Balen am Dalar: Haluatko tietää mitä sinulle tapahtuu tänään? ( otteita Maloh Trogal'ista - sielujen oppaasta)

Syyskuun 21. päivän kunniaksi saatte nähdä vilauksen jostain sellaisesta mitä me Paimenet olemme vartioineet aikojen alusta ja jonka sisältöä ei tavallisille kuolevaisille yleensä paljasteta. Kyseessä on Balen am Dalar – iäisyyksien kirja – ja sen sisältämä Maloh Trogal joka on niin kutsuttu sielujen opas eikä suinkaan mikään horoskooppi, joskin minä asioiden yksinkertaistamiseksi kerron teille teidän tämän päivän tapahtumat vertaamalla niitä eläinradan merkkeihin. Ihan siitä syystä että aika ei riitä kaiken sen symboliikan ja vertauksien selittämiseen mitä alkuperäisversio vaatisi, ts. jos kertoisin asiat niinkuin ne on esitetty Maloh Trogal'issa. Syyskuun 21- päivä on muutenkin merkittävä sillä tänään vietetään uuspakanallisuuden Mabon – juhlaa ja tänään on myös Eleusiksen mysteerien kahdeksas päivä jolloin alkaa Demeterin (maanviljelyksen jumalatar) kunniaksi järjestettävä Pannychis – juhla. Mainittakoon vielä että jäljempänä tekstissä olevat aikaviittaukset kuten menneessä ajassa, tulevana hetkenä jne, saattavat olla tapahtumia jotka ovat sattuneet tunti takaperin tai hyvinkin pitkän aikaa sitten ja sama koskee myös viittauksia tulevaisuudessa tapahtuviin asioihin. Ne voivat tapahtua lukiessanne tätä, tunnin tai kuukauden päästä. Muita viittauksia paikkoihin, eri tahoihin, sijainteihin en aio edes yrittää kääntää ajan puutteen takia. Joidenkin sanojen merkityksen selitän asiayhteyksien selventämisen vuoksi. Aloitetaan.Behar (Oinas)

Asia, minkä aioit tänään julkistaa lähipiirillesi, kannattaa jättää tekemättä sillä kuulijoiden joukossa on Valem (käärme), joka on odottanut tätä tietoa ja on valmis käyttämään sitä sinua vastaan. Sen sijaan paikka jonne olet suunnitellut meneväsi tulevina aikoina, on tänään se jonne sinun tulisi mennä koska siellä tapahtuvat asiat on huomioitu myös Delenin neljännessä piirissä niiden tärkeyden vuoksi ja niillä tulee olemaan kauaskantoisia vaikutuksia. Erityisesti kolmanteen sinun jälkeesi (viittaus tarkoittaa lasta).N'gol (Härkä)

Ylimielisyytesi menneessä ajassa on loukannut ihmisiä ja erityisesti sitä vaaleaa joka istui vasemmalla puolellasi joten anteeksipyyntö lienee paikallaan, varsinkin kun polkunne kohtaavat tulevina aikoina mehhai'ssa (suuri tapahtuma; häät, hautajaiset, koulutus, messut etc,). Sijoita rahaa koska kuljet Balan jäljillä ja Hänen ajassaan joten sijoituksesi huomioidaan mutta muista käyttää voittosi viisaasti koska Vanhimmat eivät katso ylpeitä hyvällä silmällä.

Darum (Kaksonen)

Aurinko paistaa polullesi menneinä aikoina tekemäsi hyvän työn takia joten tämä päivä saattaa olla se, jolloin Zalehm (ihastus, rakkauden kohde) kävelee vastaasi polullasi silloin kun sitä vähiten odotat. Hän puhuu sinulle ja kuuntele tarkkaan koska hänen asiansa koskee tulevaa hetkeä. Mutta muista tämä: älä ylitä illan kolmantena hetkenä pihasi ohitse kulkevaa tietä koska silloin siitä kulkee G'harum (sielujen kerääjä, kuolema).Badar (Rapu)

Paikka jossa heräät ei ole sinun eikä vierelläsi makaavaa ole tarkoitettu sinulle. Lähde siis pois ja muista kerätä tavarasi mukaan – erityisesti se vasemmalla puolellasi oleva – sillä vierelläsi makaavasta paljastuu asioita joita et olisi koskaan halunnut tietää. Mene neljännen luo (saattaa tarkoittaa sisarta tai veljeä), hän tarvitsee apuasi. Se mitä olet pelännyt viimeisen kuunkierron, osoittautuu laheig'iksi (vääräksi tiedoksi) ja yksi huolistasi on pois.Hagum (Leijona)

Tee tänään enemmän kuin pitäisi koska tulevat ajat eivät ole suosiollisia niille teoille, joita suunnittelet ja muista olla nöyrä. Vuoden viides aika alkaa ja se määrittää ensimmäisen neljänneksen. Varo lehoreja (vihollisia jotka ovat piiloutuneet ystävyyden viittaan).Valedair (Neitsyt)

Millainen sielu, sellainen tulevaisuus ja Mooleghain piiri on päättänyt valita heidät heidän tekojensa takia. Ole siis onnellinen sillä ne jotka Moolegahin suosiosta saavat nauttia, ovat etuoikeutetussa asemassa. Illan kuudentena hetkenä (joka ei suinkaan tarkoita klo 18.00) saat viestin johon välittömästi vastaaminen osoittaa suurta viisautta. Tulevien aikojen kolmas on päivä joka määrittää elämääsi eteenpäin.Lalemur (Vaaka)

Astu varjosta ja lähde kohti valoa sillä se, että olet syylllistynyt menneinä aikoina samaan kuin vierelläsi oleva, ei tarkoita sitä että sinun pitää sovittaa tekosi olemalla bellar (henkilö, joka on viran tai muun syyn takia paikassa jossa hän ei haluaisi olla). Tulevista ajoista kolmas on se jolloin siirtyminen kannattaa tehdä.

Se mitä olet etsinyt pitkään, löytyy sieltä minne katsot lähtiessäsi kotoa.Megha (Skorpioni)

Sisälläsi oleva on poika joten ota ja mene nerenda'n luo. Menneiden aikojen viidentenä tekemäsi retki kantaa muutenkin hedelmää eikä mene kauaa kn saat asiaa koskevan viestin joten pysy tavoitettavissa. Muista kiittää sitä joka yläpuolellasi on (mahd. vanhemmat) sillä hän on tehnyt eteesi jotain mitä olet luullut onnekkaaksi sattumaksi. Ole myös säästeliäs sillä tulevina aikoina tarvitset paljon.Zalarragh (Jousimies)

Onneksesi eletään sielusi kolmatta hetkeä koska edessäsi on vaikeuksia jotka saattavat tuntua toivottomilta mutta jotka pystyt selvittämään suhteellisen helposti. Muista kuitenkin että ne kolme jotka kulkevat kanssasi, eivät suinkaan ole vähäpätöisiä joten älä anna ylpeytesi nostaa päätään.

Tulevan ajan ensimmäisenä hetkenä on sielunkumppanisi päivä – älä unohda tai saat tietää millaista on heikomman karam (pettymys) sillä se näkyy pitkään. Jos muistat, saat tietää miksi tarum'ia (taivasta) kehutaan niin paljon.

Dokharem (Kauris)

Olet ylittänyt pitkää siltaa ja sinut tullaan palkitsemaan taholta jolta sitä vähiten odotat. Näin on määrätty Baeglakhkain piirissä joka on myös päättänyt että se minne haet, on sinun ja saat siitä tiedon hyvinkin pian. Sinua tarkkaillaan ja jos katsot olkasi yli, näet tulevan joka mahdollisesti tietää muuttoa.Nerrai (Vesimies)

Se teko minkä teit kaksi kuunkiertoa sitten, tuo sinulle sen mitä havittelit mutta saat myös kolme ylimääräistä joista yksi aiheuttaa sinulle hieman päänvaivaa. Tulevat ajat ovat menestyksekkäät mutta muista lupaus jonka annoit sille toisella puolella olevalle zareghai'lle (viitaa mahdollisesti vaimon tai miehen sukuun) koska sen pitäminen määrittää asemasi. Käy gohhal'in (vanhus) luona niin saat tietää jotain hyvinkin kiinnostavaa.Treghar (Kalat)

Avaa silmäsi koska Nahr'al gelem'illä (Itse Aika) on tarjottavaa sinulle ja jos otat ja teet niinkuin N'hazirin viisaat neuvovat, saat jotain mistä et ole osannut uneksiakaan. Sinun tulee kuitenkin olla avoin kaikelle jotta saisit tämän. Älä siis mieti murheitasi koska neljäs aika on muutenkin alkamassa se tarkoittaa sitä että Treghar'ien myönteinen kausi päättyy monen pimeän vuoden jälkeen.

Sen sijaan että menisit tänään sinne minne sinut on kutsuttu, sinun kannattaa jäädä lepäämään sillä neljäs aika vaatii veronsa ja siksipä lepo on pelkästään hyväksi.

Tässä teille kiellettyä tietoa joka on ikiaikaista viisautta ja siksipä siihen tulee suhtautua varsin vakavasti koska kaikki se mitä on kirjoitettu Balen am Dalar'issa, määrittää jokaisen tekomme ja sitä kautta elämämme. Ajan puutteen takia ette saaneet nähdä kuin pienen vilahduksen tulevasta mutta luettuanne omaa sieluanne koskevan ohjeistuksen, katsokaapa mitä tulevina tunteina tai päivinä tapahtuu ja miettikää vasta sitten haluatteko tietää lisää....sitä nimittäin löytyy hyvinkin pitkälle eteenpäin.Hyvää sunnuntaita kaikille, minä lähden korkeuksiin koska eilisen sateen jälkeen näyttää ilma kirkastuvan. Freghhai glaher!Ps. Voi riemua! Ladatessani tekstiä Jurtalle, huomasin että meille on muuttanut IIDASANTTU – blogin Maija! Tervetuloa oikein lämpimästi ja hittolainen sentään jos mulla ei olis näin kiirus, niin olisin tehnyt pitemmät tervetuliaisseremoniat mutta toivottavasti et pahastu näin pikaisesta esittelystä. Vielä kerran oikein paljon tervetuloa ja toivottavasti viihdyt!Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Github/jhwilson
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins