä tämänsukuista menoa kuin täällä *se alkoi polvista ja jalkateristä*. Muutenkin toivon suhtautumiskykyistä lekuria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan ettei tämä kestä kauaa ja kiitos, lekuri oli asiallinen (koska yksityinen, minen arvauskeskusta käytä) ja meen sen pakeille taas ens viikosta.
   Tuo sun taudinkuvan alkamisoireet olivat mulle uutta tietoa sillä mä luulin että kaikki on alkanut selästä. Siis ne helvetin kivutkin.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins