Companion

Edit klo 20.00: Opettelin html:ää ja väkästelin jonkinmoisen hcard'in elikkä vcardin ja laitoin sen testimielessä tuohon ylös. Keikkukoon nyt jonkun aikaa. 


Tiedättekö mikä mahtaa olla Belastic tai mikä mesta on Nukahtamo? Entäpä millainen naaras on Motoristin Mutsi ja minkälaisia persoonia kätkeytyy sellaisten nimien taakse kuin Platin Blogger ja Anninos Ch? How about Sulo Heinola – mystinen mies Ähtäristä?
Jos ette ole kuulleetkaan niin no worries, Bestovskajan Oudot paimenet ry (eli minä ja mielisairaalan määrämä edunvalvoja joka myös nilkasta kiinnipitäjänä tunnetaan) valaisee asiaa joten olkaapa hyvä:

Nukahtamo.fi on Katin ylläpitämä blogi jossa hääp käsittelee mm. nukkumisvaikeuksia joista hänellä on omakohtaisia kokemuksia ja tänne Nukahtamoon Kati on perustamassa tietopankkia joten kannattaa käydä tutustumassa.

Belastic taasen on +George Robinson  uusin luomus ja hänen tekemänsä on myös tämä meikäläisen Arvo jonka minä olen onnistunut pahoinpitelemään tähän kuntoon mutta kyllähän tämän vielä tunnistaa. George on muuten siitä hyvä tyyppi että hän tekee sellaisia malleja elikkäs template'ja että niitä osaa rukata tälläinen toistaitoinenkin ja hänen blogimallinsa ovat muutenkin toimivia juttuja.+Motoristin Mutsi on hyvä tyyppi ja hääp antoi jopa luvan poiketa jouluna mikä lämmitti suuresti tätä vanhaa sydäntäni mutta jouduin toppuuttelemaan koska minen tajua lähteä kotiin ja siks mun kyläreissut tahtoo olla vuoden tai parin luokkaa eikä kukaan sellaista kestä. Niin, vaikka Motoristin Mutsi kirjoittelee lontooks niin ei saa kavahtaa, kyllä tuo mukava naisimmeinen ymmärtää tätä suomeakin ja uskonpa että montaa muutakin kieltä – hän kun ruukaa käydä muuallakin kun autotallissa. Pittää blogia joka löytyy sieltä profiilista ilman sen suurempia mylläämisiä.

Daa, sitten siirrytäänkin tapaukseen nimeltä +Platin Blogger  ja siinä on persoona jolla on sydän kohdillaan ja varsin pohdiskelevainen mutta avara mieli. Hyvä tyyppi ja tuolta hänen profiilistaan löytyy myös hänen bloginsa, ihan samaan tapaan kuin muillakin ja hän julkaisee tekstejään sekä englanniksi että saksaksi joten valinnan varaa on.+Anninos Ch  on hengenmiehiä jolla on varsin taaja postaustahti ja hän pohtii maailmaa hyvin monelta kantilta. Suosittelen varsinkin niille jotka kokevat nämä asiat omikseen tai haluavat katsoa asioita toiselta kantilta.

+sulo heinola  on valokuvausmiehiä ja hänellä on heti hemmetin hyviä ”matkakertomuksia” joita on perin mukava katsella – asia joka aukeaa teille kun käytte visiteeraamassa Sulon mestassa ja onhan Sulolla blogikin – Postikorttitarinoita – joka kannattaa käydä katsastamassa.Ajattelin että teen tämmöisen companion – postauksen koska aamulla voi tulla sen verran kiire etten ehdi rustaamaan mitään, yöt kun ovat menneet aivan perseelleen tuon selän takia ja huomenna pitäsi päästä todella aikaisin liikkeelle. Saas nähdä kuinka jätkän käy. Enivei, hauskaa sunnuntai – illan jatkoa kaikille – minä taidan lähteä kaatamaan raksuja suuhun ja lyömään luut laatikkoon jos vaikka sais tunnin heittelehdittyä. Hikisenä. Sellaista ne oopperaa laulavat karvalakit ja muut hallusinaatiot teettää.

9 kommenttia :

 1. Motoristin Mutsi21.15

  Motoristin Mutsi kiittää ja kumartaa :-) JA toivottaa mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Eipä mitään kiittämistä ja mukavaa viikkoa teikäläisellekin!

  VastaaPoista
 3. Yllensä ne vetää joko Griegin Eetun Peer Gynt'iä tai Carl Orff'in kepittämää Carmina Buranaa - riippuu siitä millä tuulella sattuvat olemaan.


  No sun täytyy kysäistä Sulolta josko tuo tuntis. Ties vaikka miten hyvin.

  VastaaPoista
 4. Emmieviiti kun sit menee 'anonyymiys' (ihan kuin ei kaikki jo tietäis mun asioita)

  VastaaPoista
 5. Aaarhh.. ja sää oot twitterissäki..

  VastaaPoista
 6. Marra23.15

  Joo tosta Ähtärinrannasta ei voi liikaa puhua, voi paljastua vaikka mitä. Nimim. hillitsin juuri itseni...

  VastaaPoista
 7. Niin olen ja kävin stalkkaamassa sun profiilias :D


  No en mä Usko ettäSulo huutelee sun tietojas minnekään päin joten käys nyt vaan kysymässä ;)

  VastaaPoista
 8. Haa! Kuules Marraseni, eiköhän olisi aika tehdä oikein pitkä postaus historiallisista Ähtärinrannan tapahtumista? En mä mitenkään utelias ole mutta.. :P

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins