Children of Night - tila

Tästä päivästä eteenpäin noin kahden viikon ajan Jurtta siirtyy ns. Children of Night – tilaan eli postaukset tulevat aamun sijasta illalla. Syynä tähän on eräs projekti joka liittyy alastomien ihmisten seisomiseen vettä vuotavan putken alla sekä samaisen porukan istumiseen korkealle nostetulla penkillä huoneessa, jonka lämpötilan vaihteluväli on yleisimmin +70 asteesta aina tuonne +120 asteeseen. Luvassa on hometta, kosteusvaurioita, mätiä pystypuita niiden sulasta lasimassasta puhallettujen, pehmeiden kappaleiden välissä joiden pitäisi pitää se venäjälläkin juhlittu herra ulkopuolella mutta nykytilanteessa ja mahdollisesti aivan vettyneitä eivät tähän hommaan kykene. Kun nämä osiot on saatu korjattua, siirrytäänkin sementtiselluloosasta puristettujen levyjen asennukseen, tällä kertaa italialais – valmisteisten savilaattojen asentamiseen sekä saumojen täyttämiseen hienojakoisella ja värjätyllä laastilla minkä jälkeen lattiat puhdistetaan ja ne saavat sekä primer – että vihreä tai harmaamönjäkäsittelyn. Sen jälkeen savilaattojen kanssa pelaaminen jatkuu aivan samaan tapaan kuin seinilläkin ja lopuksi heilutaan pitkien puukeppien kanssa joiden tarkoituksena on peittää pinehkö raot niin kattopintojen rajakohdissa kuin ovien sekä ikkunoiden pielissä. Kaikkia oheistöitä kuten purkamiseen liittyviä yksityiskohtia, savilaattojen pesua etc. ei ole mainittu koska nyt on hitonmoinen kiire ja tästä tulisi muuten noin kolmetuhatta sanaa käsittävä kattaus vesihikihuoneiden kunnostuksesta ja mikäli joku ihmettelee miksei uusille seinäpinnoille tehdä vihreä/harmaamönjäkäsittelyä, niin voin kertoa että kehitystä on tapahtunut ja se on näissä levyissä valmiina. Tosin kirkkaana liuoksena mutta ajaa saman asian. Kuuman huoneen istuimien sekä seinää koristavien, ohuiden puukappaleiden uusiminen on tällä hetkellä avoin koska nykyiset pitkät jakkarat eivät ole kuin muutaman vuoden vanhat ja ovat näin ollen hyvässä kunnossa.

Taiteellisempi kuva ns. kosteita tiloista

Illalla pukkaa uutta epistolaa jos tämä päivä menee putkeen enkä saa myyräkuumetta tai siihen verrattavaa kuppaa tahi keuhkotautia.


Hyvää torstaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi sillä voi olla että luette Viking -lottovoittajan tekstiä. En ole ehtinyt enkä ehdi tarkistamaan kuinka paljon tuli laitettua vääriä numeroita.

13 kommenttia :

 1. Ritva N9.07

  Muista käyttää vähintään P3 hengityssuojainta, kun työsketelet siellä homeisessa tilassa. Ettei ala vilulla väristää ja kuumetta nostaa.

  No, sehän on Helka-neiti saanut julkisuutta.
  Ja mikä parasta jos Viiking toisi sinulle edes jotakin.

  VastaaPoista
 2. No hyvähän se on, että työtä riittää.

  En muista olenko kertonut sinulle erään tuttavani veljen kokemuksesta. Kys. veli on ns. remontti-reiska ja oli kerran sitten ollut tekemässä vanhalle rouvalle keittiöremonttia. Olivat tilanneet mosaiikkilaatat suoraan työmaalle.. sinä aamuna, kun niitä piti ruveta asentamaan tämä rouva tervehti porukkaa iloisesti esitellen iltapuhteensa tulosta; hän oli irrotellut laatat verkoista helpottaakseen kilttien reiskojen hommia :D

  VastaaPoista
 3. Helmi Nainen13.02

  Voi eiiii.. *nauruntirskahdus*

  VastaaPoista
 4. Helmi Nainen13.04

  Toivon Mister Vikingin olevan suotuisa!
  Myyrä- tahi muita kuumeita en toivo. Enkä muitakaan "yllätyksiä", joita luvassa voi olla.

  VastaaPoista
 5. Sanna16.00

  Haha! Kertooko tarina, saiko rouva askarrella ite kukkaruukkuihin ne mosaiikkinsa? Voi, se tarkoitti vain hyvää, ressukka...

  VastaaPoista
 6. Remontti-Reiskat tilas uudet :D

  VastaaPoista
 7. Jep.. jotenkin voi kuvitella tyyppien ilmeet.. :D

  VastaaPoista
 8. Ritva N4.08

  Kertooko tarina kirosanojen määrää :D

  VastaaPoista
 9. Ei ollut onnea matkassa tälläkään kertaa mutta en myöskään saanut mitään pashaa sisuksiini, mitä nyt vähän yskitti illalla työpäivän aikana niellyn pölyn takia

  VastaaPoista
 10. Mä olisin saattanut tukistaa sitä eukkoa :D

  VastaaPoista
 11. Mun on tunnustettava että mä en käytä hengityssuojaimia kuin erittäin pölyisissä kohteisssa koska ne eivät toimi hienoista uloshengitysventtiilleistä huolimatta.

  Mun tuurilla lotosta ei voiteta mitään mutta köyhyys pistää kokeilemaan aina silloin tällöin vaikka kuponkia täyttäessäni tiedän sen olevan täysin turhaa hommaa.

  VastaaPoista
 12. Ei niin saa tehdä kiltille tätille :P

  VastaaPoista
 13. Vaan sepä ei ollutkaan kiltti koska se tiesi vallan hyvin mitä teki ja luotti aivan oikein siihen että muut pitävät häntä vanhana höperönä :D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins