F51.4 ja muutama salaliittoteoria

Edessä on täydet 12 erää Valkotakkisten valtakunnassa sillä viime puhelun jälkeen näyttäisi siltä että joudun sakkokierrokselle k – polille joka taasen tietää noin puolen vuoden kolmiloikkaa med jo kokeillut, toimimattomat raksut. Sakkokierros päättyy todennäköisesti (ihan kuten viime vuonnakin!) Kallonkutistajien Klaanin leiriin missä tarjoillaan täytettäväksi ranteet auki - kaavakkeita joissa itsepintaisesti väitetään minun aurinkoisen persoonani kärsivän F 32.1:sestä vaikka totuushan on että tätä teletappien pirteyteen ja ennenkaikkea siihen saatanan hymyilevään aurinkoon verrattavaa habitustani suoraan sanoen vituttaa. Kallonkutistajien Klaanissa käydään veret seisauttavia väittelyitä ehdottaessani kolmekakkosen tilalle jotain uutta ja virkistävää, kuten esimerkiksi F51.4:ää (velat ja muu taloudellinen ahdinko), F52.10:tä (meillä on ollut kioski kiinni jo hetken aikaa) tahi F95.0:aa (lääkkeiden puute). Näitä valloittavia ja ihmistä niin viehkeällä tavalla kuvaavia diagnooseja pääsette tutkimaan tästä (väittäisin että siinä koko lista).

Naglu belata ja sammiollinen kerebraa sanon minä. Kuuluisa lause joka on peräisin meidän Paimenien esi – isän, Shephe Sheppusen suusta ja se tarkoittaa vapaasti suomennettuna että ”josko vetäisi vielä yhden laatallisen ja ottaisi kulauksen kireää simaa” ja tällä hän viittasi joka aamuiseen lääkeseremoniaansa sillä me paimenet olemme olleet aikojen alusta asti varsin F – voittoista porukkaa enkä minä puhu nyt mistään formuloista enkä siitä lontoonkielisestä termistä jolla tarkoitetaan lähes kaikkea pimpaimeen liittyvää aktiviteettia. Muuten tundralla menee suht tasaiseen tahtiin ja olemme saavuttaneet pimeiden vuodenaikojen kulussa hetken, joilloin wiiiips! vaihtuu kops kumiin. Kyseessä ovat siis lehmänpaskat jotka ovat jäätyneet liukkaasta  wiips – ääniolomuodosta (liukastuminen) jäätyneeseen kops (sandaalin kärki osuessaan frozen shaisseen) kumiin (kum, ääni joka kuuluu kallosta sen osuessa jäiseen tundraan). Olen paskaan kompastellessani keksinyt uuden harrastuksen sillä olen koittanut että ehdinkö laskemaan kallooni kohdistuvat negatiiviset voimat siinä ohikiitävässä hetkessä mikä kuluu sandaalin toppaamisen ja kallon tundraan iskeytymisen välillä mikä ei muuten olekaan niin helppo rasti kuin äkkiseltään luulisi. Laskusuoritus itsessäänhän on melko yksinkertainen - Törmäyksessä tapahtuvaa äkkinäistä nopeuden laskua mitataan G-yksiköissä. 1G on putoamiskiihtyvyys eli maan vetovoiman aiheuttama kiihtyvyys maan pinnalla, joka on noin 9,81m/s2. Esimerkiksi kirpun kokema negatiivinen kiihtyvyys voi olla jopa 50G:n suuruinen sen osuessa puunrunkoon siihen hypättyään. Tämä kiihtyvyys on SI-järjestelmän yksiköinä noin 50 · 9,81m/s2= 490m/s2 – mutta kun mietitte että noiden kahden nanosekunnin aikana on ehdittävä katsomaan askelmittarista (käytössäni on ns. yup – malli joka näyttää kuljetun matkan lisäksi nopeuden) tapahtuma – aikainen vauhti ja kun ennen varsinaista laskutoimitusta on laskettava tuuliennakoiden joko negatiivinen tahi positiivinen vaikutus, niin voin kertoa että paskaan kompastuminen saa aivan uudet ulottuvuudet. Varsinkin kun otetaan mukaan dynamiikan peruslaki ja tangentiaalikiihtyvyyden tuomat, suorastaan orgastiset vaikutukset. Amen. (< - mies joka kuuluu parhaaseen A – ryhmään ja jonka suomalainen, vääristyneestä ääntämyksestä johtuva muoto on ei miehiä, eimen).


Se siitä kiihtyvyydestä ja nyt hieman säästä jonka merkitystä monikaan ei tiedä vaikka käyttääkin tuota termistöä jos ei nyt ihan päivittäin niin ainakjin toisinaan. Kyseessähän on pankkien 1990 – luvulla lanseeraama piilotajuntaa vaikuttava sanapari joka ujutettiin suomalaisten ykköspuheenaiheeseen eli säähän ja sehän on imperatiivimuotoinen käsky nyt hieman säästä, jossa rahojaan tuhlaavaa ja keleistä paskaa jauhavaa kansalaista ohjeistetaan säästämään rahaa. 90 – lukuhan oli, kuten me kaikki muistamme, sangen vallatonta aikaa jolloin miltei pakastinmies (Frykman) hiihteli afrikkaan ja minulle tuttuakin tutumpi Kops – ääni kuului erään pankin kaaduttua kokoonsa nähden varsin mitättömällä kopsauksella. Tämä tietoisku oli laadittu teidän suojelemiseksi koska me paimenet olemme tietoisia sangen mittavista ja käynnissä olevista salaliitoista, eri teksteihin (varsinkin virallisiin) jemmatuista piilovittuiluista ja muista tämän globaalin hourulan* ihme jutuista.

* Hourulalla viitataan Horukseen, tuohon kotkapäiseen egyptin jahveen jonka erästä nimeä on käytetty mm. kuvaamaan Kelan toimintaa ja tämä sanahan on kotkapääjumalan nimen Heru:n negatiivinen muoto Ei Heru (koska et ole oikeutettu sillä anomuksesta B-233/ah18Z puuttuu rasti seitsemännen sadannen sivun alalaidan kohdasta ”En ole oikeutettu 1800 – luvulla kuolleen esitätini perintösosuuteen joka hassattiin hänen alkoholisoituneen perikuntansa toimesta itseasiassa jo 1802”.

Joo – o, nyt alkaa aamulääkkeet sen verran tasaantumaan (lue: toimimaan) että uskaltaa lähteä tienpäälle sillä mikään ei ole niin kurjaa kuin tilanne jossa tiedät että sun pitää kääntyä ja kun katsot sivulle kohden risteävää teitä, silmiesi eteen aukeaa kauhuskenaario 12 eri lliittymästä jotka ovat aivan vieri vieressä ja täysin toistensa kopioita. Koita nyt siinä sitten arpoa että mikä helvetin latu on juuri se oikea ja voinkin tunnustaa teille että tämä on minulle suuri ongelma ja se näkyy rakkaan Syyrialaiseni keulassa – ei ole enää samassa kuosissa kuin ostohetkellä.

Teille kuitenkin oikein hyvää torstaita ja leppeää päivää, tehän voitte vaikka tutustua inertiakitkaan ja sen aiheuttamiin haittavaikutuksiin taidetakomon (jysk – punkkahuone) puolella.

15 kommenttia :

 1. Miten olis "Gastrointestinaalinen tularemia"? Oli meinaan semmonen lista sairauksia, etten oo kuullukaan kuin sadasosasta... ja mie sentään lueskelen yhtä ja toista tuoltakin alalta.

  Laskeeko askelmittari ilmalennon aikana sätkivien jalkojen ottamat "askeleet" myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos nyt kumminkin jätetään väliin tällä kertaa ja katsotaan sitten myöhemmin. Aika paljon uusia sairauksia tuli opittua kun selasin listaa läpi aamulla ja osa oli kyllä niin outoja sairauksia ettei mitään rajaa.

   Askelmittari laskee kyseiset askeleet, samoin kuin kramppien ja lihaskouristen aiheuttamat sätkimiset ja lskuri mittaa jopa öiset potkimisetkin koska se on vimpan päälle hieno laite.

   Poista
 2. Hyvänen aika, ei pitäisi julkaista tollasia listoja. Löysin lähes kaikki taudit itsestäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karmea lista ja mun olisi pitänyt laittaa se Halloweenina koska se ois sopinut teemaan niin hemmetin hyvin.

   Poista
 3. Noi oli ihan liian pientä tekstiä, ei jaksa lukea. Löysin sentään jostain muualta itseäni kuvaavan diagnoosin: 'Potilas kertoo olleensa aikoinaan muumio, tullut Tellukselle.'.

  Täältä siis: http://www.jounipaakkinen.fi/laakari.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Noi lääkäreiden sanelut on ihan ykkösiä ja toisinaan niitä tulee luettua ihan piristysmielessä.

   Poista
 4. Etkö sä muista sitä diagnoosinkeruukisaa: se, jolla on monipuolisemmat ja enemmän diagnooseja, saa työkyvyttömyyseläkkeen. Multa lähtis jokunenkin M, pari F ja sellaisia sekalaisia sitten lisäks. Toistakymmentä. Vitutus maximus ei kuulu joukkoon.
  Tuo kiertolaisuus on itse perseestä *sorry*, niin mäkin joudun varmaan taas tekemään *pahoin pelkään* :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai en ole kuullutkaan kisoista. Mulla oli työkyvyttömyysanomuksessa 6 kpl eri diagnooseja. Pääsenkö mitaleille tai edes pistesijoille?

   Poista
  2. Polga: Kyllä mä muistan mutta nyt taitaa käydä niin että diagnoosit on meikäläisen kohdalta luettu - > asiasta lisää aamun tiedotteessa (kiertolaisuudesta kieltäytyminen oli se painavin syy miksi me ehkä tulemme sanomaan hyvästit toisillemme. Itse ehdotin ja sairaala oli samoilla linjoilla).

   Rantis: Tuolla diagnoosimäärällä sä olet moniottelun kultamitalisti :D

   Poista
 5. Höh, jotenkin mulle tuli etsimättä mieleen eiliset saunakeskustelut esikoisen kanssa. Se selvensi (ts. yritti selventää) mulle vauhdin ja nopeuden eroa, noin niiin kuin fysikaalisina suureina vai määreinä vai mitä pirua ne nyt sitten onkaan. Että pitäisi autossa kuulemma olla vauhtimittari eikä nopeusmittari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dynamiikan ja mekaniikan lait ovat mielenkiintoisia juttuja joten kehotan jatkamaan näitä saunakeskusteluita. Kerro samalla esikoiselle että se on ihan oikealla tiellä!
   *Nostaa hattua*

   Poista
 6. Eipä olekaan ihme, jos papereissa lukee (kun lääkäri on aikansa tuosta listasta sopivaa diaknoosia etsinyt)- "tunto normaali siinä määrin kun pystytään voimakkaassa humalatilassa toteamaan." Selvinpäin ei listasta mitään selkoa saisikaan.

  VastaaPoista
 7. Mahtava lista!! Kyllä nyt on kaikille ongelmille koodit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän muuten tule yhtään mitään ;)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins