Vihkivettä kokoomuslaisille ja muita Helvetin uutisia

Ensin hieman kirjallisuusasiaa:
Jahtasin viime yönä Johannes Gezelius nuoremman ja Eerik Cajanuksen haamuja koittaessani selvittää sen ullakkotyhjennyksen yhteydessä löytämäni ja vuodelta 1809 olevan virsikirjan alkuperää.

Sitten sama suomenkielellä:

Jahtasin viime yönä Johannes Gezelius nuoremman ja Eerik Cajanuksen haamuja koittaessani selvittää sen ullakkotyhjennyksen yhteydessä löytämäni ja vuodelta 1809 olevan virsikirjan arvoa koska pers'aukisena ihmisenä toivon että nide olisi rahallisesti arvokas”.

Rahalliseen arvoon viittaavaa tietoa ei löytynyt mutta kaikkea muuta hyödyllistä sitäkin enemmän koska löysin Suomen Bibliofiilisen seuran sivuston joka tarjoaa tiedon lisäksi viisi kappaletta kiinnostavia linkkejä, mm. Suomen kansallisbibliogfafian Fennica:n jonka hakukoneen avulla pitäisi löytyä jokainen Suomessa ilmestynyt kirja. Lisäinfoa virsikirjasta löytyi myös Wikipediasta ja Suomen ev.lut. kirkon virsikirjoja käsittelevältä sivulta. En käsittele aihetta tämän enempää koska se ei varmaankaan monia kiinnosta mutta näitä alan messuja ja tapahtumia on paljon ja mikäli en ihan väärin muista niin tämän vuoden puolella on Seinäjoella ja Turussa jonkinlaiset messut/kirjallisuustapahtumat. Kannattaa tarkistaa koska tämä mun muistini ei ole niitä parhaimipia. Niin, ja tässä on muuten  Museoviraston linkki (vanhat kirjat + linkit).
Sitten Wiimeisten Aikojen keleihin: sekä Accuweather että Ilmatieteenlaitos lupasivat sunnuntaista asti kylmenevää ja nollan kanttiin meneviä kelejä mutta nepä eivät ottaneet huomioon sitä, että näille päiville sattuu Helvetin syyssiivous ja kyllähän sen tietää mitä tapahtuu kun Manalan isot ovet aukaistaan; toissayö mentiin +13,8 asteen lämpötiloissa ja viime yö ollan menty +12 asteen paremmalla puolella. Tosin vettäkin on tullut todella lujaa (lähinnä öisin) ja tulee parasta aikaa, sade alkoi viime yönä hieman puolen yön jälkeen kesän tähänastisista komeimman ukkosen jälkeen. Ei ollut mitään onnetonta elosalamointia vaan oikein kunnon ukkonen mahtavine salamoineen ja jyrinöineen. Oli se sellainen näytös että sitä oli pakko mennä katselemaan, joskin mukaani ottama taisi Aljoh tuumata että nyt isännällä viiraa ja pahasti. Minä tuijotin niskat 45 asteessa taivaalle ja koitin innostaa koiraa viittilöimällä kuin heikkopäinen salamoiden suuntaan mutta ei, koira tuijottaa meikäläistä kuin työtön Kelan kaavaketta ja miettii että mistä häntä rangaistaan kun tarvitsee seistä täällä vesisateessa tuon helvetin hullun kanssa. Pönttö koira kun ei ymmärrä ukkosen päälle. Samoin vaimo koska hääp oli hereillä ja kävi karjahtelemassa ulko – ovella että laita nyt monttoonitopi jotain päälles äläkä siellä alasti seiso, ties mitä ihmiset ajattelevat. No voi hyvää päivää, jos täällä rytöstananihmerisukossajotaeioleedeskartalla törmää ihmisiin puoli yhden aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, niin mun puolesta saavat sitten ihmetellä koska kyseessä on niin suuri tilastopoikkeaman tarjoama tilaisuus että se heille suotakoon. 

 Helvetin jokavuotinen syyssiivous poikii lähes poikkeuksetta harmeja tai no, hieman ylimääräistä työtä koska tälläkin kertaa jouduin johdattelemaan karkuun päässeitä ja pahasti eksyneitä demareita, asianajajia ja muuta helvetin vakioväkeä ns. takaisin kotiinpäin ja siinä on kuulkaa aika talkoo kun paimentaa helvetin tulissa kärventynyttä porukkaa. Berberit savuaa, balalaikka soi ja orkesteri haahuilee minne sattuu mutta mä olen aikojen saatossa keksinyt hyvän konstin; puf – puf – pulloon (iso, viiden litran med letku ja suutin) vihkivettä ja sillä kun suhauttelee niin jo vain tuo pyhä vesi saa paatuneimmankin kokoomuslaisen kipittämään takas lauteille. Tuli siinä sitten Helvetin Porteilla vaihdettua muutama sana Belsebuubin kanssa, hääp kun joutuu tekemään nämä yövuorot ja tämä sitten purki sydämentöntä rintakehäänsä ja kertoi että eniten vituttaa vaalit. No minä sitten kysyin että mikäs vaaleissa kun eihän teillä edes äänestetä koska EU ei suostunut rahoittamaan asbestisia äänestyslippuja, niin Belse vaan tokas että se sielujen määrä kun heillä on nyt tämä uusi standardi (ISO 900110 Don't lie AR11Hell) käytössä ja se tietää sitä että jokainen paskanpuhuja joutuu Helvettiin joten Arkadianmäeltä ja joka perkeleen kunnasta pukkaa porukkaa siihen tahtiin että heiltä loppuu neliöt. Kyllä näki että Buubin ämmän poikaa otti päähän ja lujaa minkä ymmärtää sillä he olivat kysyneet Pietarilta että eikö etes sisäpiirikauppoihin sotkeutuneita kristillisdemokraatteja vois ohjata taivaaseen kun kerran ovat vähän samaa leiriä, niin Pietari oli jyrhtänyt ettei yläkertaan oteta minkäänlaisia keinottelijoita eikä muitakaan kovasinkauppiaita. Vedeltiin vielä nortit koska Belse on oikeastaan aika yksinäinen tyyppi ja jos joku antautuu puheille sen kans, niin siltä tulee juttua kuin sudelta paskaa mutta ei sen horinoita jaksa kuunnella kuin korkeintaan nortin verran koska on ne niin mottipäisiä juttuja.Eilen oli Polgan blögissä juttua omenoista ja niitä riittää näilläkin selkosilla sen verran että olen saanut niitä kylän muoreilta pussukan silloin ja toisen tällöin joten oon tänä syksynä syönyt omenoita enemmän kuin koskaan. Aivan hemmetin hyvä konsti on kun suikaloi ne ja tekee dippisoosiksi vanilijakastiketta, on meinaten semmoinen yhdistelmä että se hakkaa ne fucking perunalastut ja monet muut persettä levittävät mässyt mennen tullen. En tiedä mitä tekis jos laittaisi suikaleet uuniin ja söis sitten vasta. Kuivuuko ne? No tottakai ne kuivuu jos pitää esim. kahdeksan tuntia 220 asteessa mutta noin järkevästi, mikä on/olis sopiva aika että niistä tulisi sellaisia hyviä kun eikös näitä jotain uuniomenajuttuja tehdä? Kanelia? Kinuskikastiketta...? 

 Muuta ihmeellistä täällä ei oikeastaan olekaan tapahtunut koska näin vuosin alkaa lykantrooppien muuttokin olla lopuillaan ja paikallinen ”Kuka lähtee seuraavaksi?” - lotto lopetetaan tältä vuodelta. Tänä vuonna oli aika huono lykantrooppivuosi ja se kuulemma johtuu oravien suuresta määrästä. Jostain syystä ihmissudet ja oravat eivät tule keskenään toimeen ja se on asia jota minä ihmettelen mutta mä nyt ihmettelen niin montaa muutakin asiaa. Esimerkiksi vaimon ostamaa tehosekoitinta, mulla meni kolme viikkoa ennenkuin mä tajusin mistä se laitetaan päälle ja sitten kun sain sen käyntiin med sisään tungetut ainekset, ihmetteli puolestaan vaimo että miksen laittanut kantta paikoilleen ennen käynnistystä. Voidaankin sanoa että jos tällä hetkellä Helvetti kiiltää puhtauttaan, sitä tekee myös meidän keittiö. Mä kuurasin sen niin perusteellisesti ettei siellä voi olla ilman aurinkolaseja kun häikäsöö niin pal. Uskokaa pois, lattiakin on niin puhdas että siinä vois tehdä minkä tahansa kirurgisen operaation ja tästä päästäänkin tämän tarinan opetukseen: Ukkosmyräkässä kannattaa seistä alasti koska se poikii monta hyvää asiaa. Kokeilkaa vaikka. Lumimyrskykin käy. Oikeestaan tihkusadekin. No hittolainen, ei sen kelin niin väliä ole.Mahdollisimman hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille, mä lähden koittamaan pystynkö mä seisomaan sadepisaroiden välissä ja saanko ujutettua sudin purkkiin niin ettei siihen osu yhtään sadepisaraa. Not.

Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Github/jhwilson
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins