Radio Jurtta: uusi ulkoasu ja helposti selattava lista

Remppasin vähän Jurttaa ja nyt niin etusivulla kuin myös postauksienkin sivuilla  on helposti saatavilla koko Radio Jurtan tähän mennessä ilmestynyt tuotanto! Niin Hiljaisten Salien luvut kuin kaikki muutkin ovat helposti selattavissa tai paremminkin vieriteltävissä sillä jokaisen lähetyksen otsikko on nähtävissä kokonaisuudessaan ja sitä klikkaamalla pääsee kuuntelemaan kyseistä valintaa. Tämä uusi lisäys ennakoi tulevaa jota olen valmistellut pikkuhiljaa eli Hiljaisten Salien muuttamisen äänikirja – muotoon ilman taustamusiikkeja jotka ovat näissä jo julkaistuissa toimineet lähinnä taustamelun häivyttäjinä koska joudun tekemään nämä jutut kotioloissa enkä voi vaientaa Valkyriaa eli vaimoa enkä koiraa näiden äänitysten ajaksi. Tai voin mutta se tulkitaan rikoslaissa teoksi josta ei hyvä heilu mutta nyt on elämäntilanne muuttunut Valkyrian iltamenojen osalta niin, että mulla on pari iltaa viikossa vapaata = taivaallinen rauha ja se mahdollistaa näiden aiemmin julkaistujen lukujen äänittämisen uudelleen. Koitan muutenkin panostaa enemmän Radio Jurtan toimintaan koska tuleva talvi on taas hiljaisempaa töiden suhteen ja niinpä vapaa – aikaa jää enemmän kuin nyt.Aamulla taas enemmän, nyt on painuttava pehkuihin koska pesuhuone/saunaremontti jatkuu huomenna ja se tietää aikaista herätystä.

Yön Lapsille hyviä lepakointeja ja muille makoisia unia – muistakaa nauttia iltalääkkeenne niin vältytte isommilta hallusinaatioilta.

2 kommenttia :

 1. aAAAHH.. mun pitää jossain välissä kirjoittaa seuraava luku.. kunhan nyt selviän tästä yhdestä raportista eka.. *käynnistää puppulausegeneraattoriaan*

  VastaaPoista
 2. Ei kiirettä, homma vasta aluillaan koska Valkyrian aikataulu muuttuikin vasta nyt vaikka sen piti alkaa jo aikoja sitten.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins