Mikä verhoaa vartaloasi juuri nyt?

Haluatko tietää miten Google profiloi sinut? Joo, vastasin itselleni ja muutaman klikkauksen jälkeen pääsinkin toteamaan että olen mies (oikein) jolla on ikää päälle 65 vuotta (suht oikein, edestä puuttuu ykkönen) ja puhun sekä lontoota että suomea (oikein, joskin ensimmäistä niin taidokkaasti että jopa minulla itselläni on vaikeuksia ymmärtää sitä helvetin mongerrusta, kirjoitetusta tekstistä puhumattakaan). Mistäkö sitten pidän? Googlen mukaan hyvinkin paljon tietotekniikkaan, blooggamiseen ja internetin ihmeellisyyksiin liittyvistä asioista sekä muutamista muista jutuista (oikein) mutta koska minä olen vanha ja hyvin outo, niin en suinkaan pidä hiphop – tai rap – musiikista sen paremminkin kuin urbaanista hiphopmusiikistakaan. Kerran olen elämäni aikana räpännyt ja se tapahtui toissa vuonna paimenten pikkujouluissa jolloin minut esitykseni jälkeen piestiin ihan siniseksi ja minua ohjeistettiin vaihtamaan lääkitys. Näin myös tein ja sen jälkeen olen ottanut turpaani kirkkokuoron porukalta.


Minä en myöskään pidä ajoneuvojen myynnistä vaikka se listan ykkösenä keikkuukin enkä myöskään Suomesta tai nyt tuli sanottua väärin; Suomesta pidän erittäin paljon mutta en siitä miten mottipäisesti tätä maata johdetaan eikä se rajoitu vain Arkadian mäelle vaan on havaittavissa ihan kuntatasollakin.
Vanhemmuudesta ne tiedä mitään sillä minulta ei ole viimeiseen neljänkymmeneen vuoteen tullut muuta kuin kuumaa ilmaa ja pullanmuruja joten terhakat pikkupaimenet ovat luonnollisesti jääneet vähemmälle mutta rakastan kummilikkaa yli kaiken ja näin toteutuu myös Googlen väittämä jonka mukaan pidän vauvoista, vauvojen hygieniasta sekä taaperoista. Tv -draamoista en missään nimessä pidä enkä myöskään mistään mikä liittyy tv:n katseluun.
Biologisista tieteistä pidän koska kehittelen ns. optimiraksua mutta vielä on pitkä tie edessä sillä viimeisimmän koe-erän (2 pilleriä) nauttimisen jälkeen olen havainnut varsinkin motoriikassani melkoista huojuntaa mikä vaikeuttaa päivittäisiä toimiani hyvinkin paljon. Tee nyt siinä sitten leipää kun olet kyljelläsi keittiön lattialla.

Se minusta ja jos jotakuta kiinnostaa, niin tästä pääsee viime kesäkuussa julkaistuun artikkeliin joka sisältää linkin mistä pääsee näkemään itsensä googlen silmin mutta tietojen näkeminen edellyttää sitä että olet kirjautunut Google – tiliisi. Samaisen, artikkelin puolivälissä olevan linkin kautta pääsee myös käsiksi kieltäytymisasetuksiin joiden avulla voi estää (yeah right) omaan nettisurffailuunsa kohdistuvan seurannan.


Kaikille oikein hyvää launtaita ja muistakaa tsekata sivun alalaitaan missä komeilee Radio Jurtan uusi ulkoasu ja ennen joulua ilmestyy myös uudelleen tehdyt Hiljaisten Salien luvut (asia josta mainitsin puolen yön aikaan tekemässäni postauksessa). 

14 kommenttia :

 1. Marjaana9.39

  Hih, mun oli karua luettavaa: sukupuoli - ei käytössä (!) ikä - ei käytössä... Eli olen varsin estynyt henkilö. Tuon seuraamisen estin varmaan heti tiliä luodessani.


  Se, mikä verhoaa vartaloani juuri nyt ei googlelle kuulu, mutta sulle voin paljastaa, että se on jotain vaaleanpunaista, yllättäen.


  Leppoisaa lauantaita tundralle!

  VastaaPoista
 2. Ritva N14.17

  Ei toi minustakaan mitään tiedä ja se on hyvä juttu.
  Mutta se tiedän että nyt on lähdettävä tekemään pinaattilettutaikaina ja päällä on...yllätys,yllätys mustaa ja harmaata.

  Huomenna on hyvä päivä kun 24 sonnivasikkaa (5-6 kk) lähtee toiselle tilalle kasvamaan.
  Tyhjä karsina on kaunista katseltavaa .

  VastaaPoista
 3. Oho. Mua kiinnostaa ammuntapelit :D *muuu*

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen aika mysteerio, ei se tiennyt muuta kuin housujeni sisällön... kaikkialle nekin pääsevät nuo Googlen tyypit.

  VastaaPoista
 5. Hyvin olet pimittänyt itsesi ja se vaaleanpunainen....no, kukapa sitä nyt öitään nukkumalla viettäisi :D


  Hyvää lauantai-iltaa ja mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Jumalaisee mutta on teillä sarvipäitä !
  Toisaalta, jos kerran kuvan maisema on tosiaan teiltäpäin niin en yhtään ihmettele vaikka noissa maisemissa sonneja syntyykin :P

  VastaaPoista
 7. Ammuntapelit?! :O
  Sä et ole selvästikään paljastanut kaikkea itsestäsi mutta niinhän sitä sanotaan että hiljaisimmat ovat niitä vaarallisimpia :D

  VastaaPoista
 8. wtf?
  Vaikuttaa siltä että Google on tarkempi kuin uskoinkaan :)

  VastaaPoista
 9. No kun tiesivät sukupuolen todeta! Tiedä sitten millä vehkeillä sen ovat onnistuneet saamaan selville. Jokin viirus?

  VastaaPoista
 10. Ritva N2.53

  Onhan noita ja vielä kotiinkin jää ikää kartuttamaan.Meillä kun vasikat on pitkään emän kanssa.
  Tosin on kyllä tyttöjäkin syntynyt ja eka 10 lauma muuttaa pian Savonlinnaan.Siellä niitä meiltä muuttaneita on jo 26 tyttöä ennestään.
  Loput menee pohjoiseen eli yksi tyttö taitaa jäädä kotiin.

  VastaaPoista
 11. Marjaana9.18

  Nukkuminen on homojen hommaa, sano...

  VastaaPoista
 12. Ne ovat kaikki mystikkoja jotka näkevät olevaisen lisäksi menneen ja tulevan. Niin, ja mystikkojen mieleen ovat erityisesti paattien kapteenit jos et sattunut tietämään... :P

  VastaaPoista
 13. Jahas. Tuossa on jo tehtailun makua :D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins