JurttaNews: TV "legopalikoista" ja pari muuta juttua

 ”Legopalikoista” kasattu tv? Hell yeah, heti kun Google onnistuu pyrkimyksissään tehdä isoille näytöille saman mitä se on kehitellyt puhelimensa kanssa ja tästä projektistahan kirjoitin jo aiemmin postauksessa jossa oli asiaa myös O – shoteista(orgasmipiikit) sekä maailman hienoimmasta pelistä nimeltään Licking Shepherd. Googlella on muuten huikeita projekteja joita se kehittelee tulevaisuuden laboratoriossaan eli Google X:ssä, mm. Project Loon jonka tarkoituksena on tuoda internet – yhteys kaikkien saataville aivan uudella tavalla. Tämä uusi ja isoja näyttöjä koskeva projekti on maailmalla olevan tiedon mukaan salainen jopa Googlen sisällä joten mistään ihan pienestä jutusta ei ole kyse.

Asiasta viidenteentuhanteen: Windows, tuo vanha weitikka hyppää suoraan Windows 8:sta Windows 10:een ja redditin sivustolla on nähtävissä koodinpätkä joka valaisee asiaa. Syy on selkokielellä sanottuna se että ulkopuolisten tahojen tekemät ohjelmat kuulemma tsekkaavat yleensä vain päivitysversion ensimmäisen numeron ja näin ne olisivat erehtyneet pitämään Windows 9:ää samanlaisena kuin Windows 95 tai Windows 98, joten oli helpompaa hypätä suoraan kymppiin. Asiasta enemmän ja paremmin selitettynä täällä.

Päätin tehdä sivistävän aamun avauksen koska kapisessa elämässäni ei ole tapahtunut mitään merkittävää viimeisten kymmenen tunnin aikana sillä öiset hallusinaationi ovat pysyneet suhteellisen samoina, tosin viime aikoina ollaan jostain syystä menty 1940 - luvun tv-elokuvien maailmaan ja niinpä mulla oli aivan saatanallinen tappelu Teuvo Tulion kanssa. Tuo vanha lainetukka kehtasi väittää että mä olen syönyt hänen eväänsä ja kun siihen tuli vielä Palon Tauno paukuttumaan poskea niin lyömiseksihän se meni. Oi, se oli niin kansallisromanttista; minä roikun Teuvon tukassa ja Tauno mätkii selkääni tukkikeksillä minkä kerkiää....taustalla soi se iänikuinen ja aivan helvetin lujaa soitettu kotimainen epic heroic uplifting – musiikki via RKO ja kauniit piiat juoksentelevat koivuja ympäri mustavalkoisessa kesämaisemassa. Suomisen Olli (evo - versio) istuu männynoksalla ja hokee sitä ärsyttävää ”oot sä eri reilu kaveri” - lausettaan mutta mitä tekee Aku Korhonen? Hän on perin suivaantunut Ollin tekopirteään ääneen ja yrittää kaataa ko. männyn yhdessä Regina Linnanheimon kanssa tämän hameen alta löytyneellä justeerilla siten että Reggie sahaa ja Aksu seisoo terän päällä kuunnellen ipodistaan Harmony Sistersien levyttämää biisiä joka muuten soi suosikki apteekissani nonstoppina lähinnä sen takia että farmaseutti viettää suurimman osan päivästä lääkevaraston puolella. Tämä vitosen vibralla veivattu ja useiden hallusinaatioitteni soundtrack:inä soiva kappale on pakko esitellä teillekin joten olkaapa hyvä:Hyvää tiistaita teille – muistakaa olla ihmisiksi.

Ps. Jostain syystä täältä on ryhdytty vierailemaan viime yönä..

18 kommenttia :

 1. Sanna9.11

  Missäs Siiri Angerkoski luuhasi? Hallut ei ole täydellisiä ilman Siiriä.

  VastaaPoista
 2. Puuttui sieltä Ansa Ikonenkin, kun Taunokin oli paikalla:)

  VastaaPoista
 3. Ritva N9.28

  Ja missä Masa Niemi ja Esa Pakarinen.
  Kyllä Pekka ja Pätkä pitää mukana olla.

  VastaaPoista
 4. Ei sentään Tarmo Manni ruvennu takatuuppariks? Sehän oli julkinen salaisuus ;)

  VastaaPoista
 5. Birgitta18.26

  Ja eihän asia minulle kuulu, mutta missä on Justiina???
  ...Olen kaulinnaisten sukua ja tulen vielä kummittelemaan uniisi ;-)

  VastaaPoista
 6. Marra20.26

  Meidän piti kerran kahden kaverin kanssa perustaa bändi nimeltä Humour Sisters. Melkein kun noi Harmony Sisters...

  VastaaPoista
 7. Voi sentään kun olisitte perustaneetkin!
  Olen näet varma että se olisi keikkunut listojen kärjessä heti ensimmäisestä biisistä lähtien ja ne videot...

  VastaaPoista
 8. Birgitta rakas, mä en jaksa uskoa että sä kuulut kaulinnaisten sukuun ja nyt kun aloin oikein miettimään niin 1940 - luku ei tarjoa yhtään vastinetta sun luonteellesi joka on paitsi (sensuroitu aka salaisuus), myöskin erittäin (sensuroitu aka jemmattu uteliaiden silmiltä) :D

  VastaaPoista
 9. Mitä!
  Oliko Tare nokisutari? :O
  Fiffanit sentään, enpä olisi uskonut mutta niinhän se on ettei se ulkoinen habitus kerro kaikkea :P

  VastaaPoista
 10. Kaikella kunnioituksella Pekkaa ja Pätkää (elokuvahahmoina, ei henkilöinä) mutta he ovat kaksikko jota vihaan kenties eniten. En tiedä mistä se johtuu mutta varsinkin Pätkän repliikit saavat minut viiltelemään itseäni mitä en muuten tee.

  VastaaPoista
 11. Ah, tuo vaaleatukkainen elohiiri joka ei tajua antaa Tanelle pimp...my rideä vaikka Tanelin vihjailut ovat niin selkeitä että ne tajuaisi jopa koomapotilas. Tästä syystä Ansalla on porttikielto mun hallusinaatioihin ;D

  VastaaPoista
 12. Eikös Siiri näytellyt Justiinaa? Ihmisenä varmasti mukava mutta Justiinana niin viiivakoodin ärsyttävä tapaus että myös hänellä on porttikielto mun halluihin.

  VastaaPoista
 13. Birgitta18.31

  Kävisikös sitten Catwoman kaulimen kanssa ;-)

  VastaaPoista
 14. No nyt ollaan lähempänä :D

  VastaaPoista
 15. Birgitta19.30

  Hienoa, että napsahti oikein. Olen tekemässä juuri pientä kattia Luovan lauantain haasteeseen...

  VastaaPoista
 16. Oli toki. Olen kyllä herran tavannutkin, olin tosin itse jotain 10v ja herra Manni lähempänä 80. Jos muistan oikein..

  VastaaPoista
 17. Täytyykin tulla katsastamaan..

  VastaaPoista
 18. Eli Tare oli ns. deaktivoidussa tilassa

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins