Pikku Paimenet - uusi sosiaalinen media (jossa pääset paimentamaan naapuriasi)

+1:stä ulosottopäätökselle ja eikö olisi mukavaa jos lainasi irtisanomista jaettaisiin Twitterissä vaikkapa 105 000 kertaa? Entäpä LinkedIn:in ehdotukset hyvistä ja nukkumiseen sopivista roskiksista? Tykkäys – napin takomista kaverin päivitykselle jossa hän kertoo saamastaan haasteesta joka liittyy ihan sairaisiin mätkyihin? Oh my, tästä aiheesta illalla lisää koska mä olen ajatellut lähestyä näitä edellä mainittuja, isoja instansseja jotta voitaisiin polkaista käyntiin uusi ja aivan loistava sovellus nimeltään Pikku Paimenet. Kyseessä olisi täysin uudenlainen sovellus jossa jokaisen käyttäjän kaikki tiedot ja joka saatanan viraston päätökset olisivat kaikkien nähtävillä ja niinpä esim. Hölttäsen Elman matkakorvausanomusta voisi joko uudelleen twiitata tai antaa sille +1:stä ja juuri tämänkaltainen toiminta olisi sitä todellista kyttäämistä välittämistä joka mahdollistaisi paremmin ihmisiä tuomaan esiin sen luontaisen vahingonilon auttamisen jota meissä kaikissa on.

Pikku Paimenet - älä anna ulkonäön pettää

Pikku Paimenet – sovelluksen ulkoasuna voisi olla täkäläinen, helvetin ankea maisema ja näin se loisi mitä parhaimman kontrastin sille lämminhenkiselle vittuilulle tukemiselle josta käytettäisiin termiä paimentaminen koska kaikkihan me tarvitsemme paimentamista ja se on eräs tärkeimmistä syistä miksi tarvitaan tämänkaltaista juttua. Ei nimittäin riitä että paimentajan verkossa käyttämät palvelut olisivat Pikku Paimenten nähtävissä, vaan myös kaikkien vapaa pääsy toisten koneille olisi osa tätä ihanaa somea mikä ei olisi ollenkaan huono juttu koska se esim. antaisi tilaisuuden paimentaja Kurovaaralle lähestyä paimentaja Töttisenperää ja huomauttaa tämän kirjanpitoon liittyvästä virheestä tai vielä parempaa: jakaa Töttisenperän kirjanpito kaikille paimentajille jotka voisivat puolestaan tutkia että onko Kurovaara kusettamassa verottajaa vai onko kyseessä inhimillinen erehdys (not).

Ai saamari sentään, ei olisi mitään seuraajia vaan jokaisella paimentajalla olisi oma laumansa johon voisi liittyä samaan tapaan kuin näissä vanhoissa ja aikansa eläneissä someissa mutta liittyessään Pikku Paimenet-sovellukseen, tulevan paimentajan ei tarvitse olla enää huolissaan onko jäänyt joku lasku maksamatta, paljonko tilillä on katetta tai jäikö hellan levy päälle sillä luodessaan tiliä, hän myös antaisi pankkitunnuksensa (ylläpito pitäisi huolen siitä ettei väärinkäytöksiä pääsisi tapahtumaan) jotta kaikki paimentajat voisivat ystävällisesti rienata häntä maksamattomista laskuista muistuttaa erääntyvistä velvoitteista sekä myös luvan asuntoonsa asennettaviin web - kameroihin joiden välittämä kuvamateriaali puolestaan antaisi muille paimentajille mahdollisuuden vahtia paimentajan taloa hänen poissaollessaan. Toisin sanoen mahdollisuuden tutkia mistä halpahallista ikkunoissa roikkuvat verhot ovat peräisin ja mitä kiinnostavaa mahtaa löytyä tämän juuri tilinsä luoneen paimentajan kodista elikkäs hikisestä vuokrakopista.


Nonni. Tässä pääpirteet ja ehdotuksia otetaan vastaan sekä myös alustavia ennakkoilmoittautumisia tähän melko ekstrovertin luonteen vaativaan someen jota ei ole vielä edes olemassa mutta joka tulee täyttämään sen valtavan todellisen jakamisen ja välittämisen aukon joka on näiden nykyisten ja suurien sosiaalisten medioiden suurin puute. Myös Pilvikansa on tervetullut mukaan Pikku Paimenet – maailmaan koska mä uskon että teidän porukkanne on se joka saa eniten....hmmm...huomiota osakseen.

Nyt kuitenkin on lähdettävä maailmalle mutta kaikille oikein hyvää torstaita – muistakaa olla ihmisiksi.

5 kommenttia :

 1. Sanna8.40

  Jaa niinku tavan paimenten oma interaktiivinen seiskalehti verkossa?

  VastaaPoista
 2. Tuli kyllä mieleen, että joku näkee pikku-ukkoja tai siis tällä kertaa paimenia :)


  Mutta toi Sannan mainitsema Seiskalehti-idea voisi olla hauska. Pitäs jotain hauskaa keksiä tähän synkään syksyyn...

  VastaaPoista
 3. Ritva N10.45

  Minussa nyt ei ole mitään kytättävää ja kyttääjälle tulisi tylsä reissu.
  Tai olishan se joku uutinen kun paritin käsivarteni ja kuuman leivinuunin luukun. Kaunis lapsi syntyi.

  Sannan lehti idis olisi kyllä sellainen johon voisi juttuja vääntää.

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä tuli tämä mieleen :D
  http://youtu.be/90PM4TLNgsg

  VastaaPoista
 5. Marra23.20

  No nyt on niin lennokasta, että täytyy kyllä sanoa, että käyhän mun blogissa katsomassa kuvaa punapäästä (se en ole minä), niin saat muuta ajateltavaa :D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins