Selkäsammalta piippuun niin jo vain lyö värit päälle

Kaikkihan tietää mikä metrumi on ja siksipä minäkin innostuin vanhoilla päivilläni lätkäisemään passikuvani tuohon ylälaitaan med tämä metrinen kumi elikkäs metrumi. Sitä en tiedä edustaako mun tyylilaji daktyyliä, anapestia vai spondeeta mutta onko tuolla loppupelissä niin suurta merkitystä koska meikäläisen ihgu runomitta ei taida kuulua mihinkään tyylilajiin. Hieroin muutenkin tätä blogia ja sen asetuksia, poistelin muutamia juttuja ja lisäsin hakuvärkin jotta uteliaat skeptikot ja muut fariseukset voivat roilata Jurtan historiassa mielin määrin ja onhan tuosta apua myös tälläiselle dementikolle kuin minä koska en muista kaikkea mitä on tullut kirjoiteltua tahi möläyteltyä. Poistin myös sen https://+OutoPaimen/BlogspotBlogi -sivun koska se sotki näitä systeemejä ja oli tavallaan aivan turha joten jäljellä ei ole kuin tämä ainoa +OutoPaimen joka on se varsinainen profiilisivu mutta se näistä jutuista.

Meinaa olla hieman kiirettä ja sitä riittää näillä näkymin aina alkavan viikon perjantaille asti koska viikkoa sotkee projektin loppusuoran lisäksi maantaina Syyrialaisen aurauskulmien säätö ja torstaina täytyy kipittää fysiatrian polille miekkailemaan siitä mitä ne meinaa tehdä meikäläisen kanssa, se kuitenkin on varmaa etten aio aloittaa toista kipupoli/vanhat lääkkeet – rundia koska ne on nähty ja toimimattomiksi todettu. Jos ei systeemit muutu niin sitten saavat unohtaa meikäläisen, minen jaksa näitä turhia käyntejä jotka ovat sitä saman paskan lapioimista paikasta A paikkaan B. Mieluummin lähden mettään keräämään selkäsammalta koska sitä kun kuivatteloo ja lataa piippuun niin jo vain lyö näkökenttään kaikki Tikkurilan värikartan värisävyt ja puhetta tulee ei pelkästään tunnetuilla kielillä vaan myös vähän tuntemattomillakin ja mitä olen kuullut niin vieläpä helvetin sukkelaan joten täytyykin lisätä kauppalistaan neljä litraa huulirasvaa jotta eivät hirtä kiinni. Saapa nähdä miten piipussa roihuava lunnontuote vaikuttaa näihin teksteihin, meinaten vaan kun ne ovat tähän asti olleet niin mahrottoman rauhallisia ja hillittyjä että mä pelkään kirjoittavani jotain omituista...Tänään on yksi ikävämpikin rasti (lähden meinaten kohta projektin pariin) hoidettavana sillä aion taputella järkeä erään nuoren miehen päähän ja mikäli isälliset laakit eivät tuo toivottua lopputulosta, niin sitten mun täytyy ottaa yhteyttä eläinsuojeluun sekä isännöitsijään koska klopin koiranhoito tai itseasiassa sen puute on sitä luokkaa että sille on laitettava stoppi. Paska juttu koska koira joutuu todennäköisesti piikille mutta se on nyt ollut taas yli 24h yksin ja meteli on sen mukainen ja tätä samaa toistuu pari, kolme kertaa viikossa. Jos yhteiskunta toimisi oikein, niin tälläisissä tapauksissa olisi normaalin käytäntö se että omistaja vietäisiin piikille, sellaiselle mahdollisimman hidasvaikutteiselle ja kivuliaalle. Minä en nimittäin välitä paskan vertaa jos joku nuori piripää sattuu kuolemaan mutta koiran huono kohtelu onkin sitten toinen juttu. Se on jopa sen verran tärkeä asia että sen puolesta voi ottaa pienen tuomionkin koska näissä jutuissa hyssytelypolitiikan ryydittämä byrokratia ei tee muuta kuin lisää tuskaa ja sitähän minä en aio katsella. Meillä kun täällä tundralla on sellainen käytäntö näissä mulkvisti – jutuissa se, että jos siihen sattuu niin sitten myös sinuun sattuu ja tähän kategoriaan kuuluvat myös muijiensa hakkaajat ja muut kusipäät.


Sitten iloisempiin asioihin: olen saanut melkein kaikki rusinani pakattua ja te ette kulkaa usko minkälainen kasa 14887 yksittäispakatusta rusinasta tulee! Jumalaisee, mä oikein odotan joulua että pääsen rapistelemaan niitä hemmetin pikku sellofaanipähkinöitäni auki, olkoonkin että osaa niistä päätyy mun korviin koska mä en tiedä mikä siinä on mutta niiden tunkeminen korvakäytävään on kertakaikkiaan kiehtovaa puuhaa. Mä muuten aion tänä jouluna rikkoa mun ennätyksen joka on niinkin vanha kuin vuoden 1998 joululta, silloin mä istuin korvapolilla neljättä tuntia ja sain mun korvieni kimpussa olleelta kahdelta lääkäriltä sellaisen nuhdesaarnan ettei mun psyyke ole vieläkään täysin suorassa. Vaan ei auta, mun on nyt mentävä jottei päivä livahda käsistä joten toivotan kaikille oikein hyvää ja rauhallista sunnuntaita – muistakaa olla ihmisiksi.11 kommenttia :

 1. Ritva N9.53

  Rattoisaa työpäivää.Meillä on se ilo molemmilla, että saa sunnuntainakin raataa duunia :D
  Nyt polvistun (vaikka polvi onkin kipeä) ja kumarran kohti Jurttaa.
  Kaikki kunnioitus ja kiitos kun puolustat eläimiä. Olet vallattoman ihana mies ♥

  VastaaPoista
 2. Puolinainen7810.19

  Rusinat pitää muuten ääntä! Mindfulness-kurssilla opin. Toi oli hyvä mietelause, mä muokkaan sitä sen verran että otan käyttöön "jos minuun sattuu niin sitten myös sinuun sattuu"

  VastaaPoista
 3. Polga10.21

  Taputtele se kaveri järjestykseen myös meidän puolestamme! Minni &
  ed. kissani ovat juuri näitä omistajien järjettömyyksistä kärsineitä,
  vistottaa vieläkin eli ei armoa, lyö vaan kaikkien kissojenkin puolesta!

  VastaaPoista
 4. Työpäivä jatkuu vaikka tulinkin välillä käymään kotona ja sitten tässä on se toinenkin asia esissä mutta palaan astialle sitten kun ehdin.

  VastaaPoista
 5. Rusinat pitää itseasiassa aika helvetillistä metakkaa mutta siihen tottuu.
  No sen mitä olen käynyt lukemassa sun blogia niin ei ole sulla mikään mukava tilanne. Sympatiat täältä <3

  VastaaPoista
 6. Toivotaan että järkipuhe tehoaa jahka mä saan nuoren herran kiinni ja sanalle.
  Pusut sekä Mindielle että sulle <3

  VastaaPoista
 7. Sanna14.01

  Ihminen - joka tässä tarkoittaa täysivaltaista, täysi-ikäistä ja täysissä ruumiin voimissa olevaa - voi aina puolustaa itseään, mutta eläimiä täytyy muiden puolustaa, jos niistä ei huolehdita asianmukaisesti.

  VastaaPoista
 8. Koiraparka :( Omistajalla piikki, tosiaan olisi hyvä ratkaisu.

  Mäkin voisin ottaa selkäsammalta. En jaksa enää lukea tentteihinkään.

  VastaaPoista
 9. Totta. Noin juuri se menee.

  VastaaPoista
 10. No joo, keskustelin koiran omistajan isäukon kanssa kun en saanut kloppia käsiini ja hän suhtautumisensa oli varsin asiallista. Mikä tekee homman surulliseksi on se, että koira todennäköisesti lopetetaan mutta ei tuo suoranainen heitteille jättäminenkään ole mitään koiran elämää.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins