Koirakokous

Eilinen ilta ei mennyt niinkuin suunnittelin koska se toissapäivänä mainitsemani koira – asia vei sen verran aikaa ettei sitä sitten paljon muuhun jäänytkään. Onnistuin kuitenkin viettämään aikaa codecademy:n parissa ja opin taas hieman lisää, olkoonkin että alkutaipaleella vielä mennään mutta pikkuhiljaa sano entinenkin inkvisiittori kun rautaneitsyttä kiinni laittoi. Kokeilumielessä roplasin jurtan koodia ja tulokset (hcard) näkyvät etusivulla ainakin muutaman päivän. Yön aikan oli tullut eräs yhteydenottokin josta linkittelen myöhemmin kun varmistan että se on okei. Tänään, joskus myöhään iltasella on meeting jonka aiheena on toissapäivänä kertomani koira – asia sillä koiraomistajan isäukko saapuu pelipaikalle ja tälle huonolle hoidolle laitetaan stoppi mikä todennäköisesti ja valitettavasti merkitsee koiran lopettamista. Onko se sitten väärin, sen saa päättää joku muu mutta ei se toistuva heitteillejättö ja ulkoiluttamatta jättäminen (silloin kun omistaja sattuu olemaan paikalla) ole tervettä. Tyyppiesimerkki tilanteesta jossa koira luokitellaan ongelmakoiraksi vaikka todellinen syy on kusipäisessä omistajassa ja jos joku fariseus vetää nyt henkeä kysyäkseen että miksi meikäläinen ei ota koiraa hoitaakseen kun kerran on niin huolissani siitä, niin voin kertoa ettei tässä meidän vuokraamassa kanikopissa riitä neliöt eikä minulla aika eikä edes välttämättä taito saattaa koiran psyykettä ”normaalille tasolle/normaaliksi”. Se kun vaatii pitkäjänteistä työtä ja ihmistä jolla on tietotaidon lisäksi nimenomaan aikaa sekä uskomaton määrä kärsivällisyyttä.


Eilen se alkoi ja toivottavasti torstaina loppuu, reilun tuhannen ja yksittäisen lattialaatan asennus, nämä kun eivät ole missään verkossa kiinni ja vielä kun sekä pesuhuoneen että saunan lattiaan tulee EU -direktiivien haastaviksi (ent. vittumainen) luokittelemat kuviot, ovat nämä mun päiväni riemua täynnä. Kädet nimittäin joutuvat todella koville vaikka meikäläinenkin on oppinut melko siistiksi, niin kiinnityslaastia kertyy päivän mittaan pikku kätösiin ja varsinkin tämä käyttämäni kuituvahvisteinen (koska lattialämmitys) on sellaista tatinaa ettei se lähde ihan perinteisillä puhdistusmenetelmillä.Tässä olis enemmänkin asiaa mutta aika ei riitä joten hyvää tiistaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi.6 kommenttia :

 1. Sanna9.11

  Toivottavasti se häiskä ei ota heti uutta koiraa...

  VastaaPoista
 2. Nautinnollista työpäivää sinne(kin).

  Koira-asiaan sen verran, että olen samaa mieltä, omistajastahan se on kiinni. Eräälle ystävälleni (=tarinan vaimo) kävi niin, että mies otti koiran (kertoen asiasta puolivälissä mökiltäpaluuta puhelimitse) vaikka olivat sopineet, ettei sitä oteta koska oli pienet lapset ja kaikenlaista muuta touhua, miehellä vuorotyö ja bändihommat. Koira tuli, kukaan ei ehtinyt kunnolla kouluttaa sitä ja lopputuloksena oli ihan kiva koira, mutta tavattoman rasittava ja huomionhakuinen. Muutaman vuoden päästä ystäväni oli niin kyllästynyt kaikkeen touhuun perheen ja koiran kanssa, että totesi oman mielenterveytensä vuoksi parhaaksi keinoksi koirasta luopumisen. Tosi kurja juttu, ystävälläni on vieläkin huono omatunto asiasta, mutta joskus on pakko tehdä epämieluisiakin ratkaisuja.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja anteeksi että vastaus tulee vasta nyt vaikka kävinkin eilen täällä tekemässä muutamia juttuja.


  Kertomasi kaltaisia tarinoita on Suomi väärällään ja se mikä mua näissä asioissa vituttaa kaikista eniten on se, että ihmiset suhtautuvat koiraan kuin huonekaluun tahi johonkin käyttöesineeseen. Vähän aikaa on kivaa mutta sitten kun ulkonäkö, "toimimattomuus" tai joku muu se vaatii liikaa aikaa alkaa kyllästyttämään, koira heitetään pois eli lopetetaan. Se on niin väärin (ja turhamaiset ihmiset joutaisivat muutenkin lopettaa - ei niistä ole eläjiksi).

  VastaaPoista
 4. Sori kun vastailen myöhässä mutta tässä on ollut töiden lisäksi kaikkea muuta.
  En usko että jäppinen hommaa uutta koiraa koska itseasiassa tämä koira on hänen ex-tyttöystävänsä hetken mielihalu jos näin voidaan sanoa ja siks toisekseen luulen jätkän tajuavan sen että koira on hänelle "rasite".
  Niin, ja koiran ostaminen vaatii yleensä rahaa jota tällä nuorella herrasmiehellä ei todellakaan ole.

  VastaaPoista
 5. No heillä oli sopimus, että koiraa ei oteta, mutta toinen osapuoli viis välitti. Tämä oli lopputulos :(

  VastaaPoista
 6. Surullisia juttuja nämä tämmöiset.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins